mahboooobeh
عضو جدید
من دیگه خیلی سعیمو کنم تا6ساعت....هرکاری میکنم بیشتر نمیشه
نمیدونم باروزی 6ساعت وا3 کنکور جواب میده
نمیدونم باروزی 6ساعت وا3 کنکور جواب میده

مرسی مهندس شادم کردیبین خوندن همه کتابا و رتبه خوب آوردن رابطه مستقیم وجود نداره! کار خوبی میکنی! این درست ترین راهه! (;
ما از درد و دل انرژی میگیریم.ولی راست میگید چشم دیگه نمیایم!بابا شما دختراهم دلتون خوش ها....ما شب و روزمون داره یکی میشه و همش تو فکر کنکوریم ،اونوقت شما میان اینجا میگین چند ساعت میخونین و نمیرسمو و اله و بله....به جای همین وقت تلف کردن کوچولو برین 1 صفحه بیشتر بحونید.....
چشم دیگه نمیایم.....خیلی دلتون پره ها....بجای این حرفا میتونستین بگین چجوری میخونین که شب و روزتون یکی شدهبابا شما دختراهم دلتون خوش ها....ما شب و روزمون داره یکی میشه و همش تو فکر کنکوریم ،اونوقت شما میان اینجا میگین چند ساعت میخونین و نمیرسمو و اله و بله....به جای همین وقت تلف کردن کوچولو برین 1 صفحه بیشتر بحونید.....
بیخییییییال، چه فکرایی می کنی!
کلاس رفتنو زود شروع کردن به خوندن خوبه اما دلیل بر این نیست که هرکی این شرایطو داره بهتر از شماست، واسه کنکور کارشناسی میگفتن مغز وقتی احساس کنه تومدت کم باید یادبگیره کاراییش میره بالا پس مراقب اونایی که دیرتر شروع به خوندن میکنن باشین
تازه با توجه به نام کاربریت هم دانشگاهی هستیم، بچه ها پارسال رتبه تئوریشون بد نشده بود سراسکیس قبول نشده بودن تازه ترم هفت بودن و کنکور داده بودن
اگر هم واسه فن اشکال داری یه استاد از ترم قبل اومده دانشگاهمون نمیدونم میشناسیش یا نه خیلی استاد خوبیه (اسمش معتمدیه بتن درس میده)، شنبه صبح ها هست اگر سوالی داشته باشی و وقت کنی بیای ازش بپرسی خیلیییی خوب بهت توضیح میده
این چند ماه وقت فکر کردن به این چیزا نیست این یه مدت خوب تلاشتو بکن که نهایتا تهش اگ خدایی نکرده زبونم لال قبول نشدی افسوس نخوری که اگر به جای فکر کردن به این مسائل درستو میخوندی قبول میشدی
در مقایسه با کسایی هم که از تابستون شروع کردن، شما وقتی مهر شروع کردی دیگه خستگی ترم قبلت همراهت نبوده و راندمان یادگیریت بالاتر بوده پس اگر هی به خودت شک راه ندی عملا با اونا فرقی نخواهی داشت
روحیه خیلی مهمه،موفق باشی
اگه كسي قراره شروع كنه به درس خوندن
نميشه و نميتونم و سخته رو بزاره كنار
ازمون ورودي مهد كودك كه نيس
كارشناسيه ارشده
اگه اسون باشه كه لذت نداره
نامردي تو اسكيسشه
حالا شما نصف ي راه رو بياين
بقيشم خدا بزرگه
این جوابی که دادی چه ربطی به سوال من و arch_boy داره ؟!!!![]()
بیخییییییال، چه فکرایی می کنی!
