فکر میکنید چرا خلق شده اید؟ (گفتگوی کاملا آزاد)

reza_19933

عضو جدید
این که نشد راه حل ، فقط حرف میزنین پس !!
من میگم راه حل بگین شما میگین عقایدتونو درست کنین ،شما فرض کن من عقایدمو درست کردم ،شما عقایدتو بگو؟

ینی چی ینی بیام عملا چجوری ؟ !
شما گفتی راه حل مشکل رو بگو منم راه حل مشکل رو گفتم. مشکل من عقاید اشتباتون بود که راه حلم گفتم.
اولا
دوما من جایی گفتم کار خاصی میکنم؟ ینی مثلا گفتم من رهبر شوریشم که کاری کنم؟ نمیدونم باز مسائل رو فراموش کردین. باید یادآوری کنم..مثل همیشه. دیگه داره یکم بد شکل میشه بحث.. حس میکنم الکی کش دار میکنی
خب مشکل اینجا بود که شما تعصب خاصی روی عقایدی داشتین که من باش مخالف بودم. و این شد که من به دنبال فهموندن اشتباتون و شما هر وقت ...

electro-esmoke

عضو جدید
زمینه پیدایش ضرب المثل سواره از پیاده خبر ندارد، سیر از گرسنه

در زمان‌های نه چندان دور، مردی سوار بر شتر از بیابان داغ و خشکی می‌گذشت. مرد سواره دلش می‌خواست هر چه زودتر به شهر برسد. اما راه طولانی بود و مقصد دور. سواره رفت و رفت تا در پای تپه‌ای به مردی پیاده رسید. مرد پیاده خسته بود، به مرد سواره گفت: «برادر خسته‌ام! جان به دست و پایم نمانده، مرا هم سوار شتر کن و به شهر برسان.» خورجین قشنگی بر دوش مرد پیاده بود. مرد سواره گفت: «این خورجین را بفروش و یک الاغ بخر». مرد پیاده لبخندی زد و گفت: «نمی‌توانم، این خورجین زندگی من است» و التماس کرد که او را هم سوار بر شتر کند. مرد سواره با اخم به مرد پیاده نگاهی انداخت و گفت: «شتر، بچه من است، طاقت ندارد و فقط یک نفر می‌تواند بر آن سوار شود». مرد سواره این را گفت و به راهش ادامه داد. زمانی گذشت، مرد پیاده از خورجینش نان و خرمایی درآورد و خورد و به راه افتاد. در وسط راه به مرد سواره رسید. مرد سواره روی زمین نشسته بود و شکمش را می‌مالید. مرد سواره گفت: «برادر گرسنه هستم. اگر ممکن است نان و آبی به من بده». مرد پیاده نیشخندی زد و گفت: «این شتر را بفروش و نان و خرما بخر و آن را بخور و سفر کن.» مرد سواره لبخندی زد و گفت: «نمی‌توانم، این شتر یاور من است. مرا از این آبادی به آن آبادی می‌برد.» بعد با التماس به مرد پیاده گفت: «لقمه‌ای نان بده، خیلی گرسنه‌ام.» مرد پیاده با اخم به مرد سواره نگاهی کرد و گفت: «خورجین من کوچک است، نان و خرما به اندازه یک نفر جا می‌گیرد و فقط یک نفر را سیر می‌کند!» مرد پیاده این را گفت و زفت. زن و بچه‌های مرد سواره و مرد پیاده کنار دروازه شهر منتظر بودند تا آنها بیایند. اما همه با تعجب دیدند که شتر بی‌سوار می‌آید و خورجینی هم به دهان دارد. جوانان شهر در جست‌وجوی دو مرد به طرف بیابان به راه افتادند. راه زیادی نرفته بودند که به مرد پیاده رسیدند. او خسته روی زمین افتاده بود. او را سوار بر اسبی کردند. کمی آن سوتر، مرد سواره هم از گرسنگی روی زمین افتاده بود. او را نیز سوار بر اسب به شهر بازگرداندند و از آن پس بی‌خبری سیر از گرسنه و سواره از پیاده ضرب‌المثل خاص و عام شد.
پیامهای ضرب المثل سواره از پیاده خبر ندارد، سیر از گرسنه

