پدر ضمن من منکر ارزشاش نشدم.
در ضمن اینطور که میگید جام جهانی تیراندازی 4 الی 5 بار در سال برگزار میشه!!!که نمیدونم اینو از کجا اوردین.تیر انداری هم شاید مسابقات بین المللی زیادی داشته باشه ولی خوب مسابقات جهانیش سالی 1 بار بیشتر نیست!!اینطور که میگید احمدی تو 12 باری که مسابقات جهانی برگزار شده کلا 2 بار مدال گرفته!!این حرفتون اصلا حساب کتاب نداشت!!بنظرم احمدی کاملا ورزشکار با افتخاریه .چون وقتی 6 المپیک میشه نباید زیر سوال بره.
اینکه میگید اگه مظاهری میبرد مطمئنا ایتالیا رو هم میبرد بعدش میرفت فینال و... همش ساخته ذهنتون هست!!ا
به هر حال همه حرفام رو زدم ، واضح و روشن
البته که بارها منکر ارزشهای مظاهری شدی
در مورد اینکه جام جهانی ( و نه مسابقات بین المللی) تیر اندازی سالی چند بار برگزار میشه خودت برو سرچ کن ببین من از کجا دراوردم
من کی گفتم احمدی تو 12 دوره جام جهانی شرکت کرده؟؟ گفتم اگه برن و نتیجه نگیرن خبرهاش بازتاب نداره اما اگه نتیجه بگیرن خبرها رو حسابی انعکاس میدن چون تعداد مسابقات زیاده
یا کی گفتم علی مظاهری مطمئنا ایتالیایی رو میبرده ؟؟ گفتم مشخص بود که توانایی شکست دادن حریفشو داشته
به این نمیگن ساخته ذهن ، بهش میگن پیش بینی و نتیجه گیری
تو واقعا تفاوتی تو این موارد که من گفتم و اونایی که خودت برداشت کردی، نمیبینی؟؟
هر چند میدونم چرا تایید نمیکنی شانس و عملکرد بقیه تیر اندازها و مثلا پرتابگرهای دیسک هم تاثیر گذاره تو رتبه بقیه ، مثل قرعه کشی مسابقات سایر ورزشها
دوباره دارم پستمو برات ویرایش میکنم : این حرفت اصلا حساب کتاب نداشت که میگی اگه نوشاد قهرمان آسیا بشه
مطمئنا 1-2-3 جهانی میشه ، اینها ساخته های ذهنته چون اصلا از پینگ پونگ( کلا یه ورزش) و شرایطی که تو هر بازی پیش میاد خبر نداری و این مسائل رو اصلا در نظر نمیگیری درحالی که نوشاد قبلا هم تونسته بوده قهرمان سابق جهان و رنکینگ تک رقمی رو ببره ، اما آیا
قطعا اگه دوباره باهاش بازی کنه برنده میشه؟ چقدر به نظراتت مطمئنی
بخاطر اینکه بدونی با الهه احمدی دشمنی نداشتم و ندارم یه سری به تاپیک المپیک 2012 و پست شماره 140 بزن و ببین خودم اولین نفری بودم که خبر موفقیتشو اونجا گذاشتم
دیگه نمیخوام ادامه بدم ، هم پستهای من و هم پستهای تو موجوده
اگه کسی حال داشت میخونه و قضاوت میکنه