قومیتهای دارای لهجه نمیتوانند معلم شوندوزارت آموزش و پرورش در بخشنامهای شرایط و ضوابط جذب معلمان را اعلام کرد که در یکی از بندهای آن نداشتن لهجه را به همراه بیماریهای صعبالعلاج، به عنوان موانع دریافت کسوت معلمی برای دوره ابتدایی عنوان کرده استكلا ميخوان ايران يك دست فارس شود
تدریس عربی داریم ولی تدریس زبان ترکی برای ترکها را نداریم. نه بعنوان زبان رسمی, حتی بصورت تدریس معمولی. این یکم عجیب نیست ؟
نزدیک 70 درصد معلمان مهارت های تدریس را بلد نیستند و فقط متون درسی را روخوانی میکنن. معلمان قدیمی در کنار تدریس کتاب های درسی مهارت های فردی, مهارت های اجتماعی, شناخت قوانین و حقوق فردی و اجتماعی و خیلی از این مهارت ها و تجارب را به دانش آموزان یاد میدادند در حالی که در مدارس امروز حتی مهارت کلامی و نوشتاری را هم یاد نمیدهند و این, خیانت کمی نیست.
سلامسلام،ببخشید چرا باید برای ترکها زبان ترکی تدریس بشه؟
من در یک محیط فرهنگی بزرگ شده ام و مدرک کارشناسی ارشدم رو در ترکیه گرفته ام. کلا با مهارت ها و زیر و بم های تدریس در ایران و یکی دو تا کشور دیگه آشنایی دارم. نظری که دادم نقض غرض نبود. از اینا گذشته وضعیت و سطح آگاهی دانش آموختگان در ایران بخوبی موید عرایض من هست.این عدد،عدد بزرگی هست معلم های زحمت کش زیادی داریم دلیل نمیشه از روی ناراحتی معلمان زیادی رو زیر سوال ببریم،همین حرفها زیاد شده که دیگر دانش اموزان احترامی برای معلمان قایل نیستند. این همه دکتر و داروساز همه کلاس خصوصی رفتند؟؟ معلمان زیادی در به رسیدن یک فرد به نخبگی نقش دارن.معلم با جونش به دانش اموز درس میده.نگیم اون دوران گذشت که معلما خوب کار میکردن،نه خیر الان هم معلمان بسیار بسیار زیادی هستن که دغدغه اشون دانش اموزانشون هستن.
لینکسلام.این بخشنامه کجاست؟؟می خواهم ببینم اگه امکانش هست بزارید ببینم.ممنونم
طبق قانون اساسی کشورمان در کنار زبان رسمی و مشترک مان این حق رو داریم که زبان مادری هم تدریس بشه.سلام،ببخشید چرا باید برای ترکها زبان ترکی تدریس بشه؟
طبق قانون اساسی کشورمان در کنار زبان رسمی و مشترک مان این حق رو داریم که زبان مادری هم تدریس بشه.
اصل ۱۵ قانون اساسی
سلام
ترکی یکی از زبانهای با اصالت و کامل دنیاست.و لازمه که حفظ و حراست بشه.
جواب سئوال شما خیلی ساده است : به همان دلیلی که زبانهای انگلیسی و عربی تدریس میشن.
من در یک محیط فرهنگی بزرگ شده ام و مدرک کارشناسی ارشدم رو در ترکیه گرفته ام. کلا با مهارت ها و زیر و بم های تدریس در ایران و یکی دو تا کشور دیگه آشنایی دارم. نظری که دادم نقض غرض نبود. از اینا گذشته وضعیت و سطح آگاهی دانش آموختگان در ایران بخوبی موید عرایض من هست.
علیک السلامسلام.زبان لر و کرد اصیل نیستند؟
علیک السلام
بله اونام اصیل هستند و باید تدریس بشن تا محفوظ بمانند.
