[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

• درخشان

رای: 0 0.0%
  • خوب

رای: 4 44.4%
  • متوسط

رای: 5 55.6%
  • ضعیف

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    9
  • نظرسنجی بسته .

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب اینه که هیچ پستت مثل پستای دیگت ارزش جواب دادن نداره.چون 90 درصدش الکیه!!!
شما نمیخواد معنی (و) رو برای ما تشریح کنی.چون تو او پستتون منظرتون دقیقا همین بود که من گفتم پس الکی قضیه رو ماست مالی نکن!!!
تو ذهن خودت پیش بینی کردی که مظاهری تا برنز کار سختی نداره.بعدش داری صورت مسئله رو عوض میکنی و (و) رو میکشی وسط.واقعا جالبه!!

بازم میگم اگه نوشاد تو آسیا اول بشه میتونه تو دنیا مدال بگیره.میدونی معنی میتونه چی هست یا اینکه توضیح بدم!!!اخه من نمیدونم چرا این تو ذهنت نمیره که اگه نوشاد تو آسیا اول بشه احتمال اینکه تو جهان مدال بگیره خیلی زیاده!!!البته دقت کن که تومسابقات معتبر منظورمه .نه دهه فجر و....!!!
آسیا سرامد پینگ پنگ دنیاست .چون بهترین ها تو آسیان.اگه بهترین های چین تو آسیا شرکت کنند و نوشاد قهرمان بشه یعنی واقعا کاری کرده کارتون .پس میتونه مدال بگیره.
اینکه در مورد بوکسم اینو بگیم .خیال خامه!!!چون بوکس آسیا سرامد جهان نیست.اگه نوشاد تو آسیا اول بشه(بشرطی که حریفاش مسابقات رو بااهمیت در نظر گرفته باشند)و مطمئنا برای اینکه اول بشه از چند تا تنیسوری که رنکای عالی داره بگذره.پیس وقتی بتونه اونارو شکست بده یعنی میتونه تو جهانم عالی باشه.یه نمونشم حدادیه که قبل المپیک تو چند مسابقه با حریفای اصلیش رقابت کرد و نتیجه اون مسابقات نشون داد حدادی واقعا میتونه مدال بگیره .ملت یک چیزی دیده بودند که بهش احتمال مدال میدادند.اینطور نیست که مثلا الکی بگن فلانی باید مدال بگیره!!!
من نمیدونم چرا این تو کتت نمیره.من منظورم هر مسابقه ای نیست.مثلا اون مسابقات که درباره مظاهری نوشته بودی که توش مدال داشت به هیچ دردی نمیخوره.چون مسابقات برای آمادگی بیشتر ورزشکارا برای آسیا و جهانی بوده واون مسابقات یک نوع تمرین بوده برای افتخار آفرنی برای آینده.یا کشتی میاد تو جام جهانی کشتی اول میشه ولی این مسابقات بیشتر حالت تمرینی و برای شناخت رقبا هستش!!!حالا نمیدونم دیگه چطوری توضیح بدم!!

در مورد بحث آخرم شما فرض کنید من ریاضیم ضعیفه وشما کلا پرفسور هستید.ولی بریم سر اصل مطلب!!
شما میگید سالی 2-3 بار یا شایدم 5-6 بار مسابقات تیر اندازی برگزار میشه.شما جوری میگید که احمدی 12 بار شرکت کرده و نهایت 2 بار مدال اورده!!در حالی که اصلا نمیدونید چند بار شرکت کرده و اگرم برند و نتیجه نگیرند بازتاب نداره!!!این رو مطمئن باشید که وقتی کسی بین 60 نفر که این 60 نفر هرکدوم سهمیه المپیک رو بدست آوردن نفر 6 میشه یعنی واقعا خوب بوده و نزدیک به مدال المپیک بوده.ولی خوب وزارت ورزش بی خاصیت ما به اینکه احتمال زیادی داشت که احمدی موفق باشه توجهی نکرده بود.چون به مدالای جهانیش توجهی نداشت.و همش فکر کشتی و وزنه برداری و تکواندو بود!!!ول احمدی نشون داد که مدالاش اتفاقی نبوده وتا مدال المپیک چیزی باقی نمونده بود.و در مورد اینکه تو 50 متر نتیجه خوبی نگرفت بخاطر این بود که یجورایی اشباع شد و یه کاریش کردند که فقط به همون رتبه 6 اکتفا کرد!!!متاسفانه تو مملکت ما ازین کارا زیاد میشه!!مثلا در مورد رقیب آلمانی نوشاد اینقدر الکی بزرگش کردند که آخرشم باخت.که بنظرم میتونست ببره!!

در آخرم بگم که!ولی چیزی که اینجا مهمه اینه که احمدی نشون داد 2 مدال جهانیش الکی نبود!!

دقیقا من بهمین نتیجه رسیده بودم ، پستتات رو بزور تا آخر میخوندم چون چیز خاصی نداشت جز اینکه هر بار یه چیز الکیه دیگه میگفتی و تغییر میدادی و من مجبور میشدم برات توضیح بدم
معلوم شد تو فارسی رو خوب هم بلد نیستی که اول میگی مطمئنا قهرمان میشه و بعدش میگی میتونه قهرمان بشه و ماست مالی میکنی، نمیدونم چرا تو کتت نمیره فرق اینا
بابا هی نمیخواد بگی تو پینگ پونگ آسیا کی هست و کی نیست ، مثال من دقیقا بخاطر همین بود و خودم اشاره کردم به رنکینگهای تک رقمی جهانی ولی تو اصلا ندیدیش
شما خودت بر اساس برداشتی که از بازیهای نوشاد و بازی آخرش با تیمو بول آلمانی داشتی داری میگی میتونسته ( یعنی تواناییشو داشته ) که برنده باشه( که به نظر خودم همینطوره) ، اینو چون خودت میگی ، نمیشه ساخته های ذهنی ، اما اونی که من گفتم بر اساس بازیهایی که دیدم مظاهری توانایی شکست ایتالیایی رو داشته میشه ساخته های ذهنی من، اینم جالبه
هیچ وقت نمیتونی بگی مطمئنا ، پس بجای قبول کردن اشتباه بودن اظهار نظرت ، سعی در توجیه داری
تو کلا بر اساس ذهنیاتت نتیجه گیری میکنی و حرف بقیه رو عوض میکنی ، ایران الان 4 تا طلا و 5 تا نقره داره، پس معنیش اینه که 4 طلا و 5 نقره یه معنی رو میده ، جالبه
بقول خودت همه چی رو بیخیال ، فقط با یه نقل قول از من نشون بده کجا من گفتم الهه احمدی تو 12 دوره جام جهانی شرکت کرده ، یا اینکه کی گفتم 5-6 بار در سال؟، من همه حرفاتو قبول میکنم
یعنی واقعا متوجه نشدی همه منظور من این بود که به همین راحتی نمیشه رشته های ورزشی رو با هم مقایسه کرد و حتی مدالهاش رو؟
یا یاد اون حرفت افتادم که میگفتی وقتی میبازیم همه رو متهم میکنیم ،حالا اینو میگی : الهه احمدی رو هم کاریش کردن که به اون رتبه اکتفا کنه- پس دلیلش این بود که 50 متر رو خراب کرد یا اینکه بالاخره ماده 50 متر تخصصیش نبود
بیخیال بذار بحثمون تموم شه

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتایج کاروان ورزشی ایران در چهاردهمین روز (جمعه) المپیک 2012 لندن

در ادامه رقابت های ورزشکاران کشورمان در روز جمعه 20 مرداد ماه یک مدال نقره به جمع مدال های ایران افزوده شد.

خبرگزاری ورزشی به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک :

در ادامه رقابتهای ورزشکاران کشورمان امروز یوسف کرمی با دو باخت پیاپی برابر نمایندگان اسپانیا و انگلستان از دور رقابتها حذف شد و سوسن حاجی پور هم با شکست از حریف استرالیایی از دور مسابقات کنار رفت.حسن رحیمی در وزن 55 کشتی بعد از برد برابر نمانیده مغولستان به حریف هندی باخت و حذف شد.

صادق گودرزی در وزن 74 بعد از پیروزی برابر نمایندگان بلغارستان،ازبکستان و مجارستان در فینال به نماینده آمریکا باخت و نقره گرفت.

آرزو حکیمی نماینده ایران در مسابقات کایاک تک نفره در مسافت 200 متر جایگاه در رده ششم گروه 2 قرار گرفت.وی که در خط ششم پارو می زد در نهایت با زمان 44 ثانیه و 576 هزارم ثانیه از خط پایان گذشت.

در این دسته " تره زا پورتلز " از اسپانیا با زمان 41 ثانیه و 263 هزارم ثانیه به عنوان نفر اول از خط پایان گذشت تا راهی مرحله نیمه نهایی شود.

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
المپیک 2012 لندن | ایران همچنان در رده چهاردهم | آمریکا به قهرمانی نزدیک شد

در پایان شب چهاردهم المپیک 2012 لندن کاروان ورزش ایران همچنان در رده چهاردهم جدول توزیع مدال‌ها باقی ماند.

روند مدال آوری ورزشکاران ایران در روز چهاردهم مسابقات المپیک 2012 لندن همچنان ادامه پیدا کرد و به لطف مدال نقره صادق گودرزی در کشتی آزاد تعداد مدال های کاروان ورزش ایران دو رقمی شد و به عدد 10 رسید.

با این حال کشورمان پس از کسب دهمین مدال خود از المپیک 2012 لندن (4 مدال طلا، 5 نقره و یک برنز) مانند دو روز گذشته همچنان در رده چهاردهم جدول توزیع مدال‌ها باقی ماند.

در صدر جدول نیز آمریکا در روزهای پایانی فاصله خود را با چین بیشتر کرد تا پس از اینکه چین به لطف میزبانی المپیک 2008 عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد؛ آمریکا پس از یک دوره وقفه دوباره به قهرمانی المپیک برسد.

بریتانیای میزبان نیز همچنان جایگاه خود در رتبه سوم جدول حفظ کرد تا بخت‌های روسیه برای تکرار رتبه سومی المپیک پکن کمرنگ‌تر شود. آرژانتین هم اولین مدال طلای خود را در تکواندو کسب کرد.

در پایان رقابت‌های روز دوازدهم المپیک 2012 لندن 82 کشور صاحب مدال شده‌اند که از این تعداد 48 کشور به مدال طلا رسیدند تا 5 کشور نسبت به روز گذشته به کشورهای کسب کننده مدال طلا اضافه شوند.

پارس فوتبال

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
المپیک 2012 لندن | برزیل - روسیه؛ جدالی برای طلای والیبال مردان | نبرد ایتالیا و بلغا

تیم‌های برزیل و روسیه فینال والیبال المپیک 2012 لندن را برگزار می‌کنند.

دیدارهای مرحله نیمه‌نهایی والیبال المپیک 2012 لندن شب گذشته برگزار شد و در پایان تیم‌های برزیل و روسیه توانستند با غلبه بر حریفان خود راهی دیدار پایانی شوند.

در نخستین دیدار شب گذشته تیم‌های والیبال روسیه و بلغارستان برابر هم صف‌آرایی کردند که در این مسابقه روس‌ها با حساب 3 بر یک از سد حریف خود گذشتند و فینالیست شدند. در دیگر جدال مرحله نیمه‌نهایی هم تیم‌های برزیل و ایتالیا دیداری تماشایی را از خود به نمایش گذاشتند که در پایان برزیلی‌ها توانستند با نتیجه 3 بر صفر لاجوردی‌پوشان را کنار زده و خود را حریف روسیه در دیدار پایانی ببینند.

* نتایج بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی به این شرح است:

روسیه 3 - بلغارستان یک

(21 - 25)، (15 - 25)، (25 - 23)، ( 22- 25)

برزیل 3 - ایتالیا صفر

(25 - 21)، (25 - 12)، (25 - 21)

با این نتایج دیدارهای رده‌بندی و فینال فردا برگزار خواهد شد که در دیدار پایانی تیم‌های برزیل و روسیه رودرروی هم قرار خواهند گرفت و مسابقه رده‌بندی را هم تیم‌های بلغارستان و ایتالیا برگزار می‌کنند.

پارس فوتبال

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا من بهمین نتیجه رسیده بودم ، پستتات رو بزور تا آخر میخوندم چون چیز خاصی نداشت جز اینکه هر بار یه چیز الکیه دیگه میگفتی و تغییر میدادی و من مجبور میشدم برات توضیح بدم
معلوم شد تو فارسی رو خوب هم بلد نیستی که اول میگی مطمئنا قهرمان میشه و بعدش میگی میتونه قهرمان بشه و ماست مالی میکنی، نمیدونم چرا تو کتت نمیره فرق اینا
بابا هی نمیخواد بگی تو پینگ پونگ آسیا کی هست و کی نیست ، مثال من دقیقا بخاطر همین بود و خودم اشاره کردم به رنکینگهای تک رقمی جهانی ولی تو اصلا ندیدیش
شما خودت بر اساس برداشتی که از بازیهای نوشاد و بازی آخرش با تیمو بول آلمانی داشتی داری میگی میتونسته ( یعنی تواناییشو داشته ) که برنده باشه( که به نظر خودم همینطوره) ، اینو چون خودت میگی ، نمیشه ساخته های ذهنی ، اما اونی که من گفتم بر اساس بازیهایی که دیدم مظاهری توانایی شکست ایتالیایی رو داشته میشه ساخته های ذهنی من، اینم جالبه
هیچ وقت نمیتونی بگی مطمئنا ، پس بجای قبول کردن اشتباه بودن اظهار نظرت ، سعی در توجیه داری
تو کلا بر اساس ذهنیاتت نتیجه گیری میکنی و حرف بقیه رو عوض میکنی ، ایران الان 4 تا طلا و 5 تا نقره داره، پس معنیش اینه که 4 طلا و 5 نقره یه معنی رو میده ، جالبه
بقول خودت همه چی رو بیخیال ، فقط با یه نقل قول از من نشون بده کجا من گفتم الهه احمدی تو 12 دوره جام جهانی شرکت کرده ، یا اینکه کی گفتم 5-6 بار در سال؟، من همه حرفاتو قبول میکنم
یعنی واقعا متوجه نشدی همه منظور من این بود که به همین راحتی نمیشه رشته های ورزشی رو با هم مقایسه کرد و حتی مدالهاش رو؟
یا یاد اون حرفت افتادم که میگفتی وقتی میبازیم همه رو متهم میکنیم ،حالا اینو میگی : الهه احمدی رو هم کاریش کردن که به اون رتبه اکتفا کنه- پس دلیلش این بود که 50 متر رو خراب کرد یا اینکه بالاخره ماده 50 متر تخصصیش نبود
بیخیال بذار بحثمون تموم شه

ای بابا من بازم میگم اگه نوشاد تو آسیا و در حضور بزرگان آسیا اول بشه تو جهان مطمئنا مدال مییاره.چون بهترین پینگ پونگ بازا چینی هستند.حالا اگه نمیتونی قبول کنی مشکل خودته!!وقتی تو رشته قویترین باشی مدال میاری و میری رو سکو.
نوشاد استعدادبهترین شدن رو داره چون با وجود سن خیلی کمش خوب پیش رفته تو المپیکم اینو نشون داد.البته چند سال دیگه مشخص میشه که آیا سطحش همین هست یا میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه.آینده مشخص میشه ولی کار سختیه. ولی تواناییشو داره.وقتی میاد رنک 33 دنیارو میبره و اگه جلوی بول آلمانی کمی اعتماد بنفس داشت و تا همون 32 نفر راضیش نمیکرد میتونست بره جزو 16 تا.و تازه ایشون 21 سالشم هست.ولی در مورد مظاهری داستان فرق میکنه.ایشون 8 سال تو تیم ملی هستش و سطحش در حد آسیاست.بیشتر از آسیا ازش توقعی نمیره!!یک رتبه خوب تو دنیا نداره که بگیم میشه یه کاریش کرد.در ضمن سنشم بالارفته و بعیده که بتونه کاری بکنه.
شما گفتی مسابقات جهانی تیر اندازی هر سال چند بار برگزار میشه.این یهنی زیر سوال بردن احمدی.مثل اینکه تو اون مسابقات بصورت نوبتی به ورزشکارا مدال میدند.یکجور میگی که انگار بوکسم 4 سال 1 بار برگزار میشه.و به همین خاطر نتونسته مدال بگیره.بالاخره تو این 8 سال لااقل میتونست جزو 8 نفر قرار بگیره دیگه!!
اصلا شما که میدونی بگو که جام جهانی بوکس به چه صورتی برگزار میشه تا ما بفهمیم چطوریه!!؟؟
کلا برای من جالبه که شما به 99 درصد حرفام که درسته توجه نمیکنی و به 1 درصدش توجه میکنی!!!من گفتم که احمدی تو 10 متر مجوز گرفتش.و شما رفتی سایتارو زیرو کردی که یک مدال برنزی که داشت 50 متر بود.!!خوب حالا مگه اتفاقی افتاده که فقط میخوای مچ منو بگیری؟؟!!مایکل فلپس هم همین بلا سرش اومد.قبل از المپیک همه میگفتند تو هر ماده ای طلا نگیره تو پروانه طلا میگیره.چون تخصص اصلیش پروانه هستش.ولی جالبه تو پروانه طلا نگرفت ولی تو ماده های دیگه طلا گرفت.احمدی تو 10 متر سهمیه گرفت(نقره جهانی تو 10 متر).پس نشون میده تو اون بهتر کار کرده ومربیاش بیشتر رو این ماده تمرکز کرده بودند و میدونستند شانس موفقیتش بیشتره تا 50 متر.ولی در کل حرف من اینه که تو 50 متر احمدی میتونست نتیجه بهتری بگیره ولی یکجورایی اشباع بود به همین خاطر خوب کار نکرد

جالبه شما اشکالات ریز منو میگیری ولی جالبه تا چند پست پیش ما سر اینکه مدال آسیا معتبره یا مدال جهان باهم بحث داشتیم!!!و شما تو کتت نمیرفت!!
و یا میومدی از قول داور بوکس نظر کارشناسیشو اینجا مینوشتی و یا اینکه قبل از اینکه مظاهری حرف از خداحافظی بزنه شما میگفتی قراره خداحافظی کنه.اینا نمیخواستم بگم ولی خب چون خودت خواستی اوردم!!!!

در ضمن شما که نمیخوای بحث رو ادامه بدی پس بهتره اینجا حرف نزنی.و نمیخواد به من بگی که من بیخیال بشم.این به خودم مربوطه.شما اگه نمیخوای نظر نده اینجا!!!

Z.Mehran

عضو جدید
برنامه رقابت های امروز و فردای نمایندگان ایران در المپیک

امروز در پانزدهمین روز مسابقات المپیک 2012 لندن به شرح زیر به میدان می روند.

* شنبه 21 مرداد (11 آگوست)
از ساعت 16:30: کشتی آزاد وزن 60 کیلوگرم مسعود اسماعیل پور، 84 کیلوگرم احسان لشگری و 120 کیلوگرم کمیل قاسمی ( ورزشگاه excel )

در روز پایانی رقابت های المپیک 2012 نیز فردا (یکشنبه) نمایندگان کشورمان در کشتی آزاد طبق برنامه زیر به میدان می روند.

* یکشنبه 22 مرداد (12 آگوست)
از ساعت 12:30: کشتی آزاد ؛ وزن 66 کیلوگرم مهدی تقوی، 96 کیلوگرم رضا یزدانی ( ورزشگاه excel )

eng shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
یوسف کرمی فقط یه دقیقه یوسف کرمی بود ، اونم تو راند دوم همین بازیش با انگلیسیه
چون یوسف تکواندو کار بزرگیه ازش بیشتر انتظار میرفت ، خیلی بیشتر
اینکه تو 2 تا بازی 4 بار ضربه 3 امتیازی خورد ، ازش بعید بود ، هم انگیلیسیه هم اسپانیاییه پاهاشونو تو هوا میپرخوندن و بعد از کلی اینور اونور کردن میزدن تو کله کرمی
نمیدونم چرا اینجوری بازی کرد ، اما بعیده عمدا باخته باشه آ

چون این آقا اصلا گارد نداشت
اونایی که از ورزش رزمی چیزی نمیدونن هم معنی گارد رو میدونن ولی این آقا ...
من خودم رزمی کارم به خاطر همین میگم اصلا خوب بازی نکرد

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا من بازم میگم اگه نوشاد تو آسیا و در حضور بزرگان آسیا اول بشه تو جهان مطمئنا مدال مییاره.چون بهترین پینگ پونگ بازا چینی هستند.حالا اگه نمیتونی قبول کنی مشکل خودته!!وقتی تو رشته قویترین باشی مدال میاری و میری رو سکو.
نوشاد استعدادبهترین شدن رو داره چون با وجود سن خیلی کمش خوب پیش رفته تو المپیکم اینو نشون داد.البته چند سال دیگه مشخص میشه که آیا سطحش همین هست یا میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه.آینده مشخص میشه ولی کار سختیه. ولی تواناییشو داره.وقتی میاد رنک 33 دنیارو میبره و اگه جلوی بول آلمانی کمی اعتماد بنفس داشت و تا همون 32 نفر راضیش نمیکرد میتونست بره جزو 16 تا.و تازه ایشون 21 سالشم هست.ولی در مورد مظاهری داستان فرق میکنه.ایشون 8 سال تو تیم ملی هستش و سطحش در حد آسیاست.بیشتر از آسیا ازش توقعی نمیره!!یک رتبه خوب تو دنیا نداره که بگیم میشه یه کاریش کرد.در ضمن سنشم بالارفته و بعیده که بتونه کاری بکنه.
شما گفتی مسابقات جهانی تیر اندازی هر سال چند بار برگزار میشه.این یهنی زیر سوال بردن احمدی.مثل اینکه تو اون مسابقات بصورت نوبتی به ورزشکارا مدال میدند.یکجور میگی که انگار بوکسم 4 سال 1 بار برگزار میشه.و به همین خاطر نتونسته مدال بگیره.بالاخره تو این 8 سال لااقل میتونست جزو 8 نفر قرار بگیره دیگه!!
اصلا شما که میدونی بگو که جام جهانی بوکس به چه صورتی برگزار میشه تا ما بفهمیم چطوریه!!؟؟
کلا برای من جالبه که شما به 99 درصد حرفام که درسته توجه نمیکنی و به 1 درصدش توجه میکنی!!!من گفتم که احمدی تو 10 متر مجوز گرفتش.و شما رفتی سایتارو زیرو کردی که یک مدال برنزی که داشت 50 متر بود.!!خوب حالا مگه اتفاقی افتاده که فقط میخوای مچ منو بگیری؟؟!!مایکل فلپس هم همین بلا سرش اومد.قبل از المپیک همه میگفتند تو هر ماده ای طلا نگیره تو پروانه طلا میگیره.چون تخصص اصلیش پروانه هستش.ولی جالبه تو پروانه طلا نگرفت ولی تو ماده های دیگه طلا گرفت.احمدی تو 10 متر سهمیه گرفت(نقره جهانی تو 10 متر).پس نشون میده تو اون بهتر کار کرده ومربیاش بیشتر رو این ماده تمرکز کرده بودند و میدونستند شانس موفقیتش بیشتره تا 50 متر.ولی در کل حرف من اینه که تو 50 متر احمدی میتونست نتیجه بهتری بگیره ولی یکجورایی اشباع بود به همین خاطر خوب کار نکرد

جالبه شما اشکالات ریز منو میگیری ولی جالبه تا چند پست پیش ما سر اینکه مدال آسیا معتبره یا مدال جهان باهم بحث داشتیم!!!و شما تو کتت نمیرفت!!
و یا میومدی از قول داور بوکس نظر کارشناسیشو اینجا مینوشتی و یا اینکه قبل از اینکه مظاهری حرف از خداحافظی بزنه شما میگفتی قراره خداحافظی کنه.اینا نمیخواستم بگم ولی خب چون خودت خواستی اوردم!!!!

در ضمن شما که نمیخوای بحث رو ادامه بدی پس بهتره اینجا حرف نزنی.و نمیخواد به من بگی که من بیخیال بشم.این به خودم مربوطه.شما اگه نمیخوای نظر نده اینجا!!!

اگه هر بار نظراتمو عوض نمیکردی تا حالام ادامه نمیدادم، مثل اینه که خودت میگی پستهای من ارزش جواب دادن نداره و عجیبه که هنوزم جواب میدی
بله منم میدونم نوشاد میتونه نتیجه بگیره ،اما شما نمیخوای قبول کنی که نمیتونی بگی اگه آسیا اول شه تو جهان حتما و یقینا و مطمئنا 1-2-3 میشه
معنای مطمئنا اینه که 100% مدال میگیره و منم گفتم تو پینگ پونگ نمیشه با اطمینان گفت رنکینگ 1 میتونه 2 رو ببره . پرسیدم اگه نوشاد دوباره با قهرمان جهان بازی کنه ، میتونه 100% برنده باشه ؟
خیلی واضحه چی دارم میگم ، حالا اگه تو فکر میکنی 100% و بدون هیچ شک و تردیدی مدال میگیره با خودت
نمیخوای کم بیاری هنوزم با اطمیان کامل و 100% میگی نوشاد 1-2-3 میشه
من میگم مثلا میتونی بگی سوریان تو المپیک بعدی هم میتونه مدال بگیره ، اما نمیتونی بگی 100% و مطمئنا مدال میگیره

دوباره که برگشتی سر مدال آسیایی و جهانی ، مگه جوابتو ندادم؟؟ خیلی واضح بودا، کلی هم توضیح دادم آخرشم متوجه نشدی کلا سوالت از بیخ و بن اشتباهه که میپرسی مدال آسیایی ارزشمند تره یا جهانی و بعضی چیزا قابل مقایسه نیست

اونجام گفتم جام جهانی تیر اندازی هر سال چند بار برگزار میشه، میشه مثلا با جام جهانی فوتبال مقایسش کرد و گفت بی ارزشه؟؟
این سوال من با اینکه بگم جام جهانی تیراندازی بی ارزشه خیلی فرق داره ها. همه تلاشم این بود که بگم مقایسه هات غلطه چون اونوقت این مقایسه ها هم امکان پذیر میشه ،اما تو نمیخوای کم بیاری ، موضوع اینه

از قول کارشناس داوری هم نظر داوری رو گذاشتم هنوز نمیدونی کثیف بازی کردن میتونه به داوری و نظر اونم برگرده ؟
یه بازیکن فوتبال یه تکل غیر ورزشی بزنه ، کی باید بگه که داره کثیف بازی میکنه؟ کارشناس فوتبال یا کارشناس داوری؟
باز که برگشتی عقب. معنای تا جایی که من شنیدن و میدونم رو دوباره کردی یه خبر قطعی؟؟
فکر کن داریم در مورد نقل و انتقالات بحث میکنیم ، مثلا من بگم انگاری( و نه مطمئنا) فرهاد مجیدی داره میره مس کرمان (بر اساس خبرهای روزنامه ها و خبرگزاریها)
شما هم از همه جا بیخبر میگی ساخته های ذهنیته و دروغه ، و حتی بعد اگه که مجیدی نرفت مس میای و میگی دیدی دروغ گفتی
در ضمن بحث سر خداحافظیش نبود ، بحث سر دست دادن یا ندادن و محروم شدن بود که منم گفتم شنیدم میخواد خدافظی کنه شاید به این فکر کرده که محرومیت تاثیری نداره
اینم از محتوای بحثهاتون

شما بجای متهم کردن دیگران به دروغ گویی و تغییر نظرات بقیه ، یه مقداری با فکر جواب بده که مجبور نشی اینهمه جواب پستهای بی ارزش منو بدی که منم مجبور کنی هر بار یه چیز تکراریو برات توضیح بدم و آخرشم فکر کنی 99% نظراتت درسته و برگردی عقب ، که اگه برگردی عقب هم چیزی نیست برای ادعای بیشتر جز تغییر نظرات من

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه رقابت های امروز و فردای نمایندگان ایران در المپیک

امروز در پانزدهمین روز مسابقات المپیک 2012 لندن به شرح زیر به میدان می روند.

* شنبه 21 مرداد (11 آگوست)
از ساعت 16:30: کشتی آزاد وزن 60 کیلوگرم مسعود اسماعیل پور، 84 کیلوگرم احسان لشگری و 120 کیلوگرم کمیل قاسمی ( ورزشگاه excel )

در روز پایانی رقابت های المپیک 2012 نیز فردا (یکشنبه) نمایندگان کشورمان در کشتی آزاد طبق برنامه زیر به میدان می روند.

* یکشنبه 22 مرداد (12 آگوست)
از ساعت 12:30: کشتی آزاد ؛ وزن 66 کیلوگرم مهدی تقوی، 96 کیلوگرم رضا یزدانی ( ورزشگاه excel )

..:gol:;)

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مدال تاریخی احسان حدادی را کسی ندید

احسان حدادی با مدالی که در رقابت‏های پرتاب دیسک بازی‏های المپیک به دست آورد طلسم مدال ‏آوری در رشته‏ای جدید غیر از وزنه برداری، کشتی و تکواندو را شکست اما کسی از این مدال استقبال نکرد!
به گزارش مشرق به نقل از مهر، ورزش ایران اگرچه تا به امروز مدال آنچنان زیادی از ادوار مختلف حضور در بازی‏های المپیک بدست نیاورده است اما به هر حال از المپیک 1948 لندن که دومین حضورش را در المپیک تجربه کرد مدال‌‎آور بوده است تا به امروز که حضور در المپیک 2012 لندن را سپری می‏کند.

ورزش ایران تا پیش از این از مجموع المپیک‏ های برگزار شده حضور در 15 دوره آن را تجربه کرده بود. کاروان ورزش ایران در دومین حضور المپیکی‏‌اش توسط محمدجعفر سلماسی (وزنه برداری) به اولین مدال المپیک (برنز) دست یافت. این مدال‌آوری‏‌ها ادامه داشت تا دوره پیشین بازی‏های المپیک که کاروان ایران توسط مراد محمدی (کشتی آزاد) و هادی ساعی (تکواندو) به دو مدال برنز و طلا دست یافت.

ورزش ایران در هر دوره حضور در بازی‎های المپیک حداقل صاحب یک مدال شده است، طوری که تا پیش از المپیک لندن صاحب مجموع 38 مدال المپیکی (11 طلا، 15 نقره و 22 برنز) بود که توسط 38 ورزشکار بدست آمد. روند مدال‌آوری ورزشکاران ایران در المپیک لندن هم پیگیری شد اما با یک طلسم شکنی!

تا سال 2000 که بازی‏های المپیک به میزبانی سیدنی برگزار شد، ورزشکاران ایران در هیچ رشته‌‏ای به غیر از کشتی و وزنه برداری صاحب مدال المپیک نشده بودند اما همزمان با برگزاری این دوره از بازی‏های المپیک تکواندوکاران هم به جمع مدال‌آوران المپیک اضافه شدند.

در هر صورت تا امسال که المپیک سی‌‏ام در لندن آغاز شد مدال‌آوری المپیک در انحصار ورزشکاران تنها سه رشته کشتی، وزنه برداری و تکواندو بود اما سه شنبه شب این انحصار با مدال‌آوری احسان حدادی برداشته شد و برای نخستین بار ورزش ایران در رشته‏‌ای جدید صاحب مدال المپیک شد.

احسان حدادی سه شنبه در رقابت‏های پرتاب دیسک که تقریبا همزمان با مسابقات وزنه برداری دسته سنگین وزن در ورزشگاه Olympic Stadium جریان داشت، موفق شد با رکورد 68 متر و 18 سانتیمتر بعد از پرتابگر آلمانی در جایگاه دوم قرار گرفته و صاحب مدال نقره شود.

حدادی که سال گذشته هم در دایه‌گو کره جنوبی برای نخستین بار در طول تاریخ دوومیدانی ایران را صاحب مدال جهانی (به رنگ برنز) کرد، با مدالی که سه شنبه شب گرفت رشته جدیدی را به جمع رشته ‏های المپیکی و مدال‌آور ایران وارد کرد و از این حیث مدال نقره او ارزش زیادی دارد.

حتی مدال نقره حدادی در صعود 12 پله‌‏ای کاروان ورزش ایران و قرار گرفتن در رده دوازدهم نقش تاثیرگذاری داشت این در حالی است که همزمانی رقابت حدادی با مسابقات وزنه برداری دسته سنگین وزن باعث شد به غیر از مسئولان فدراسیون دوومیدانی، هیچ یک از مسئولان دیگر از نزدیک شاهد این طلسم شکنی نباشند، چون همه آنها در ورزشگاهی غیر از محل برگزاری مسابقات دوومیدانی بودند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کسی دور افتخار احسان‌حدادی را ندید!

متاسفانه در حالي که رسانه‌هاي غربي و به ويژه سايت اينترنتي بازي‌هاي لندن به نوعي موفقيت احسان حدادي را کم‌فروغ جلوه دادند، به دليل ناهماهنگي و مديريت ضعيف تيم رسانه‌اي ايران در لندن هيچ عکسي از دور افتخار حدادي روي سايت کميته ملي المپيک و رسانه‌هاي ايران نيز منتشر نشد.
به گزارش مشرق، احسان حدادي با کسب مدال نقره پرتاب ديسک المپيک در حالي که پرچم ايران را در دست داشت در ورزشگاه المپيک لندن دور افتخار زد. اما سايت رسمي بازي‌ها از انتشار عکس‌هاي خوشحالي قهرمان ايران خودداري کرد.
احسان حدادي که رقابت سختي را براي کسب مدال در رشته پرتاب ديسک پشت سر گذاشت سرانجام موفق شد تا نخستين مدال تاريخ دووميداني ايران را در المپيک به دست آورد.

حدادي پس از کسب مدال نقره با پرچم ايران در ورزشگاه المپيک لندن و مقابل چشم هزاران نفر از علاقمندان ورزش در اقصي‌نقاط جهان دور افتخار زد و غرور آفريد اما سايت اينترنتي بازي‌هاي المپيک لندن در حالي که پنج عکس از هارتينگ آلماني برنده مدال طلاي اين بازي‌ها منتشر کرد هيچ عکسي را از خوشحالي و دور افتخار حدادي منتشر نکرد، اين در حالي بود که به تدريج 12 عکس از رقابت‌هاي پرتاب ديسک المپيک روي سايت بازي‌ها قرار گرفت که علاوه بر عکس‌هاي هارتينگ عکس دو ورزشکار بريتانيايي و آمريکايي که در رده‌هاي پنجم به بعد قرار داشتند نيز منتشر شد!

متاسفانه در حالي که رسانه‌هاي غربي و به ويژه سايت اينترنتي بازي‌هاي لندن به نوعي موفقيت احسان حدادي را کم‌فروغ جلوه دادند، به دليل ناهماهنگي و مديريت ضعيف تيم رسانه‌اي ايران در لندن هيچ عکسي از دور افتخار حدادي روي سايت کميته ملي المپيک و رسانه‌هاي ايران نيز منتشر نشد.

حتي مسئولان ورزش ايران نيز همگي براي تماشاي رقابت کشتي و وزنه‌برداري به سالن اکسل رفتند و به جز سرپرست فدراسيون دووميداني و ساير مسئولان اين ورزش کسي از نزديک شاهد عملکرد احسان حدادي و تشويق وي نبود.

حدادي براي نخستين‌بار در تاريخ ورزش ايران موفق شد تا در رشته دووميداني بازي‌هاي المپيک به مدال دست يابد و مثلث رشته‌هاي مدال‌آور را به مربع تبديل کند.

