قدم به قدم تا مرداد 90

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه بار دیگه میپرسم :

وای بچه ها دارم سکته میزنم
امروز دانشگاه بودم یکی از بچه ها که آزمون امسال شرکت کرده بودو نتیجه ش اومده بود
گفتش که تهران سراسری نمیگیره
گفت اصلا سهمیه سراسری تهرانو دادن به فرهنگیان
دانشگاهایی مثل میراث رجایی شریعتی سهمیه فرهنگیان شدن!!!
توروخدا ! :cry:
یکی بگه اینایی که من شنیدم راسته؟؟؟؟
:eek:
جون هرکی دوست دارین زود جوابمو بدین
کی دفترچه رو گرفته؟؟
اگه تهران سراسری نگیره من دیگه نمیخونم!! :w04:

یعنی واقعا احتمال موفقیت هست؟
لطفا هرکی این پستو میخونه جواب بده

سلا دوست عزيز. دفترچه روي سايت سنجش هست . مي توني بري دانلود كني و ليست دانشگاه هاي امسالو ببيني. ولي شايد ساله ديگه اين طور نشه و دانشگاه سراسري بتوني بري.
ولي اگه ساله ديگه هم همين غير انتفاهي كه الان هست كم تر بشه چي؟؟؟
مگه مي خواي هميشه كارداني بموني ؟
شما و بقيه دوستان تلاشتونو بكنيد.ديگه يه سري چيزا دسته شما نيست.
موفق باشيد.

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی تاریخ ثبت نام آزمون دانشگاه آزادو میدونه ؟؟؟
مهر دفترچه ش مي ياد . اذر ماه هم كنكور ازاد هست.
توي سايت دانشگاه ازاد فكر كنم اگه ايميل يا شماره موبايلتون بديد بهت تون اطلاع مي دن كه كي دفترچه مي ياد.

archi&tini

عضو جدید
ناز معمار من از فنی حرفه ایی هستم و این دروس ریاضی برام ماتم...........
جواب سوالتون رو هم دادم ...............در مورد سراسری

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
از شنبه همه با هم شروع میکنیم
اونایی که میخوان با گروه باشن اعلام آمادگی کنن تا با هم پیش یریم
منم الان میرم یه سرچ میکنم منابع واسه بچه ها پیدا میکنم
تا شنبه هرکدوم از بچه ها باید یه لیست از کتاب هایی که فکر میکنه بهتره واسه خوندن تهیه کنن
به نظر من بهتره از عمومی ها شروع کنیم
چون 1) ماه رمضونه راندمان کار میادش پایین
2)عمومی هارو باید بیشتر بخونیم چون اختصاصیارو تو زمان تحصیل یکم حضور ذهن روشون داریم
من یکی با توجه به شرایطم که زیاد تو سرویس میشینم تو همون سرویس 5.6 صفحه ای از معارفم رو خوندم این = شروع کردم و از وقتم در حد رضایت خودم استفاده کردم
3)یکی از عمومی ها زبان هستش که از الان باید هرشب قبل از خواب حتی شده 2 کلمه حفظ و مرور کنیم
4)ماه رمضونه خب! :lol:
در کنارش یه نگاهیم به ریاضیات داشته باشیم
چطوره؟؟
تورو خدا این بار جواب بدین !!
من آمادم استارتو از شنبه بزنیم .پیش به سوی موفقییت

آخرین ویرایش:

ناز معمار

عضو جدید
;)
ناز معمار من از فنی حرفه ایی هستم و این دروس ریاضی برام ماتم...........
جواب سوالتون رو هم دادم ...............در مورد سراسری

خب مشکلی نداره کتاب حسابان و دیفرانسیل رشته ی ریاضی رو از کتاب فروشیا بگیرید دست دومم باشه مسئله ای نیس
البته اگه دنبال یه رتبه ی خوب هستین برید دنبالش اگه نه که هیچ و بازم البته اگه فکر میکنی از رو کتاب متوجه میشین این کارو بکنید
در غیر این صورت کلاس های ریاضی ثبت نام کنید:gol:
بله منظورم با بقیه ی دوستان بود بازم ممنون :gol:

مهر دفترچه ش مي ياد . اذر ماه هم كنكور ازاد هست.
توي سايت دانشگاه ازاد فكر كنم اگه ايميل يا شماره موبايلتون بديد بهت تون اطلاع مي دن كه كي دفترچه مي ياد.

