[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

• درخشان

رای: 0 0.0%
  • خوب

رای: 4 44.4%
  • متوسط

رای: 5 55.6%
  • ضعیف

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    9
  • نظرسنجی بسته .

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نوروزی رو میشناسم ولی بحث گودرزی بود واسه همین گفتم نوروزی کیه
دست دادنشم موقع مدال گرفتن بوده نه تو مسابقه
مطرحش کردم چون نظر دادم
الانم با هیچ کدوم دوستان مشکلی نداریم که اینجور میگید
مطرح کردنش از نظر شما مشکلی داره؟

چون با نظرت مخالفم به خاطره همین دارم میپرسم.......

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بقول سوپر استار بیخیال

دمش گرم که رسید فینال
عالی بازی کرد ، عالییییی
به من خیلی چسبید
حتی یه بار کار به زیر گیر آخر راند نرسید

ولی رقیبشم خوبه خوشم اومد خیلی فرزه....بازیه جالبی میشه....امیدوارم برنده بشه

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
.
.
.

بازم خدار شکر!!!

گارسیا از اسپانیا که یوسف کرمی رو برده بود الان با نتیجه 7 بر 3 حریفش رو شکست داد!!!

اگر این گارسیا و کارمن از استرالیا برن فینال خانم حاجی پور و یوسف کرمی شانس مدال برنز رو دارن!!

امید به خدا ... :gol:

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه صحبتی بین من و غریبه بود که تموم شد
الانم مشکلی با هم نداریم

اخه صحبته خصوصی نبود...اگه خصوصی بود اینجا مطرح نمی شد....روی صحبتتم با غریبه نبود...ایشون هم مثه من نقل قول گرفت...
وقتی یه نظری میدی انتظار نظرات خلافشم داشته باش......

بی خیال تموم شد دیگه.....

eng shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.

بازم خدار شکر!!!

گارسیا از اسپانیا که یوسف کرمی رو برده بود الان با نتیجه 7 بر 3 حریفش رو شکست داد!!!

اگر این گارسیا و کارمن از استرالیا برن فینال خانم حاجی پور و یوسف کرمی شانس مدال برنز رو دارن!!

امید به خدا ... :gol:

خبراتون خیلی خوب بود
ممنون

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از لندن، برخی هواداران ایرانی که برای تماشای کشتی گودرزی، نماینده کشورمان به ورزشگاه اکسل آمده‌اند روزه هستند. در این بین یک بانوی ایرانی در میان ازدحام هواداران خارجی که بیشتر از کشورهای آمریکا، گرجستان، ژاپن، ازبکستان، روسیه و انگلیس هستند قرآن در دست داشت و برای پیروزی گودرزی دعا می‌کرد.

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز... من که اشکام داشت درمیومد هم واسه علی اقا هم احسان روز بهانی ... ولی دوست من درسته که در داوری سخت گیریه زیادی شده اما حق بوکسران ایرانی از زمانی خورده شد که مرتضی سپهوندی چهارم المپیک شد و برای امرار معاش برای زن و بچش باید نگهبانی کار میکرد . زمانی که هادی ساعی و غیره در خوابگاه تیم ملی استراحت میکردند.و بدن اماده تری برای تمرین و اردوها داشتند... این حق از زمانی خورده شد که علی احمدی پور قهرمان جوانان اسیا درسشو به خاطر بوکس کنار گذاشت و به او فقط هفته ای 10 هزار تومن داده میشد .!
از اونجایی که مسئولین گرامی نمیدنونستن بازی رو میشه برگردوند اما کسی حتی یه اعتراض ساده هم نکرد.. از اونجایی که احسان حریفشو برده بود اما مسئولین ما و مربیان حتی یک بازبینی نکردند مسابقه ی احسان در برابر قزاقستان رو ببینن که چرا اختلاف سه امتیازی دارن.نمیدونم شما بوکسر هستی یا نه اما من فیلم احسان رو گرفتم و چند بار نگاه کردم برد با احسان بود و 14 به 13 احسان برنده میشد . اما کسی توجهی نکرد و همه فکر میکنن که واقعا باخته / احسان اگر از سد قزاقستان میگذشت شانس طلا گرفتنش 99 % بود.
به هر حال از مسئولین با این همه زحماتشون تشکر میکنیم !!!

eng shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از لندن، برخی هواداران ایرانی که برای تماشای کشتی گودرزی، نماینده کشورمان به ورزشگاه اکسل آمده‌اند روزه هستند. در این بین یک بانوی ایرانی در میان ازدحام هواداران خارجی که بیشتر از کشورهای آمریکا، گرجستان، ژاپن، ازبکستان، روسیه و انگلیس هستند قرآن در دست داشت و برای پیروزی گودرزی دعا می‌کرد.

چه آرامشی داره
راستی امضاتون خیلی قشنگه

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
هیچ وقت بوکس رو با ورزش های دیگه مقایسه نکنید ... چون 1-شما بوکسر نیستید و درک نمیکنید بوکس یعنی چی.2-نمیدونین حق بوکسرا چقدر نادیده گرفته شده.

Z.Mehran

عضو جدید
کاروان ورزشی کشورمان 4 مدال طلا، 4 نقره و یک برنز کسب کرده تا بهترین نتیجه تاریخ المپیک ایران رقم بخورد.

مدال‌های ایران توسط ورزشکاران رشته‌های وزنه‌برداری، کشتی فرنگی و پرتاب دیسک و تکواندو کسب شده است.

به گزارش فارس تاریخچه حضور ایران در رقابت‌های المپیک به شرح زیر است:

چهاردهمین دوره: 1948 – لندن (انگلستان)

ایران با کسب یک مدال برنز در رده آخر کشورهای دریافت کننده مدال(سی و چهارم) قرار گرفت.

پانزدهمین دوره: 1952 – هلسینکی (فنلاند)

کاروان کشورمان با کسب 3 مدال نقره و 4 مدال برنز در رده سی‌ام جای گرفت.

شانزدهمین دوره: 1956 – ملبورن (استرالیا)

ایران با کسب 2 مدال طلا، 2 نقره و یک برنز در رده بندی نهایی، چهاردهم شد.

هفدهمین دوره: 1960 – رم (ایتالیا)

کاروان ایران با کسب یک مدال نقره و 3 برنز در رده بیست‌وهشتم جای گرفت.

هجدهمین دوره: 1964 – توکیو (ژاپن)

ورزشکاران کشورمان با دریافت 2 مدال برنز در رده‌بندی نهایی، سی‌وپنجم شدند.

نوزدهمین دوره: 1968 – مکزیکو (مکزیک)

ایران با کسب 2 مدال طلا، یک نقره و 2 برنز در رده‌بندی نهایی، نوزدهم شد.

بیستمین دوره: 1972 – مونیخ (آلمان غربی)

کاروان ایران با دریافت 2 مدال نقره و یک برنز در رده بیست‌و‌هشتم جای گرفت.

بیست‌و‌یکمین دوره: 1976 – مونترال (کانادا)

کاروان کشورمان با کسب یک مدال نقره و یک برنز در رده‌بندی نهایی، سی‌و‌سوم شد.

ایران در دوره‌های بیست‌و‌دوم و بیست‌و‌سوم حاضر نبود.

بیست‌وچهارمین دوره: 1988 – سئول (کره‌جنوبی)

کاروان ایران با کسب یک مدال نقره همراه با کشورهای کاستاریکا، شیلی، سنگال، جزایر ویرجین، جزایر آنتیل، پرو و اندونزی در رده سی‌وششم قرار گرفت.

بیست‌و‌پنجمین دوره: 1992 – بارسلون (اسپانیا)

ملی‌پوشان کشورمان با یک مدال نقره و 2 برنز به همراه بلژیک و کرواسی در رده چهل‌و‌چهارم قرار گرفتند.

بیست‌و‌ششمین دوره: 1996 – آتلانتا (ایالات متحده)

تیم ایران با یک مدال طلا، یک نقره و یک برنز در مکان چهل‌و‌سوم جای گرفت.

بیست‌و‌هفتمین دوره: 2000 – سیدنی (استرالیا)

ایران با 3 مدال طلا و یک برنز به مقام بیست‌و‌ششم دست یافت.