منبع: ایسنا

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مادر سعيد عبدولي:نگذارند پسرم گريه كند

باختن هميشه تلخ است، ولي تلخي‌اش اگر با ناداوري باشد بيشتر است. سعيد عبدولي به قصد شكار طلاي المپيك راهي لندن شده بود. همه چيز خوب پيش مي‌رفت و اميدها هر لحظه به طلايي شدن او بيشتر مي‌شد تا وقتي كه داور، سوت آغاز مسابقه سعيد با كشتي گير فرانسوي را به صدا در آورد.

به گزارش مشرق، از همان سوت اول معلوم بود كه چه خوابي براي قهرمان ايران ديده‌اند، تذكر پشت تذكر و اخطار پشت اخطار، آخرش هم سوت پايان و تلخي شكست و آب سردي كه روي پيكر عبدولي ريخته شد. همه مردم ايران در آن لحظات نگاهشان به قاب تلويزيون دوخته شده بود و شكست پهلوان خود را باور نمي‌كردند. اما در همين لحظه مادر اين پهلوان در حال دعا بود؛ دعا مي‌كرد كه ديگر ورزشكاران ايراني پرچم كشورش را بالا ببرند.

مادر سعيد عبدولي باخت فرزندش را قبول ندارد. او درباره حضور پسرش در المپيك و شكست ناباورانه‌اش با نادواري به ايسنا گفت: «از نظر من سعيد نباخته چون همه ديدند كه با ناداوري حق او را خوردند. حالا خدا را شكر كه اگر سعيد طلا نگرفت و پرچم ايران را بالا نبرد، بقيه توانستند اين كار را بكنند. آنها هم پسر من هستند و مثل سعيد براي همه‌شان دعا كردم.»

دلش پر است از ناجوانمردي قاضي ميدان و ناراحتي در كلامش موج مي‌زند! غصه‌اش اما از باخت پسرش نيست؛ «از لحظه‌اي كه سعيد روي تشك رفت، داور به او تذكر داد و من فهميدم كه مي خواهد سعيد را ببازاند. من از اين ناراحت شدم كه آنها چنين برنامه‌اي را پياده كردند. 15 سال است كه سعيد از خوشي‌ها و جشن‌هاي ما دور بود، چون مي خواست پرچم ايران را بالا ببرد. همه مي‌دانند كه مادر چه زجري مي‌كشد و چه آرزوهايي براي فرزندش دارد.»

مادر عبدولي درخواستي هم از مسئولان دارد كه شنيدنش گوش شنوا مي خواهد: «سعيد براي پرچم ايران و كشورش تلاش مي‌كرد. هدف او سربلندي ايران بود و هست. از مسئولان كشور مي خواهم كه همان طور كه رييس جمهور پيام داد، نگذارند حق سعيد ضايع شود. سعيد دو روز است كه گريه مي كند، ما چيزي نمي‌خواهيم، فقط نگذارند پسرم گريه كند، جز اين هيچ انتظاري از كسي ندارم.»

سعيد بايد خيلي خوشبخت باشد كه مادر و پدري اين چنين بزرگوار و دريادل دارد. مادرش كه دعاي خود را پشتيبان او كرده، پدرش هم احساسش را روانه لندن كرده و مي‌گويد: «سعيد تلاش زيادي كرد و زحمت كشيد. او چند سال در اردو بود. دو دوره قهرمان جوانان جهان و قهرمان آسيا و بزرگسالان جهان شده است. همان لحظه‌اي كه داور سوت شروع مسابقه را زد فهميدم كه مي خواهد حريفش را برنده كند. آن لحظه قلبم ايستاد و زدم زير گريه. سعيد مي توانست قهرمان المپيك شود، اما آنها برنامه ريخته بودند كه نگذارند.»

پدر عبدولي نيز گفت: «وقتي رييس جمهور پيام داد و گفت كه سعيد قهرمان است، همه استان خوشحال شدند. سعيد اعجوبه‌ كشتي ايران و جهان است. من او را بزرگ كردم كه پرچم ايران و اسلام را بالا ببرد و دل مردم و رهبر را شاد كند. من فقط از اين ناراحتم كه ناداوري را سر بچه من خالي كردند.»

سعيد عبدولي تلاش خود را كرد و تا جايي كه مي توانست جنگيد. حالا نوبت مسئولان كشور است كه وارد كار شوند: «از رييس جمهور و مسئولان ورزش مي‌خواهم كه سعيد را دلداري دهند و همان گونه با او رفتار كنند كه با قهرمانان رفتار مي‌كنند. همه مردم اين انتظار را دارند. نبايد به خاطر يك باخت كه با ناداوري بود، تلاش‌هاي سعيد فراموش شود. بايد از او هم مانند قهرمانان تقدير شود، چون او اميد طلايي ايران بود. من يك ايراني‌ام و از اين كه ايراني‌ها مدال بگيرند افتخار مي كنم، اما مي‌خواهم به سعيد روحيه بدهند.»

پدر عبدولي ادامه مي دهد:‌ «من پنج پسر دارم كه همه آنها مي توانند قهرمان دنيا و المپيك باشند. مسئولان بايد استعداديابي كنند. من دو پسر شش و هفت ساله دارم كه وقتي حق سعيد را خوردند، گريه مي كردند. اين‌ها غيرت و تعصب ايراني را فراموش نكرده‌اند.»

وي از رسانه‌هايي كه به انتشار اخبار ورزشكاران مي پردازند هم تشكر كرد و گفت:‌ «خبرنگاران ورزشي كم از قهرمانان ندارند. اين‌ها دل ورزشكاران را شاد مي كنند. خواسته‌ام از رسانه‌ها اين است كه از سعيد حمايت كنند و از او بگويند تا روحيه‌اش عوض شود. خدا شاهد است كه در اين دو روز خورد و خوراك نداشته‌ايم، ما اين روزها حال خوبي نداريم.»

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این خانم موفق شد 5 مدال طلای المپیک را کسب کند +عکس

کیمبرلی رود 33 ساله اولین امریکایی است که موفق شده است در رقابتهای تیر اندازی 5 مدال طلا و یک رکورد جالب از آن خود کند.به گزارش پارس ناز او در رقابتهای فینال توانست امتیاز 99 از 100 را بدست آورد. رکورد سابق امتیاز این رشته 93 از 100 بوده است.

وی مدالهای زیادی از آن خود کرده است که مهمترین آن مدال طلای المپیک پکن است. اسلحه ای که وی با آن در المپیک پکن به قهرمانی رسید همان سال دزدیده شد و چند ماه بعد دوباره پیدا شد و به او بازگردانده شد. اما او ترجیح داده است در این دوره از رقابتها از اسلحه جدیدی استفاده کند.

او امسال با بدشانسی های زیادی در راه المپیک روبرو شد. برای مثال همسرش پاسپورتش را گم کرد و سگ آنها بلیط وی را خورد و او مجبور شدمستقیما از نیویورک به لندن پرواز کند. وی درا ین رابطه میگوید: آن زمان احساس کردم همه چیز برای من تمام شده است و اصلا فکر نمیکردم به موقع به بازیها برسم.

روز مسابقه او در هوای طوفانی لندن به رقابت پرداخت و توانست مدال طلا را کسب کند. وی قصد دارد در رقابتهای بعدی المپیک هم شرکت کند. پیرترین شرکت کننده در این رقابتها تا کنون یک خانم 72 ساله بوده است و خانم کیمبرلی رود معتقد است تا رسیدن به آن سن فرصت زیادی برای کسب مدال دارد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اقدام ضد اسلامی زنان برهنه در المپیک لندن + عکس

اعتراض ضد اسلامی زنان معترض برهنه اوکراین در محل برگزاری مسابقات المپیک لندن پلیس امنیتی لندن را وادار به دخالت و بازداشت معترضان کرد.به گزارش پارس ناز این در حالیست که این زنان که اصالتی اکراینی دارند اقدامات مشابه بسیاری را طی چند ماه اخیر انجام داده اند.

این زنان فمنیست که اهل کشور اوکراین هستند اخیرا با اعتراضات عجیبشان نقل محافل خبری هستند. آنها به صورت برهنه در حالیکه شعارهای مورد نظرشان را روی بدنشان می نویسند در شهر شروع به رژه رفتن می کنند و به اعتراض می پردازند.

تازه ترین اعتراض آنها حرکت ضد اسلامی آنهاست که در محل مسابقات المپیک دست به آن زده اند و همانور که در تصاویر مشاهده میکنید با بدنهای عریان و برهنه خود تجمعاتی را جهت اعتراض ایجاد کردند که توسط پلیس امنیتی انگلستان دستگیر شده اند.

آخرین فعالیت اعتراضی آنها مربوط به حضورشان در اعتراض به استفاده ابزاری از مانکنهای لاغر اندام مفرط در نمایشگاه پاریس است.آنها در مسابقات یورو 2012 اوکراین نیز در بازی انگلستان و ایتالیا برهنه نزدیک استادیوم مسابقه به اعتصاب و اعتراض دست زدند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
گودرزی: از تیم ملی کناره‌گیری می‌کنم

دارنده مدال نقره کشتی آزاد المپیک لندن گفت:‌ تمام تلاشم را در فینال مقابل کشتی‌گیر آمریکایی انجام دادم اما زورم نرسید.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، صادق گودرزی پس از کسب مدال نقره وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد المپیک لندن گفت:‌ واقعاً تمام تلاشم را انجام دادم و می‌خواستم حریفم را شکست دهم، اما زورم نرسید.

