منم زیاد امید ندارم خب با خودم میگم معلومه کسایی که کلاس ایستایی و زبان کلاس رفتن(اونم تابستون) خوب خیلی جلوتر از من هستند و دیگه من که زبانم معمولیه و ایستایی رو هم که خودم میخونم زیاد متوجه نمیشم چه امیدی هست

البته آزمونم ثبت نام کردم و با برنامه اش جلو میرم . جز درس کاری دیگه ای ندارم ولی فکر میکنم با این همه منابع زیاد؛ روزی دوازده ساعتم بخونم تموم نمیشن

خلاصه نویسی هم خیلی وقتم رو میگیره البته از اوایل مهرماه شروع کردم ولی خب...........
بیخییییییال، چه فکرایی می کنی!
کلاس رفتنو زود شروع کردن به خوندن خوبه اما دلیل بر این نیست که هرکی این شرایطو داره بهتر از شماست، واسه کنکور کارشناسی میگفتن مغز وقتی احساس کنه تومدت کم باید یادبگیره کاراییش میره بالا پس مراقب اونایی که دیرتر شروع به خوندن میکنن باشین
تازه با توجه به نام کاربریت هم دانشگاهی هستیم، بچه ها پارسال رتبه تئوریشون بد نشده بود سراسکیس قبول نشده بودن تازه ترم هفت بودن و کنکور داده بودن
اگر هم واسه فن اشکال داری یه استاد از ترم قبل اومده دانشگاهمون نمیدونم میشناسیش یا نه خیلی استاد خوبیه (اسمش معتمدیه بتن درس میده)، شنبه صبح ها هست اگر سوالی داشته باشی و وقت کنی بیای ازش بپرسی خیلیییی خوب بهت توضیح میده
این چند ماه وقت فکر کردن به این چیزا نیست این یه مدت خوب تلاشتو بکن که نهایتا تهش اگ خدایی نکرده زبونم لال قبول نشدی افسوس نخوری که اگر به جای فکر کردن به این مسائل درستو میخوندی قبول میشدی
در مقایسه با کسایی هم که از تابستون شروع کردن، شما وقتی مهر شروع کردی دیگه خستگی ترم قبلت همراهت نبوده و راندمان یادگیریت بالاتر بوده پس اگر هی به خودت شک راه ندی عملا با اونا فرقی نخواهی داشت
روحیه خیلی مهمه،موفق باشی