قبل اینکه من نقل قول بگیرم شما پست منو کپی کردین ولی خطاب به یکی دیگه!! ولی در کل پست من بود و دنبال حرف من نوشته ای نوشته بودین!!! نمیدونم درک این موضوع چقدر میتونه سخت باشه که خود این یعنی من باید جوابتونو میدادم . ببخشید ولی اگه اینکه بگی شنیدم پرسپولیسیا توهم میزنن توهین و فحش باشه پس کلا همه دارن بهم اینجا توهین میکنن یا اینکه فحش میدن چون همه حرفا در این حد هست یکم بیشتر یا یکم کمتر . فحش و توهین وقتی واسه کسی معنی پیدا میکنه وسط کل کل و شوخی که جنبه نداشته باشه . درکل ناراحت نشین ولی منطقی برخورد نمیکنین پست منو قبل نقل قول خطاب قرار دادین ودر رابطه اش بحث میکینین بعد میگین من نقل قول گرفتم !!!!! من گفتم شنیدم پرسپولیسیا توهم میزنن میگین فحش و توهینه !!!!!!!!!!!!!
ببینید یکی از دوستان اونجا گفتن ما همیشه اینجا از افتخاراتمون حرف می زنیم ولی شما پرسپولیسی ها فقط از 6تایی ها حرف می زنید.
بعد من هم در جوابشون گفتم که شما هم اینجا از ازافتخاراتتون نمیگید و فقط میگید 4تایی ها و اون 4تایی که شما گفته بودین رو براشون مثال زدم.
و اصلا نمیخواستم شما رو مخاطب قرار بدم اگه میخواستم این کار رو بکنم که ازتون نقل قول می گرفتم.
اینجا محدودن کسانی که با این ادبیات صحبت میکنن. و از نظرشون اگه به طرف بگی توهم زدی اشکال نداره.
بعد هم من گفتم که اشکال نداره از نظر من ولی اگه خود استقلالی ها بودن این رو توهین میدونستن این رو هم برای بار صدم دارم میگم.
گفتم اگه قرار باشه با ادبیات شما و امثال شما کل کل کرد که شک نکنید اینجا رو قفل میکنن .قبلا هم این اتفاق افتاده و تاپیک رو قفل کردن.
ما اینجا مگه با همدیگه شوخی داریم ؟؟؟شما با کدوم پرسپولیسی اینجا صمیمی هستی در اون حد که بهش بگی توهم زدی؟
اگه هم دوستی داری اینجا که باهاش راحتی و مشکلی نداره که بهش بگی توهم زدی میتونی تو پروفش بهش بگی نه اینجا خطاب به همه پرسپولیسی ها بگی توهم میزنید.
من دارم میگم کل کل باید با احترام باشه وگرنه شما این حرف رو میزنی منم میتونم در جوابتون و با ادبیات خودتون حرفایی بهتون بزنم که اونوقت دیگه اینجا سنگ رو سنگ بند نمیشه.
آخرین ویرایش: