با لیزر جوش و لک رو از بین بردن.
با بوتاکس چین و چروک و افتادگی ها
بخار دادن
ماساژ با روغن های تقویت کننده
یه هفته بعدش
میک آپ، لنز، پلک مصنوعی، موی پوستیژ، رنگ ابرو، تغییر فرم ابرو، و الی آخر
یه نمونه اورال دیدم خفنه:|ولی بابا این کرمما پوستو نابود میکنه..همینا که داغونن باید بزنن:|make up فک نمیکنم تا این حد باشه دااگه جدیدا اینقدر پیشرفت کرده باشه
![]()
تو جیکار داری هوری شدن با آن پس زمینه چهرشون ببین دیگه آرایشگرش کیه اینجاست که میکن
گنجشکو رنک کردیم جای بلبل قالب کردیم
اين پلک مصنوعی رو نشنيده بودم تا حالااینا بعضیاشون بالای 40 سنشونه!! شما به سنشون دقت کن شاید هم سن مامانتون باشن!!
اون یکی ها هم آرایششون در حد مهمونی هست نه بیرون رفتن.... ولی از آرایشگرهای حرفه ای تو همین ایران هستن که خودشونو میک آپ می کنن و ابرو تتو می کنن، یا می کشن+ پلک مصنوعی+ موی پوستیژ این سه مورد توی خیلیا صدق می کنه که با این سه مورد خودشونو قالب می کنن!! یادتون بمونه بد نیس!! علاوه بر قیچی
اینا چیزی نیست که... ایرانیا گوریل پشمالو رو به حوری تبدیل میکنن![]()
مرسی اجی...کلا لوازم ارایشی به کل مضره وپوستو داغونتر تر میکنه البته بجز لاک(اینو چون من دوس دارمیه نمونه اورال دیدم خفنه:|ولی بابا این کرمما پوستو نابود میکنه..همینا که داغونن باید بزنن:|
|
ملت چه بیکارن؟؟!چقدر پول مفت دارن؟!
همون مژه مصنوعیه دیگه؟؟؟!!اين پلک مصنوعی رو نشنيده بودم تا حالا![]()
سهیل تازه میدونی فاجعه چیه؟؟؟
میگن بیشترین استفاده ی لوازم آرایشی در ایران و کشورای عربیه!!!!یعنی فک کن اینا خیلی ملایمن!!!!پس بگو این دخترا هر روز یه شکلن جریان چیه!!!!
منکه سر حرفم سهتم...دختری رو میخوام بگیرم که ماگزیمم فقط اب به دست و صورتش بزنه و یه شونه به موهاش بکشه در حد انسانای نخستین!!!!
نه قربونت انطوری نکفتم که........................اما اینا برا کشورای اروپای هستش میبینید که دخترای ایران عربو به خوشکلی میشناسنیه نمونه اورال دیدم خفنه:|ولی بابا این کرمما پوستو نابود میکنه..همینا که داغونن باید بزنن:|
چیزی نگفتیم که:|
اخه هم سن مادر بزرگ منن اینا پس از لحاظ سنی به هم نمیخورید..دیبیکارن!!!!!!
شما نگاه کنین!!!!قورباغه تبدیل به حوری شده میگین بیکارن!!!!!!؟؟؟
.....
make up فک نمیکنم تا این حد باشه دااگه جدیدا اینقدر پیشرفت کرده باشه
![]()
تو جیکار داری هوری شدن با آن پس زمینه چهرشون ببین دیگه آرایشگرش کیه اینجاست که میکن
گنجشکو رنک کردیم جای بلبل قالب کردیم
مرسی اجی...کلا لوازم ارایشی به کل مضره وپوستو داغونتر تر میکنه البته بجز لاک(اینو چون من دوس دارم)
همینجا اعلام میکنم در مقابل دخترا سر تسلیم فرووووووود آورده و مثه چیز ازشون میترسم!!!!
خواهش میکنم.بخاطر همین تا الان ازدواج نکردم .تو دانشگاه اونطوری البته روزایی هم بوده که آرایش نمیکردن که واقعا زمین تا زیرزمین تفاوتش بوده، ما چشامون همون موقع ترسیده.بعدش هم که بدختر جماعت نیگا نکردیم که بتونیم یکی رو بگیریم.البته اينا يكم شعاره...
