sweetbrier1989
عضو جدید
بچه ها من شهرستانم. میخوام از کتابفروشی های معتبر تهران 3 کتاب سفارش بدم. به جز پرهام سایت معتبر کتابفروشی تو انقلابو سراغ دارین؟؟؟
ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﯾﻮﺍﻧﺨﺎﻧﻪ ﻭ ﻣﺮﮐﺰ ﻣﻌﻤﺎﺭﯼ ﭘﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ.ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻦ...
بچه ها من شهرستانم. میخوام از کتابفروشی های معتبر تهران 3 کتاب سفارش بدم. به جز پرهام سایت معتبر کتابفروشی تو انقلابو سراغ دارین؟؟؟
سلام دوستان خواهش می کنم کمکم کنید من نیاز به مشاوره دارم واسه ارشد میدونم وقت کمه و من عقبم اما اگه کمکم کنید خیلی تلاش میکنم تا بهش برسم
نیاز به برنامه ریزی دارم و اینکه چطوری بخونم،اخه گیجم ،استرس و فشار زیاد همه چی و ازم میگیره لطفا کمکم کنید![]()
با یه مرورگر دیگه یا اصلا با یه سیستم دیگه امتحان کن واسه منم همینطور شد نگران نباشبا یه مرور گر دیگه امتحان کن
نگران نباش
سلام
وفتی که تو سوال میگن که عکس العمل تکیه گاهی تیر رو بدست بیارید. از کجا میفهمیم که معادلات تعادل و باید بنویسم یا مثلا گشتاور دو نقطه از تیر؟
توی کتاب کنکاش یه بار اینجوری حل کرده یه بار به روش دوم .
و این که کسی میتونه نمودارهای زیر و برای من توضیح بده؟
با اصل موضوع مشکلی ندارم و میفهممش اما با نموداره مشکل دارم
مشاهده پیوست 121437مشاهده پیوست 121438
بچه ها اگه موافقین هرکی هر سوالی از این کتاب(یا هر کتاب دیگه ای) رو که فکر کرد اشتباه داره اینجا مطرح کنه باهم رفع اشکال کنیم..خدا رو چه دیدین واسه من یکی انقد پیش اومده که نمونه همین سوالا سر ازمونای مهم میاد...
اره درک عمومی کنکاش پاسخنامش غلط داره[/QUOTE
میشه بگی کجاست؟چه سوالیه؟
چاپ اول.عصرکنکاش:
فصل7.سوال8:گزینه 2 صحیح است
فصل5.سوال19و108هردوگزینه2صحیح است
فصل5.سوال120گزینه 4بجای موزه آب مجموعه مسکونی جایگزین شود
فصل5.سوال60حذف شود(سوال ایراددار)
فصل8سوال74.گزینه1 صحیح است
تاهمینجارو میدونستم ...اگه اشکالی بنظرتون اومد اینجا بذارین از این کتاب که باهم رفعش کنیم
دوس جونا مرسی از راهنماییتون امروز حسابی این سایت سنجش منو ترسوند،بلاخره ثبت نام کردم
در جواب شما:
وقتی میگن عکس العمل تکیه گاهو بدست بیارید ینی سازه در تعادلو حالا بگو چی باعث شده تعادلش حفظ بشه:
پس در نتیجه همیشه باید معادله تعادل بنویسی
اما وقتی سوال زیاد حل بکنی انقد دستت روون میشه که میبینی فقط با یکی یا دوتا از فرمولای تعادل هم مساله حل میشه که همیشه اون معادله لنگر تعیین کنندس
پس اگه سوال فقط با تعادل حل کرده پس ینی فقط با یه فرمول جواب در میاد
اینکه چرا از ایم جل کرده یا اون قاعده یا دلیل خاصی نداره
بچهها
کسایی که سوالهای آزمون ۱ مرکز و دانلود کردن جواب سوال ۸۱ چرا میشه ۴؟؟؟
بچهها
کسایی که سوالهای آزمون ۱ مرکز و دانلود کردن جواب سوال ۸۱ چرا میشه ۴؟؟؟
سلام فریبا جان ..
تو کتاب جهان زارعی ( قسمت ایران ) ص 85 گفته تل تخت مربوط به مجموعه پاسارگاد هست ..
آخه صفحه ۸۶ سبک شناسی یه تپه ارگ داره برای مجموعه شوش من اینو با اون اشتباه گرفتم تست سختی بود به نظرم من به تل ارگ پاسارگاد توجه نکردم مرسیسلام
کتاب سبک شناسی صفحه 67
بالای صفحه راجع به پاسارگادد توضیح داده و پاراگراف یکی مونده به آخر هم روش آبرسانی رو گفته و به تل تخت اشاره کرده که منبع آب باغ های پاسارگاد بوده
ماشالله به آقاي پروفسور گلابچي لطف فرمودن تمام منابع ارشد رو قبضه كردن. راه خوبيه براي فروش كتاب. آدم ميمونه چي بخونه يا روي كدوم كتابش بيشتر وقت بگذاره.
بچه ها اگه کسی فقط بخواد پیام نور ثبت نام کنه .. لازمه کارت اصلی هم بخره ؟؟ ??????????/
بله...اصل ثبت نام با کارت 18 تومنیه...اون کارت 6 تومنی واسه پیام نور و غیر انتفاعیه که تو مراحل ثبت نام ازتون میخوان...
به نظرتون کتاب زبان تخصصی معماری مرکز معماری ایران که نویسندش مهرداد امیریه ارزش خوندن داره؟آخه ترجمه نداره و معنی لغت درآوردن خیلی وقت گیره
در شب امواج صوتي تمايل دارن كه بيان پايين پس صدا بيشتر به گوش ميرسهیکم این گلابچی باید از دکتر قیابگلو یاد بگیره 2سال یه بار کتاب میده بیرون ادم حظ میکنه میخونتش نه اینجوری....
صفحه ی 30 و 31 صوت و اکوستیک قیابگلو تاثیر دما بر صوت چطوریه؟
دمای بالا در روز سرعت صدا کم میشه یا زیاد؟
در شب امواج صوتي تمايل دارن كه بيان پايين پس صدا بيشتر به گوش ميرسه
در حالت تجربي هم همينه شبها بيشتر صدا ها رو ميشنوييم(صداي پاي دزد رو پشت بوم همسايه)
از طرفي چون در شب همينطور كه گتيم امواج ميان پايين و از طرف ديگه انرژي صوتي در مسير مستقيم به گوشمون ميرسه شكل 22*2 پس در شب صدا رو بيشتر ميشنويم
در روز امواج صوتي تمايل دارن برن بالا و اگه تو فرمول
v=(331.5+.6t)
ميبيني كه سرعت يني v بستگي داره به t
ضمن اينكه صفحه 3 گفته شده سرعت به رطوبت و جنس هم بستگي داره اما موثرترين عامل در سرعت صوت همون دما هست
لازم به ذكر هست كه هر چي ماده متراكم و فشرده تر == سرعت صوت بيشتر كه اين جمله در مورد نور برعكس ميشه
در بحث نور هر چي ماده متراكم تر سرعت عبور نور كمتر
درست؟؟