من با این ایده موافقم هر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.سلام دوستهای گلم بچه ها میگم حالا که مرداد 89 دیگه تموم شده حالا نوبت کنکوری های 90 از الان باهم برنامه بزاریم توی این تاپیک بحثی سوالی دوستانی که بیشتر خوندن میخوان سال دوم شرکت کنن همه همدیگر و کمک کنیم![]()
به نظر من برای این کار گرایش ها هر کدام یک گروه را به خود اختصاص بدن و این طوری کار راحت ترهسلام دوستهای گلم بچه ها میگم حالا که مرداد 89 دیگه تموم شده حالا نوبت کنکوری های 90 از الان باهم برنامه بزاریم توی این تاپیک بحثی سوالی دوستانی که بیشتر خوندن میخوان سال دوم شرکت کنن همه همدیگر و کمک کنیم![]()
به نظر من برای این کار گرایش ها هر کدام یک گروه را به خود اختصاص بدن و این طوری کار راحت تره
و فکر می کنم کتاب به کتاب جلو بریم خیلی بهتر باشه.
من فکر می کنم همون 20 تا منبع اصلی که تو سایت هم هست رو بخونیم کافی باشه.چند تا بحث داریم یکی از کدوم کتاب ها بخونیم ؟
چه کلاسهایی بریم ؟
منابع چی ها هستن ؟
چه آزمون هایی بریم ؟
چه درسهایی توانایی زیادی داریم تو خوندنش ؟
کدوم درسها رو نمیتوانیم بخونیم /؟؟
.......
به اینها پاسخ بدیم من که کتابهای منبع رو می نویسم انشالله تا این چند روزه
کلاس میگن پارسه خوبه البته تو تهران
آزمونهای پارسه الکی سختهانشالله یه روز ما این شکلی نشیم
تا جایی که من خبر دارم سنجش تکمیلی هم خیلی گرونه هم باید خودت بخونی کلاس حضوری نداره ولی پارسه کلاسهاش حضوریه من تا حالا سنجش تکمیلی رو از کسی نشنیدم اگه بچه ها کسی رفته یه خبر بده ببینم چطوریهمن فکر می کنم همون 20 تا منبع اصلی که تو سایت هم هست رو بخونیم کافی باشه.
البته همش رو که نمیشه منظورم اینه اگه قراره بخونیم از اون 20 تا باشه
به نظرم مهم اول کتابهای اقای گلابچیه مثلا سازه در معماری چون فهم اون خودش کلی زمان می بره
سنجش تکمیلی چطوره؟
سلامسلام.
موفق باشید.
فقط بچه های گروه معماری؟
بله حتما چرا که نه همه به هم کمک میکنیم انشالله همه بهترین جاها قبول میشیمسلام دوستای خوبم
من چندین ساله که کاردانیم رو گرفتم
اما تصمیم دارم هرطور شده کنکور 90 قبول بشم
به کمک ها و راهنمای هاتون خیلی نیاز دارم
چون چند وقتیه از جو درس و دانشگاه دور بودم
امیدواره سال 90اونطور که شنیدم سراسری حذ نشه و همگی موفق بشیم![]()
متیلی خیلی خوبه آفرین عزیزم مننم ازاین به بعد خلاصه های کتاب ابنیه سنتی قبادیان رو میذارمnana جون عزیز نظر یادت نره
ممنون
نانا جون بهتر نبود اول گفتی منابع رو می گذارم این کار رو بکنی بعد شروع به کار کنیم؟متیلی خیلی خوبه آفرین عزیزم مننم ازاین به بعد خلاصه های کتاب ابنیه سنتی قبادیان رو میذارم![]()
نانا جون بهتر نبود اول گفتی منابع رو می گذارم این کار رو بکنی بعد شروع به کار کنیم؟
چون من منابع رو کامل یادم نیست اخه من امسال کنکور ارشد دارم
ولی می خواستم کمک کرده باشم
سلامبه همگیاینجووری که هر کتابو تک تک اینجا نکته برداری کنیم وقت گیره.
اگه هر کی خودش بخوونه ویک روز معین بشه تا همه برای اون روز کتابو بخوونیم وتموم کنیم یا نصفشو بخوونیم یا حتی فصل به فصل. بعدش بیاییم اشکال گیری کنیم بهتر نیست آیا؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم اینجوری آدم بیشتر برای درس خووندن تشویق میشه.چون باید توو یک زمان معین یک حجمی از کتابو تموم کنه.
آره خیلی خوبه منم پایه ام ولی من میگم آخه یه سری هامون ترم دوم هستیم یه سری درسها رو نگذروندیم میتونیماینجووری که هر کتابو تک تک اینجا نکته برداری کنیم وقت گیره.
اگه هر کی خودش بخوونه ویک روز معین بشه تا همه برای اون روز کتابو بخوونیم وتموم کنیم یا نصفشو بخوونیم یا حتی فصل به فصل. بعدش بیاییم اشکال گیری کنیم بهتر نیست آیا؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم اینجوری آدم بیشتر برای درس خووندن تشویق میشه.چون باید توو یک زمان معین یک حجمی از کتابو تموم کنه.
من گزینه سوممآره خیلی خوبه منم پایه ام ولی من میگم آخه یه سری هامون ترم دوم هستیم یه سری درسها رو نگذروندیم میتونیم
برنامه ریزی کنیم که مثلا بچه های ترم دوم این 3تا کتاب رو تا آخر این ماه تموم کنن
بچه های که درسشون تموم شده این 3تا کتاب رو تا آخر این رو
بعد هرکس مطابق زندگی خودش برنامه ریزی کنه اون کتابها رو تموم کنه
حالا فکر کنم 2تا نماینده میخوایم یکی ترم 2 یکی ترم 4 اتخاب کنید کی باشه ؟
سلام سعید ..شما برای اینکه این روتبه رو بیارین چند ماه خوندین؟و روزی چند ساعت؟از چه منابعی بیشتر استفاده کردین؟راستشو بخوای منم با کلاس کنکور مخالفم ولی چون ریاضیم ضعیفه و از اونجایی که ضریب این درس بالاست تصمیم گرفتم کلاس بگیرم...من ترم اخر کاردانی بودم این ترو و دو سه روزه که خلاص شدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |