من نزدیک به 4-5 ساله توی فیسبوک عضو هستم و تا الان هیچگونه مشکلی نداشتم .
من نمیدونم نویسنده اون مطلب کی بوده ولی میدونم هرکس که بوده عینک بدبینی رو به صورت جوش دادن ...
عزیز من چه ربطی داره آخه !؟ شما با چاقو میتونی میوه پوست بگیری میتونی آدمم بکشی .
و اما در مورد یکی از کاربران اینجا که فکر میکنه خیلی اطلاعاتش بالاست ...
اصلن کلا با فیسبوک مخالفممیدونستین شما که وارد فیسبوک میشین تو عرض 3 ثانیه بدون این ک عضو باشین میفهمه شما دخترین یا پسر؟
از کجا؟
از طرز تکون دادن موس
حالا خیلی چیزای جالبی هست در موردش
واقعا متاسفم ...
بعد میشه بپرسم این اطلاعات رو از کجا آوردین !؟
شما الان مثلا پزشکین و بازم مثلا تحصیلکرده این . یه خرده به این حرفایی که زدین فکر کنین . بچه دوساله هم اینا رو میخونه خندش میگیره .
از طرز تکون دادن موس میفهمن شما دختری یا پسر ؟! واقعا که ...
حالا بذار براتون بگم از کجا میفهمن دخترین یا پسر ( گرچه تا وارد نکنین که جنسیتتون چیه نمیفهمه )
شما فکر کنم تا الان اصلا فیسبوک رو از نزدیک ندیدین و باهاش کارنکردین و یه مشت سبک مغز اومدن راجع به اون یه سری چیزا بهتون گفتن و شمام بدون فکر قبول کردین .
و اما در مورد اون قضیه ...
وقتی شما ایمیل میسازین باید جنسیتتون رو مشخص کنین . جنسیت هم یه چیز پابلیک هستش . حالا وقتی شما توی فیسبوک عضو میشین باید یه ایمیل وارد کنین و شمام ایمیلتون رو وارد میکنین . و چون جنسیتتون جزء اطلاعات پابلیک محسوب میشه فیسبوک به راحتی میفهمه جنسیتتون چیه ! حتی بعد از اون میاد بهتون دوستانتون رو معرفی میکنه !
بازم اگه شما باشین میگین خب از کجا فهمیده دوستانمون کیان و باز توهم میگیرتتون که یکی سرکوچتون وایساده و بیست و چهاری شمارو میپاد ...
ولی نه ...
وقتی شما ایمیلتون رو وارد میکنین فیسبوک بررسی میکنه ببینه شما توی یاهو یا جیمیل و ... شما بیشتر با کی در ارتباط هستین بعد بررسی میکنه اگه توی فیسبوک هستن بهتون پیشنهادشون میده ...
آره همه اینایی که تو میگی درستهولی یه فرق کوچولو داره
فیسبوک یه سایت کاملا سیاسی با اهداف جاسوسیه
کاملا اثبات شدس
اینم یکی دیگه از توهماتتونه !
فیسبوک قضیه همون چاقوئه ! ممکنه باهاش هر استفاده ای بشه !
والا بلا فیسبوک بده بده بددددددددددددددددددددددبه خدا بده
آخه خبر ندارین که اون تو چه خبره
اینا همشون کارشون جاسوسیه
نیست که شما خیلی خبر دارین توش چه خبره !
یه لطفی کنین به من بگین این چیزا رو کی بهتون گفته

اینقد مارو نخندونین محرمه خوب نیست
سادگی شما ام به همینه دییگه دوست منیکی از استادای من که از پزشکای خیلی خوب ایرانم هستن رفته بودن اونجا عضو شده بودن
به اسم یه دانشجوی رشته ی مهندسی کامپیوتر 21 ساله
استادم 48 سالس
بعد یه مدت خیلی خیلی کوتاه براشون ایمیل اومده بود و تو کشور آمریکا دعوت به همکاری شده بودن به عنوان یه پزشک
میفهمین ینی چی؟
خوب اونا از کجا فهمیده بودن که ایشون پزشکه؟
تمام اطلاعاتی که در موردشون لازم بودو میدونستن؟
از کجا؟
از راه همون جاسوسی
اینم بگم که هر کی تو فیسبوک عضو نگران اطلاعات سیستمش باشه
خیلی خیلی راحت در اختیار اونا قرار میگیره
آدمای به درد بخورو شناسایی میکنن
بازم بگم؟
اون استاد شما بهتره یه نگاهی به فعالیتشون تو فیسبوک بندازن تا متوجه بشن که خودشون چه طوری اطلاعاتشون رو لو دادن . ضمنا برای بنده هم 100 تا دعوت به همکاری اومده که اگه مایل باشین میتونم تک تکشون رو واستون ایمیل کنم . اینا همش سرکاریه که واسه همه میاد . حتی خود شما هم ممکنه واستون چنین ایمیلی بیاد .
اینقد نگین فیسبوک فلانه و بهمانه ...
تو یه فرصت مناسب حتما میشینم درباره ی این فیسبوک مطالب جالبی براتون مینویسم
چیزی که اگه بشنوین حتما نظرتون عوض میشه
الام من نمیتونم حالیتون کنم
ببخشید رک حرف میزنم . اما پیشنهاد میکنم اگه میخواین از این مطالبی که اینجا گفتین بنویسین ، ننویسین . چون بیشتر از این خودتون رو مضحکه میکنین . فعلا منابع این حرفاتون رو بگین تا من راجع بهشون تحقیق کنم . وگرنه منم میتونم همین الان روشکمی 10000 تا ادعا میکنم .
دوست خوبم الهام جان ..اینا همش برا اینه ک قضیه سیاسیه ...آقای ظریف هم عضوه تازه ..اینجا زیاد جای مناسبی برای این بحثا نیس ..به سرعت اخراج میشویم ..
همین جا وهر جایی عضو باشیم از روی آی پی ک وارد سایت میشیم مکان وهمه چیتو در میارن عزیزم ...کار سختی نیس
کلا ایشون ظاهرا با واژه IP آشنایی ندارن . واسه همین یه سری حرفا رو اینجا بازگو میکنن که از تراوشات یه ذهن بیماره ( خودشون نه )
من حقیقت رو میگم حالا چه اخراج بشم چه نشم
من همین چند ماه قبل یه دوره ی آموزشی توی دانشگاهمون رفتم
در مورد فیسبوک:
فیسبوک اولین بار توسط یه دانشجوی دانشگاه هاروارد تاسیس شد برای ارتباط بیشتر دانشجویان اون دانشگاه
وقتی با استقبال رو به رو شد مورد توجه مقامات آمریکایی ام قرار گرفت
اگه بتونم عکساشو تهیه کنم حتما میذارم تو باشگاه
همین دانشجو که مدیر عامل فیسبوک باشه با تمامی مقامات کشور ها از جمله صدر اعظم آلمان رئیس جمهور وقت آمریکا(جورج بوش و اوباما)و نخست وزیر اسرائیل دیدار های متعددی داشته
توجه کردین؟نتانیاهو باهاش دیدار داشته و ازش حمایت کرده
در حال حاضی فیسبوک 400 میلیون عضو داره و بعد از چین و هند سومین مکان پرجمعیت دنیا حساب میشه
همین سایت سازمان سنجش خودمون 1000 نفر همزمان برن توش کلا هنگ میکنه
حالا ببین چه هزینه ای صرف این شده ک 400 میلیون نفر میرن توش و سرعت بالایی ام داره
تازه امکان آپلود عکس و فیلم و آهنگ تا چند گیگا بایت برای هر نفر رو داره
فیسبوک کلا یه بودجه ی جداگانه ای داره
هزاران کارشناس و روان شناس توش فعالیت میکنن
ادامه دارد...
خب که چی !؟ نکنه انتظار داشتین چنین سایت اجتماعی عین سایت مضخرف سنجش باشه که به راحتی هک میشه و خیلی مسائل دیگه !؟!؟
سایت های خارجی رو با سایت های درپیت ایرانی مقایسه نکنین .
همونطور که قبلنم اشاره کاردم کارای این روان شناسا کاملا برنامه ریزی شدس
همین که گفتم شما وقتی وارد فیسبوک میشین بدون این که حتا عضوش باشین تو 3 ثانیه اول مشخص میشه شما دخترین یا پسر
تو 10 ثانیه بعدم یه سری اطلاعات کلی در مورد شما پیدا میکنن
بازم قبلن گفتم یکی از استادای من به عنوان یه مهندس 21 ساله ی کامپیوتر اونجا عضو شده
بعد یه مدت به آدرس ایمیلش یه دعوات نامه اومده بود که ازش به عنوان دکتر فلان و با همون تخصصش دعوت به همکاری شده بود
نمیدونم یه سری از دوستان چه طوری میتونن این چیزا رو اتفاقی بدونن
کاری که فیسبوک میکنه هیچ سازمان جاسوسی نتونسته بکنه
اونا کاملا آزادن که تو فضای مجازی با اطلاعات کاربراشون هر کاری بکنن بدون این کهخ کسی متوجه بشه
همین ک میگین ما تونستیم یه سری از دوستامونو اونجا پیدا کنیم یه جنبه ی مثبتشه و با همین چیزاس که مردمو گول میزنن
ادامه دارد
به قول دوستمون موفق باشی ...
توهماتی که اینجا بازم عنوان کردین رو جواب دادم . لطفا بیشتر از این اظهار فضل نکنین .