بیست‌و‌هشتمین دوره: 2004 – آتن (یونان)

تیم ایران با کسب 2 مدال طلا، 2 نقره و 2 برنز در رده بیست‌ونهم جای گرفت.

بیست‌و‌نهمین دوره: 2008 – پکن (چین)

تیم ایران با کسب یک مدال طلا و یک مدال برنز در رده پنجاه‌و‌یکم جای گرفت.

Z.Mehran

عضو جدید
کاروان ورزشی کشورمان 4 مدال طلا، 4 نقره و یک برنز کسب کرده تا بهترین نتیجه تاریخ المپیک ایران رقم بخورد.

مدال‌های ایران توسط ورزشکاران رشته‌های وزنه‌برداری، کشتی فرنگی و پرتاب دیسک و تکواندو کسب شده است.

به گزارش فارس تاریخچه حضور ایران در رقابت‌های المپیک به شرح زیر است:

چهاردهمین دوره: 1948 – لندن (انگلستان)

ایران با کسب یک مدال برنز در رده آخر کشورهای دریافت کننده مدال(سی و چهارم) قرار گرفت.

پانزدهمین دوره: 1952 – هلسینکی (فنلاند)

کاروان کشورمان با کسب 3 مدال نقره و 4 مدال برنز در رده سی‌ام جای گرفت.

شانزدهمین دوره: 1956 – ملبورن (استرالیا)

ایران با کسب 2 مدال طلا، 2 نقره و یک برنز در رده بندی نهایی، چهاردهم شد.

هفدهمین دوره: 1960 – رم (ایتالیا)

کاروان ایران با کسب یک مدال نقره و 3 برنز در رده بیست‌وهشتم جای گرفت.

هجدهمین دوره: 1964 – توکیو (ژاپن)

ورزشکاران کشورمان با دریافت 2 مدال برنز در رده‌بندی نهایی، سی‌وپنجم شدند.

نوزدهمین دوره: 1968 – مکزیکو (مکزیک)

ایران با کسب 2 مدال طلا، یک نقره و 2 برنز در رده‌بندی نهایی، نوزدهم شد.

بیستمین دوره: 1972 – مونیخ (آلمان غربی)

کاروان ایران با دریافت 2 مدال نقره و یک برنز در رده بیست‌و‌هشتم جای گرفت.

بیست‌و‌یکمین دوره: 1976 – مونترال (کانادا)

کاروان کشورمان با کسب یک مدال نقره و یک برنز در رده‌بندی نهایی، سی‌و‌سوم شد.

ایران در دوره‌های بیست‌و‌دوم و بیست‌و‌سوم حاضر نبود.

بیست‌وچهارمین دوره: 1988 – سئول (کره‌جنوبی)

کاروان ایران با کسب یک مدال نقره همراه با کشورهای کاستاریکا، شیلی، سنگال، جزایر ویرجین، جزایر آنتیل، پرو و اندونزی در رده سی‌وششم قرار گرفت.

بیست‌و‌پنجمین دوره: 1992 – بارسلون (اسپانیا)

ملی‌پوشان کشورمان با یک مدال نقره و 2 برنز به همراه بلژیک و کرواسی در رده چهل‌و‌چهارم قرار گرفتند.

بیست‌و‌ششمین دوره: 1996 – آتلانتا (ایالات متحده)

تیم ایران با یک مدال طلا، یک نقره و یک برنز در مکان چهل‌و‌سوم جای گرفت.

بیست‌و‌هفتمین دوره: 2000 – سیدنی (استرالیا)

ایران با 3 مدال طلا و یک برنز به مقام بیست‌و‌ششم دست یافت.

بیست‌و‌هشتمین دوره: 2004 – آتن (یونان)

تیم ایران با کسب 2 مدال طلا، 2 نقره و 2 برنز در رده بیست‌ونهم جای گرفت.

بیست‌و‌نهمین دوره: 2008 – پکن (چین)

تیم ایران با کسب یک مدال طلا و یک مدال برنز در رده پنجاه‌و‌یکم جای گرفت.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدر ضمن من منکر ارزشاش نشدم.
در ضمن اینطور که میگید جام جهانی تیراندازی 4 الی 5 بار در سال برگزار میشه!!!که نمیدونم اینو از کجا اوردین.تیر انداری هم شاید مسابقات بین المللی زیادی داشته باشه ولی خوب مسابقات جهانیش سالی 1 بار بیشتر نیست!!اینطور که میگید احمدی تو 12 باری که مسابقات جهانی برگزار شده کلا 2 بار مدال گرفته!!این حرفتون اصلا حساب کتاب نداشت!!بنظرم احمدی کاملا ورزشکار با افتخاریه .چون وقتی 6 المپیک میشه نباید زیر سوال بره.

