خب شاید بعداً به این نتیجه رسیدند که خدا بهشون کمک نکرده بوده.
همپچین نتیجه ای رو برای ما هم تشریح کنن تا از گمراهی دربیاییم.
خب شاید بعداً به این نتیجه رسیدند که خدا بهشون کمک نکرده بوده.
نخیر.منظور من این نبود. تو همون غربش خیلیا مومنن... از هر دینی که باشن. ولی مومنن. خدا رو خیلیاشونم باور دارن. تغییر عقیده ایشون منو ناراحت نکرده. فقط همونطور که ایشون و امثالهم عقاید دیگران رو مسخره میکنن (توی یه تاپیک دیگه بخصوص!)؛ بنابراین باید حرف مخالف خودشونم بشنون و سعی نکنن بگن ما با تجربه ایم و فلان و بهمانیم و شما نباید اینطوری فکر کنید!. شما هم لازم نیست جوش بیارید. من توی اون پستم اصلاً از حالت خونسردیم خارج نشده بودم. گفتم آگاه بشید.
اینجا محل دهن به دهن شدن نیست , محل تبادل نظر هست.من دیگه کلاً با کسی دهن به دهن نمیشم.
صرفا از روی تجربه و دلسوزی می گم اگه واقعا حتی ی لحظه هم ب این حرفا باور داشته باشی مثل ماهی می مونی ک ب پرواز فکر می کنه
وقتی دنبال هدف از خلقت می گردی باید اول قبول کنی ثابت کنی خاقی هست. چیزی ک تا ب امروز کسی نتونسته ثابت کنه پس وقتی نتونی وجود خالق رو ثابت کنی نمی تونی بشناسیش و هدفشو از کارش بفهمی.
هدف از زندگی زنده موندنه این ی غریزه توی وجود ماس. وقتی احساس خطر می کنی قلبت تندتر می زنه و کارهایی رو می کنی ک تو حالت عادی قادر ب انجامش نیستی سریعتر می دوی بلندتر می پری اصولا انسان تا زمانی ک نفسش نگیره تبدیل ب یه سوپر من میشه دلیلش میل ب حیاته یا حمله می کنی یا فرار. این هدف از زندگیه. نفس می کشی تا زنده بمونی
غذا می خوری تا سیر بمونی
کار می کنی تا خودتو سیر کنی و یه سرپتاه داشته باشی تا بتونی بخوابی.
مرد باش از خونه با جیب خالی برو بیرون با تمام این اعتقادات قشنگی ک داری ببین جند روز می تونی بیرون بمونی بهتر بگم چند ساعت دسشوییت بگیره بر می گردی خونه!
این واقعیت زندگیه دنبال ماورایی مباش ک بودنش قابل اثبات نیس
بقوی نقد ول نکن نسیه رو بچسب
این حرفای قشنگم اونایی یاد من و شما دادن ک جیباشون پرو پول من و شماس و یاد ما میدن ک سختی از مرد مرد میسازه اما بچه های خودشون پورشه سوار میشن!