آدرس سایت دانشگاه آزادو ندارین؟؟ :question:

سلام دوست عزيز. دفترچه روي سايت سنجش هست . مي توني بري دانلود كني و ليست دانشگاه هاي امسالو ببيني. ولي شايد ساله ديگه اين طور نشه و دانشگاه سراسري بتوني بري.
ولي اگه ساله ديگه هم همين غير انتفاهي كه الان هست كم تر بشه چي؟؟؟
مگه مي خواي هميشه كارداني بموني ؟
شما و بقيه دوستان تلاشتونو بكنيد.ديگه يه سري چيزا دسته شما نيست.
موفق باشيد.

بله بعضی ها هم میگن هرسال پذیرش ها عوض میشه مثلا اگه امسال سهمیه واسه تربیت دبیره سال بعد پذیرش حالت عادی داره نمیدونم والا فعلا که زدم به بی خیالی :whistle:
نه فقط دولتی یا شبانه ! ;)

nana-22

عضو جدید
;)

خب مشکلی نداره کتاب حسابان و دیفرانسیل رشته ی ریاضی رو از کتاب فروشیا بگیرید دست دومم باشه مسئله ای نیس
البته اگه دنبال یه رتبه ی خوب هستین برید دنبالش اگه نه که هیچ و بازم البته اگه فکر میکنی از رو کتاب متوجه میشین این کارو بکنید
در غیر این صورت کلاس های ریاضی ثبت نام کنید:gol:
بله منظورم با بقیه ی دوستان بود بازم ممنون :gol:

آدرس سایت دانشگاه آزادو ندارین؟؟ :question:

بله بعضی ها هم میگن هرسال پذیرش ها عوض میشه مثلا اگه امسال سهمیه واسه تربیت دبیره سال بعد پذیرش حالت عادی داره نمیدونم والا فعلا که زدم به بی خیالی :whistle:
نه فقط دولتی یا شبانه ! ;)
http://www.azmoon.net/ این سایت دانشگاه آزاد گلم
راستی منم پایه ام از شنبه عمومی بخونیم
کتاب چی بخونیم ناز معمار؟؟؟؟؟ :w27::w27:

Ali Render

کاربر بیش فعال
http://www.azmoon.net/ این سایت دانشگاه آزاد گلم
راستی منم پایه ام از شنبه عمومی بخونیم
کتاب چی بخونیم ناز معمار؟؟؟؟؟ :w27::w27:

سلام"یه پیشنهاد دوستانه اینکه برای عمومیا کتاب مدرسان شریف چاپ جدید هم برای آزاد و هم برای سراسری خوبه می تونید بالا بزنید"کسی هم برای آزاد خواست بخونه مدرسان کافیه"برای سراسری هم خواستید رتبه خوب بگرید برید آکادمی خودم تازه فهمیدم این آکادمی چیه" همگی موفق باشید

ناز معمار

عضو جدید
سلام"یه پیشنهاد دوستانه اینکه برای عمومیا کتاب مدرسان شریف چاپ جدید هم برای آزاد و هم برای سراسری خوبه می تونید بالا بزنید"کسی هم برای آزاد خواست بخونه مدرسان کافیه"برای سراسری هم خواستید رتبه خوب بگرید برید آکادمی خودم تازه فهمیدم این آکادمی چیه" همگی موفق باشید