کلاس رفتنو زود شروع کردن به خوندن خوبه اما دلیل بر این نیست که هرکی این شرایطو داره بهتر از شماست، واسه کنکور کارشناسی میگفتن مغز وقتی احساس کنه تومدت کم باید یادبگیره کاراییش میره بالا پس مراقب اونایی که دیرتر شروع به خوندن میکنن باشین
تازه با توجه به نام کاربریت هم دانشگاهی هستیم، بچه ها پارسال رتبه تئوریشون بد نشده بود سراسکیس قبول نشده بودن تازه ترم هفت بودن و کنکور داده بودن
اگر هم واسه فن اشکال داری یه استاد از ترم قبل اومده دانشگاهمون نمیدونم میشناسیش یا نه خیلی استاد خوبیه (اسمش معتمدیه بتن درس میده)، شنبه صبح ها هست اگر سوالی داشته باشی و وقت کنی بیای ازش بپرسی خیلیییی خوب بهت توضیح میده
این چند ماه وقت فکر کردن به این چیزا نیست این یه مدت خوب تلاشتو بکن که نهایتا تهش اگ خدایی نکرده زبونم لال قبول نشدی افسوس نخوری که اگر به جای فکر کردن به این مسائل درستو میخوندی قبول میشدی
در مقایسه با کسایی هم که از تابستون شروع کردن، شما وقتی مهر شروع کردی دیگه خستگی ترم قبلت همراهت نبوده و راندمان یادگیریت بالاتر بوده پس اگر هی به خودت شک راه ندی عملا با اونا فرقی نخواهی داشت
روحیه خیلی مهمه،موفق باشی
کدوم کتاب؟کنکاشو میگی؟
بچه ها اگه موافقین هرکی هر سوالی از این کتاب(یا هر کتاب دیگه ای) رو که فکر کرد اشتباه داره اینجا مطرح کنه باهم رفع اشکال کنیم..خدا رو چه دیدین واسه من یکی انقد پیش اومده که نمونه همین سوالا سر ازمونای مهم میاد...اره درک عمومی کنکاش پاسخنامش غلط داره
اره درک عمومی کنکاش پاسخنامش غلط داره[/QUOTE
میشه بگی کجاست؟چه سوالیه؟
بچه ها یه سوال..ببخشید میدونم خارج از بحث تاپیکه..اما اگه میدونید کمکم کنید لطفا.
ما واسه کنکور ارشد معماری،مجموعه معماری رو انتخاب میکنیم..اینا از کجا میدونن که کدوم گرایش رو میخوایم ؟؟ مدل گزینششون چطوریه؟؟
سلام دوستان خواهش می کنم کمکم کنید من نیاز به مشاوره دارم واسه ارشد میدونم وقت کمه و من عقبم اما اگه کمکم کنید خیلی تلاش میکنم تا بهش برسم
نیاز به برنامه ریزی دارم و اینکه چطوری بخونم،اخه گیجم ،استرس و فشار زیاد همه چی و ازم میگیره لطفا کمکم کنید![]()
بچه ها کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
اومدم ثبت نام کنم کل فرمو پر کردم برگشته به صفه اول میگه از اول ثبت نام کن
اومدم دوباره ثبت نام کنم مینویسه تو در حال ثبت نامی خطا پیش اومده مرورگرو ببند
بستم از اول وارد شدم ولی باز میگه خطا پیش اومده دارم از استرس میمیرم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا اگه کسی میدونه کمکم کنه
بچه ها کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
بستم از اول وارد شدم ولی باز میگه خطا پیش اومده دارم از استرس میمیرم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای منم دیروز این طور شدبچه ها کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
خب بستگی به نوع تکیه گاه دارهسلام
وفتی که تو سوال میگن که عکس العمل تکیه گاهی تیر رو بدست بیارید. از کجا میفهمیم که معادلات تعادل و باید بنویسم یا مثلا گشتاور دو نقطه از تیر؟
توی کتاب کنکاش یه بار اینجوری حل کرده یه بار به روش دوم .
و این که کسی میتونه نمودارهای زیر و برای من توضیح بده؟
با اصل موضوع مشکلی ندارم و میفهممش اما با نموداره مشکل دارم
مشاهده پیوست 121437مشاهده پیوست 121438
خب بستگی به نوع تکیه گاه داره