منتظر ایمیل از خارج هستم...برای مقاله ام
راهی که بعضی ها گفتن جواب داده ، استفاده از سرویس های کاهش پینگ هستش ، ممکنه جواب بگیرید ، اما باید اکانتشون رو بخرید
راهی که بعضی ها گفتن جواب داده ، استفاده از سرویس های کاهش پینگ هستش ، ممکنه جواب بگیرید ، اما باید اکانتشون رو بخرید
تهران و ساوه که هیچ خبری نیست از یکشنبه. والا فکر کنم اینترنت به دلیل بنزین و اتفاق های روز شنبه نیست. یه دلیل دیگه که چند هفته بعد می فهمیم یحتمل.
سلام، اينستا كه عضو نيستم در نتيجه اذيت نميشم تلگرام هم كه از وقتي فيلترشكن ميخواد هر به دو هفته يكبار مي تونم برم اونم مهم نيست ولي گوگل چرا نميشه رفت؟؟!!! خب ادم ميخواد مطلبي سرچ كنه! چقدر مي تونن ادم رو محدود كنن! واقعا به ادم برميخوره! من الان هزارتا كار با اين گوگل دارم موندم چكار كنم
اینستا خیلی از سرچ های گوگل و بخصوص برای ما ایرانیا رجوع به یوتوب رو کمتر کرده بود .
کم کم داشت به مسیر درست میرسید و جنبه آموزشی بیشتر از فان و مسخره بازی میشد .
الان احتمالا اگه نت وصل بشه اینستا فیلتره ،
و بعد احتمالا اینترانت ملی شدیدتر دنبال میشه تا مثل چین بشیم با تفاوت عمیق در محتوا و کیفیت
قبلن اینستاگرام فعالیت عکاسی می کردم؛ با اساتید عکاسی در ارتباط بودم.
چند روزه هیچی....، نه فعالیتی، نه انگیزه ای، نه حتی ادیت عکس. عکس ادیت کنم وقتی جایی نباشه کسی ببینه و بازخورد بگیرم از نظر مردم، چه فایده. چندتا مطلب آموزشی نمیشه سرچ کرد برای ارتقاء دانش.
داره به مرحله کارهای جنون آمیز و خطرناک میرسه این شرایط
سلام قاصییییقعطی این اینترنت هر بدی ای که داشت به جای خود .. برگشتن به این محیط و خاطرات 10 ساله مون و عمری که مثل باد گذشت و کلی خاطرات ... البته من به اینجا سر می زنم ...
http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif
باشد، باشد برای اون دوستانی که کلا اینجا رو فراموش کردند ..
سلام خوبیش این باشگاه دوباره شلوغ شده مث قبلا![]()
به تخمین موسسه نت بلاک، میزان خسارت ناشی از هر روز قطعی اینترنت در ایران مبلغ سرسامآور ۳۶۹,۵۷۰,۷۶۳ (۳۶۹ میلیون) دلار آمریکا است.
والا من که به این نتیجه رسیدم همه ماها معتاد اینترنت شدیم و این اصلا درست نیست که انقد همه زندگیمون وابسته شده بوده به نت و نبودش انقد اذیتمون میکنه
والا من که به این نتیجه رسیدم همه ماها معتاد اینترنت شدیم و این اصلا درست نیست که انقد همه زندگیمون وابسته شده بوده به نت و نبودش انقد اذیتمون میکنه
آیفون که رسمن بی استفاده شده این هفته. اندروید هم بدون آپدیت های گوگل پلی سرویسز، نهایتن 1 سال آینده جوابگو باشه. وقتی همین اندرویدتم بی استفاده شد و برگشتی به موبایل های دکمه ای؛ برای یک کار کوچک مجبور شدی مرخصی بگیری و ساعت ها بری صف وایستی، متوجه خلاء نت میشی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قديمي ترين عضو باشگاه كيه؟! | گفتگوی آزاد | 78 | |
![]() |
به جاي اينكه روشهاي قديمي و غلط را ارزيابي كنيد، دنبال روشهاي جديد بگرديد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمي قديمي اما تاسف بار يا ..........؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قديمي ترين پل در حال استفاده جهان + عكس | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
خاطره اي قديمي | گفتگوی آزاد | 0 |