راه حل امام موسي صدر جهت دست دادن با خانومها
روزي امام صدر در يک کليسا (يا دانشگاه) سخنراني بسيار موثر و جذابي ايراد کرد و همه را مجذوب نمود. اواخر سخنراني يک خانم جوان و زيبا که از اين توفيق يک عالم مسلمان بسيار دلخور بود به دوستانش گفت: من مي دانم چه طور حالش را بگيرم و ضايعش کنم!
روزي امام صدر در يک کليسا (يا دانشگاه) سخنراني بسيار موثر و جذابي ايراد کرد و همه را مجذوب نمود. اواخر سخنراني يک خانم جوان و زيبا که از اين توفيق يک عالم مسلمان بسيار دلخور بود به دوستانش گفت: من مي دانم چه طور حالش را بگيرم و ضايعش کنم!
و بلا فاصله پس از پايان سخنراني در حاليکه همه را متوجه خود کرده بود جلورفت و دستش را به طرف ايشان دراز کرد. ايشان طبق عادت دستشان را روي سينه گذاشتند. او هم که منتظر همين بود پرسيد: مي خواهيد نجس نشويد؟ (و به همان موضوعي اشاره کرد که مشکل سو تفاهم خانم هاست و شبهه دون پايه بودن زنان در ديدگاه اسلام و نجس بودن غير مسلمانان و…) ايشان با زيرکي بلافاصله پاسخ دادند: بل لاحافظ علي طهارتک! فرمودند بلکه بر عکس تو آنقدر با ارزش و پاک هستي که چنين تماس هايي حريم قدسي و زنانه تو را مي آلايد… اين جواب حکيمانه و عارفانه و عميق و هوشمندانه نه تنها توطئه او را خنثي کرد بلکه کار بر عکس شد و جمعيت مسيحي حاضر بيشتر به وجد آمده و به ايشان ارادت بيشتري پيدا کردند.
واینم سفیر ایرانه
واینم سفیر ایرانه