اینکه میگید اگه مظاهری میبرد مطمئنا ایتالیا رو هم میبرد بعدش میرفت فینال و... همش ساخته ذهنتون هست!!ا

به هر حال همه حرفام رو زدم ، واضح و روشن

البته که بارها منکر ارزشهای مظاهری شدی

در مورد اینکه جام جهانی ( و نه مسابقات بین المللی) تیر اندازی سالی چند بار برگزار میشه خودت برو سرچ کن ببین من از کجا دراوردم

من کی گفتم احمدی تو 12 دوره جام جهانی شرکت کرده؟؟ گفتم اگه برن و نتیجه نگیرن خبرهاش بازتاب نداره اما اگه نتیجه بگیرن خبرها رو حسابی انعکاس میدن چون تعداد مسابقات زیاده

یا کی گفتم علی مظاهری مطمئنا ایتالیایی رو میبرده ؟؟ گفتم مشخص بود که توانایی شکست دادن حریفشو داشته
به این نمیگن ساخته ذهن ، بهش میگن پیش بینی و نتیجه گیری

تو واقعا تفاوتی تو این موارد که من گفتم و اونایی که خودت برداشت کردی، نمیبینی؟؟

هر چند میدونم چرا تایید نمیکنی شانس و عملکرد بقیه تیر اندازها و مثلا پرتابگرهای دیسک هم تاثیر گذاره تو رتبه بقیه ، مثل قرعه کشی مسابقات سایر ورزشها

دوباره دارم پستمو برات ویرایش میکنم : این حرفت اصلا حساب کتاب نداشت که میگی اگه نوشاد قهرمان آسیا بشه مطمئنا 1-2-3 جهانی میشه ، اینها ساخته های ذهنته چون اصلا از پینگ پونگ( کلا یه ورزش) و شرایطی که تو هر بازی پیش میاد خبر نداری و این مسائل رو اصلا در نظر نمیگیری درحالی که نوشاد قبلا هم تونسته بوده قهرمان سابق جهان و رنکینگ تک رقمی رو ببره ، اما آیا قطعا اگه دوباره باهاش بازی کنه برنده میشه؟ چقدر به نظراتت مطمئنی

بخاطر اینکه بدونی با الهه احمدی دشمنی نداشتم و ندارم یه سری به تاپیک المپیک 2012 و پست شماره 140 بزن و ببین خودم اولین نفری بودم که خبر موفقیتشو اونجا گذاشتم

دیگه نمیخوام ادامه بدم ، هم پستهای من و هم پستهای تو موجوده
اگه کسی حال داشت میخونه و قضاوت میکنه

آخرین ویرایش:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز... من که اشکام داشت درمیومد هم واسه علی اقا هم احسان روز بهانی ... ولی دوست من درسته که در داوری سخت گیریه زیادی شده اما حق بوکسران ایرانی از زمانی خورده شد که مرتضی سپهوندی چهارم المپیک شد و برای امرار معاش برای زن و بچش باید نگهبانی کار میکرد . زمانی که هادی ساعی و غیره در خوابگاه تیم ملی استراحت میکردند.و بدن اماده تری برای تمرین و اردوها داشتند... این حق از زمانی خورده شد که علی احمدی پور قهرمان جوانان اسیا درسشو به خاطر بوکس کنار گذاشت و به او فقط هفته ای 10 هزار تومن داده میشد .!
از اونجایی که مسئولین گرامی نمیدنونستن بازی رو میشه برگردوند اما کسی حتی یه اعتراض ساده هم نکرد.. از اونجایی که احسان حریفشو برده بود اما مسئولین ما و مربیان حتی یک بازبینی نکردند مسابقه ی احسان در برابر قزاقستان رو ببینن که چرا اختلاف سه امتیازی دارن.نمیدونم شما بوکسر هستی یا نه اما من فیلم احسان رو گرفتم و چند بار نگاه کردم برد با احسان بود و 14 به 13 احسان برنده میشد . اما کسی توجهی نکرد و همه فکر میکنن که واقعا باخته / احسان اگر از سد قزاقستان میگذشت شانس طلا گرفتنش 99 % بود.
به هر حال از مسئولین با این همه زحماتشون تشکر میکنیم !!!

