فقد برای خودمه.............

nasa-agency

عضو جدید
من رفتم..روزتون خوش:gol:

برو سید

مراقب خودت باش

nasa-agency

عضو جدید
من سید نیستم
سامانم

زیرش بنویس پایگاه هشتم شکاری اصفهان
و تیپ 65 نیروهای ویژه هوابرد که مخففش میشه تیپ 65 نوهد:biggrin:
من از این جور طرح ها زیاد دارم میتونم کمکتون کنم:D

خو سامان جان شما صبر کن

سری بد برنامه دارم برم رژیم اشغالگر قدسو بترکونم

صدات میکنم

سامان جدای از شوخی فیلم میلمم داری چیزی؟

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو سامان جان شما صبر کن

سری بد برنامه دارم برم رژیم اشغالگر قدسو بترکونم

صدات میکنم

سامان جدای از شوخی فیلم میلمم داری چیزی؟
ای گفتی این طور بهتره اگه قرار شد این کار رو بکنید من میشم تامین کننده اقلام و ادوات نظامی
همون آماد و پشتیبانی خودمون
و خودمم تو خط میشم اسنایپر:D

آره
اگه در بحث نظامی و جنگ افزار بگی همه چی موجود دارم.........

از فیلم سلاح های انفرادی اجتماعی توپخانه موشک تا هواپیما و اتم و ...............

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام....ایده بنرتون عالیه وهمچنین خوانا...برای کارت ویزیت مدل های اینترنتی خیلی زیادی وجود دارن....اما یه سوال در مورد بنرتون اون مکعبای سبز رنگ مفهومش چیه؟؟؟؟

امپراطور شب

عضو جدید
سلام دادا من از چند صفحه قبل خوندم گذری چیز زیادی ایدم نشد جز دل و قلوه دادن بچه ها....!!!!!!!!!!
منم بیام .....خخخخخخخخخخ
شاید من کامل نخوندم میشه بگی چی ب چیه تا مطله شم.... میشه میشه میشه میشه مییییییییییشه....خخخخخخخخخ

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خوش اشتها ...امر دیگه ؟

غول چراغ جادو رو صداش کنم ؟
ولی امیدوارم به همش برسی ... کافیه بخوای ناممکن ممکن میشه

nasa-agency

عضو جدید
تلسکوپ جیمز وب

ابعاد واقعی جیمزوب

*****************************************************************************************

آقا تکنولوژی خوف این کاوشگر یه ور.........این طرز عکس گرفدن یه ور دیگه...من آخر نفمیدم چجوری از خودش عکس میگیره!!!!!

آخرین ویرایش:

*وروجک

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تلسکوپ جیمز وب

ابعاد واقعی جیمزوب

*****************************************************************************************

آقا تکنولوژی خوف این کاوشگر یه ور.........این طرز عکس گرفدن یه ور دیگه...من آخر نفمیدم چجوری از خودش عکس میگیره!!!!!
چي يا كي از خودش عكس ميگيره؟!!:surprised:

nasa-agency

عضو جدید
تلسکوپ فضایی جیمز وب در درجه اول نور مادون قرمز از اجسام کم نور و بسیار دورو مشاهده میکنه.اما همه اجرام(مثل ماهواره ها) از خودشون این نور رو منتشر میکنن.برای اینکه سیگنالهای نجومی با این امواج ضعیف نشن باید ماهواره ها و ابزارآلات علمی موجود تو اونو سرد نگه داریم تا تداخلی ایجاد نشه.بنابراین برای وب یه سپر بزرگ ساختن که جلوی نور خورشید زمین و ماهو بگیره،در غیر این صورت این پرتوها موجب گرم شدن وب و به تبع اون ایجاد تداخل در مشاهدات تلسکوپ میشه.برای اینکار باید جیمزوب رو تو مداری قرار بدن که دقیقا هر سه جرم تو همون جهت قرار بگیرن(برای ماهواره های معمولی خورشید زمین و ماه در 3 نقطه متفاوتن ).پاسخ سوال مدار لاگرانژیه.نقطه ای بسیار دوردست!!!!!!

L2 یه مدار بیضوی نیمه پایداره.این جزء 5 راه حل پیشنهادی ریاضی دان جوزف لویی لاگرانژ(قرن18) بود برای مقابله با مشکل 3جرم.در شکل زیر 5 راه حل پیشنهادی جوزفو ببینین

تو نقاط L1-L2-L3 هر سه جرم تو یه خط قرار میگیرن. در مورد دوتای دیگه باید بدونید که هر سه تا رویه مثلث متساوی الاضلاع قرار میگیرن(راسدشو بخوایین اینو خودمم هنو متوجه نشدم!!!خخخ ژوزفه دیگه جفنگ زیاد میگه)

آهان نه حین ترجمه متوجه شدم...ببینین تو هرکدوم از این نقاط که بهش نگاه کنین یه جرم از بین زمین خورشید و وب ثابت میمونه و دوتای دیگه مختصات متغیرپیدا مکنن.

تعادل کشش گرانشی در L2 باعث میشه که وب همراه با زمین دور خورشید بگرده.نیروهای گرانشی زمینو خورشید اوندر قوی هست که بتونه وب رو تو مدار نگه داره.با این وجود بازم یه موتور براش گذاشتن که بتونه خودشو تو مدار نگه داره

برای اطلاع بیشتر درمورد مدارها جلدی برین سایت پایین
http://map.gsfc.nasa.gov/mission/observatory_l2.html

این فیلمم 100%توصیه میکنم....ینی واقن ارزش دانلود داره ها

http://jwst.nasa.gov/videos/JWST_2014_1080p_4-8mbps.mp4

160 مگه

به افتخار تیم مهندسی جیمز

nasa-agency

عضو جدید
میزان رطوبت موجود در خاک،مربوط به آگوست2013.....نقاط آبی حداکثر رطوبت و نقاط نارنجی مناطق خشک رو نشون میدن

دورافتاده ترین دستساز بشر...این دوکاوشگر حامل دیسکهایی هستن که درصورت رسیدن به دست موجودات فضایی(احتمالی) با نحوه زندگی بشر زمینی آشنا میشن.

"تصویر حاوی لینک"

nasa-agency

عضو جدید
ساعت5:15 تا 5:30 بامداد 21 تیر(شنبه) ایستگاه فضایی بین المللی رو که مسیر حرکتش از فلش سبز رنگ به سمت فلش قرمزه میتونین ببینین.از تمام ایران میشه این غول فضاییو دید

لازمه بدونید اون لحظه ای که شما ایسگاهو میبینی 7 فضانورد با ملیتهای مختلف تو اون مشغول پژوهشن.ایستگاه فضایی به قدری بزرگه که میشه اونو تو یه زمین فوتبال جا داد

شما باید تو اون ساعتد مبال یچی شبیه ستاره باشید که به سمت شرق درحرکته.البته از ستاره ها بزرگتر و نورانی تره...موفق باشید

nasa-agency

عضو جدید

تو مریخ آهنم پیدا کردیم..دیگه چی میخوایین؟:D اون تیکه بزرگه اسم داره "Lebanon" که حدودا 2 متره کوچیکرم میتونین "Lebanon B" صدا کنین.2 ماه پیش کاوشگر کنجکاوی این تخته سنگ روپیداکرد که احتمالا مربوط به یه شهاب سنگه!!!!!!!!!!

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی خیی مطالبت جالبه
دوس داشتم 21تیرو میدیدم اما یادم رفت:/

nasa-agency

عضو جدید
جالب بود...:)
منم دوران طفولیت از این چیزا دوست داشتم....

اووووووووووووووووووووووووووووووووو همچین میگی طفولیت هرکی ندونه میگه مامانبزرگ پنجاهوسه تا طفلی:D

مرسسسسی.........

خواهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههش;)

مرسی خیی مطالبت جالبه
دوس داشتم 21تیرو میدیدم اما یادم رفت:/

قربون تو جوونه شاداب.ببین ایرادی نداره کلا تو تابستون ایسگاه فضایی بداظرا و سحرا برامون قابل رویته.بداظر چون آسمون روشنه نمیشه دیدش ولی سحرا میشه دید.هروخ حال داشدی ببینش;)

nasa-agency

عضو جدید
گام بلند بعدی ناسا در اعزام انسان به فضا

گام بلند بعدی ناسا در اعزام انسان به فضا