حالا منظور خرفم این نیست ک ادم باید انقلابی باشه منظور حرفم اینه جلو پاتو نگاه کن ن تو اسمون خدف از زندگیت جلو پاته ن تو اسمون
موفق باشی
دو پهلو حرف میزنی . هم میگی هم اینکه میخوای نادیده گرفته بشه. اگه اینجوریه , برا چی میگی؟ در ضمن ما نمیسوزیم , به سوی ابدیت سیر میکنیم. یه چیزایی میبافید و اصن چیزی هم یاد نمیگیرید. یعنی طوری رفتار میکنید انگار که از روز تولد , علامه بودید. معنی گفتگو این نوع رفتار نیست. باید بگی و بشنوی تا نتیجه ای چیزی بدست بیاد. هر کسی حرف خودشو میزنه و دیگری رو هم نمیبینه. این درست نیست.سلام. دوستان اولا این حرفایی که زدم نتیجه ی ساعت ها و روزها فکر بود و پورشه سواران اینارو به من یاد ندادند. دوم اینکه منفی باف و خود خور نباشید ، خود تخریبی نکنید ، یه مقدار اعتماد بنفس و رشادت داشته باشید ، کسانی که گلایه مند هستن کلا ، خودشون برای مملکتشون چکار کرده اند؟ اصلا مملکت به کنار ، برای زندگی خودشان چکار کرده اند؟ منفی بافی و بدبینی یه نوع خود آزاری هست ، به جای اینها فکر کنید و عمل کنید... سوم اینکه اگر انسان ها تلاش میکنند برای زنده ماندن ، کاملا مسیر غلطی رو طی میکنند. نمیدونم رشتتون چی هست ، ولی احتمالا باید بدانید که تنفس یک واکنش سوختن هست ، همه ما داریم میسوزیم ، وقتی شما نفس میکشید دارید میسوزید و رو به زوال حرکت میکنید ، این یک چیز بدیهی هست و من میگم با دود نسوزید آبی بسوزید ، زندگی سوختنه ، اصلا شما غذا که میخورید بدن رو مجبور به کار میکنید و انرژی مصرف میکنید و هی مستهلک میشید و آخرشم پیر و مثل ماشین اسقاطی میشه آدم.حالا شما چطور از تلاش برای زنده ماندن حرف می زنید؟ چهارم اینکه از نظر من شما در مبانی دچار شک و تردید هستید ، لذا نه من صحبت های شما را متوجه میشم و نه شما. این حرفای بنده رو نادیده بگیرید و جوابی هم نیاز نیست بدید. موفق باشید.
اینجا محل دهن به دهن شدن نیست , محل تبادل نظر هست.
حرف و نظر اگر مغرضانه نباشه , منجر به دهن به دهن نمیشه. سخن کز دل برآید , لاجرم بر دل نشیند.اتفاقاً بعضی ها خواسته یا ناخواسته فقط منجر به دهن به دهن شدن در بحث ها میشن.
و منم از این حالت خوشم نمیاد.
(پس شما چرا همیشه بحث میکنید و در بیشتر بحث هاتون هم پیروز نمیشید؟. منظورم این نیست این یه حالت جنگ داره!...منظورم اینه کسی رو نمیتونید قانع کنید.)
ممنون
شما راحت باشید.
فقط یه چندمورد بگم و دیگه هم دوست ندارم ادامه بدم:
-فقط من نیستم که با توضیحات بعضی کاربرها قانع نمیشم!.
-لزومی نمیبینم هرچی به گوشم خورد یا به چشمم خورد منو قانع کنه.
-من اثبات کردن قطعی چیزی رو تا بحال از کسی ندیدم.
-من بهیچ وجه علاقه ندارم همــهء آدمها منو قبول داشته باشن!. همیشه هم نشانه خوبی نیست که همه از دم قبولت داشته باشن.
-مثل بعضی هم نیستم حرکات سخیف انجام بدم. مثلا گذاشتن اسم کاربری دیگران در یک تاپیک با مضمون نامناسب. اونم بخاطر مسئله ای که به اون ربطی نداشته.ولی کینه خودش رو از یک کابر اینجوری نشون داده.
...
دو پهلو حرف میزنی . هم میگی هم اینکه میخوای نادیده گرفته بشه. اگه اینجوریه , برا چی میگی؟ در ضمن ما نمیسوزیم , به سوی ابدیت سیر میکنیم. یه چیزایی میبافید و اصن چیزی هم یاد نمیگیرید. یعنی طوری رفتار میکنید انگار که از روز تولد , علامه بودید. معنی گفتگو این نوع رفتار نیست. باید بگی و بشنوی تا نتیجه ای چیزی بدست بیاد. هر کسی حرف خودشو میزنه و دیگری رو هم نمیبینه. این درست نیست.