وی ادامه داد: حمله کردم، اما او روی ضد حملات برنامه داشت و 10 ثانیه آخر کار را تمام کرد. تنها دو بار اشتباه کردم که او از این اشتباهات استفاده کرد و شکستم داد.

دارنده 4 مدال نقره و برنز جهان المپیک در پاسخ به این سؤال که در دور مقدماتی کشتی‌‌های خوبی گرفتی و عنوان‌‌داران المپیک را شکست دادی، اما در فینال نتوانستی امتیازی از حریف آمریکایی بگیری، گفت:‌ هدفم تنها طلا بود و می‌خواستم قهرمان شوم. برنامه‌ریزی داشتم که کشتی‌گیر آمریکایی را شکست دهم، اما زورم نرسید. در نهایت آمادگی به‌سر می‌بردم و خیلی خوب تمرین کرده بودم، اما نشد.

گودرزی درباره اینکه به نظر می‌رسد به مدال نقره قانع بودی، گفت: وقتی به فینال می‌رسی، مدال نقره قطعی است بنابراین فقط باید برای طلا جنگید. تمام تلاشم را کردم اما نشد.

وی در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر اینکه با این حریف نیز در آینده باید روبرو شوی و چه برنامه‌ای برای پیروزی مقابل او در رقابت‌های آینده‌ داری، گفت:‌ تنها می‌گویم خداحافظ کشتی، تلاشم را کردم و دیگر کافی است. 24 سال سن دارم و می‌خواهم به زندگی و کارم برسم.

گودرزی در پاسخ به این سؤال که الان زمان خداحافظی نیست، گفت: چیزی در کشتی نیست، از تیم ملی کناره‌گیری می‌کنم؛ 2 - 3 سال هم در لیگ کشتی می‌گیرم تا درآمد داشته باشم.

وی درباره اینکه از نظر مردم کشتی‌های خوبی در المپیک گرفتی و آنها انتظار خداحافظی ندارند، عنوان کرد: 10 سال است که کشتی می‌گیرم و 4 سال است که در رده بزرگسالان مدال‌های جهانی و آسیایی می‌گیرم؛ این هم مدال المپیک و دیگر دنبال چیزی نیستم. در لیگ کشتی می‌گیرم چون می‌‌خواهم از نظر مالی عقب نیافتم مگر اینکه دستور دیگری از سوی کادر فنی داشته باشم، در غیر این صورت ادامه دادن فایده‌ای ندارد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شکست های سنگین و دور از انتظار یوسف کرمی در المپیک

درادامه رقابتهای تکواندو در وزن 80- کیلوگرم مردان یوسف کرمی با نتیجه 8 بر 2 مقابل "نیکلاس گارسیا" نفر پنجم رنکینگ جهانی از اسپانیا شکست خورد.

در راند نخست کرمی حملات بیشری انجام داد، اما ضربه‌هایش از دور پرتاب می‌شد و روی هوگو نمی‌نشست. در ثانیه‌های پایانی کرمی یک امتیاز گرفت و در پایان وقت نخست پیش افتاد. در وقت دوم کرمی یک ضربه به هوگو و یک ضربه به سر دریافت کرد و 4 بر یک عقب افتاد و تایم دوم هم به پایان رسید.

در وقت سوم باز هم کرمی ضربه سر دریافت کرد و 7 بر یک عقب افتاد تا کارش سخت شود. ضربات متعدد از سوی حریف کرمی امتیازات او را به هشت رساند تا کرمی مقابل این تکواندوکار بلندقامت 24 ساله اسپانیایی که تاکنون بارها مقابل تکواندوکاران ایرانی شکست خورده بود، با اختلاف زیادی ببازد.
این اسپانیایی سال 2008 در مسابقه‌های یونیورسیاد بلگراد با نتیجه 8 بر 7 به روح‌الله طالبی باخت. وی در مسابقه‌های انتخابی المپیک لندن در باکو نیز در دیدار نیمه نهایی 7 بر 3 به یوسف کرمی بازی را واگذار کرد. البته این اسپانیایی در همین رقابتها با "سارمینتو" ایتالیایی هم باخت تا سهمیه را نگیرد هرچند در مسابقات قهرمانی اروپا که چند ماه بعد برگزار شد با یک شکست و یک پیروزی سهمیه حضور در لندن را کسب کرد.
قهرمان نوجوانان اروپا در باکو 2005، نقره قهرمانی اروپا 2008، نقره قهرمانی جهان 2009 دانمارک، برنز قهرمانی اروپا 2012 از جمله مقام های گارسیا است.
این در حالی است که در آغاز رقابتهای تکواندو در وزن 80- کیلوگرم مردان "استیون لوپز" دارنده دو مدال طلا و یک برنز المپیک با نتیجه 3 بر2 مقابل " رامین عزیزاف" نفر اول رنکینگ جهانی از آذربایجان شکست خورده و شانس قهرمانی را از دست داده بود. خواهر او دیانا لوپز نیز روز گذشته با قبول شکست در رقابت‌های زنان از دور رقابت‌ها کنار رفت. لوپز در دنیای تکواندو پرافتخار‌ترین ورزشکار به شمار می‌رود و پس از او ساعی قرار دارد.

کاپیتان تیم ملی تکواندوی ایران که در نخستین دیدار خود مقابل حریف اسپانیایی شکست خورده بود، با فینالیست شدن گارسیا در بخش شانس مجدد فرصت رسیدن به مدال برنز را پیدا کرد، اما مقابل لوتالو محمد از انگلیس با ارائه عملکردی ضعیف 11 بر 7 شکست خورد تا تنها با کسب 9 امتیاز به کار خود در المپیک پایان دهد.

در تایم اول کرمی باز هم ضربات بی‌هدف چرخشی خود را پرتاب می‌کرد که فاصله‌ی زیادی با هوگوی حریف داشت. در حالی که 2 ضربه‌ی یک امتیازی دریافت کرده بود، یک ضربه‌ی سر دیگر دریافت کرد تا مشخص شود هرچه در زدن این ضربات ضعف دارد در دریافت آنها بسیار خوب کار می‌کند! تایم نخست 5 بر یک به سود محمد لوتالو به پایان رسید.

در راند دوم کرمی حریفش را تا اندازه‌ای تحت فشار قرار داد و پنج امتیاز پیاپی گرفت و از حریف پیش افتاد.

در راند سوم کرمی باز هم با گارد باز مبارزه کرد و یک ضربه‌ی صورت دیگر دریافت کرد و اندوخته‌اش را از دست داد و 9 بر 6 عقب افتاد. ضربات متعدد برای هر دو ورزشکار امتیاز داشت.

کرمی در پایان این رقابت را 11 بر 7 واگذار کرد و شانس رسیدن به مدال برنز را هم از دست داد تا معلوم نشود در یک سال چه بر سر قهرمان جهان و آسیا آمده است.

مهماندوست: غرور ایرانی‌ها را با خاک یکسان کردند / آقایان جوابگوی نتایج باشند

رضا مهماندوست در مورد نتایج کسب شده تکواندوکاران در مسابقات المپیک 2012 لندن گفت: در گذشته زمانی که تکواندوکاران ما در مسابقات مختلف وارد زمین می‌شدند تمام جمعیت به افتخار آنها بلند می‌شدند و کف می‌زدند اما امروز غرور ایران را با خاک یکسان کردند.

وی در مورد شکست یوسف کرمی در نخستین دیدار خود مقابل حریف اسپانیایی گفت: حریف کرمی 4 بار به ایرانی‌ها باخته بود. وی در مسابقات کسب سهمیه المپیک در باکو مقابل کرمی با نتیجه 7 بر 3 شکست خورده بود، اما نمی‌دانم چطور شد که کرمی چنین شکستی را قبول کرد.

جهت مشاهده در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید. اندازه اصلی این عکس 800x615 می باشد.

سرمربی سابق تیم ملی اظهار داشت: زمانی که مرا از سمت سرمربیگری برکنار کردند عالم و آدم به رئیس فدراسیون تکواندو اعلام کرد کار اشتباهی کرده، اما پولادگر به حرف هیچ‌کس گوش نداد تا اینکه این اتفاقات رخ داد.

مهمان‌دوست افزود: مردم انتظار کسب دو طلای المپیک را از تیم ملی تکواندوی ایران داشتند که متاسفانه تکواندو نتوانست دل 75 میلیون جمعیت را شاد کند. این در حالی است که من قول دو مدال طلا در المپیک لندن را داده بودم.

سرمربی سابق تیم ملی تکواندو در مورد نتایج کسب شده در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: در مسابقات آسیایی قهرمانی را از دست دادیم، اما برایمان درس عبرت نشد. تکواندوی ایران 3 دوره قهرمان آسیا شده بود، اما چند ماه گذشته پس از دست دادن عنوان قهرمانی آسیا مسئولان اعلام کردند تیم ملی تیم اصلی نبود بلکه تیم امید بود.

