قدم به قدم تا ارشد 92 قدم قدم پیش به سوی رتبه برتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
سوال
جزوه متدین گفته گنبد خرقان دوپوش نیمه گسسته .اما کتاب پیرنیا ص 175 نوشته دو پوسته گسسته. کدومش درسته؟:)

سلام
توی جزوه نسیم عسگری که نگاه میکنم زده دو پوسته گسسته.
به نظرم نمیخواد زیاد حساسیت داشته باشیم چون اگر سوالی بیاد در این مورد یا گسسته میدن یا نیمه گسسته .;)

النازا

عضو جدید
بچه ها کسایی که میگن سروش نیا گفته نانو مهم نیست نگفته کدوم کتاب امسال از همه مهمتره لاقل مرورامونو بیشتر سرش وقت بزاریم

Tanin_hd

عضو جدید
بچه ها کسی خلاصه از معماری جهان از یونان به بعد نداره اینجا بزاره؟

mahsa_archi_arch

عضو جدید

ممنون timaj جان ... تفاوت شبه هذلولی و سهموی هذلولی چیه ؟؟
توی کتاب درک رفتار زده هایپار شبه هذلولیه .. و تو کتاب فاطمی یه جا گفته شبه هذلولی و یه جای دیگه گفته سهموی هذلولی ...
به همین خاطر گیج شدم ..

mahsa_archi_arch

عضو جدید
بچه اگه ممکنه میشه جزوه تاریخ نسیم عسگری و بزارید ..
و اینکه کسی کلاسهای درک مرکز فراهانی را شرکت کرده جزوه ای دارید ازش ؟

آخرین ویرایش:

النازا

عضو جدید
بچه ها به نظرتون برا مرور کدوم رو زودتربخونیم بهتره؟قبادیان یا جزوه ی کیانی یا بانی مسعود ویا اعتضادی

nimaart

کاربر بیش فعال
دوستان، فصل های مهم کتاب معماری ایرانی پیرنیا کدومـه؟

shina88

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی یکی از خلاصه هایی که بچه ها گذاشتن دیدم نوشته کلیسای سانتا ماریا دلا کونسولا اثر برامانته تقارن مرکزی داره،مگه کلیساهای دوره رنسانس پیشرفته تقارن نقطه ای ندارن؟

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون برا مرور کدوم رو زودتربخونیم بهتره؟قبادیان یا جزوه ی کیانی یا بانی مسعود ویا اعتضادی

من قبادیان + بانی مسعود فقط خوندم . پیشنهادم اینه که هر مبحث با هم پیش ببرید از هر کتاب .

samra8631

عضو جدید
بچه ها من خسته شدم واقعا شماها الان روزی 12 ساعتین ؟من همچنان 5-6 ساعت نهایت 8.-کلافه ام!!!

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه بابا ما تا 8 بهمن امتحان داریمممممم و پروژه !!!!!!!!!. من روزی نیم ساعتم نمخونم

بچه ها من خسته شدم واقعا شماها الان روزی 12 ساعتین ؟من همچنان 5-6 ساعت نهایت 8.-کلافه ام!!!

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز
خلاصه من / بیزانس

خلاصه من / بیزانس

bizans 1.jpgbizans 2.jpg

اینا برداشت من از مطالبی که خوندم ممکنه ناقص یا 100 % ok نباشه !

تذکر :کلیسا ایا صوفیه ایهام داره مال کدوم دوره هست !!!!
اگه اشتباه نکنم تو کتاب ابراهیم زارعی مربوط به عصر طلایی اول هست . ولی تو کتاب هنر در گذر زمان می شد عصر طلایی دوم

آخرین ویرایش:

tehrangharb

عضو جدید

اگه اشتباه نکنم تو کتاب ابراهیم زارعی مربوط به عصر طلایی اول هست . ولی تو کتاب هنر در گذر زمان می شد عصر طلایی دوم

خیلیییییییییییی لطف کردی و خلاصه هاتو برامون گذاشتی؛ الهی خیر ببینی........فقط متاسفانه روی اکثرشون خصوصا اون صفحاتی که پرکارند زوم میکنم, تار میشه و نمیشه خوند........خواهشا یه بار دیگه زحمتشو بکش و دوباره یه طور دیگه بذار
....
ممنون

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلیییییییییییی لطف کردی و خلاصه هاتو برامون گذاشتی؛ الهی خیر ببینی........فقط متاسفانه روی اکثرشون خصوصا اون صفحاتی که پرکارند زوم میکنم, تار میشه و نمیشه خوند........خواهشا یه بار دیگه زحمتشو بکش و دوباره یه طور دیگه بذار
....
ممنون
عکسای این مدلی که نوشته داره رو تو خود سایت آپلود نکنید کیفیت به شدت میاد پایین تو یکی از سایت های آپلود عکس مثل سایت زیر عکسو آپلود کنید فقط لینکشو بذارید که همه بتونن با کیفیت اصلی عکسو ببینن و ذخیره کنن باتشکر
http://upload.tehran98.com/

Serare

عضو جدید
بچه ها مشاوراتون بهتون گفتن اینروزا برنامتونو چجوری پیش ببرید؟؟؟؟
من نمیدونم این 20روز اخر باید چجوری خوند و چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه میشه بگید برنامه هاتون چجوریه؟؟؟؟؟؟

erisss

عضو جدید
بچه ها مشاوراتون بهتون گفتن اینروزا برنامتونو چجوری پیش ببرید؟؟؟؟
من نمیدونم این 20روز اخر باید چجوری خوند و چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه میشه بگید برنامه هاتون چجوریه؟؟؟؟؟؟

منکه تا حالا باهاش صحبت نکردم ولی به دوستام فقط گفته : بخون - بخون و باز هم بخون همین.حالا شاید بقیه رو بهتر راهنمایی کرده باشه ولی کلا مثل اینکه تنها راهکارش خرخونیه زیاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.