بله منم با آکادمی موافقم
تعریفشو کم نشنیدم
خوبه اما واسه دوستایی میخوان کلاس برن
من یکی که ترجیح میدم خودم بخونم
و گرنه آکادمی هم گزینه ی خوبیه ممنون سهیلی جان
و اما در مورد کتاب همون طوری که گفتم من میخوام ساکو بخونم
شما رو نمیدونم :redface:
شاید مدرسان شریف چاپ جدید هم خوب باشه
نمیدونم
بابا به خدا منم مثل شما هستماااا
منم میخوام آزمون بدم رو حرفای من حساب نکنیدا
منم اینارو از بقیه شنیدم وگرنه خودم تجربه نکردم:sweatdrop:
آخییییش:w12: نفسم داشت بند میومد

talim

عضو جدید
سلام......1 نصیحت واسه کنکوری های 90
حتما آزمون برن...من پارسه میرفتم ولی چون ترم 4 بودم کلاس وقت نمیشد برم..فکرم نکنم کلاس بدرد بخوره..
من همه جزوه های کلاس های پارسه رو هم از دوستم گرفتم و خوندم..
روی ریاضی هم زیاد انرژی نزارید..مثل امساله من بدبخت میشید..خیلی سرش وقت گذشتم ولی به ضررم شد و فقط چون زیاد خونده بودم از حرصم هرچی گیرم اومد زدم که شدم 1200اگه نمیزدم زیره 200بودم..بخدا فقط پشیمونی واسم مونده..
ایستایی هم جزوه سالاری...
هندسه هم جزوه مهندس درخشان..
خلاصه هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتیم...

talim

عضو جدید
نمیخوام الکی استرس وارد کنم...ولی کنکوره کارشناسی ناپیوسته بدترین کنکوره چون هیچ منبع مشخصی نداره و هر کی میگه جزوه ما کامله مطمئن بشید داره...
من با این که ترم 4 بودم و درسامم خیلی سنگین بود ولی از همه جور کتاب خوندم..فقط 2 تا چیز منو عقب انداخت...ریاضی و پروژه های آخر ترم که خیلی واسم سنگین بود...حال هم اینجور که معلومه باید برم قزوین که اصلا دوسش ندارم بخونم...

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
من امسال كنكور دادم و با وجود اين كه فكر مي كردم تلاشم كردم ولي نتيجه اي انتظارشو داشتم نگرفتم .
:question:
خيلي ها الان بهم مي گن شايد دروست درس نخوندم-شايد .........
به هر حال ديگه تموم شده و من كاري نمي تونم بكنم.
ولي چند تا چيزو مي خوام بگم. اگه قرار بود دوباره واسه كنكور درس بخونم
اول از همه مي رم پيش يه مشاور باتجربه وخوب تا شرايطم واسش توضيح بدم مثلا:" هدف چيه؟كجا دوست دارم قبول بشم؟ تو چه درسايي ضعيف يا قوي هست؟ وقتاي ازادم چه قدره ؟ چه درسايي كلاس برم چه درسايي خودم بخونم كجا كلاس برم و ..........."
توي اين تاپيك و تاپيكاي مشابه دوستان مي يان و يه سري پيشنهادات ميكنن يا مي يان تجربه ها و زحمتايي كه واسه كنكور كشيدن توضيح مي دن كه واسه كنكورياي 90 مفيد باشه. با وجود اينكه اين نصيحت ها واقعا مفيد و لازم هستن ولي جامع و كافي نيستن. چون هر كسي شرايطش فرق داره .
مثلا سر همين كلاس رفتن يه سري كلاسا تو تهران هست كه ممكنه تو شهر هاي ديگه نباشه.:w10:
دوم اصلا به حرفاي دوستاتون يا همكلاسيايي كه مي يان ميگن:" ما هنوز واسه كنكور شروع نكرديم. واي الان زوده واسه خوندن -الان ديره - فلاني يه هفته خوند كنكور قبول شدو.....گوش نكنيد واهميت نديد شما طبق برنامه جلو بريد.:w35:
سوم يه محيط مناسب واسه درس خوندن پيدا كنيد بعضيا كتابخونه راحت ترن بعضيا خونه..... هر جايي كه هستيد و دارين درس مي خونيد ار تلفن - موبايل - حرف زدن با دوستاتون- tv فكر و رويا پردازي و....
دور باشيد و واقعا مفيد درس بخونيد
.:w46::w10:
چهارم يه دوست پيدا كنيد كه كنكور داده سال قبل و با اون هر از گاهي صحبت كنيد فكر كنم تو اين سايت تا حالا خيلي دوست پيدا كرديد.:w24:
پنجم خودتون درگير خريدن كتاباي زيادي نكنيد نمي گم كتاب نگيريد ولي كتابخونتون از كتابايي كه حتي نگاهشم نمي كنيد پر نكنيد.:w20:
ششم اينكه شما كه از الان دارين شروع مي كنيد هيچ درسي كنار نزاريد مخصوصا رياضي و زبان. اگه ضعيف هستيد تو اين درسا بريد دنبالش و ياد بگيريد.
:w10:
موفق باشيد
:w30:.