اگه با من بودی که نه من بوکسور نیستم
اما منم بازی روزبهانی جلوی قزاقستان رو دیدم ، خوب بازی کرد
حتی یه ضربه خیلی خوبم زد که حریفش ناک دان شد ( درست میگم ؟)
و در نهایت ناراحت شدم از اینکه بازنده اعلام شد

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کرمی برای کسب مدال برنز به جدول بازنده‌ها راه یافت
یوسف کرمی تکواندوکار وزن 80-کیلوگرم تیم ملی مردان کشورمان که در مصاف اول با "گارسیا" تکواندوکار تیم ملی اسپانیا در نهایت با نتیجه 8 بر 2 شکست خورد اما با توجه به راهیابی حریفش به فینال موفق به حضور در گروه بازنده ها شد.
"گارسیا" در مرحله یک چهارم نهایی "لوتالومحمد" تکواندوکار تیم ملی بریتانیا را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. در مرحله نیمه نهایی به مصاف "سارمینتو" ایتالیایی رفت و در راند طلایی وی را شکست داد.

با توجه به این نتیجه کرمی به جدول بازنده‌ها راه یافت و شانس کسب مدال برنز را به دست آورد. وی در دیدار بعدی به مصاف لوتالو محمد از بریتانیا می رود.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمایندگان اوزان 60، 84 و 120 کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان در بازی‌های المپیک 2012 لندن حریفان خود را در این مسابقات شناختند.

مسعود اسماعیل‌پور در وزن 60 کیلو در دور نخست به مصاف گیلرمو تورس از مکزیک می‌رود و در صورت پیروزی در این دیدار با دوران ژوگازی‌یف قزاقستانی و نفر سوم جهانی استانبول که در دور اول استراحت می کند، روبه‌رو می‌شود.
بسیک کودوخوف روس، دارنده مدال برنز المپیک 2008 پکن و 3 طلای قهرمانی جهان، فرانکلین گومز دارنده نقره 2011 جهان، آناتولی گوئیدا از بلغارستان و یوگشوار دات از هند در گروه اسماعیل‌پور حضور دارند.
نکته جالب توجه در این وزن رویارویی گومز و کودوخوف در دور نخست است که یادآور فینال جهانی 2011 استانبول است.

در 84 کیلو احسان لشگری در دور نخست به مصاف یرمک بایداشوف از قزاقستان می‌رود. وی در صورت پیروزی در این دیدار در دور دوم با برنده یوسف عبدالسلام‌اف دارنده مدال نقره المپیک پکن از تاجیکستان و حاجی مراد ماگومدوف از ارمنستان دیدار خواهد کرد.
در گروه لشگری شریف‌ شریف‌اف آذربایجانی، قهرمان 2011 جهانی استانبول و بهترین آزادکار سال جهان، زائوربک سوخی‌یف ازبکستانی و برنده مدال نقره جهانی 2010، طلای 2009 و برنز 2007 جهان، ابراگیم آلداتف برنده مدال نقره جهان در سال 2011 از اوکراین، آنزور یوریشف، قهرمان اروپا از روسیه و جیک هربرت دارنده نقره 2009 جهان از آمریکا حضور دارند.

کمیل قاسمی در وزن 120 کیلو پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با آریان بوهلار از کانادا روبرو می شود و در صورت پیروزی با برنده دیدار آرتور تایمازوف کشتی‌گیر نامدار ازبکستانی و قهرمان المپیک و نیک ماتوهین از آلمان روبرو می‌شود.
ترول دلاگنف از آمریکا، آلکسی شیماروف، قهرمان 2011 جهان از بلاروس و دانیل لیگتی از مجارستان در گروه قاسمی هستند. بلال ماخوف روس در گروه پایین جدول کار بسیار راحتی برای حضور در دیدار فینال دارد.

