قابل توجه شب بیداران محترم: خطر مرگ زودرس!!!

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خواب کمتر از 6 ساعت و خطر مرگ زودرس
افرادی که شب ها کمتر از شش ساعت می خوابند، بیش از افراد دیگر با خطر مرگ زودهنگام مواجه هستند.
به گزارش شبکه خبر، محققان دانشگاهی در انگلیس دریافتند، ارتباط مستقیم میان میزان خواب و افزایش احتمال مرگ زودرس وجود دارد و افرادی که کمتر از شش ساعت در شب می خوابند، 12 درصد بیشتر از افرادی که تا هشت ساعت در شب می خوابند، در معرض مرگ زودرس هستند.

این در حالیست که به گفته محققان، خواب بیش از 9 ساعت در شب هم موجب نگرانی است و باید علت های آن بررسی شود.

دانشمندان این دانشگاه انگلیسی معتقدند: خواب طولانی، ارتباطی با خطر احتمال افراد به مرگ زودرس ندارد، ولی می تواند علامتی هشدار دهنده درباره ابتلای افراد به بیماری های جدی باشد.

محققان نتیجه گیری کردند که خواب بین شش تا هشت ساعت در شب، برای سلامتی افراد مطلوب است.

به گفته پزشکان، خواب کم، موجب ابتلای افراد به دیابت، افزایش فشار، کلسترول خون و چاقی می شود

http://alef.ir/1388/content/view/70877/

Atheist

عضو جدید
قبلا هم خطر سکته ی قلبی رو برای کسانی که خوابی کمتر از شش ساعت در شب دارند خونده بودم.
بهتر ... راحت میشیم.

ziarifar

عضو جدید
عجب خبری

عجب خبری

امیدوارم این دانشمندا اشتباه کرده باشند من خیلی زوده برا مردنم.من که حسابی کم میخوابم یعنی وقت بیشتری برا خواب ندارم
پناه بر خدا:cry:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا هم خطر سکته ی قلبی رو برای کسانی که خوابی کمتر از شش ساعت در شب دارند خونده بودم.
بهتر ... راحت میشیم.
پس هر وقت رفتی یه دست راستیم بکش رو سر من :surprised:

البته خدا نکنه امیدوارم زندگی کردنو تجربه کنی بعد... :cry:

Atheist

عضو جدید
پس هر وقت رفتی یه دست راستیم بکش رو سر من :surprised:

البته خدا نکنه امیدوارم زندگی کردنو تجربه کنی بعد... :cry:

نه تو که باید بمونی اینجا. :smile:
بزار برم بلکه تنهایی قدر منو بدونی... :(

آره خوب. زندگی کردن رو بله. ولی همه کس نمی تونه تجربه کنه اونو.

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
یعنی من جوون مرگ میشم؟:cry:
میخواهم زنده بمانم:D

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چون دختر خوبی هستی سفارش تو رو میکنیم...;)

!/!

عضو جدید
کاربر ممتاز
حلوای منو از همه زودتر میخورین...

kar20

عضو جدید
:biggrin:ای بابا جریان اینم مثل مرغ و گوشته حتما میخوان گرونش کنن:biggrin:
خیلی جدی نگیرید

ziarifar

عضو جدید
ایشالا قبول میشید

ایشالا قبول میشید

قربون شما.
اگه ارشد رتبه آوردیم که هیچ...اگه نه امیدورام عزرائیل یه سری به ما بزنه. :cry:

والا من که از قبولی دکترام چند ماه نگذشته فکر پست داک افتادم.خیال میکنید.انسان هیچ وقت قانع نمیشه.سعی کنید تا میتونید از زندگی لذت ببرین شب و روز نداره

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
والا من که از قبولی دکترام چند ماه نگذشته فکر پست داک افتادم.خیال میکنید.انسان هیچ وقت قانع نمیشه.سعی کنید تا میتونید از زندگی لذت ببرین شب و روز نداره
شما کارت خیلی درسته!!!