1. کسی که طعم فقر و محرومیت را نچشیده حال فقرا را نمی‌تواند درک کند.
2. کسی که سختی نکشیده قدر عافیت را نمی‌داند.
3. مسئولین و کارگزاران حکومت باید زندگی خود را هم‌سطح مردم عادی بکنند تا از مشکلات آنها باخبر باشند.
کاربرد این ضرب‌المثل در شماتت و سرزنش انسان بی‌درد و مرفهی است که دیگران را به صبر و تحمل مشکلات فرا می‌خواند.

http://www.shabnamnews.com/news/91693

omran1858

عضو جدید
ینی چی ینی بیام عملا چجوری ؟ !
شما گفتی راه حل مشکل رو بگو منم راه حل مشکل رو گفتم. مشکل من عقاید اشتباتون بود که راه حلم گفتم.
اولا
دوما من جایی گفتم کار خاصی میکنم؟ ینی مثلا گفتم من رهبر شوریشم که کاری کنم؟ نمیدونم باز مسائل رو فراموش کردین. باید یادآوری کنم..مثل همیشه. دیگه داره یکم بد شکل میشه بحث.. حس میکنم الکی کش دار میکنی
خب مشکل اینجا بود که شما تعصب خاصی روی عقایدی داشتین که من باش مخالف بودم. و این شد که من به دنبال فهموندن اشتباتون و شما هر وقت ...

شما هم از اون دسته آدما هستین که فقط شعار میدن!
این همه ایراد از زمین و زمان گرفتین ،بعد میگین هیچ عقیده ای ندارین!:cool:،

electro-esmoke

عضو جدید

سلام. مهندس جان. احوال شما؟

عقیده ک شخصیه.

راهکارشون این بود که همدیگه رو قضاوت نکنیم. و اگه عقیدمون به قضاوت کردنه اونو تحمیل نکنیم.

bobat

عضو جدید
لطفا جدل نکنید. موضوع تاپیک
[h=1]فکر میکنید چرا خلق شده اید؟ (گفتگوی کاملا آزاد)[/h]

برای اینکه مجزا پاسخ داده بشه ، آقای omran1858 و آقای reza_19933 لطفا به صورت جداگانه هرکدوم پاسخ به این سوال بدید تا نظرتون رو بدونیم. شما هر کدوم به شخصه، فکر میکنید چرا خلق شده اید!؟ خودم عمدا این سوال رو به صورت مجهول طرح کردم تا همه جواب بدن. مهم نیست فکر کنید توسط خدا خلق شدید یا طبیعت یا عدم یا شانس یا هرچی. فقط مهم اینه که بگید :فکر میکنید واسه چی خلق شده اید!؟

reza_19933

عضو جدید
من فقط از شما ایراد گرفتم! شما زمین و زمانین آیا؟؟
من یه مشکل تو این تاپیک دیدم اونم عقیده ی غلط شما بود که قضاوت نابجا و نادرستی بود، و راه حل دادم. حالا شما بازم بپیچون!

reza_19933

عضو جدید

برای اینکه مجزا پاسخ داده بشه ، آقای omran1858 و آقای reza_19933 لطفا به صورت جداگانه هرکدوم پاسخ به این سوال بدید تا نظرتون رو بدونیم. شما هر کدوم به شخصه، فکر میکنید چرا خلق شده اید!؟ خودم عمدا این سوال رو به صورت مجهول طرح کردم تا همه جواب بدن. مهم نیست فکر کنید توسط خدا خلق شدید یا طبیعت یا عدم یا شانس یا هرچی. فقط مهم اینه که بگید :فکر میکنید واسه چی خلق شده اید!؟

من نظرمو گفتم، الان بحث سر عقاید غلطیه که نمیشه جلوش ساکت بود!همین!

omran1858

عضو جدید
سلام. مهندس جان. احوال شما؟

عقیده ک شخصیه.

