مي بينم كه هيچ كدوم از اقيون حاضر به جواب دادن سوال من نيست
پس از همين جا نتيجه نتيجه ميگيريم كه خودتون هم براي خصلت ها تون جواب منطقي نداريد
من از همين جا به همه ي دخترا اعلام مي كنم كه ديگه غيرت و تعصب اقيون رو جدي نگيرند چون هيچ ريشه و بنياني ندارد..........![]()
مي بينم كه هيچ كدوم از اقيون حاضر به جواب دادن سوال من نيست
پس از همين جا نتيجه نتيجه ميگيريم كه خودتون هم براي خصلت ها تون جواب منطقي نداريد
من از همين جا به همه ي دخترا اعلام مي كنم كه ديگه غيرت و تعصب اقيون رو جدي نگيرند چون هيچ ريشه و بنياني ندارد..........![]()
سلام اقايون مهندس :
يه سوال از همتون دارم كه تا حالا جوابشو از يه مرد نشنيدم
فرق بين تعصب و غيرت چيه؟؟؟؟؟؟
كدومش بيشتر رنگ و بوي منطق داره؟؟؟؟
جناب اقاي احسان ديديد كه تعريف اين دو تا با هم فرق مي كنه اگر دقت كرده باشيد منم همين فرق و مي خواستم نه چيز ديگه اي رو....درست مي گم؟؟؟؟
جناب اقاي احسان ديديد كه تعريف اين دو تا با هم فرق مي كنه اگر دقت كرده باشيد منم همين فرق و مي خواستم نه چيز ديگه اي رو....درست مي گم؟؟؟؟
سلاموالا این آقایون هر چیزی رو به نف خودشون تموم می کنن مثلا" می گن موهاتو بکن تو آرایش زیاد نکن بعد خدا نکنه یه دختر با این شرایط ببینن کور می شن (البته دور از جون بچه های گل باشگاه) اسم اینو می زارن غیرت ، می گن از چشم بد خودتو دور کن اون وقت برای راحتی خودشون مجبورت می کنن بری تو دل یه عیل مرد گردن کلفت ، والا بلا این غیرت نیست به نظر من این تعصبات بی جاست غیرت یعنی یه زن وقتی یه مرد باهاشه از هر لحاظ تضمین و تامین بشه که مجبور نشه ارزش خودشو بیاره پایین غیرت داشتن یعنی احساس مسئولیت داشتن نه زنو بخاطر مو و آرایشم یه سری رفتار در تنگنا گذاشتن![]()
عزیزم من با تمام این مسائل آشنا هستم این حرفا رو خود من هم قبول دارم بحث من سر متوقع بودن آقایون و اینکه متوجه نیستن هر عملی یه عکس العملی داره و اینکه شخصی که انتخاب کردن با شرایط که در حال حاضر هست انتخاب کردن تغییر دادنش کار خودخواهانه وشاید بیشتر احماقانه ایه اما اسمشو می زارن غیرت و در واقع خودشونو گول می زنن. ایراد فقط از من تنها نیست ایراد از شخصیت با گذشت و سازگار خانوماس که آقایون صفتی به نام غیرت رو واسطه ای برای به نمایش گذاشتن قدرت می کنن (البته بازم می گم قصد توهین به آقایونو ندارم دارم دفاع می کنم و دور از جون بچه های گل باشگاه ) .سلام
با وجود اینکه متاسفانه مواردی رو که شما گفتین به راحتی در جامعه میشه دید ولی نمیشه گفت مقصر آقایونن یا حتی برعکس خانومان. چرا
زندگی یه توافقه یعنی : یکی دوست داره موهاشو بذاره تو ، یکی دوست داره بهش بگن موهاشو بذاره تو ، یکی هم کاملا" برعکسه. شما در مورد همه چیز میتونی این حالتا رو داشته باشی - پس مهمه که طرفتو که خودت انتخابش میکنی چقدر باب میلته .
تقصیر کسی نیست اگه تو طرفتو نمیتونی بشناسی ، نمیتونی انتخابش کنی ، تو رو نمیفهمه یا شایدم یه ایرادایی خودت داری...
لازم نیست همه کامل باشن پس هرکسی میتونه با توجه به تواناییهاش ، عیبهاش ، نیازهاش و ... یه انتخاب خوب داشته باشه . همچنین باید دقت کرد که انتخابا باید متناسب باشه یعنی خوب نیست کسی رو انتخاب کنی که از تو خیلی سر تر باشه اونوقت خودت حال خودتو گرفتی.
باتشکر
والا این آقایون هر چیزی رو به نف خودشون تموم می کنن مثلا" می گن موهاتو بکن تو آرایش زیاد نکن بعد خدا نکنه یه دختر با این شرایط ببینن کور می شن (البته دور از جون بچه های گل باشگاه) اسم اینو می زارن غیرت ، می گن از چشم بد خودتو دور کن اون وقت برای راحتی خودشون مجبورت می کنن بری تو دل یه عیل مرد گردن کلفت ، والا بلا این غیرت نیست به نظر من این تعصبات بی جاست غیرت یعنی یه زن وقتی یه مرد باهاشه از هر لحاظ تضمین و تامین بشه که مجبور نشه ارزش خودشو بیاره پایین غیرت داشتن یعنی احساس مسئولیت داشتن نه زنو بخاطر مو و آرایشم یه سری رفتار در تنگنا گذاشتن![]()