كدام رشته بيشترين دخترها را دارد ؟

m.voroojak

عضو جدید
به نظر می آد شما به جای درس خوندن دنبال دختر پیدا کردن هستین :heart:.که اگه اینطوره مهم نیست چه رشته ای بخونی مهم اینه دانشگاهی رو انتخاب کنی که دخترا بیشتر داوطلب هستن اون دانشگاه درس بخونن.همین که تو دانشگاهی باشی که دخترهای زیاد با رشته هی مختلف باشن انتخاب رو راحت تر می کنه نه!!!!!:eek:

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
در رشته ما كه تعداد دخترها كم بود . پس دنبال رشته مكانيك نباشيد .

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من رشته اشی از همه رشته ها جذب دانشجوی بیشتری داره:D:D

بعدشم رشته خانه داری;)

miss Iran

عضو جدید
ميشه بگين كدام رشته مهندسي رو بخونم كه تو دانشگاه هاي سراسري بيشترين دختر رو داشته باشه‌؟

به معماري و كامپيوتر و عمران و آي.تي هم علاقه ندارم
به نظر من اگه آدم جذابي باشي ميتوني دختراي دانشگاه رو جذب رشته خودت بكني.پس خيلي مهم نيست چي بخوني.

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
ميشه بگين كدام رشته مهندسي رو بخونم كه تو دانشگاه هاي سراسري بيشترين دختر رو داشته باشه‌؟

جااااااااااااااان.

عزیزم به رشته هایی علاقه نداری که بیشترین دختر رو داره.

smahdih

عضو جدید
من میگم برو همون معماری ، کامپیوتر ، it رو بخون ، علاقه خودش کم کم میاد ;)
همون سال اول معدل الف میشی
:)

Dark - Light

عضو جدید
بهترین رشته های مهندسی از نظر تعداد دختر، کامپیوتر ( شامل تمام مهندسی ها و علوم) و معماری هستن. سایر رشته های غیر مهندسی هم که تا دلت بخواد دختر پیدا میشه :gol:

راستی واقعا برای پسر ها، تعداد دختر یک رشته ملاک هست؟:w20: واقعا که:w19::w43:

esul

عضو جدید
پیشنهاد می کنم تو رشته هایی که دختر زیاد داره نرو
بد بخت می شی
من معماری رو دوست داشتم اگه نداشتم تغییر رشته می دادم
به حرف من بعد ها میرسی

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشنهاد می کنم تو رشته هایی که دختر زیاد داره نرو
بد بخت می شی
من معماری رو دوست داشتم اگه نداشتم تغییر رشته می دادم
به حرف من بعد ها میرسی

مگه دخترای کلاس شما چکار کردن ؟ ما که تو کلاسمون آقایون به طرز محسوسی بیشتر هستن و لی با این حال بین کل بچه های کلاس یه رابطه ای هست که رشته های دیگه به کلاس ما غبطه میخورن.هر کس هر اطلاعاتی داشته باشه یه هر چیزی بلد باشه در طبق اخلاص می زاره . اینه که من هیچ وقت بین دخترا و پسرای کلاس تفاوتی ندیدم.

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز

من به نمایندگی از طرف تمام دانشجو های معماری کشور خوشحالی بی حد و حصر خودمون رو از اینکه شما به معماری علاقه نداری اعلام میکنم.

hadi2xs

عضو جدید
بورو مکانیک بخون دختر زیاد نداره ولی اون قدر زمینه فعالیتش زیاده که می تونی حتی رو دخترا هم کار کنی!!!!!!!!

Linkinkurd

عضو جدید
واقعا کراهت داره مطرح کردن چنین سوال و تاپیکی.
شما دنبال درس خوندن نیستی مثل اینکه بلکه دنبال کارای دیگه ای هستی. پس بجای دانشگاه برو...

nadielectron

عضو جدید
ای جونم

ای جونم

از اونایی هستی که هدفت از دانشگاه رفتن دختره اولا رشته های کشاورزی دختر زیاد دارن تا دلت بخواد بعدش تو فنی برو صنایع:)

artoor32

عضو جدید
مهندسی شیمی و پتروشیمی و شیمی محض و شیمی کاربردی و هر رشته ای که گرایش شیمی هست!! :)

با اینکه تاپیک قدیمیه ولی جدیدا متوجه شدم که بیشترین دخترهای دوروبرم توی دانشگاه شیمی میخوننن و این رشته جدیدا بیشترین انتخاب دخترهاست که کسی در مورد این رشته اشاره ای نکرد.:surprised:
امیدوارم استارتر تاپیک تا الان رشتش رو خوب انتخاب کرده باشه.:D
موفق باشید.;)

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندسی شیمی و پتروشیمی و شیمی محض و شیمی کاربردی و هر رشته ای که گرایش شیمی هست!! :)

با اینکه تاپیک قدیمیه ولی جدیدا متوجه شدم که بیشترین دخترهای دوروبرم توی دانشگاه شیمی میخوننن و این رشته جدیدا بیشترین انتخاب دخترهاست که کسی در مورد این رشته اشاره ای نکرد.:surprised:
امیدوارم استارتر تاپیک تا الان رشتش رو خوب انتخاب کرده باشه.:D
موفق باشید.;)

عزیزم مهندسی شیمی هیچ ربطی به رشته شیمی نداره...
ضمنا خیلی دختر نداره...
بیشترین دانشجوهای دختر کامپیوتری هستن به نظرم

Tina83

عضو جدید
بیشتر دانشجوهای دختر معماری هستن.
سارینا جون با نظرت موافقم

erfanf_k

عضو جدید
کمک

کمک

سلام دوستان نیاز شدید ب کمکتون دارم.من میخوام دانشگاه پیام نور بنویسم بهم 2تا رشته معرفی کردن مدیریت بازرگانی و حسابداری به نظرتون کدوم یکی بهترن؟بازار کارشون چی؟دخترم ک بگید کدوم بیشتر دارن دیگ ترکوندید؟دست گل تونم درد نکن:heart:

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
رشته گیاهان دارویی
در کلاسی که 50تا دانشجو داره این 50تا دانشجو تشکیل شده از 47تا خانم3نفراقا...
جالبه

فقط بگم نفت کمتر خانوم پذیرش داره چون من نفتی ام.
معمولا خانوما به سمت رشته هایی که بیشتر حالت تئوری بودن دارن میرن.
مثلا رشته های دانشکده ادبیات(حقوق،روانشناسی و...)-علوم پایه(محض،فیزیک و...)-مهندسی هم معماری و عمران.

بالا