راهکارشون این بود که همدیگه رو قضاوت نکنیم. و اگه عقیدمون به قضاوت کردنه اونو تحمیل نکنیم.

سلام مهندس،ممنون
آخه هر حرفی من گفتم آقا رضا نفی کردن میخواستم بدونم که خودشون چه طرز فکری دارن که جواب نمیدن

reza_19933

عضو جدید

چجوریه خواننده ها مشکل و راه حل رو میبینن ولی شما نمیبینین!
هنوزم نمیخاین چشماتونو باز کنین مهندس؟ البته بعید میدونم اینکارو کنین با این عقاید پافشاری و تعصب روی عقیده ی غلط طبیعیه..
لطفا منطقی باشید و از قوه ی عقل استفاده کنیم نه جدل و لج بازی. لطفا! کامنت های دیگرون رو هم بخونین شاید بتون کمک کنه. البته اگه بخاین! اگه نخاین میتونین وجود منم منکر شین..

reza_19933

عضو جدید
سلام مهندس،ممنون
آخه هر حرفی من گفتم آقا رضا نفی کردن میخواستم بدونم که خودشون چه طرز فکری دارن که جواب نمیدن

منطقی باشین لطفا. لج بازی تو چنین سن و سالی خوب نیست.. قضاوت نکردن کار سختی نیست. من همین انتظار رو ازت دارم همین.

omran1858

عضو جدید

نظر شخصی من اینکه که ظرفیت انسان بسیار بالاست ولی برای رسیدن به اون ظرفیت بالا نیاز به سپری کردن مراحلی داره و طی این مراحل یک سری شناخت از کائنات و جهان کسب میکنه که ظرفش آمادگی پذیرش انواع دریافت ها رو از طرف خدا پیدا کنه،کسایی که بتونن از طریق آموزش های بزرگان که به ما رسیده ظرفشونو آماده پذیرش کنن موفقند

omran1858

عضو جدید
منطقی باشین لطفا. لج بازی تو چنین سن و سالی خوب نیست.. قضاوت نکردن کار سختی نیست. من همین انتظار رو ازت دارم همین.

سوال من خیلی ساده هست ، شما که نظر منو نفی میکنین ،خودتون چه نظری دارین ، اگه جوابی ندارین بگین ندارم
دیگه اسراری هم نمیکنم که جوابمو بدین.

آخرین ویرایش:

reza_19933

عضو جدید
سوال من خیلی ساده هست ، شما که نظر منو نفی میکنین ،خودتون چه نظری دارین ، اگه جوابی ندارین بگین ندارم دیگه،
دیگه اسراری هم نمیکنم که جوابمو بدین.

نظر من: انسان ها نباید قضاوت بشن چون ما جای هیچ کدومشون نیستیم. این در نظر در مقابل نظر شما قرار داره و مشکل من تو این تاپیک فقط همینه. ما توی جایگاهی نیستیم که قضاوت کنیم.
مشکل: شما توی عقایدتون خیلی راحت یه قشری رو حذف میکنین و فقط زندگی خودتون رو میبینیم و راحت مقصر رو خود انسان ها میدونین.
راه حل: شما فضاوت نکنین کسی رو که جاش نیستین.

اینارو بالغ بر ۱۰ بار گفتم.. کاش ایندفعه چشماتونو باز کنین. میشه لطفا؟؟

omran1858

عضو جدید
نظر من: انسان ها نباید قضاوت بشن چون ما جای هیچ کدومشون نیستیم. این در نظر در مقابل نظر شما قرار داره و مشکل من تو این تاپیک فقط همینه. ما توی جایگاهی نیستیم که قضاوت کنیم.
مشکل: شما توی عقایدتون خیلی راحت یه قشری رو حذف میکنین و فقط زندگی خودتون رو میبینیم و راحت مقصر رو خود انسان ها میدونین.
راه حل: شما فضاوت نکنین کسی رو که جاش نیستین.