وی در مورد شکست کرمی در مسابقات آزمایشی المپیک تاکید کرد: کرمی در مسابقات ‌آزمایشی المپیک به آرون کوک 10 بر 5 می‌بازد و در المپیک هم چنین نتیجه‌ای کسب می‌کند. همان موقع زنگ خطر به صدا در آمد، اما چه کسی گوشش بدهکار این حرف‌ها بود. مسئولان فدراسیون تکواندو باید جوابگوی نتایج کسب شده در المپیک لندن باشند.

مهمان‌دوست در مورد نحوه مبارزات معتمد مقابل حریفانش گفت: معتمد هم روز گذشته مبارزات خوبی انجام نداد. به نظرم محمد نیز شانسی مدال نقره گرفت و نزدیک بود مقابل حریف برزیلی شکست بخورد اما به هر حال خوشبختانه مدال نقره را کسب کرد.

وی در پایان گفت: کارشناسان بعدها در مورد این موضوع صحبت خواهند کرد و قطعا داور بازی معتمد و تکواندوکار برزیلی محروم خواهد شد.

شکست سوسن حاجی‌پور در نخستین پیکار در المپیک

سوسن حاجی‌پور نماینده تکواندوی کشورمان در وزن 67- کیلو در دیدار اول خود به مصاف کارمن مارتن از استرالیا رفت و در راند طلایی بازی را واگذار کرد.
در راند اول حاجي‌پور در حالي كه يك بر صفر عقب بود، به خوبي توانست يك ضربه سر بزند و 3 امتياز بگيرد اما در ادامه خودش نيز يك ضربه دريافت كرد كه با اعتراض مربي ايران اين امتياز پس گرفته شد و حاجي‌پور در پايان تايم دوم 3 بر2 پيش افتاد.

در تايم سوم حاجي‌پور يك ضربه دريافت كرد و كار مساوي شد. نماينده‌ي تكواندوي ايران به زيبايي امتياز چهارم را گرفت اما در ثانيه‌هاي پاياني باز هم امتياز داد و كار به راند طلايي كشيده شد.

در راند طلايي حاجي‌پور يك ضربه دريافت كرد، اما مربي ايران اعتراض كرد و سه امتياز برگردانده شد كه اين بار مربي استراليا اعتراض كرد. پس از شروع بازي باز هم حاجي‌پور ضربه دريافت كرد و باخت.

تکواندوکار وزن 67- کیلوگرم بانوان ایران در المپیک پس از شکست در حالی که به شدت ناراحت بود و گریه می‌کرد، گفت: تقصیر خودم بود که باختم. تاکتیکم برای این مبارزه اشتباه بود. در راند طلایی فکر کردم که ضربه نهایی را من زده‌ام، اما این طور نبود.
حاجی پور گفت: برای رسیدن به اینجا خیلی خوب تمرین کرده بودم، اما نمی‌دانم چه شد که این بهترین فرصت را از دست دادم.

حذف آرزو حکیمی در کایاک 200 متر المپیک

به گزارش مشرق، آرزو حکیمی، نماینده کشورمان در آ‌ب‌های آرام در مسافت 200 متر به مصاف حریفانی از چین، بریتانیا، لهستان، اسپانیا، کوبا و صربستان رفت و با زمان 44 ثانیه 576 هزارم ثانیه در گروه خود آخر شد و از صعود به نیمه‌نهایی بازماند.

در اين گروه شش پاروزن ديگر توانستند به مرحله‌ نيمه پاياني راه پيدا كنند! قايقرانان اسپانيا، لهستان و صربستان با ثبت بهترين زمان‌ها در رده‌هاي اول تا سوم ايستادند.

وی پیش از این در کایاک 500 متر نیز نتوانست راهی نیمه‌نهایی شود.

برنامه ورزشکاران‌ ایران در پانزدهمین روز المپيك ( شنبه 91/5/21 )

به گزارش مشرق، کاروان ورزش ایران امروز شنبه و در روز پانزدهم بازی‎های المپیک لندن 3 نماینده در کشتی آزاد دارد و با قرعه سخت آنها، مدال آوری برای این 3 ورزشکار جوان کشورمان که تجربه بین المللی زیادی ندارند کار مشکلی به نظر می رسد.

برنامه رقابت‏های ورزشکاران ایران در روز پانزدهم بازی‏های المپیک لندن به شرح زیر است:

كشتي آزاد - وزن 60 كيلوگرم: مسعود اسماعیل پور ؛ ساعت 16:30

كشتي آزاد- وزن 84 كيلوگرم: احسان لشگری ؛ ساعت 16:39

كشتي آزاد- وزن 120 كيلوگرم: کمیل قاسمی ؛ ساعت 17:15

نتایج مهم:

طلای 55 کیلوگرم کشتی به روسیه رسید

جمال اوتار سلطانوف از روسیه با پیروزی مقابل خینچیگاشویلی از گرجستان مدال طلای وزن 55 کیلوگرم کشتی آزاد رقابت‌های کشتی آزاد المپیک لندن را از آن خود کرد.

به گزارش مشرق، در دیدار فینال وزن 55 کیلوگرم کشتی آزاد بازی‌های المپیک 2012 لندن جمال اوتار سلطانوف از روسیه با برتری مقابل ولادیمیر خینچیگاشویلی گرجستانی مدال طلای این وزن را از آن خود کرد.

ایل کیونگ یانگ از کره شمالی و شینیچی یوموتو از ژاپن هم مدال‌های برنز این وزن را بر گردن آویختند.

حسن رحیمی نماینده کشورمان در این وزن پس از پیروزی در دور نخست در دور دوم مقابل آمیت کومار از هند شکست خورد و با باخت حریفش در مرحله بعد حذف شد.

تکرار فینال بسکتبال المپیک 2008 در لندن

به گزارش مشرق به نقل از فارس، مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های بسکتبال المپیک 2012 لندن با مداد امروز به پایان رسید که تیم ملی آمریکا، جدی ترین مدعی کسب عنوان قهرمانی توانست آرژانتین را با حساب 109 بر 83 از پیش رو برداشته و به راهی نیمه‌نهایی شود.

آمریکا در دور مقدماتی هم آرژانتین را از پیش رو برداشته بود.
اسپانیا، نایب قهرمان دوره گذشته به مصاف روسیه رفت. ماتادورها که در دور مقدماتی مغلوب روسیه شده بودند، در این مرحله توانستند حریف خود را با نتیجه 67 بر 59 از پیش رو بردارند و ضمن گرفتن انتقام، خود را در فینال ببینند.
با نتایج به دست آمده آمریکا و اسپانیا مانند دوره گذشته دیدار فینال را برگزار خواهند کرد. آمریکایی‌ها در 2008 اسپانیا را مغلوب کرده و قهرمان شده بودند.
آرژانتین و روسیه هم در دیدار رده‌بندی به مصاف هم می‌روند.

فینالیستهای والیبال المپیک مشخص شدند

تیم‌های والیبال روسیه و برزیل، دو تیم برتر والیبال جهان با پیروزی در دیدارهای نیمه نهایی مقابل حریفان به فینال رقابت‌های والیبال المپیک 2012 مردان راه یافتند.

به گزارش مشرق، تیم ملی والیبال روسیه شب گذشته در یکی از دو دیدار مرحله نیمه نهایی مسابقات والیبال المپیک 2012 لندن در دیداری که چهار ست به طول انجامید با نتیجه 3 بر 1 از سد بلغارستان گذشت و بعد از آن هم برزیل در دیگر دیدار نیمه نهایی به راحتی و با نتیجه 3 بر 0 ایتالیا را از پیش رو برداشت و به فینال رسید.

برزیل و روسیه در مرحله گروهی با هم در یک گروه قرار داشتند و برزیل در آن مرحله 3 بر 0 روسیه را شکست داد.

برزیل که در المپیک 2004 آتن به عنوان قهرمانی رسید و چهار سال بعد هم با شکست مقابل آمریکا به نایب قهرمانی رضایت داد این بار در لندن سومین فینال المپیک خود را تجربه می‌کند.

کره‌جنوبی به مدال برنز فوتبال المپیک رسید

به گزارش مشرق، شب گذشته دیدار رده‌بندی پیکارهای المپیک لندن در رده مردان و در ورزشگاه میلینیوم شهر کاردیف‌ (مرکز ولز) انجام شد که کره‌جنوبی توانست 2 بر 0 مقابل ژاپن برنده شود.

در این جدال کره‌ای‌ها هر نیمه یک گل زدند تا با کسب پیروزی‌، نشان ارزشمند برنز را بر گردن آویزند. پارک چو‌یونگ در دقیقه 38 و کوجا چول در دقیقه 57 برای کره جنوبی گلزنی کردند.