چوون اولين چيزي كه نظر اقايون رو جلب ميكنه همون چهره است زيبايي سيرت و اينا... تو مراحل بعد لحاظ ميشه
البته اكه شما اينجوري نيستيد كه بايد بهتون تبريك گفت![]()
سهیل تازه میدونی فاجعه چیه؟؟؟
میگن بیشترین استفاده ی لوازم آرایشی در ایران و کشورای عربیه!!!!یعنی فک کن اینا خیلی ملایمن!!!!پس بگو این دخترا هر روز یه شکلن جریان چیه!!!!
منکه سر حرفم سهتم...دختری رو میخوام بگیرم که ماگزیمم فقط اب به دست و صورتش بزنه و یه شونه به موهاش بکشه در حد انسانای نخستین!!!!
مرسی اجی...کلا لوازم ارایشی به کل مضره وپوستو داغونتر تر میکنه البته بجز لاک(اینو چون من دوس دارم)
نه قربونت انطوری نکفتم که........................اما اینا برا کشورای اروپای هستش میبینید که دخترای ایران عربو به خوشکلی میشناسن
اخه هم سن مادر بزرگ منن اینا پس از لحاظ سنی به هم نمیخورید..دی
ولی خوب قبول دارم خیلی عوض شدن که بیشترشم بخاطر همون کرم هست....اوه اوه خدایی حق دارین شاکی بشین
بابا جان اینا یه عالمه ارایش دارن که تابلوست مثل ارایش چشماشون که دیگه قابل تشخیصه خو....فقط میمونه پوست صورتشون که خداروشکر تو دخترای ایرانی کمتر کسی پیدا میشه که صورتش لک داشته باشه یا اینکه چروک شده باشه....پس خیلی نگران نباشیدهمینجا اعلام میکنم در مقابل دخترا سر تسلیم فرووووووود آورده و مثه چیز ازشون میترسم!!!!
این دقه جدی گفتم!!!!!
بابا بخدا خیلی میترسم!!!من اصن با دختر جماعت رابطه ای نداشتم!!!!ایطور باشه میتونن پیرزن رو جای دختر جوون بهم بندازن!!!!
اخه من به اسم مژه مصنوعی شنيدم نه بلك مصنوعيهمون مژه مصنوعیه دیگه؟؟؟!!![]()
خدا نصیب نکنه.مثل جنس چینی می مونن از روی بسته بندی خوب به نظر میان ولی وقتی که خودشون نگاه میکنی تازه میفهمی چه کلاه گشادی سرت رفته
مگه نمیدونستی اینا رو؟![]()
بابا جان اینا یه عالمه ارایش دارن که تابلوست مثل ارایش چشماشون که دیگه قابل تشخیصه خو....فقط میمونه پوست صورتشون که خداروشکر تو دخترای ایرانی کمتر کسی پیدا میشه که صورتش لک داشته باشه یا اینکه چروک شده باشه....پس خیلی نگران نباشید![]()
مهندس شاکی کجا بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!من اصن تسلیمم زبونم بند اومده والا!!!!!!
اصن برام قابل هضم نیست!!!!
واقعا از استارتر تاپیک کمال تشکر رو دارم...منو با دنیای جدیدی به اسم معجزه ی لوازم آرایشی آشنا کردن....
ازین به بعد هر دختری ارایش کرده باشه دیدم بهش ایطوریه!!!!![]()
هووم؟!منم که سرب خوره ماهریم![]()
اونا خیلی خیلی تندتره....دیخب اونا هم بخاطر اینکه دوست دارن مصرف میکنن دی،آتیششون از شما تند تره.
بیکارن!!!!!!
شما نگاه کنین!!!!قورباغه تبدیل به حوری شده میگین بیکارن!!!!!!؟؟؟
دخترلبنانی واقعا خوشکلا ترکا هم همین طور بیشترشون قدبلندو سفیدنمن عربارو با ارایش چشم میشناسم نه خوشگلی
ترکارو خوشگل میبینم
بابا جان اینا یه عالمه ارایش دارن که تابلوست مثل ارایش چشماشون که دیگه قابل تشخیصه خو....فقط میمونه پوست صورتشون که خداروشکر تو دخترای ایرانی کمتر کسی پیدا میشه که صورتش لک داشته باشه یا اینکه چروک شده باشه....پس خیلی نگران نباشید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قبـل و بعـد از عمـل در کـره جنـوبی! | تالار عکس | 11 | |
![]() |
قبل و بعد از دویدن | تالار عکس | 5 | |
![]() |
قبل و بعد از پاییز... | تالار عکس | 1 | |
![]() |
تصاویری دیدنی از قبل و بعد از تبدیل شدن کرم ها به پروانه | تالار عکس | 13 | |
![]() |
قبل و بعد از آرایش... | تالار عکس | 28 |