میبینم که پستای همه حذف شده...
من فک کردم فقط من اخطار گرفتم پس همه به این درد دچار شدن...
خودم میدونم که الان اخطار چهارمم رو هم با این پست میگیرم.
دخترای عزیزی که میگن پسرا همه مثله همن...کسی مجبورتون نکرده بود همه رو امتحان کنید:
اینو فقط واسه بعضیا میگم وقصد اهانت به بانوان محترم رو ندارم
نگی نگفتی
پس اگه نظر شما اینه ما هم باید اذعان داشته باشیم همه دختر ها مثل همن به جز معدود استثنا هااستارتر محترم
ممنون از تاپيكت
ولي حتماً نياز به امتحان كردن نيست كه!!
همه عيناً تو جامعه مي بينيم ديگه ، همشون عين همند البته بي احترامي به همه نشه استثناء هم دارن ولي خب ميشه گفت اكثراً مثل همند...
والا
پس اگه نظر شما اینه ما هم باید اذعان داشته باشیم همه دختر ها مثل همن به جز معدود استثنا ها
اون جمله آخريتون در مورد جمله اولتون درستهپسرا مثله همدیگه اند چون فقط به خودشون فکر میکنن و اهمیت میدن.اینو دیگه بدونه امتحانم میشه فهمید.البته ناگفته نماند استنثنا هم دارن
البته یه عده خیلی کمی نه سحر؟!پسرا مثله همدیگه اند چون فقط به خودشون فکر میکنن و اهمیت میدن.اینو دیگه بدونه امتحانم میشه فهمید.البته ناگفته نماند استنثنا هم دارن
دخترا هم مثل هم هستند ................پسرا مثله همدیگه اند چون فقط به خودشون فکر میکنن و اهمیت میدن.اینو دیگه بدونه امتحانم میشه فهمید.البته ناگفته نماند استنثنا هم دارن
نه چرا همچین فکری میکنی....همیشه همین فکر هم بین دخترا هم پسراست که هیچوقت با هم کنار نمیان دیگه.اگه بفهمن برای همدیگه ند هیچوقت هیچ کدورتی بینشون رخ نمیده.....پس این فکر منفیه که همه رو مثله هم کردهدخترا هم مثل هم هستند ................
بله پسرا به فکر خودشون هستند ............... به خودشون فکر میکنند و اهمیت میدن ................. چون کسی ارزش نداره .....بخوان بهش ارزشو اهمیت بدن....
آدمها متفاوتن....
چه دختر چه پسر................
همه ادمها پاک به دنیا اومدن اما بعضی پاکیشونو حفظ کردن و انسان موند بعضی نه نسبت به پاکی که از دست دادن از انسانیت و خداهم دور شدن..............
علت بدبینی هر کس بر میگرده به خود شخص مثلا من از جنس خودم میخوام صحبت کنم نه حمایتی هست نه چیزی دوستان توجه کننمن باز رسما اعلام میکنم هدف از ایجاد این تاپیک کنکاش در مورد علل بد بینی بعضی از خانم ها نسبت به آقایونه وبه هیچ وجع قصد اهانت به بزرگوارن دیگر رو نداریم
دخترا هم مثل هم هستند ................
بله پسرا به فکر خودشون هستند ............... به خودشون فکر میکنند و اهمیت میدن ................. چون کسی ارزش نداره .....بخوان بهش ارزشو اهمیت بدن....
همینطوره ولی هیچ وقت نمیشه گفت که فقط دخترا مقصرنعلت بدبینی هر کس بر میگرده به خود شخص مثلا من از جنس خودم میخوام صحبت کنم نه حمایتی هست نه چیزی دوستان توجه کنن
یه دختر خانومی میگه پسرا بد هستن چون یکیشون مثلا به من پشت پا زد و از این حرفها حالا برمیگردیم از خود دختر خانوم این سوال رو میپرسیم که شما قبلش چیکار کردید که اون به گفته خودتون بهتون پشت پا زد و یا بقولی نامردی کرد؟ ما اگه بخوایم سریع و یه طرفه به قاضی بریم که درست نیست ببنیم این بازتاب عکس العمل های خودمونه که به خودمون برمیگرده بازم میگم همین حالت برعکسشم هست برای آقایون هیچ فرقی نمیکنه در هر دو طرف همینطوره
همینطوره ولی هیچ وقت نمیشه گفت که فقط دخترا مقصرن
شما حرف میزنی منم جواب میدم ...............نه چرا همچین فکری میکنی....همیشه همین فکر هم بین دخترا هم پسراست که هیچوقت با هم کنار نمیان دیگه.اگه بفهمن برای همدیگه ند هیچوقت هیچ کدورتی بینشون رخ نمیده.....پس این فکر منفیه که همه رو مثله هم کرده
بله هر کس بر اساس تجاربی که داشته چیزهایی که دیده ممکنه بدبین بشه و این به این معنی نیست که همه خانم ها بد بینن یا همه آقایون. بعدشم بعضیا خودشون خوششون میاد الکی آتو بدهند ..عزیز من مگه آزار داری؟؟یعنی نباید کاری کنیم که اون حس بدبینی تو طرف تقویت بشه ..در حالی که چیزیم نیست...علت بدبینی هر کس بر میگرده به خود شخص
هیچ دو تا آدمی مثل هم نیستن بعدشم خوب ها معمولا آفتابی نمیشن باید دنبالشون گشت ...(چه دختر چه پسر)
کی گفته؟؟؟
آخه ما داریم دورو برمونو نگاه کنیم /چقدر فرصت داشته کسی که این حرفو زده تا طرفشو بشناسه چه دختر چه پسر
هیچ دو تا آدمی مثل هم نیستن بعدشم خوب ها معمولا آفتابی نمیشن باید دنبالشون گشت ...(چه دختر چه پسر)
بله هر کس بر اساس تجاربی که داشته چیزهایی که دیده ممکنه بدبین بشه و این به این معنی نیست که همه خانم ها بد بینن یا همه آقایون. بعدشم بعضیا خودشون خوششون میاد الکی آتو بدهند ..عزیز من مگه آزار داری؟؟یعنی نباید کاری کنیم که اون حس بدبینی تو طرف تقویت بشه ..در حالی که چیزیم نیست...
البته من گفتم پسرا شبیه همن گفتم که استثنا هم دارنشما حرف میزنی منم جواب میدم ...............
دخترا هستند که با مد پز لباس میپوشند ..................
خودشونو میگرند .....انگاری ازدماغ فیل افتادند ..................فقط خودشونو تو جامعه میبنند.........
شما میگی پسرا مثل هم هستند .....................
پس همه دخترا عینه هم هستند.........
درضمن دختر و پسر نباید باهم کاری داشته که بخوان بگن عینه هم هستند یا نه........
ولی تو محیط بیرون نباید دختر و پسر با هم کاری داشته باشند ............... که بخوان از هم دیگه ایراد بگیرند........تمامه موجودات جفت افریده شدن.....
و اینکه هر انسانی یه حس احساس نگرانی و مسولیت نسبت به دیگران داره که به خاطر اون به دیگران و اطرافیانش اهمیت میده....
اگر همه بخوان دیگریو بی ارزش تلقی کنن که میشه جنگل!!!
همه مصل حیون دنباله منافع خودشون میشن دیگه اون موقع چه تفاتی بین مخلوقی که خدا خلیفش کرده رو زمین هست با افریدهایه دیگه!!؟؟؟
ما هم گفتیم دخترا مثل هم هستند ..........گفتیم استثا هم داریم.......البته من گفتم پسرا شبیه همن گفتم که استثنا هم دارن
ما هم گفتیم دخترا مثل هم هستند ..........گفتیم استثنا هم داریم.......البته من گفتم پسرا شبیه همن گفتم که استثنا هم دارن
پس اگه نظر شما اینه ما هم باید اذعان داشته باشیم همه دختر ها مثل همن به جز معدود استثنا ها