قربونت برمwhy not!
Give Me Five : بزن قدش !!!![]()
خو راه حل بدهنه باید یه کاری کنیم زیاد نشن یا اصلا یا اصلا جامعه رو از لوس وجودشون پاک کنیم
ولی به نظر من با رفتار خودمون میتونیم اونا رو روشن کنیم که اشتباه میکنن
قربونت برمwhy not!
Give Me Five : بزن قدش !!!![]()
خو راه حل بدهنه باید یه کاری کنیم زیاد نشن یا اصلا یا اصلا جامعه رو از لوس وجودشون پاک کنیم
دوباره شروع نکنید لطفا شما که اقایید..نه این چه حرفیه اون تایپیک احساسات روت اثر گذاشته ها بابا بابا بد ماییم نه شما![]()
منم موافقم![]()
نمیدونمخب راهکار؟
رفتار خوب واسه اوناییه که منطق سرشون میشه که اصلا بحثی در موردشون نداریمقربونت برم
خو راه حل بده
ولی به نظر من با رفتار خودمون میتونیم اونا رو روشن کنیم که اشتباه میکنن
منم شما رو دیدم نظرم کلا عوض شد شما واقعا با شعوریددوباره شروع نکنید لطفا شما که اقایید..
اصلا من شما رو که دیدم نظرم عوض شد... واقعا با کمالاتید
اونایی که نمیفهمن خودشونو به نفهمی زدن .البته ببخشیدرفتار خوب واسه اوناییه که منطق سرشون میشه که اصلا بحثی در موردشون نداریم
اونایی که نمی فهمنو چکارشون کنیم
شما هم واقعا با گذشتیدمنم شما رو دیدم نظرم کلا عوض شد شما واقعا با شعورید
دوباره شروع نکنید لطفا شما که اقایید..
اصلا من شما رو که دیدم نظرم عوض شد... واقعا با کمالاتید
مجبور نیستید بااوناش بحث کنیدرفتار خوب واسه اوناییه که منطق سرشون میشه که اصلا بحثی در موردشون نداریم
اونایی که نمی فهمنو چکارشون کنیم
اخه شما خبر ندارید این اقا کامران چقد پسر خوب و مهربونو اینجور چیزاییه..من هر چی بگم نمیتونم شخصیت ایشونو توصیف کنموای اینجا چه دل بده قلوه بستونیه!![]()
نه یه واقعیته جدی میگم افرادی مثل فاطمه خانوم سحر خانوم و jigsaw که اسمش رو هنوز یادم رفته بپرسم واقعا منطقی صحبت میکنن بماند که یه سری به تریش قباشون بر میخوره و حتی شعور خودشون رو تو پیام خصوصی ابراز میکنن بماند ولی حرف حق شاید برای یه سری شیرین و برای یه سری تلخ باشه من جایی ببینم دارن به حرمت و مقام مرد توهین بشه هم دست رو دست نمیزارم ولی خدا رو شکر که اینجا این مورد رو به جز یه مورد کوچولو ندیدیموای اینجا چه دل بده قلوه بستونیه!![]()
اخه شما خبر ندارید این اقا کامران چقد پسر خوب و مهربونو اینجور چیزاییه..من هر چی بگم نمیتونم شخصیت ایشونو توصیف کنم
واقعا انسان بزرگی هستن
خو باشه دیگه اسپم نمیدیممن یادم باشه یه تاپیک مخصوص شما و آقا کامران بزنم
شما لطف دارید این شخصیت شماست که خیلی بالاست و همه رو از بعد انسانی و با احساس میبینیداخه شما خبر ندارید این اقا کامران چقد پسر خوب و مهربونو اینجور چیزاییه..من هر چی بگم نمیتونم شخصیت ایشونو توصیف کنم
واقعا انسان بزرگی هستن
آره بریم سر موضوعمون . هر کس که از جنس مخالفش یه ضربه روحی خورده همه رو مثل هم میبینه تا شاید اتفاق خاصی بتونه نظرش رو باز عوض کنهمن یادم باشه یه تاپیک مخصوص شما و آقا کامران بزنم
خو باشه دیگه اسپم نمیدیم
خوبه؟
اصلا اینجوری حساب نکن که محالهکلا دختر و پسر نباید بهم کاری داشته باشند و بهم محل بذارند .............. چون این چیزا معنی نداره ............... اگه بهم کاری نداشته باشند ......دیگه نمیتونند از هم دیگه ایراد بگیرند .......
کلا دختر و پسر نباید بهم کاری داشته باشند و بهم محل بذارند .............. چون این چیزا معنی نداره ............... اگه بهم کاری نداشته باشند ......دیگه نمیتونند از هم دیگه ایراد بگیرند .......
اهان ................. یه سوال دارم.................چرا معنی نداره؟
دارن تو جامعه با هم زندگی میکنن
مگه میشه با هم کاری نداشته باشن؟
چرا محاله.......اصلا اینجوری حساب نکن که محاله
فرق اینجا با ارتش میدونی چیه ما که تو ارتش بودیم میگفتن تشویق برای یکی تنبیه برای همه اینجا میگن تنبیه برای همه تشویق برای هیچکسراستی بچه ها تو باشگاه به کسی تشویقی نمی دن؟
اهان ................. یه سوال دارم.................
برای چه علتی باید با هم کار داشته باشند؟
محاله مگه با هم تو یک جامعه زندگی نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟چرا محاله.......
چرا نداشته باشن؟؟؟؟؟؟اهان ................. یه سوال دارم.................
برای چه علتی باید با هم کار داشته باشند؟
میکنند .............. ولی دلیل نمیشه باهم کاری داشته باشند و حرف بزنند..........محاله مگه با هم تو یک جامعه زندگی نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