قبـل و بعد از آرایش !

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا چیزی نیست که... ایرانیا گوریل پشمالو رو به حوری تبدیل میکنن:biggrin:

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با لیزر جوش و لک رو از بین بردن.
با بوتاکس چین و چروک و افتادگی ها
بخار دادن
ماساژ با روغن های تقویت کننده
یه هفته بعدش
میک آپ، لنز، پلک مصنوعی، موی پوستیژ، رنگ ابرو، تغییر فرم ابرو، و الی آخر

پروردگارا:|
من الان به اقایون حق میدم برن خونه ی دختر مورد علاقشون اونم 6 صبح تا دخترو با قیافه ی تازه از خواب پا شده ملاحظه بنماین:|

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
make up فک نمیکنم تا این حد باشه دا:surprised:اگه جدیدا اینقدر پیشرفت کرده باشه:D
یه نمونه اورال دیدم خفنه:|ولی بابا این کرمما پوستو نابود میکنه..همینا که داغونن باید بزنن:|

تو جیکار داری هوری شدن با آن پس زمینه چهرشون ببین دیگه آرایشگرش کیه اینجاست که میکن
گنجشکو رنک کردیم جای بلبل قالب کردیم

چیزی نگفتیم که:|

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینا بعضیاشون بالای 40 سنشونه!! شما به سنشون دقت کن شاید هم سن مامانتون باشن!!
اون یکی ها هم آرایششون در حد مهمونی هست نه بیرون رفتن.... ولی از آرایشگرهای حرفه ای تو همین ایران هستن که خودشونو میک آپ می کنن و ابرو تتو می کنن، یا می کشن+ پلک مصنوعی+ موی پوستیژ این سه مورد توی خیلیا صدق می کنه که با این سه مورد خودشونو قالب می کنن!! یادتون بمونه بد نیس!! علاوه بر قیچی
اين پلک مصنوعی رو نشنيده بودم تا حالا

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینا چیزی نیست که... ایرانیا گوریل پشمالو رو به حوری تبدیل میکنن:biggrin:

سهیل تازه میدونی فاجعه چیه؟؟؟
میگن بیشترین استفاده ی لوازم آرایشی در ایران و کشورای عربیه!!!!یعنی فک کن اینا خیلی ملایمن!!!!پس بگو این دخترا هر روز یه شکلن جریان چیه!!!!
منکه سر حرفم سهتم...دختری رو میخوام بگیرم که ماگزیمم فقط اب به دست و صورتش بزنه و یه شونه به موهاش بکشه در حد انسانای نخستین!!!!

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه نمونه اورال دیدم خفنه:|ولی بابا این کرمما پوستو نابود میکنه..همینا که داغونن باید بزنن:|

|
مرسی اجی...کلا لوازم ارایشی به کل مضره وپوستو داغونتر تر میکنه البته بجز لاک(اینو چون من دوس دارم:cool:)

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن بیشترین استفاده ی لوازم آرایشی در ایران و کشورای عربیه!!!!یعنی فک کن اینا خیلی ملایمن!!!!پس بگو این دخترا هر روز یه شکلن جریان چیه!!!!
منکه سر حرفم سهتم...دختری رو میخوام بگیرم که ماگزیمم فقط اب به دست و صورتش بزنه و یه شونه به موهاش بکشه در حد انسانای نخستین!!!!

:biggrin:.....

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینجا اعلام میکنم در مقابل دخترا سر تسلیم فرووووووود آورده و مثه چیز ازشون میترسم!!!!

ivana

عضو جدید

چیزی نگفتیم که:|
نه قربونت انطوری نکفتم که........................اما اینا برا کشورای اروپای هستش میبینید که دخترای ایران عربو به خوشکلی میشناسن

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیکارن!!!!!!
شما نگاه کنین!!!!قورباغه تبدیل به حوری شده میگین بیکارن!!!!!!؟؟؟
اخه هم سن مادر بزرگ منن اینا پس از لحاظ سنی به هم نمیخورید..دی
ولی خوب قبول دارم خیلی عوض شدن که بیشترشم بخاطر همون کرم هست....اوه اوه خدایی حق دارین شاکی بشین

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
make up فک نمیکنم تا این حد باشه دا:surprised:اگه جدیدا اینقدر پیشرفت کرده باشه:D

تو جیکار داری هوری شدن با آن پس زمینه چهرشون ببین دیگه آرایشگرش کیه اینجاست که میکن
گنجشکو رنک کردیم جای بلبل قالب کردیم