کسی نگفته تو کسوت معلمی همه شون صلاحیت تدریس ندارن. بحث اونایی است که صلاحیت ویا تخصص و قابلیت های تدریس رو ندارن و یا کم دارن و اونایی که از حق دانش آموز میزنن و کم فروشی میکنن و کلاس تقویتی الکی میذارن هست.عزیزم من فرهنگی هستم و در محیط اموزشی هستم و کم و کاستی ها رو خوب می بینم .میدونم کل سیستم اموزش و پرورش ضغفهای زیادی داره ولی نباید این ضعف ها رو به معلم نسبت بدیم سیستم به این صورته.معلمهای بسیار زیادی داریم که واقعا زحمت می کشن.
شما که میگی فرهنگی هستی چرا نباید جواب این سئوال رو ندونی ؟به نظرتون منطقیه این همه زبان تدریس بشه؟؟ نامنظمی درست نمیشه؟بچه ها اذیت نمیشن؟
اینا حفظ میشن چون ما این زبانها رو به بچه هامون منتقل می کنیم.
درسته قبول دارم معلمانی پیدا میشن که توانایی خوبی ندارن.توی هر سیستمی داریم ولی 70 درصد نیست.ببینید خود دانش اموز هم نقش مهمی داره همش نباید از چشم معلم دید حتی اگر معلم ضعیف هم باشه خود دانش اموز با تلاش بیشتر می تونه خودش رو بالا بکشه .این تابستون به اصرار یکی از مدیران با بچه های یکی از شهرهای کاشان کنکوری کار می کنم به گفته ی بچه ها معلم بعضی درسهاشون خوب نبودن ولی من کارنامه شون رو دیدم تعداد زیادی از دانش اموزان در امتحان نهایی معدلشون 20 شده این خیلی ارزشمند هست و خود دانش اموز تلاش کرده که فاجعه نشه.کسی نگفته تو کسوت معلمی همه شون صلاحیت تدریس ندارن. بحث اونایی است که صلاحیت ویا تخصص و قابلیت های تدریس رو ندارن و یا کم دارن و اونایی که از حق دانش آموز میزنن و کم فروشی میکنن و کلاس تقویتی الکی میذارن هست.
اگه یه معلم خیانت کنه همزمان بیش از سی نفر دانش آموز حقوقشون ضایع میشه و ادامه فاجعه که واقعا جبران ناپذیره. ده تا معلم کم فروشی کنه سیصد دانش آموز حقشان پایمال میشه و.......
شما که فرهنگی هستی چرا نباید از قانون اساس اصلاع نداشته باشی ؟درد همینه دیگه.متاسفانه در مورد قانون اساسی اطلاعی ندارم و نمی تونم نظر بدهم ولی یه سوال برام پیش اومد توی کل دنیا توی هر کشور همه ی زبان های مادری تدریس میشه؟؟چرا ما باید فکر کنیم توی ایران نژاد پرستی وجود داره در صورتی که همه یکسان هستیم.زبان ترکی و ترکها خیلی خیلی ارزشمند هستند و نخبگان بسیار زیادی داریم که ترک هستن ولی دلیل نمیشه چون زبان ترکی تدریس نمیشه پس نژاد پرستی بوده.زبان های اصلی دیگری هم توی کشور داریم اگه اونها هم تدریس بشه بی نظمی پیش نمیاد؟
بحث ما فقط مطالب کتاب درسی نیست.درسته قبول دارم معلمانی پیدا میشن که توانایی خوبی ندارن.توی هر سیستمی داریم ولی 70 درصد نیست.ببینید خود دانش اموز هم نقش مهمی داره همش نباید از چشم معلم دید حتی اگر معلم ضعیف هم باشه خود دانش اموز با تلاش بیشتر می تونه خودش رو بالا بکشه .این تابستون به اصرار یکی از مدیران با بچه های یکی از شهرهای کاشان کنکوری کار می کنم به گفته ی بچه ها معلم بعضی درسهاشون خوب نبودن ولی من کارنامه شون رو دیدم تعداد زیادی از دانش اموزان در امتحان نهایی معدلشون 20 شده این خیلی ارزشمند هست و خود دانش اموز تلاش کرده که فاجعه نشه.
