farshid_hashemi
عضو جدید
سلام به همه دوستانی که به این تاپیک میان بچه ها خدایی به قول یکی از بچه ها ی این تاپیک که گفته بود فقط سوال پرسیدین و کسی نیست جواب بده الان اینجا غیر از 3نفر همه میخوان کنکور شرکت کنن و اولین تجربه شون هستش یعنی کسی رو توی رشته خودشون (معماری) نداشتن که کنکور داده باشه و الان ما باید از بچه هایی که امسال کنکور دادن بخواهیم که به این تاپیک بیان و ما رو راهنمایی کنن اگر تاپیکی در این مورد هست معرفی کنن یا خودشون توضیحاتی رو بدن به ما این جوری بهتر میتونیم موفق باشیم
راستی فقط بچه های سراسری نیستن یه سری از بچه ها هم میخوان آزاد شرکت کنن ما باید یه جوری برنامه ریزی داشته باشیم که اونها هم به کنکور برسن ما هم که می خواهیم سراسری شرکت کنیم همگام با اونها یک دور کتابها رو بخونیم و برای آزمایشی هم که شده امتحان آزاد رو بدیم
ممنون میشم اگه توی دوستایی که توی باشگاه دارین کسی هست که توی این چند سال قبل کنکور داده دعوت کنید که بیان اینجا و به همه ما کمک کنن منم سعی میکنم به دوستام بگم بیان
ما باید یه برنامه ریزی کلی داشته باشیم و اهداف خودمون رو معلوم کنیم که حتما بتونیم درسها رو تا کنکور تموم کرده و دوره کنیم
من الان یکی از دوستانم رفته مدرسان شریف ثبت نام کرده واسه آزاد میگه بد نبود نمی دونم ولی همه میگن خوب نیست واقعا آدم سر درگم میشه
سلام خدمت دوستان عزیز
من همین سالی که گذشت کنکور دادم و خلاص

اگه سوالی داشتین در خدمتم ...

خوشحال میشم کمکتون کنم