قدم به قدم تا مرداد 90

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pal2isa

عضو جدید
خسته نباشید دوستان :smile:
یه سوال !!!!
کتاب تست اندیشه اسلامی 1 انتشارات ساکو نویسندش کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:warn:

بچه هایی که از تهران خریدن می شه بگن از کجا گرفتن ؟؟؟؟؟؟

Ali Render

کاربر بیش فعال
فقط یه نصیحت...پارسه نرین............مدرسانم نرین.............
فقط آکادمی تو این بین بهتره...................
هزینش بالاست ولی ارزششا داره............انوشه باشید;)

سلام"منم موافقم با نظرت پسر"ولی باز هزینش نسبت به سایر موسسات خیلی خوبه و خوبیه بیشترش اینه که فقط تخصصش در زمینه معماریه:cool:

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خسته نباشید دوستان :smile:
یه سوال !!!!
کتاب تست اندیشه اسلامی 1 انتشارات ساکو نویسندش کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:warn:

بچه هایی که از تهران خریدن می شه بگن از کجا گرفتن ؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزيز.

نويسنده اين كتاب آقاي قادري هستند، ولي كتاب ايشون غلط علمي زياد داره و جواب بعضي تست ها رو اشتباه داده اند.كتاب جديد همين انتشارات رو اقاي كريمي درحال تاليف هستند،شايد هم در حال چاپ باشه، سوا علمي ايشون بهتره، اين وبلاگ آقاي كريميه، http://andisheheslami1.blogfa.com . اينجا مي تونيد ازشون بپرسيد كه كي كتابشون مياد، اين هم شماره انتشارات ساكو هستش،02166572692 كه مي تونيدبپرسيد از كجا مي تونيد كتابشون رو تهيه كنيد.

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایستایی و ریاضی

ایستایی و ریاضی

سلام بچه ها من با ایستایی وریاضی شروع کردم .نظرتون چیه؟به نظرتون کار درستیه

Ali Render

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها من با ایستایی وریاضی شروع کردم .نظرتون چیه؟به نظرتون کار درستیه

سلام"بله خوبه اگه و اگه تونستی زبانم شروع کن اگه از پسش برمیآی وگرنه لازم نیست که همه سئولاتو جواب بدی"خوده ریاضی رتبتو میکشه بالا"موفق باشـــــــــــــــــــــی

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
راندمان

راندمان

راندمان درس خوندن شما تو این چند روز چطوریه؟

مال من که خیلی پایینه شایدم به خاطر ماه رمضون:(:(:(

masoud_2222

عضو جدید
راندمان درس خوندن شما تو این چند روز چطوریه؟

مال من که خیلی پایینه شایدم به خاطر ماه رمضون:(:(:(

راندمان درس خوندن من الان صفر هست اصلاً نتونستم شروع كنم عملاً روزها تعطيلم اگه اتفاقي نيوفته انشالله بعد عيد فطر ديگه تصميم گرفتم شروع كنم :D جدي ميگم!!! بازم خوبه كه زودتر شروع كردي شما ...
بقيه بچه ها كي شروع كرده ما رو هم در جريان بگذارين.

palama

عضو جدید
سلام منم تازه شروع كردم.البته فعلا
اشنايي با معماري جهان و بناهاي تاريخي
هنرستان.
منتظرم مهر بشه يه استاد رياضي خوب بكيرمز
من هنوز مهر ميرم ترم 3.
تازه سال ديكه ايشالله بعد ماه رمضون جشن
عروسيمه.
فكرشو بكنيد جه فشاري رومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

palama

عضو جدید
راستی یکی دوتا کتاب تست خوب و کامل بدون
غلط برا معماری جهان و بناهای تاریخی
میشه معرفی کنین؟؟؟

pal2isa

عضو جدید
سلام منم تازه شروع كردم.البته فعلا
اشنايي با معماري جهان و بناهاي تاريخي
هنرستان.
منتظرم مهر بشه يه استاد رياضي خوب بكيرمز
من هنوز مهر ميرم ترم 3.
تازه سال ديكه ايشالله بعد ماه رمضون جشن
عروسيمه.
فكرشو بكنيد جه فشاري رومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

مبارکه :D

Ali Render

کاربر بیش فعال
روزي 1 يا 2 ساعت

خوبه"راستی تو خونه میخونی؟منم تو خونه بودم روزی 2-3 ساعت میخوندم ولی رفتم کتابخونه بیشترش کردم"اولش اینجوریه بعد میری بالای 10 ساعت قول میدم به 10 ساعتم راضی نیستی"
یجوری با خودت کنار بیا که اگه ای فصل های کتابو تموم نکنم کاری دیگه ای انجام نمیدم.اینجوری خیلی خوبه"بعد یه کتابو تموم نکن برو سراغ کتاب بعدی"سعی کن که فصل فصل بخون. مثلا یعنی 2 فصل از عناصر 2 فصل از شناخت 2 فصل از کتب دیگه که شروع میکنی"Ok
بعدش 1 فصلیو میخونی سعی کن آروم بخون ولی با کیفیت که خوب یاد بگیری نه حفظ کنی من اشتباهم این بود که میگفتم میخوام چیکار حفظ کنم کنکور میدم دیگه تموم میشه دیگه"نه اینطوری نیست این کار باعث میشه که سئوالی رو تو کنکور اگه اومد از دست ندی نگی وااااااااااااای خوندم چرا یادم نیست:smile:
کلا هر چی وقت میکنی بخون بازی گوشی نکنی یه وقت میدونم دختر خوبی هستی:redface:
موفق باشی:cool:

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر نكنم اين قدر بلند بخوني كه بقيه شاكي شن. معمولا كتابخونه چون بزرگ هست ميشه از بقيه تا حدودي فاصله گرفت و جدا نشست.
واسه من كه جوش خيلي مفيد بود البته وقتي مي يومدم خونه نابود بدوم از خستگي ولي هر يك ساعت درس خوندژن تو كتابخونه معادل 3 ساعت تو خونه فايده داشت.
:w10:
البته من خونم نزديك كتابخونه هم بود رفت و امد م سخت نيود.
به هر حال هر جا درس مي خوني اميد وارم موفق باشيد.
:)

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبین؟ درس میخونین؟

بچه ها همه تو کتابخونه راحت نیستن. حتما نباید کتابخونه باشه. باید بگردین جایی رو که توش راحتین رو پیدا کنین که البته الان بعده 14،15 سال درس خوندن باید پیداش کرده باشین. مثلا من هیچ جا غیره اتاقم نمیتونم درس بخونم حتی یه اتاقه دیگه تو خونمون یا بعضیا حتما باید ساکت باشه دورو برشون تا درس بخونن ولی من انقد از اول تو خونمون سروصدا بوده تو شلوغیه خونمونم میتونم درس بخونم.

خودتونو عادتاتونو خوب بشناسین. این بیشترین کمک رو بهتون میکنه

palama

عضو جدید
منم با sepideموافقم. من كه از صبح تا شب
كسي نيست خونمون ....رااااااااااااااااااااحت ميتونم بخونم.
اما chon بلند مي خونم نميرم كتابخونه. اصلا اونجا راحت نيستم.
اخه من در حين خوندن بايد هي تند تند chiziبخورم.(بهم نكين شكمو هاااااااااااااا)

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
2 ساعت برای الان خوبه
زود شروع کردی..پس سعی کن الان زبان و ریاضی بخونی
درس و دانشگاهم داری؟
اره من از ايستايي و رياضي شروع كردم دارم ميخونم.زبانم ميخوندم ولي تو ماه رمضون نميدونم چي شد فراموش كردم زبانو.اره دانشگاه دارم.مهر ميرم ترم 3

آخرین ویرایش:

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه"راستی تو خونه میخونی؟منم تو خونه بودم روزی 2-3 ساعت میخوندم ولی رفتم کتابخونه بیشترش کردم"اولش اینجوریه بعد میری بالای 10 ساعت قول میدم به 10 ساعتم راضی نیستی"
یجوری با خودت کنار بیا که اگه ای فصل های کتابو تموم نکنم کاری دیگه ای انجام نمیدم.اینجوری خیلی خوبه"بعد یه کتابو تموم نکن برو سراغ کتاب بعدی"سعی کن که فصل فصل بخون. مثلا یعنی 2 فصل از عناصر 2 فصل از شناخت 2 فصل از کتب دیگه که شروع میکنی"Ok
بعدش 1 فصلیو میخونی سعی کن آروم بخون ولی با کیفیت که خوب یاد بگیری نه حفظ کنی من اشتباهم این بود که میگفتم میخوام چیکار حفظ کنم کنکور میدم دیگه تموم میشه دیگه"نه اینطوری نیست این کار باعث میشه که سئوالی رو تو کنکور اگه اومد از دست ندی نگی وااااااااااااای خوندم چرا یادم نیست:smile:
کلا هر چی وقت میکنی بخون بازی گوشی نکنی یه وقت میدونم دختر خوبی هستی:redface:
موفق باشی:cool:
من تو كتا بخونه راحتم ولي مشكل اينجاست كه اولا كتابخونه اي كه من ميرفتم زو فرد شده روزهاي زوج دخترا فردپسرا يه روز در ميانم كتاب خونه حال نميده.
دوما به خاطر ماه رمضون ساعتشو كم كردن از 9 صبح تا 1 بعد از ظهر.ارزش نداره بري.
سوم چيزي از شهريور نمونده بعده شهريورم دانشگاه شروع ميشه من بايد تو خوابگاه درس بخونم.پس بايد به سر وصدا عادت كنم.:smile::smile::smile:

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با sepideموافقم. من كه از صبح تا شب
كسي نيست خونمون ....رااااااااااااااااااااحت ميتونم بخونم.
اما chon بلند مي خونم نميرم كتابخونه. اصلا اونجا راحت نيستم.
اخه من در حين خوندن بايد هي تند تند chiziبخورم.(بهم نكين شكمو هاااااااااااااا)

Ali Render

کاربر بیش فعال
من تو كتا بخونه راحتم ولي مشكل اينجاست كه اولا كتابخونه اي كه من ميرفتم زو فرد شده روزهاي زوج دخترا فردپسرا يه روز در ميانم كتاب خونه حال نميده.
سوم چيزي از شهريور نمونده بعده شهريورم دانشگاه شروع ميشه من بايد تو خوابگاه درس بخونم.پس بايد به سر وصدا عادت كنم.:smile::smile::smile:

سلام"منم که دیر رفتم به کتابخونه مشکل اینجا بودش که کتابخونه ها زوج و فرد بودن بعد منم خیلی بدم می اومد سر همین 1 هفته دنبال کتابخونه میگشتم"کلا منم مشکل شما رو داشتم ولی بعد حل شدش آخه من خیلی حساسم هر کتابخونه ای هم نمی رفتم:smile:
کلا هر جا و هر جایی که هستی موفق باشی......

palama

عضو جدید
راستي ......
زبان كه بايد بخونيم هم تخصصي هم عمومي ديكه؟؟؟
اخه من هنوز تخصصي رو passنكردم.يعني اين ترم بايد بردارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.