چون ما و شما مقارب یکدگریم
به زان نبود که پردهی هم ندریم
ای خواجه تو عیب من مگو تا من نیز
عیب تو نگویم که یک از یک بتریم سعدی
نظر هرکس به عیب نفس خود داشت/نظر از عیب غیر خویش برداشت
به رزق ا... هرکس گشت راضی/نه محزون از مضارع شد نه ماضی
عیب گفتین این شعر یادم افتاد.
ببینید آدم ها حرف های شما رو نمی شنوند بلکه اون چیزی رو که میخوان بشنون میشنون. پس کل کل نکنید. واسه همین من هم یک پاسخی دادم اما گفتم بشنو و نادیده بگیر:یعنی جوابی نده. چون شما از یه point of view داری نگاه میکنی و من از یه زاویه دیگه ، تا من در چشمان شما قرار نگیرم نمی بینم آنچه را که شما می بینید و برعکس. خب؟ این از این.
سوختن واکنش خاص خودشو داره از دانشمندان بپرسین آیا ما و سلول های ما داریم لحظه به لحظه میسوزیم یا نمی سوزیم. تحقیق کنید به من هم بیاموزید.
سعی کنین حق گو باشین ولی تلخ زبان نباشین. به تفاوت ایندو یکم فکر کنید.
شما راحت باشید.
فقط یه چندمورد بگم و دیگه هم دوست ندارم ادامه بدم:
-فقط من نیستم که با توضیحات بعضی کاربرها قانع نمیشم!.
-لزومی نمیبینم هرچی به گوشم خورد یا به چشمم خورد منو قانع کنه.
-من اثبات کردن قطعی چیزی رو تا بحال از کسی ندیدم.
-من بهیچ وجه علاقه ندارم همــهء آدمها منو قبول داشته باشن!. همیشه هم نشانه خوبی نیست که همه از دم قبولت داشته باشن.
-مثل بعضی هم نیستم حرکات سخیف انجام بدم. مثلا گذاشتن اسم کاربری دیگران در یک تاپیک با مضمون نامناسب. اونم بخاطر مسئله ای که به اون ربطی نداشته.ولی کینه خودش رو از یک کابر اینجوری نشون داده.
...
پ.ن: این پست در جواب یک کاربری بود که الان پستش رو پاک کرده.
زندگی و افرینش به این سبک یه اتفاق بوده و میتونست اتفاق بیافته یا نیافته که افتاده
پیدا کردن هدف از این اتفاق 50 به 50 که منجر به این گیتی شده به نظرم باید مطابق با نتایج علمی باشه که چرا چنین شده.. که در حال حاضر به دلیل علم محدود نمیشه یه پاسخ داد..
ولی یه موجود زنده ای مث انسان برای رهایی از این جریان بغرنج که چرا افریده شده بهترین کارش هدف گذاری هست.. ینی در واقع هدف خالق تصادفی اصلا هدفش با اینی ک مخلوق فک میکنه یکی نیست و تا اینجا شواهد علمی نشون داده که همینطوره و حرفهای که از دهان خلقیات در مورد هدف خلقت بیان شده یه تراوش ذهنی بوده..
به نظرم علمی ترین بحث همینه و بقیه اش با توجه به شواهد علمی ذهنیات یه فرد یا افراد هست که قطعا درست نیست..
ما رو نه کسی فرستاده که ازین گیتی بی انتها که ما توش یه میلیارد یه میلیارد .. اپسیلون هستیم بهره ببره ایم یا ازین دنیا لذت ببریم یا کسی رو شکر گذار باشیم یا در راهش بجنگیم یا....
ما انسان ها فقط میتونیم هدف گذاری کنیم توی زندگیمون که مثلا اگه به اینا برسیم به رستگاری رسیدم همین و بس..