فکر کنم کار کمیل قاسمی از بقیه سخت تر باشه ، چون که بازی با تایمازوف واقعا سخته و همیشه هم ایرانیا رو برده ( سابقه باخت جلوی ایرانیا رو داره یا نه ؟؟)

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
به هر حال همه حرفام رو زدم ، واضح و روشن

البته که بارها منکر ارزشهای مظاهری شدی

در مورد اینکه جام جهانی ( و نه مسابقات بین المللی) تیر اندازی سالی چند بار برگزار میشه خودت برو سرچ کن ببین من از کجا دراوردم

من کی گفتم احمدی تو 12 دوره جام جهانی شرکت کرده؟؟ گفتم اگه برن و نتیجه نگیرن خبرهاش بازتاب نداره اما اگه نتیجه بگیرن خبرها رو حسابی انعکاس میدن چون تعداد مسابقات زیاده

یا کی گفتم علی مظاهری مطمئنا ایتالیایی رو میبرده ؟؟ گفتم مشخص بود که توانایی شکست دادن حریفشو داشته

تو واقعا تفاوتی تو این موارد که من گفتم و اونایی که خودت برداشت کردی، نمیبینی؟؟

هر چند میدونم چرا تایید نمیکنی شانس و عملکرد بقیه تیر اندازها و مثلا پرتابگرهای دیسک هم تاثیر گذاره تو رتبه بقیه ، مثل قرعه کشی مسابقات سایر ورزشها

دوباره دارم پستمو برات ویرایش میکنم : این حرفت اصلا حساب کتاب نداشت که میگی اگه نوشاد قهرمان آسیا بشه مطمئنا 1-2-3 جهانی میشه ، اینها ساخته های ذهنته چون اصلا از پینگ پونگ( کلا یه ورزش) و شرایطی که تو هر بازی پیش میاد خبر نداری و این مسائل رو اصلا در نظر نمیگیری درحالی که نوشاد قبلا هم تونسته بوده قهرمان سابق جهان و رنکینگ تک رقمی رو ببره ، اما آیا قطعا اگه دوباره باهاش بازی کنه برنده میشه؟ چقدر به نظراتت مطمئنی

بخاطر اینکه بدونی با الهه احمدی دشمنی نداشتم و ندارم یه سری به تاپیک المپیک 2012 و پست شماره 140 بزن و ببین خودم اولین نفری بودم که خبر موفقیتشو اونجا گذاشتم

دیگه نمیخوام ادامه بدم ، هم پستهای من و هم پستهای تو موجوده
اگه کسی حال داشت میخونه و قضاوت میکنه

من برای حرفایی که بالا زدی توضیح کافی دادم.ولی اون جملت خیلی شیرین بود که گفتب:

ما قبلا نمیدونستیم پیش بینی یعنی نتیجه گیری!!
بازم میگم اگه نوشاد تو آسیا قهرمان بشه میتونه تو دنیا مقام بیاره.اینو هر کسی میدونه.چون ابرقدرت دنیا چین هستش و اگه چین رو ببریم میتونیم مدال جهانی بیاریم.
پس برای شما فقط این قضیه عجیب غریبه!!!

Z.Mehran

عضو جدید
شانس به يوسف کرمي لبخند زد

نيکولاس گارسيا از اسپانيا به ديدار نهايي رقابت هاي تکواندوي المپيک لندن راه يافت تا کاپيتان تيم ملي ايران شانس کسب مدال برنز را پيدا کند اما 'سوسن حاجي پور' از گردونه مسابقات کنار رفت.

نماينده وزن منهاي 80 کيلوگرم اسپانيا که در دور نخست يوسف کرمي را شکست داده بود در مرحله نيمه نهايي برابر مائورو سارمنتو از ايتاليا به برتري 2 بر يک رسيد و فيناليست شدو کرمي نيز به جدل شانس مجدد رفت.

اما در قسمت زنان، تکواندوکار استراليايي در مرحله نيمه نهايي مسابقه هاي وزن منهاي 67 کيلوگرم بازي هاي المپيک 2012 لندن شکست خورد تا سوسن حاجي پور شانس حضور در جدول بازنده ها را از دست بدهد.

بالا