فقط یه نصیحت...پارسه نرین............مدرسانم نرین.............
فقط آکادمی تو این بین بهتره...................
هزینش بالاست ولی ارزششا داره............انوشه باشید![]()
خسته نباشید دوستان
یه سوال !!!!
کتاب تست اندیشه اسلامی 1 انتشارات ساکو نویسندش کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه هایی که از تهران خریدن می شه بگن از کجا گرفتن ؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها من با ایستایی وریاضی شروع کردم .نظرتون چیه؟به نظرتون کار درستیه
راندمان درس خوندن شما تو این چند روز چطوریه؟
مال من که خیلی پایینه شایدم به خاطر ماه رمضون![]()
سلام منم تازه شروع كردم.البته فعلا
اشنايي با معماري جهان و بناهاي تاريخي
هنرستان.
منتظرم مهر بشه يه استاد رياضي خوب بكيرمز
من هنوز مهر ميرم ترم 3.
تازه سال ديكه ايشالله بعد ماه رمضون جشن
عروسيمه.
فكرشو بكنيد جه فشاري رومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
من چرا اينهمه بچه بدي هستم
چرا اينهم كم درس ميخونم![]()
روزي 1 يا 2 ساعتیعنی چقد میخونی؟
2 ساعت برای الان خوبهروزي 1 يا 2 ساعت
روزي 1 يا 2 ساعت
اره من از ايستايي و رياضي شروع كردم دارم ميخونم.زبانم ميخوندم ولي تو ماه رمضون نميدونم چي شد فراموش كردم زبانو.اره دانشگاه دارم.مهر ميرم ترم 32 ساعت برای الان خوبه
زود شروع کردی..پس سعی کن الان زبان و ریاضی بخونی
درس و دانشگاهم داری؟
من تو كتا بخونه راحتم ولي مشكل اينجاست كه اولا كتابخونه اي كه من ميرفتم زو فرد شده روزهاي زوج دخترا فردپسرا يه روز در ميانم كتاب خونه حال نميده.خوبه"راستی تو خونه میخونی؟منم تو خونه بودم روزی 2-3 ساعت میخوندم ولی رفتم کتابخونه بیشترش کردم"اولش اینجوریه بعد میری بالای 10 ساعت قول میدم به 10 ساعتم راضی نیستی"
یجوری با خودت کنار بیا که اگه ای فصل های کتابو تموم نکنم کاری دیگه ای انجام نمیدم.اینجوری خیلی خوبه"بعد یه کتابو تموم نکن برو سراغ کتاب بعدی"سعی کن که فصل فصل بخون. مثلا یعنی 2 فصل از عناصر 2 فصل از شناخت 2 فصل از کتب دیگه که شروع میکنی"Ok
بعدش 1 فصلیو میخونی سعی کن آروم بخون ولی با کیفیت که خوب یاد بگیری نه حفظ کنی من اشتباهم این بود که میگفتم میخوام چیکار حفظ کنم کنکور میدم دیگه تموم میشه دیگه"نه اینطوری نیست این کار باعث میشه که سئوالی رو تو کنکور اگه اومد از دست ندی نگی وااااااااااااای خوندم چرا یادم نیست
کلا هر چی وقت میکنی بخون بازی گوشی نکنی یه وقت میدونم دختر خوبی هستی
موفق باشی![]()
من تو كتا بخونه راحتم ولي مشكل اينجاست كه اولا كتابخونه اي كه من ميرفتم زو فرد شده روزهاي زوج دخترا فردپسرا يه روز در ميانم كتاب خونه حال نميده.
دوما به خاطر ماه رمضون ساعتشو كم كردن از 9 صبح تا 1 بعد از ظهر.ارزش نداره بري.
سوم چيزي از شهريور نمونده بعده شهريورم دانشگاه شروع ميشه من بايد تو خوابگاه درس بخونم.پس بايد به سر وصدا عادت كنم.![]()
من تو كتا بخونه راحتم ولي مشكل اينجاست كه اولا كتابخونه اي كه من ميرفتم زو فرد شده روزهاي زوج دخترا فردپسرا يه روز در ميانم كتاب خونه حال نميده.
دوما به خاطر ماه رمضون ساعتشو كم كردن از 9 صبح تا 1 بعد از ظهر.ارزش نداره بري.
سوم چيزي از شهريور نمونده بعده شهريورم دانشگاه شروع ميشه من بايد تو خوابگاه درس بخونم.پس بايد به سر وصدا عادت كنم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |