قربانت بادمجان، که گوشت فقرایی +عکس

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

 

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیگم جای گوشت رو میگیره ها
اما صد بار از گوشت خوشمزه تره
بخصوص وقتی که با کدو..فلفل دلمه ای..پیاز فراوان..سیر..و البته گوجه فرنگی عزیز باهمدیگه توی یه ظرف با آب خودشون پخته بشن
معرکه میشه...
یا کشک بادمجون...یا حلیم بادمجون باز بدون گوشت
وای دم ظهری چه دلم آب آفتاد...:cry:
....

:w22::w47:
 

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من میخورم دهنم میخاره ولی بازم میخورم البته تخم هاشو نمیخورم
منم همينطور. وقتي بادمجان ميخورم سقف دهانم گز گز ميكنه ولي اگه بادمجانش قلمي باشه تلخ نباشه ودونه نداشته باشه اينطوري نميشم.
به هر حال الان ديگه بايد بريم سراغ گياهخواري
 

taranome ehsas

عضو جدید
منم وقتی میخوره دهنم میخاره برا همین نمیخورم ...مامانم میگه وقتی بچه بودم خوره گوشت بودم و نمیتونستم با بادمجون تشخیصش بدم برا همین همیشه رو گاز یه ماهیتابه بوده که برام بادمجون سرخ میکرده بجای گوشت میدادتم:D
 

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
منم وقتی میخوره دهنم میخاره برا همین نمیخورم ...مامانم میگه وقتی بچه بودم خوره گوشت بودم و نمیتونستم با بادمجون تشخیصش بدم برا همین همیشه رو گاز یه ماهیتابه بوده که برام بادمجون سرخ میکرده بجای گوشت میدادتم:D
مزه بادمجونم که اصلا با گوشت فرق نمیکنه !
فکر کنم حس چشایی شما کلا در دوران بچگیتون رشد نکرده :D
 

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز

sadaf2012

عضو جدید
میرزا قاسمیش خیلی عالیه به صد تا چلو کبابم می ارزه؛ بادمجونها رو باپوست کبابی میکنیم وپوستشو جدا میکنیم وباچند تا گوجه و یک بوته سیر رنده شده ودوسه تا تخم مرغ وادویه مناسبش ونمک در ماهیتابه باروغن تفت میدیم تا جا بیفته ؛نمیدونین چقدر میچسبه :D:gol::gol:
 

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
چن وقت دیگه بادمجونم میشه خداه تومنننننننننننننننننن:دی
 

Similar threads

بالا