بگذریم نمیخاد حرفامو جدی بگیرین..![]()
سلام.هرکس ، با هر عقیده ای ، لطفا به این سوال پاسخ بدهد که : فکر میکنید چرا شما الان هستید و وجود دارید؟ اصلا با چه هدفی در این دنیا هستید؟ فکر میکنید چرا خلق شده اید؟ به این چراها پاسخ بدین ، نه پاسخی که در کتاب های دین و زندگی نوشته شده ، بلکه پاسخی که ندای درونی شماست و در قلب شماست. اصلا ممکنه این سوال ها سوال خود شما باشه و برای این چراها جوابی پیدا نکرده باشین ، بازم شرکت کنین فکر میکنم آخر به یه سری حرفای خوب خوب و جذاب برسیم... همراهی کنین
ما همه حاصل انفجاری هستیم که هنوز تموم نشده. در واقع فعل و انفعالات شیمیایی این انفجاریم.تمام شد رفت
ما فقط برای شکرگذاری به درگاه ایزد منان خلق شده ایم و بس.
به این میگن تریپ غاقل اندر سفیه حرف زدن.
سلام.
هدف خلقت ،معرفته و شناخته.خلق شدیم که بشناسیم.حال این شناختمون ناظر به یک فاعله و یا نه، خود بنیانه.
حالا سعادت و شقاوت انسان هم تو همین مسیره.شما میگید پاسخ قلبتون باشه منم میگم باشه پاسخ وجود و قلب تون.به همین مسئه اگه نگاه تاریخی هم بکنید میبینید که چند هزار سال بشر به جستجوی شناخته.همه درد ها و آلام و جتگ ها و دوستی ها و ... ناظر به پاسخ هائیه که به این پرسش و شناخت داده میشه.
مثلا شما دو جنگ جهانی رو ببینید که بین چه کسانی رخ داده.در جنگ جهانی دوم یه طرف قضیه منادیان جهانبینی هگل و فلسفه آلمانی ،که شامل دو دسته که یه طرفشون مارکسیست ها بودن و طرف دیگشون باز سوسیالیست های ملی گرای که تحت تاثیر باز همین هگل و فوئر باخ و بعدش داروین و نیچه و هایدیگر بودن (که همینا هم جنگ اساسی داشتن با هم) با طرف دیگه قضیه یعنی تخم و ترکه های هیوم و جان لاک و در کل فلسفه مادی انگلیسی بودن.جنگیدن و اون بدبختی رو برای بشر بوجود آوردن.
پس همه همه دعوا سر اون شناختست.
عروج و هبوط انسان هم همینجا و در همین مسئله معرفته.خدا هم یه درختی رو معرفی کرده و گفته بهش نزدیک نشید.سازوکار این درخت هم در مسئله معرفت و شناخته.
تو بهتر میدانی،خدا انقدر بیکار نیست که من و شما واستیم شکرگذاری اونو بکنیم..
پدر مادر بی فکر .... اگر لوازم رو استفاده می کردن الان ما هم نبودیم ...
منبع این حرفت چیه؟خب همه ی بچه هایی که به دنیا میان که ناخواسته نیستن...
خیلی هاشون با هماهنگی قبلی پدر و مادر بوده![]()
سلام، با توجه به ایدیولوژی که بیان کردید دوست دارم بدونم هدف خلقت دایناسور ها که 60 میلیون سال پیش منقرض شدن چی بوده در حالی که بشر دوپا حدود تنها 200 هزار ساله که بوجود اومده؟
لطفاً پاسخ بدین اگر هم جوابی ندارین پاسخ ندین.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
شما چه فکر میکنید ؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
فکر میکنید در ایران قدیم ما چند تا جشن داشتیم؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
فکر میکنید قبلا که رادار نبود وجود هواپیما ها رو چه جوری تشخیص میدادن؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
S | شما چه فکر میکنید | گفتگوی آزاد | 96 | |
![]() |
فکر میکنید چه کسانی سخاوتمندترن!!!؟؟ | گفتگوی آزاد | 6 |