اینارو بالغ بر ۱۰ بار گفتم.. کاش ایندفعه چشماتونو باز کنین. میشه لطفا؟؟

این جواب راه حلی رو بیان نمیکنه شما فقط میگی حرف منو قبول نداری و من نباید هیچ راهکاری در مورد آدما بدم ، فکر کنم نیاز به نفر سومی داریم که بهتر منظور همدیگرو بیان کنه با این تعریفی که شما کردی شخصی که به مشکلی بر میخوره تکلیفش مشخص نیست!
electro-esmoke شما به عنوان واسطه میاین؟

آخرین ویرایش:

electro-esmoke

عضو جدید
این جواب راه حلی رو بیان نمیکنه شما فقط میگی حرف منو قبول نداری و من نباید هیچ راهکاری در مورد آدما بدم ، فکر کنم نیاز به نفر سومی داریم که بهتر منظور همدیگرو بیان کنه با این تعریفی که شما کردی شخصی که به مشکلی بر میخوره تکلیفش مشخص نیست!

نه! :w21:

اگه منظور راه حلی هست که همه کسانی رو که مظلوم واقع شدن نجات بدیم و جبران خسارت کنیم کار بنده خدا نیست قیامت رو واسه همین گذاشت خدا. خدا نگفت هر کس بهش ظلمی شده تقصیر خودش بوده (قابل توجه دوستان مذهبی) نگفت همه هر جا میتونن پیروز بشن. چون امام علی و حضرت عیسی هم نتونستند.

اما قبول اثرات مخرب ظلم و جیر و نادیده نگرفتن ستم و اثراتش در زندگی مظلوم و متهم نکرن قربانی به جای ظالم و توجیه نکرن رفتار ظالمانه در جامعه به خودی خود شرایط بهتری ایجاد میکند. خود قران بارها گفته در برابر ظلم بایستید!

پیشنهادم اینه که بحث بسته شه. اگر قرار بود هر کدام از حرف دیگری نکته ای دریافت کنید این اتفاق تا الان افتاده بود. قسمتی از صحیت های هر دو نفر درسته.:gol:

omran1858

عضو جدید

اگه منظور راه حلی هست که همه کسانی رو که مظلوم واقع شدن نجات بدیم و جبران خسارت کنیم کار بنده خدا نیست قیامت رو واسه همین گذاشت خدا. خدا نگفت هر کس بهش ظلمی شده تقصیر خودش بوده (قابل توجه دوستان مذهبی) نگفت همه هر جا میتونن پیروز بشن. چون امام علی و حضرت عیسی هم نتونستند.

اما قبول اثرات مخرب ظلم و جیر و نادیده نگرفتن ستم و اثراتش در زندگی مظلوم و متهم نکرن قربانی به جای ظالم و توجیه نکرن رفتار ظالمانه در جامعه به خودی خود شرایط بهتری ایجاد میکند. خود قران بارها گفته در برابر ظلم بایستید!

پیشنهادم اینه که بحث بسته شه. اگر قرار بود هر کدام از حرف دیگری نکته ای دریافت کنید این اتفاق تا الان افتاده بود. قسمتی از صحیت های هر دو نفر درسته.:gol:

باشه هرچی شما بگی، بحثو میبندیم

reza_19933

عضو جدید
مهندس عزیز من صحبت هام خیلی واضحه!! الان هرچی بقیه بگن میفهمین ولی من اگه بگم دو دوتا چهارتاست بازم میگین نه! کجا ۳ پنج تا میشه ۴تا. این استدلال رو نمیدونم چرا بکار میبرید.. !! من گفتم شما کلا راهکار نده؟؟؟؟؟؟؟ چرا تحریف میکنین همش؟ خب مجبور نیستین مغلطه کنین!! من میگم چرا همه چی رو تقصیر انسان ها میندازین چرا نتونستن و شکست بعضی ها رو پای تلاش نکردن میزاری مگه جاشون بودی؟؟ الان بحث سر راه کار، واسه ادما نیست.. نپیچونین لطفا! بحث سر دید غلط شما بود که گیر دادین راه کار بده منم تا الان ۱۰ دوازده بار جملاتمو دارم تکرار میکنم میگم راه حلش اینه قضاوت نکنین بعد میگین نه راه کار عملی بدین! ینی چی؟ نمیدونم شاید دوباره باید کامنت ها رو بخونین.. مشکل فقط نحوه ی قضاوت شماست نه چیز دیگه. راه کارشم اینقد گفتم که بازدیدکنندگان سایت شده ملکه ی ذهنشون.. البته اگه بخاین ببینین. نخواین بازم مثل همیشه میتونین بگین راه کار بدین خب!

و من دیگه حرفی نمونه که بگم!

آخرین ویرایش:

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرکس ، با هر عقیده ای ، لطفا به این سوال پاسخ بدهد که : فکر میکنید چرا شما الان هستید و وجود دارید؟ اصلا با چه هدفی در این دنیا هستید؟ فکر میکنید چرا خلق شده اید؟ به این چراها پاسخ بدین ، نه پاسخی که در کتاب های دین و زندگی نوشته شده ، بلکه پاسخی که ندای درونی شماست و در قلب شماست. اصلا ممکنه این سوال ها سوال خود شما باشه و برای این چراها جوابی پیدا نکرده باشین ، بازم شرکت کنین فکر میکنم آخر به یه سری حرفای خوب خوب و جذاب برسیم... همراهی کنین

سواله جالبی هستش.

موید باشید

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس عزیز من صحبت هام خیلی واضحه!! الان هرچی بقیه بگن میفهمین ولی من اگه بگم دو دوتا چهارتاست بازم میگین نه! کجا ۳ پنج تا میشه ۴تا. این استدلال رو نمیدونم چرا بکار میبرید.. !! من گفتم شما کلا راهکار نده؟؟؟؟؟؟؟ چرا تحریف میکنین همش؟ خب مجبور نیستین مغلطه کنین!! من میگم چرا همه چی رو تقصیر انسان ها میندازین چرا نتونستن و شکست بعضی ها رو پای تلاش نکردن میزاری مگه جاشون بودی؟؟ الان بحث سر راه کار، واسه ادما نیست.. نپیچونین لطفا! بحث سر دید غلط شما بود که گیر دادین راه کار بده منم تا الان ۱۰ دوازده بار جملاتمو دارم تکرار میکنم میگم راه حلش اینه قضاوت نکنین بعد میگین نه راه کار عملی بدین! ینی چی؟ نمیدونم شاید دوباره باید کامنت ها رو بخونین.. مشکل فقط نحوه ی قضاوت شماست نه چیز دیگه. راه کارشم اینقد گفتم که بازدیدکنندگان سایت شده ملکه ی ذهنشون.. البته اگه بخاین ببینین. نخواین بازم مثل همیشه میتونین بگین راه کار بدین خب!

و من دیگه حرفی نمونه که بگم!
تا حالاش هر چی گفتی ، همش بی معنی بود،یعنی با هیچ استدلالی منطبق نیست.کلا یه چیزایی میگی که شاید خودت هم معنیشو نمیدونی.لازمه یکم بیشتر کتاب بخونی.کلا دلائلت من در آوردیه.

electro-esmoke

عضو جدید
تا حالاش هر چی گفتی ، همش بی معنی بود،یعنی با هیچ استدلالی منطبق نیست.کلا یه چیزایی میگی که شاید خودت هم معنیشو نمیدونی.لازمه یکم بیشتر کتاب بخونی.کلا دلائلت من در آوردیه.