آخرین ویرایش:

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
من امسال كنكور دادم و با وجود اين كه فكر مي كردم تلاشم كردم ولي نتيجه اي انتظارشو داشتم نگرفتم . :question:
خيلي ها الان بهم مي گن شايد دروست درس نخوندم-شايد .........
به هر حال ديگه تموم شده و من كاري نمي تونم بكنم.
ولي چند تا چيزو مي خوام بگم. اگه قرار بود دوباره واسه كنكور درس بخونم
اول از همه مي رم پيش يه مشاور باتجربه وخوب تا شرايطم واسش توضيح بدم مثلا:" هدف چيه؟كجا دوست دارم قبول بشم؟ تو چه درسايي ضعيف يا قوي هست؟ وقتاي ازادم چه قدره ؟ چه درسايي كلاس برم چه درسايي خودم بخونم كجا كلاس برم و ..........."
توي اين تاپيك و تاپيكاي مشابه دوستان مي يان و يه سري پيشنهادات ميكنن يا مي يان تجربه ها و زحمتايي كه واسه كنكور كشيدن توضيح مي دن كه واسه كنكورياي 90 مفيد باشه. با وجود اينكه اين نصيحت ها واقعا مفيد و لازم هستن ولي جامع و كافي نيستن. چون هر كسي شرايطش فرق داره . مثلا سر همين كلاس رفتن يه سري كلاسا تو تهران هست كه ممكنه تو شهر هاي ديگه نباشه.:w10:
دوم اصلا به حرفاي دوستاتون يا همكلاسيايي كه مي يان ميگن:" ما هنوز واسه كنكور شروع نكرديم. واي الان زوده واسه خوندن -الان ديره - فلاني يه هفته خوند كنكور قبول شدو.....گوش نكنيد واهميت نديد شما طبق برنامه جلو بريد.:w35:
سوم يه محيط مناسب واسه درس خوندن پيدا كنيد بعضيا كتابخونه راحت ترن بعضيا خونه..... هر جايي كه هستيد و دارين درس مي خونيد ار تلفن - موبايل - حرف زدن با دوستاتون- tv فكر و رويا پردازي و....
دور باشيد و واقعا مفيد درس بخونيد.:w46::w10:
چهارم يه دوست پيدا كنيد كه كنكور داده سال قبل و با اون هر از گاهي صحبت كنيد فكر كنم تو اين سايت تا حالا خيلي دوست پيدا كرديد.:w24:
پنجم خودتون درگير خريدن كتاباي زيادي نكنيد نمي گم كتاب نگيريد ولي كتابخونتون از كتابايي كه حتي نگاهشم نمي كنيد پر نكنيد.:w20:
ششم اينكه شما كه از الان دارين شروع مي كنيد هيچ درسي كنار نزاريد مخصوصا رياضي و زبان. اگه ضعيف هستيد تو اين درسا بريد دنبالش و ياد بگيريد.
:w10:
موفق باشيد
:w30:.
من مجبورم تو خوابگاه بدرسم.چون دانشجویه یه شهر دیگم

nana-22

عضو جدید
بچه ها تو رو خدا بی خیال انقدر استرس دارم دارم می میرم بابا ما گناه داریم به خدا من که می خوام برم این کار رو بکنم راحت :w29:

جدای از شوخی بچه ها یکی بگه الان که ما داریم شروع میکنیم از عمومی ها چه کتابی بخریم برای عمومی ها تو رو خدا زود جواب بدین فردا میخوام برم انقلاب از شنبه شروع کنم یکی به من کمک کنه و گرنه میرممممممممممممممممااااااااا:w29:

talim

عضو جدید
بچه ها تو رو خدا بی خیال انقدر استرس دارم دارم می میرم بابا ما گناه داریم به خدا من که می خوام برم این کار رو بکنم راحت :w29:

جدای از شوخی بچه ها یکی بگه الان که ما داریم شروع میکنیم از عمومی ها چه کتابی بخریم برای عمومی ها تو رو خدا زود جواب بدین فردا میخوام برم انقلاب از شنبه شروع کنم یکی به من کمک کنه و گرنه میرممممممممممممممممااااااااا:w29:

سلام.....
به نظرت زود نیست واسه شروع؟؟؟؟؟؟
به حر حال خودت مدونی ولی من نظرم اینه که خیلی زوده...البته این که انقد انگیزه داری عاااااالیه....
ولی سعی کن با برنامه بری جلو و انقدم تند نرو....چون بعد چند روز زده میشی...این نظره منه حقیره...حالا خودت میدونی...ولی.....زوده..فعلا خوش بگذرون...اینکه زود شروع کنی خوبه ولی نه انقد....
ریاضی مدرسان خوبه..
ادبیات انتشارات ساکو(کلیشمی)من روز قبل کنکور خوندم و 55%زدم...البته تو زودتر شروع کن..
اندیشه هم تالیف فراهانی انتشاراته گسترش علوم پایه..
بقیه شم اگه خواستی در خدمتیم... موفق باشی...

ناز معمار

عضو جدید

عمومی های انتشارات ساکو
ادبیات فارسی
اندیشه اسلامی 1
زبان عمومی
قبلا گفته بودم که
بپر اینا رو واسه دست گرمی بگیر تا بعد
شنبه گزارش کار یادتون نره !!!

ناز معمار

عضو جدید
سلام.....
به حر حال خودت مدونی ولی من نظرم اینه که خیلی زوده...البته این که انقد انگیزه داری عاااااالیه....
ولی سعی کن با برنامه بری جلو و انقدم تند نرو....چون بعد چند روز زده میشی...این نظره منه حقیره...حالا خودت میدونی...ولی.....زوده..فعلا خوش بگذرون...اینکه زود شروع کنی خوبه ولی نه انقد....
ریاضی مدرسان خوبه..
ادبیات انتشارات ساکو(کلیشمی)من روز قبل کنکور خوندم و 55%زدم...البته تو زودتر شروع کن..

سلام شما هم دوست منی
نظرتونم محترمه
ولی کی گفته زوده؟
معلومه که هدف داره
هدف داریم
اگه نداشتیم این همه بحث نمیکردیم
تورو خدا بچه هارو بی انگیزه نکنیم
ولی اینم با شما موافقم که تند نریم
برنامه هم میریزیم
فعلا از شنبه شروع میکنیم ببینیم چه جوری میکشیم واسه خوندن
شما هم قبول کنید که یه روز قبل امتحان واقعا دیره !!!!!!
:gol:

nana-22

عضو جدید
سلام شما هم دوست منی
نظرتونم محترمه
ولی کی گفته زوده؟
معلومه که هدف داره
هدف داریم
برنامه هم میریزیم

سلام.....
ریاضی مدرسان خوبه..

مرسی از دوتاتون ولی من چون تو طول ترم درسام شاید خیلی خیلی سنگین بشه میخوام اهسته و پیوسته برم جلو
نازمعمار پایه ام بابا من خدای انگیزه اممممممممممممم
این الان ما هستیم داریم برای کنکور میخونیم :w33:انگیزه به این میگن ولی نه با این سرعتتتتتتتتتتتااااااااااا
راستی یه روزه خیلی خوب زدی هاااااااااااا 55% ایول بابا تبریک :w27:
گزارش کار هم حتما می دهیییییییییییم انشالله که اگه خدا بخواهد از شنبه :w11:
کنکور ما داریم می ایمممممممم :neutral:

nana-22

عضو جدید
کمک

کمک

سلام......1 نصیحت واسه کنکوری های 90
حتما آزمون برن...من پارسه میرفتم ولی چون ترم 4 بودم کلاس وقت نمیشد برم..فکرم نکنم کلاس بدرد بخوره..
من همه جزوه های کلاس های پارسه رو هم از دوستم گرفتم و خوندم..
روی ریاضی هم زیاد انرژی نزارید..مثل امساله من بدبخت میشید..خیلی سرش وقت گذشتم ولی به ضررم شد و فقط چون زیاد خونده بودم از حرصم هرچی گیرم اومد زدم که شدم 1200اگه نمیزدم زیره 200بودم..بخدا فقط پشیمونی واسم مونده..
ایستایی هم جزوه سالاری...
هندسه هم جزوه مهندس درخشان..
خلاصه هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتیم...

talim جان واقعا از راهنماییت ممنون ولی اگه حتی کلاس هم بریم نمیشه یعنی ریاضی بزنیم ؟؟؟؟؟ ا
این استاد هایی که گفتی استاد های پارسه هستند ؟
خوب هستن ؟
میگن خیلی جزوه ها پارسه اشکال داره ؟؟؟
چه جوری درس خوندی ؟؟؟
چه جوری برنامه ریزی کردی ؟؟؟
لطف میکنی واسمون توضیح بدی ممنونم عزیزم :w27:

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز

عمومی از الان زود نیست؟یادمون نمیره:surprised:

ناز معمار

عضو جدید
رفقا خوندن عمومیها از طرف من یه پیشنهاد بود
هر کی هر جوری و هر چی دلش بخواد میتونه بخونه
من فکر کنم دیگه نیام

masoud_2222

عضو جدید
رفقا خوندن عمومیها از طرف من یه پیشنهاد بود
هر کی هر جوری و هر چی دلش بخواد میتونه بخونه
من فکر کنم دیگه نیام
كجا ميخواي بري ؟؟تازه ما ميخوايم با هم بريم جلو درس بخونيم شايد اينجا يه جايي براي انگيزه ما باشه...

talim

عضو جدید
سلام شما هم دوست منی
نظرتونم محترمه
ولی کی گفته زوده؟
معلومه که هدف داره
هدف داریم
برنامه هم میریزیم

من فقط نظرمو گفتم...نیازی هم به قبول کردن نیست..معلومه که دیر خوندم...
بزا 1 چیزی بهت بگم خیالت راحت بشه...سر جلسه کنکور وقتی به درسی میرسی که شهریور 89 شروع کردی و میبینی هیچکدومه سوالا اونایی که فکر میکردی نیستش...میدونی چه حسی بهت دست میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من ریاضی رو مهر شروع کردم و تو تموم آزمونهای پارسه بالای 40میزدم..واسه همین چند تا رتبه تک اوردم...ولی تو آزمون سراسری بد خراب کردم که 1200شدم وگرنه باید زیره 100میشدم...ولی همین ریاضی رو تو المپیاد دانشجویی کرمان 70%زدم...به هرحال اشتباه کردم...خودمم قبول دارم که 1 کم دیر شروع کردم.. ترم 4 بودم و تو خوده دانشگاهم خیلی اذیتمون کردن...همین میتونه توجیه خوبی باشه که از فکر رتبه زیره 100که قرار بود بیارم بیام بیرون..
گفتم خوبه زود شروع کنی ولی آهسته و اونم نه با عمومی...بازم میگم این نظره منه و نظرات متفاوته...
من نظرم اینه با ایستایی و هندسه اقلیدسی(ریاضی)واگه میخوایید با ریاضیشروع کنید...عمومی هم اگه میخوای بخونی فقط زبان بخون فعلا...
من منظورم اینه اگه میخوایید شروع کنید مهر زمان خوبیه....
اگرم الان شروع میکنید خوهشا با مقصد شروع کنید...و سعی کنید هر کسی هم از زود درس خوندنتون مطلع نکنید...این اشتباه من بود...به هر حال رو استرستون تاثیر داره...امیدوارم منظورمو بفهمید...این باعث میشه مقداری از فکرتونو به اونا معطوف کنید...
چون نا خوداگاه این تصور که من از شهریور شروع کردمو باید رتبه بیارم سر جلسه دیوونه ات میکنه...
شروع کنید ولی فقط خودتون شروع کنید ..تنها!!اطرافیانتونم با خودتون تا دمه کنکور نبرید...چون جلوی در منتظرنو امیدوار...این حرفه منو جدی بگیرید...بخدا همین منو دیوونه کرده..از حاشیه ها دور باشید..زیاد از موفقیت هاتون صحبت نکنید..این اعتماد به نفس کاذب میاره.....
(شما هم سعی کن بهتر بخونی که دچاره سوء تفاهم نشی دوست من....بخدا من هر چی میگم فقط واسه کمک کردنه...البته میتونی هم مخالف نظراته من باشی..)