مرسی اجی...کلا لوازم ارایشی به کل مضره وپوستو داغونتر تر میکنه البته بجز لاک(اینو چون من دوس دارم:cool:)

منم که سرب خوره ماهریم:)

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اينا يكم شعاره...
چوون اولين چيزي كه نظر اقايون رو جلب ميكنه همون چهره است زيبايي سيرت و اينا... تو مراحل بعد لحاظ ميشه
البته اكه شما اينجوري نيستيد كه بايد بهتون تبريك گفت :)
خواهش میکنم.بخاطر همین تا الان ازدواج نکردم .تو دانشگاه اونطوری البته روزایی هم بوده که آرایش نمیکردن که واقعا زمین تا زیرزمین تفاوتش بوده، ما چشامون همون موقع ترسیده.بعدش هم که بدختر جماعت نیگا نکردیم که بتونیم یکی رو بگیریم.

:biggrin:;)

خب اونا هم بخاطر اینکه دوست دارن مصرف میکنن دی،آتیششون از شما تند تره.

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه قربونت انطوری نکفتم که........................اما اینا برا کشورای اروپای هستش میبینید که دخترای ایران عربو به خوشکلی میشناسن

من عربارو با ارایش چشم میشناسم نه خوشگلی
ترکارو خوشگل میبینم

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا نصیب نکنه.مثل جنس چینی می مونن از روی بسته بندی خوب به نظر میان ولی وقتی که خودشون نگاه میکنی تازه میفهمی چه کلاه گشادی سرت رفته

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه هم سن مادر بزرگ منن اینا پس از لحاظ سنی به هم نمیخورید..دی
ولی خوب قبول دارم خیلی عوض شدن که بیشترشم بخاطر همون کرم هست....اوه اوه خدایی حق دارین شاکی بشین

مهندس شاکی کجا بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!من اصن تسلیمم زبونم بند اومده والا!!!!!!
اصن برام قابل هضم نیست!!!!
واقعا از استارتر تاپیک کمال تشکر رو دارم...منو با دنیای جدیدی به اسم معجزه ی لوازم آرایشی آشنا کردن....
ازین به بعد هر دختری ارایش کرده باشه دیدم بهش ایطوریه!!!!:eek:

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینجا اعلام میکنم در مقابل دخترا سر تسلیم فرووووووود آورده و مثه چیز ازشون میترسم!!!!
بابا جان اینا یه عالمه ارایش دارن که تابلوست مثل ارایش چشماشون که دیگه قابل تشخیصه خو....فقط میمونه پوست صورتشون که خداروشکر تو دخترای ایرانی کمتر کسی پیدا میشه که صورتش لک داشته باشه یا اینکه چروک شده باشه....پس خیلی نگران نباشید:)

• Like
واکنش ها: etnn

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا نصیب نکنه.مثل جنس چینی می مونن از روی بسته بندی خوب به نظر میان ولی وقتی که خودشون نگاه میکنی تازه میفهمی چه کلاه گشادی سرت رفته

باید برات کلاس قیافه شناسی بزارم:D

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا جان اینا یه عالمه ارایش دارن که تابلوست مثل ارایش چشماشون که دیگه قابل تشخیصه خو....فقط میمونه پوست صورتشون که خداروشکر تو دخترای ایرانی کمتر کسی پیدا میشه که صورتش لک داشته باشه یا اینکه چروک شده باشه....پس خیلی نگران نباشید:)

اره ...پیرزنای ایرانی پوستشون لک نداره...نگران نباشین اقا وحید:biggrin:

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس شاکی کجا بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!من اصن تسلیمم زبونم بند اومده والا!!!!!!
اصن برام قابل هضم نیست!!!!
واقعا از استارتر تاپیک کمال تشکر رو دارم...منو با دنیای جدیدی به اسم معجزه ی لوازم آرایشی آشنا کردن....
ازین به بعد هر دختری ارایش کرده باشه دیدم بهش ایطوریه!!!!:eek:

:biggrin:
دوست عزیز آرایش رو میشه تشخیص داد زیاده یا کم
یه نگاه به چشم،و صورت کافیه
مهندس نگید که نمیتونید؟؟؟
برید یاد بگیرید بابا
تا کلاه سرتون نرفته:D

ivana

عضو جدید

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بخدا ترسناکن دخترا...