اتش تازه خوابیده بود.

بسیار ممنون از قضاوت به جا و به موقتون :gol::wallbash:

reza_19933

عضو جدید

اینکه شما برداشتتون همین قدره مشکل من نیست! امیدوارم درکتون یکم بیاد بالاتر.
و اینکه کلا ما سر مسئله ی اجتماعی و سیاسی بحثی نکردیم بخوایم چیزیو اثبات کنیم نمیدونم یهویی از کجا میاین نظر میدین!
من یه نظر اشتباه دیدم که تو یه تاپیک گفته شد و خواستم بفهمونم اشتباست.
میشه بگی چه استدلالی اینجا وجود داره؟ این کار منطق میخواد! چرا تعصبی یهو جوش میارین و بدون کنتور حرف میزنین!

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه شما برداشتتون همین قدره مشکل من نیست! امیدوارم درکتون یکم بیاد بالاتر.
و اینکه کلا ما سر مسئله ی اجتماعی و سیاسی بحثی نکردیم بخوایم چیزیو اثبات کنیم نمیدونم یهویی از کجا میاین نظر میدین!
من یه نظر اشتباه دیدم که تو یه تاپیک گفته شد و خواستم بفهمونم اشتباست.
میشه بگی چه استدلالی اینجا وجود داره؟ این کار منطق میخواد! چرا تعصبی یهو جوش میارین و بدون کنتور حرف میزنین!
این جوابی که نوشتی دقیقا باید به خودت میدادی،یعنی جلو آینه وایستی و اینا رو به خودت بگی ، مشکل حل میشه.مشکل شما برداشت های خودته که باعث میشه نتونی منطقی فکر بکنی.و یه چیزایی میگی که بیشتر شبیه رویاست تا واقعیت.

reza_19933

عضو جدید
این جوابی که نوشتی دقیقا باید به خودت میدادی،یعنی جلو آینه وایستی و اینا رو به خودت بگی ، مشکل حل میشه.مشکل شما برداشت های خودته که باعث میشه نتونی منطقی فکر بکنی.و یه چیزایی میگی که بیشتر شبیه رویاست تا واقعیت.

نمیدونم دقیقا کجای حرفامو میگی! اصلا حتی نمیدونم خوندیشون یا نه!
اگه عقیدت اینه که قضاوت کردن انسان ها ، وقتی که جاشون نیستیم، کار درستیه ، باید به درک و شعورتون شک کنین! چون این دیگه چیزی نیست که بخایم برهان و منطق و استدلال بیاریم! الان اگه بازم نفهمیدین مشکل از جای دیگست نه منطق و استدلال

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم با قضاوت نکردن موافقم. ولی شما گویا توی تاپیک "چراتوقع داریم" هنوز منظور من رو کامل برداشت نکردید و فقط یه قسمتهاییش رو بر اساس سلیقه خودت تعبیر کردی.
دقیقا!.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه عقیدت اینه که قضاوت کردن انسان ها ، وقتی که جاشون نیستیم، کار درستیه ، باید به درک و شعورتون شک کنین! چون این دیگه چیزی نیست که بخایم برهان و منطق و استدلال بیاریم! الان اگه بازم نفهمیدین مشکل از جای دیگست نه منطق و استدلال
مشکل از جای دیگه ست ، یعنی چی؟
خودت داری در مورد درک و شعور من قضاوت میکنی .بعدشم همین کار رو در دیگران محکوم میکنی.یعنی فقط تو یکی اجازه داری هر چی از دهنت در میاد برای همه بگی ولی دیگران این حق رو ندارن؟
4 کلمه که حرف میزنی ، دو بارش قضاوت دیگرانه،بعدشم میگی کسی قضاوت نکنه؟خودت که داری همش بقیه رو قضاوت میکنی؟میگم آینه ، برا همین اخلاقته که خوت هم از خودت و حرفات و کارات بیخبری.یکم واقع بین باشی میفهمی موضوع چیه.
از ص 17 به بعد هر چی گفتی کلا بی مفهوم بود .همشو بدقت خوندم که میگم.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم با قضاوت نکردن موافقم. ولی شما گویا توی تاپیک "چراتوقع داریم" هنوز منظور من رو کامل برداشت نکردید و فقط یه قسمتهاییش رو بر اساس سلیقه خودت تعبیر کردی.
دقیقا!.
تاپیک چرا توقع داریم جاش اینجا نیست.این تاپیک موضوعش فکر میکنید چرا خلق شده اید هست .