talim

عضو جدید
talim جان واقعا از راهنماییت ممنون ولی اگه حتی کلاس هم بریم نمیشه یعنی ریاضی بزنیم ؟؟؟؟؟ ا
این استاد هایی که گفتی استاد های پارسه هستند ؟
خوب هستن ؟
میگن خیلی جزوه ها پارسه اشکال داره ؟؟؟
چه جوری درس خوندی ؟؟؟
چه جوری برنامه ریزی کردی ؟؟؟
لطف میکنی واسمون توضیح بدی ممنونم عزیزم :w27:

دوسته عزیز من که گفتم همه جزوه ها ناقص هستن...ولی پارسه نسبتا بهتره..ولی مدرسانو چون اصلا نخوندم راجع بهش نظری ندارم..من نظرم نسبت به مدرسان خوب نبود..
کلاس ملاس کشکه......فقط واسه ریاضی ...
فقط خودت...ریاضی هم میتونی بزی...فقط چنتا مبحث بخون ولی کامله کامل بخون....
مشتق..تابع..حدو پیوستگی..
حالا اگه خواستید بعدا کامل بهتون میگم...
من مهر شروع کردم البته فقط با ریاضی...ولی اگه برگردم عقب فقط همین چندتا مبحث و100%میخوندم نه این که همشو 50%....
بیشتر رو فن و مبانی وقت بزار...ادبیاتم بعد عید شروع کن..ولی زبان اگه میخوای بزنی زودتر شروع کن...با این انگیزه ای که داری حتما موفقی....فقط یادت نره چی گفتم ...نیازی نیست به هر کسی بگی شروع کردی واسه کنکور خوندن....موفق باشی دوسته من..

nana-22

عضو جدید
دستت درد نکنه

دستت درد نکنه

بزا 1 چیزی بهت بگم خیالت راحت بشه...سر جلسه کنکور وقتی به درسی میرسی که شهریور 89 شروع کردی و میبینی هیچکدومه سوالا اونایی که فکر میکردی نیستش...میدونی چه حسی بهت دست میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من ریاضی رو مهر شروع کردم و تو تموم آزمونهای پارسه بالای 40میزدم..واسه همین چند تا رتبه تک اوردم...ولی تو آزمون سراسری بد خراب کردم که 1200شدم وگرنه باید زیره 100میشدم...ولی همین ریاضی رو تو المپیاد دانشجویی کرمان 70%زدم...به هرحال اشتباه کردم...خودمم قبول دارم که 1 کم دیر شروع کردم.. ترم 4 بودم و تو خوده دانشگاهم خیلی اذیتمون کردن...همین میتونه توجیه خوبی باشه که از فکر رتبه زیره 100که قرار بود بیارم بیام بیرون..
گفتم خوبه زود شروع کنی ولی آهسته و اونم نه با عمومی...بازم میگم این نظره منه و نظرات متفاوته...
من نظرم اینه با ایستایی و هندسه اقلیدسی(ریاضی)واگه میخوایید با ریاضیشروع کنید...عمومی هم اگه میخوای بخونی فقط زبان بخون فعلا...
اگرم الان شروع میکنید خوهشا با مقصد شروع کنید...و سعی کنید هر کسی هم از زود درس خوندنتون مطلع نکنید...این اشتباه من بود...به هر حال رو استرستون تاثیر داره...امیدوارم منظورمو بفهمید...این باعث میشه مقداری از فکرتونو به اونا معطوف کنید...
چون نا خوداگاه این تصور که من از شهریور شروع کردمو باید رتبه بیارم سر جلسه دیوونه ات میکنه...
شروع کنید ولی فقط خودتون شروع کنید ..تنها!!اطرافیانتونم با خودتون تا دمه کنکور نبرید...چون جلوی در منتظرنو امیدوار...این حرفه منو جدی بگیرید...بخدا همین منو دیوونه کرده..از حاشیه ها دور باشید..زیاد از موفقیت هاتون صحبت نکنید..این اعتماد به نفس کاذب میاره.....
(شما هم سعی کن بهتر بخونی که دچاره سوء تفاهم نشی دوست من....بخدا من هر چی میگم فقط واسه کمک کردنه...البته میتونی هم مخالف نظراته من باشی..)