اینو بخونیدنزدیک 70 درصد معلمان مهارت های تدریس را بلد نیستند و فقط متون درسی را روخوانی میکنن. معلمان باید در کنار تدریس کتاب های درسی مهارت های فردی, مهارت های اجتماعی, تدریس قوانین و حقوق فردی و اجتماعی , اعتماد به نفس , آینده نگری و خیلی از مهارت های فراگیری , صداقت و ....... را به دانش آموزان یاد بدهند, در حالی که در مدارس امروز حتی مهارت کلامی و نوشتاری را هم یاد نمیدهند و این, خیانت کمی نیست.
شما که میگی فرهنگی هستی چرا نباید جواب این سئوال رو ندونی ؟
من ترکم و حق دارم گرامر زبان مادری ام را بدانم. پس اگه حتی یه کتاب گرامر ترکی اونم شاید برای دو سال در کنار درسهای مدرسه بهم آموزش داده بشه, باعث میشه من بتونم زبان مادری ام را بدانم و بشناسم و بتونم باهاش بخونم و بنویسم. این از حقوق اولیه هر انسانه.
به این قسمت دقت کنید بعد ضربدرش کنید به کل تعداد دانش آموزان ایرانکسی نگفته تو کسوت معلمی همه شون صلاحیت تدریس ندارن. بحث اونایی است که صلاحیت ویا تخصص و قابلیت های تدریس رو ندارن و یا کم دارن و اونایی که از حق دانش آموز میزنن و کم فروشی میکنن و کلاس تقویتی الکی میذارن هست.
اگه یه معلم خیانت کنه همزمان بیش از سی نفر دانش آموز حقوقشون ضایع میشه و ادامه فاجعه که واقعا جبران ناپذیره. ده تا معلم کم فروشی کنه سیصد دانش آموز حقشان پایمال میشه و.......
بله درسته. ترکی برای ترکها, لری برای لرها و کردی برای کردها و الی آخر.نمیدونم دیگه!
خب پس شما می گید ترکها در کنار زبان ترکی کتاب ترکی داشته باشند و بقیه لازم نیست درسته؟لرها و کردها و.. هم همینطور. چون امتحان مشترکی برای همه ی ایرانیان وجود داره و درسها هم مشترک باید باشه.
شما که فرهنگی هستی چرا نباید از قانون اساس اصلاع نداشته باشی ؟درد همینه دیگه.
تو کلاس یه شاگرد از شما در مورد قانون اساسی سئوال کرد بهش میگی نمیدونم و اطلاعی ندارم ؟
این سیستم رو کیا اداره میکنن؟ چرا اداره این سیستم آموزش و پرورش رو سپردن دست یه عده آدم بی کفایت که این بلا رو سر سیستم و کل جمعیت دانش آموزی بیارن ؟کل سیستم اموزش و پرورش ضغفهای زیادی داره ولی نباید این ضعف ها رو به معلم نسبت بدیم سیستم به این صورته.
واقعا لزومی نداره من همه ی علوم رو کامل بلد باشم.من باید توی رشته ی خودم کامل باشم.بله من میگم نمیدونم.خود دانش اموزان میدونن سر کلاس زیست از قانون اساسی نباید پرسید.
اصلا درد نداره ...
این سیستم رو کیا اداره میکنن؟ چرا اداره این سیستم آموزش و پرورش رو سپردن دست یه عده آدم بی کفایت که این بلا رو سر سیستم و کل جمعیت دانش آموزی بیارن ؟
همین آدمهای بی کفایت اگه از همان دوران بچگی زیر دست معلمان واقعی تربیت میشدند الان باکفایت بودند.
یک معلم بی کفایت در طول مثلا 25 سال کار باعث میشه که حداقل 700 دانش آموز از حق آموزش کامل و صحیح بی بهره بمانند.
همون خانواده ها هم اگه در دوران تحصیل زیر دست معلمان خوب تربیت میشدند, الان وضع ما بهتر از این میشد.این چرا نه تنها برای اموزش و پروش بلکه برای همه وجود داره.چون همه فقط به فکر پول هستن ... اتفاقا خانواده نقش مهمی در تربیت فرزندان داره و فقط معلم موثر نیست.شما فکر می کنید معلم مقصر همه ی اینها هست؟؟؟ خانواده نقش بسیار مهمی داره.
ayja عزیز ممنون. بااجازه.