reza_19933

عضو جدید
مشکل از جای دیگه ست ، یعنی چی؟
خودت داری در مورد درک و شعور من قضاوت میکنی .بعدشم همین کار رو در دیگران محکوم میکنی.یعنی فقط تو یکی اجازه داری هر چی از دهنت در میاد برای همه بگی ولی دیگران این حق رو ندارن؟
4 کلمه که حرف میزنی ، دو بارش قضاوت دیگرانه،بعدشم میگی کسی قضاوت نکنه؟خودت که داری همش بقیه رو قضاوت میکنی؟میگم آینه ، برا همین اخلاقته که خوت هم از خودت و حرفات و کارات بیخبری.یکم واقع بین باشی میفهمی موضوع چیه.
از ص 17 به بعد هر چی گفتی کلا بی مفهوم بود .همشو بدقت خوندم که میگم.

چقد خشن حرف میزنی شما! ینی هنوز موافقین قضاوت کار درستیه؟ "اگه موافقین مشکل از جای دیگست" این قضاوته؟؟؟ از کجا میگین !!!!!!!!!! شما چتون شده! چرا اینجوری از هرچی دلتون میخاد هر برداشتی میکنین؟
حالا واقعا موافقین؟؟؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقد خشن حرف میزنی شما! ینی هنوز موافقین قضاوت کار درستیه؟ "اگه موافقین مشکل از جای دیگست" این قضاوته؟؟؟ از کجا میگین !!!!!!!!!! شما چتون شده! چرا اینجوری از هرچی دلتون میخاد هر برداشتی میکنین؟
حالا واقعا موافقین؟؟؟
اوناییکه پرسیدم رو جواب ندادی.من میگم چیزی رو که در دیگران نکوهش میکنی ، خودت داری انجامش میدی.شما به چه حقی به شعور و درک من توهین میکنی؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو این متن به درک و شعور من توهین کردی،چرا؟

reza_19933

عضو جدید
اوناییکه پرسیدم رو جواب ندادی.من میگم چیزی رو که در دیگران نکوهش میکنی ، خودت داری انجامش میدی.شما به چه حقی به شعور و درک من توهین میکنی؟

ببینین شما هنوز مفهومی از "قضاوت نکردن" نمیدونی.
خب بذارین توضیح بدم. فزض کنین دارم با یکی صحبت میکنم بعد طرف شروع کنه به فحش دادن، خب این که اون بی ادبه قطعا شکی نیست. این اسمش قضاوت نیست. این از صفات اوت شخص. لطفا توجه کنین! خیلی واضحه.
بعد حالا اینجا. همه میدونیم قضاوت کردن کار بسیار زشتیه. من میگم کسی که با قضاوت کردن موافق باشه قطعا باید به شعورش شک کنه بی شک. چون این صفت و شخصیتش رو میرسونه. من نگفتم شما بی شعوری. گفتم؟ نه واقعا گفتم؟؟؟؟؟
چرا سر صدا و فریاد الکی؟؟
من گفتم کسی که با قضاوت کردن انسان ها موافقه.. این شخص. قضاوت نکردن ربطی به دین و غیر دین نداره. کلا مورد نکوهشه. ما خدا نیستیم که قضاوت کنیم. درسته؟؟؟؟
حالا شما موافقی؟