دوسته عزیز من که گفتم همه جزوه ها ناقص هستن...ولی پارسه نسبتا بهتره..ولی مدرسانو چون اصلا نخوندم راجع بهش نظری ندارم..من نظرم نسبت به مدرسان خوب نبود..
کلاس ملاس کشکه......فقط واسه ریاضی ...
فقط خودت...ریاضی هم میتونی بزی...فقط چنتا مبحث بخون ولی کامله کامل بخون....
مشتق..تابع..حدو پیوستگی..
حالا اگه خواستید بعدا کامل بهتون میگم...
من مهر شروع کردم البته فقط با ریاضی...ولی اگه برگردم عقب فقط همین چندتا مبحث و100%میخوندم نه این که همشو 50%....
بیشتر رو فن و مبانی وقت بزار...ادبیاتم بعد عید شروع کن..ولی زبان اگه میخوای بزنی زودتر شروع کن...با این انگیزه ای که داری حتما موفقی....فقط یادت نره چی گفتم ...نیازی نیست به هر کسی بگی شروع کردی واسه کنکور خوندن....موفق باشی دوسته من..

دستتت واقعا درد نکنه مرسی از راهنمایی هات مرسی از راهنماییهات :w40::w40::w40:

ناز معمار

عضو جدید

اگه با دقت میخوندین منم نگفتم فقط عمومی بخونیم
منم گفتم در کنارش ریاضیاتم بخونیم
اگه هم گفتم عمومی چون میخوام فعلا شروع کرده باشیم آهسته آهسته
و دلیل دیگه شم اینه که چون من یکی نمیخوام به یه بار خوندن اکتفا کنم
نمیدونم شایدم منم کنکورو گند بزنم
اما فعلا که دلم روشنه و رتبه ی خوب جلو چشمامه !!!
به هر حال من یکی دیگه نمیام
حداقل فعلا نمیام
دوستان هر جور خواستن بخونن :w16:

Ali Render

کاربر بیش فعال
معرفی کتاب پرسپکتیو و ترسیم فنی

معرفی کتاب پرسپکتیو و ترسیم فنی

سلام بچه ها"میخواستم یه کتابی رو معرفی کنم"تازه اومده یعنی که برای کنکور امسال من دیدمش"کتابیه برای درس ترسیم فنی و به خصوص پرسپکتیو واقعا عالیه برای مدرسان شریف تالیف میرزنده دل"من این کتابو واقعا تایید میکنم چون مرجع کاملی برای این درس هستش"سئوالای پیچیده کنکورو با این کتاب به راحتی میتونید بزنید"بازم برید اول نگاه کنید بعد بخرید.
اسم کتاب:تصاویر سه بعدی و ترسی فنی-مولف:مهندس میرزنده دل

moya_memar

عضو جدید
سلام دوستان.
من یه قولی داده بودم واسه خلاصه ی کتابای هنرستان، به علت پاره ای از مسایل تا الان نتونستم عملی کنم الان دارم شروع می کنم.
من از صفحات عکس میگیرم به نظرتون خوبه؟آخه خیلی زیادن حوصله تایپ ندارم:w05:
بازم ببخشید که دیر شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.