یه نگاه بنداز به سالای گذشته بعد باز بگو هر کدوم 2 تا دوست خوبم
تازه سال پیش تعداد سوالاتی که از این سه بخش داده بودن زیادترم شده بود
اما تجربه بهم ثابت کرده، خیلیا بخاطر خودشون دوستای دیگه اشون رو میندازن تو هول و ولا و دنبال نخود سیاه
دقیقا 2 تاست مهندس:
سال 91: نور: سوال 52 و 59 - آکوستیک: 53 و 60 - مکانیکی: 54 و 56. تنظیم هم کم شده تازه! 55 ، 57 ، 58 (که 55 و 58 تو کتابای اصلی اقلیم نیست، از مقررات ملی یا جای دیگه دادن...)
سال 90: نور: 35 و 39 - آکوستیک: 38 و 40 - مکانیکی: 36 و 37 (که در واقع جفتشون عناصر و جزییات هستن بیشتر تا تاسیسات مکانیکی)
سال 89: نور: 39 و 40 - آکوستیک: 41 و 42 - مکانیکی: 31 و 32.
88 هم منوال همینه، از هر کدوم 2 تا ثابت بوده...
اون قضیه هول و ولا کاملا درسته. به هر حال ما همه نظر خودمونو میگیم، نه طراح سوالیم نه کارمند سازمان سنجش، کنکور هم انقدری غیر استاندارد و بی قاعده هست که هر اتفاقی توش بیفته، ولی یه عده جو رو متشنج میکنن واقعا..." از مهندس شنیدم امسال نانو سوال نمیاد... حاجی گفت امسال 3-4 تا از نانو میاد..." یه وقتی هست بر اساس تجربه سال قبل میگیم به نظر من خوندن فلان کتاب مفیده. ولی اینکه با قطعیت بگیم یه شخصی گفته 4 تا سوال قراره از جایی بیاد فقط استرس بیجا ایجاد کردن برای سایر دوستانه.
پ.ن: مهمترین کتابی که من سرش شک دارم که بیاد یا نه فرهنگ تصویری زبانه! اگه بیاد 5-6 تا ازش میاد، جوری هم هست که آدم اگه نخونده باشه 1 دونه هم نمیتونه بزنه. خوندنش هم وقت میبره...شاید سوالای ایستایی رو بشه با دانش کلی یه مقداریشو زد، ولی فرهنگ تصویری... 2 سال هم هست نیومده. نظرتون چیه؟ ایشالله نمیاد نه؟