دیدار نهایی این پیکارها امروز ساعت 18:30 به وقت تهران میان برزیل و مکزیک در ورزشگاه ویمبلی لندن انجام خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مصلحت نبود نتایج المپیک را پیش‌بینی کنیم

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه از نتایج ورزشکاران ایران در سی‌امین دوره بازی‎های المپیک راضی است به فدراسیون‌هایی که نتوانستند انتظارات را برآورده کنند، اشاره کرد و گفت: کمیته‌هایی را تشکیل داده‌ایم که عملکرد این فدراسیون‌ها را آنالیز خواهند کرد.
به گزارش مشرق، محمد عباسی که حدود 11 ماه از حضورش در ورزش به عنوان وزیر می‌گذرد، یکی از تماشاگران ویژه رقابت‌های سی‌امین دوره بازی‌های المپیک است. المپیکی که برای ورزش ایران همراه با رقم خوردن موفقیت‌های تاریخی بوده و مدال‌هایی کسب شده که تاکنون در تاریخ المپیک سابقه نداشته است. محمد عباسی که برای تماشای مسابقات کشتی در محل سالن اکسل حضور داشت در گفتگوی ویژه‌ای با مهر شرکت کرد که در زیر می‌خوانید:
* خودتان پیش بینی می‌کردید که ورزش ایران بتواند در این بازی‌ها چنین درخشان ظاهر شود؟
-
پیش بینی کردن نتایج کاروان ورزش ایران قبل از حضور در بازی‌های المپیک را مصلحت نمی‎دانستم. به همین خاطر اظهار نظری در این مورد نداشتیم.
* دلیل خاصی داشت؟
- دلیلش این بود که من به بچه‌های خودمان اطمینان داشتم و می‌دانستم که آنها با تمام توانشان مبارزه خواهند کرد. اما از آنطرف، از رقبا و حریفان شناخت کافی نداشتم. به همین خاطر پیش بینی کردن را به مصلحت نمی‌دانستم. اما اطمینان داشتم که ورزشکاران ایران بهترین مبارزات‌شان را انجام خواهند داد.
* یعنی هیچ پیش بینی از نتایج کاروان ورزش ایران در بازی‎های المپیک نداشتید؟
- چرا؛ یک پیش بینی باطنی داشتیم که ماحصل برگزاری جلسات پرتعداد با ورزشکاران و روسای فدراسیون‌ها و مربیان بود. ما در حدود 11 ماه گذشته بارها در اردوهای مختلف حضور پیدا کردیم و مهمتر از آن در جلسات متعددی به بررسی عملکرد و شرایط رشته‌های مختلف پرداختیم. بنابراین در پیش بینی باطنی می‌دانستیم که ورزش ما چه خواهد کرد اما ظاهر کردن این پیش بینی را مصلحت نمی‌دانستیم.
* این نتایجی که رقم خورده چقدر به پیش بینی باطنی شما نزدیک است؟
- به هر حال ورزشکاران ما نشان دادند که استعداد بالایی دارند و نتایج خوبی هم گرفتند. این نتایج نشان می‌دهد که پیش بینی باطنی ما که خودباوری جوان‌های ورزش ایران بود، درست بود. جوانان ایران می‌توانند در رویدادهای بزرگ نتایج قابل قبولی بگیرند کما اینکه در این المپیک بهترین نتایج تاریخ ورزش ایران را کسب کردند.
* رقم خوردن بهترین نتایج تاریخ المپیک وظیفه وزارت ورزش را سنگین‌تر از قبل می‌کند؟
- بله همینطور است. به همین خاطر ما کمیته‌هایی را در وزارت ورزش و جوانان تشکیل داده‌ایم که ماموریت دارند عملکرد فدراسیون‌های مختلف را به دقت بررسی کنند و آنالیزشان از نتایج کاروان ورزش ایران را در اختیار وزارت ورزش قرار دهند تا بتوانیم در آینده تصمیمات بهتری را بگیریم.
* در مورد فدراسیون‌هایی که نتایج خوبی نگرفته‎اند هم همین کمیته‌ها تصمیم می‌گیرند؟
- بله دقیقا؛ این کمیته‌ها معیارهایی را برای بررسی عملکرد یک تیم در نظر گرفته‌اند که شامل آیتم‌های مختلفی است. اینها ماموریت دارند نتایج این المپیک را به طور دقیق آنالیز کنند و بعد از تحلیل کامل آن را در اختیار وزارت ورزش قرار دهند.

محمد عباسی در حال گفتگو با خبرنگار مهر در جایگاه خبرنگاران ورزشگاه اکسل
* یعنی ممکن است که برخی روسای فدراسیون‏ها تغییر کنند؟
- نمی‎شود در این مورد به صراحت صحبت کرد. همانطور که گفتم این کمیته‌ها باید با توجه به معیارهایی که دارند گزارش خود را به ما بدهند. یکی از این معیارها عملکرد رئیس فدراسیون است. معیارهای دیگری هم هست که امتیازات خاص خودش را دارد. باید این گزارش‌ها بیاید تا بعد از آن تصمیم گیری کنیم.
* اما این ذهنیت وجود دارد که ناکامی برخی فدراسیون‏ها در هیاهوی موفقیت سایر رشته‏ها گم می‏شود؟
- به هر حال ما نباید یک ناکامی را در میان این همه موفقیت بزرگ کنیم. واقعیت این است که عملکرد کاروان ورزش ایران را به صورت کلی بررسی می‌کنند. ما این دوره بهترین نتایج تاریخ ورزش ایران در المپیک را گرفته‌ایم. حالا اگر یکی دو فدراسیون نتوانسته‌اند انتظارات را برآورده کنند، کمیته‌هایی که گفتم در مورد آنها نظر خواهند داد و ما تصمیم گیری خواهیم کرد.
* این کمیته‌ها شامل چه کسانی می‎شوند؟
- جمعی از پیشکسوتان و مربیان و ورزشکاران را زیر نظر وزارت ورزش انتخاب کرده‌ایم که وظیفه آنالیز عملکرد همه رشته‌ها را برعهده دارند. این هم به این خاطر است که ما در میان این حلاوت و شیرینی موفقیت، از رشته‌هایی که انتظارات را برآورده نکردند غفلت نکنیم.
* واقعیت این است که ورزش ایران زیرساخت خوبی ندارد و این نتایج خوب هم می‌تواند موقتی باشد؟
- یکی از استراتژی‌های ما در وزارت ورزش و جوانان این است که زیرساخت‌ها را توسعه دهیم اما شاخصه اصلی این توسعه بودجه است که باید از سوی دولت و مجلس تخصیص داده شود اما تا به حال چنین اقدامی صورت نگرفته است.
* شما به عنوان وزیر ورزش و جوانان چقدر به ثبات در ورزش اعتقاد دارید؟
- ثبات یکی از ابزارهای لازم برای موفقیت ورزش است اما این ثبات تا جایی خوب است که مانع از اصلاحات ضروری نشود. برخی اوقات نیاز است که اصلاحات صورت گیرد تا حرکات موثرتر و بهتر پیگیری شود.
* تصور می‌کنید ورزش ایران تا پایان بازی‌های المپیک چند مدال دیگر بگیرد؟
- تا به حال که 10 مدال گرفته‌ایم. پیش بینی سخت است اما فکر می‌کنم سه مدال دیگر هم بگیریم که امیدوارم رنگ همه آنها طلا باشد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ذوالقدر عامل اصلی ناکامی در المپیک است/ پولادگر پذیرفت اشتباه کرده!
سرمربی پیشین تیم ملی تکواندوی نوجوانان ایران گفت: دبیر فدراسیون مشکلاتی را برای تکواندو به وجود آورد تا سرانجام کار قهرمان جهان در المپیک 2012 لندن ناکامی باشد.
فرجام دانش در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: چیزی که در مسابقات تکواندوی بازی‌های المپیک از دو نماینده کشورمان روی "شی هاپ چانگ" لندن دیدیم بدن‌های خسته‌ای بود که شادابی لازم را نداشت. متاسفانه تکواندوکاران ما تمرین زده شده بودند و یوسف کرمی از راند دوم به بعد توان مبارزه نداشت. وی ادامه داد: حق تکواندوی ایران ایستادن روی سکوی قهرمانی المپیک بود ولی دشمنی ذوالقدر با مربیان دلسوزی چون مهماندوست و افلاکی باعث شد تا این تیم نتیجه نگیرد. در واقع هرکس با صداقت کار کند در باند دبیر فدراسیون جایی ندارد! دانش نتایج ضعیف تیم ملی تکواندو در لندن را قابل پیش بینی خواند و گفت: مهماندوست و افلاکی برای این تیم پنج سال زحمت کشیده و عناوین باارزشی چون قهرمانی جهان، جام جهانی و آسیا را کسب کردند اما تیم قهرمان جهان به راحتی در لندن زمین خورد. این کارشناس تکواندو با بیان اینکه تیم دو نفره تکواندوی ایران با مشکلات فنی عدیده‌ای مواجه بود، اظهار داشت: کدام تکواندوکاری است که مدال‌های طلا و نقره جهان را در کارنامه دارد اما در ثانیه‌های پایانی مبارزه سه امتیاز از دست می‌دهد؟! اگر مربی برزیل کمی باهوش‌تر بود می‌توانست روی امتیاز چهارم همان ضربه سیلوا روی باقری معتمد اعتراض کرده و برنده از میدان خارج شود! "اعتماد به امتحان پس داده‌ها اشتباه بود"، دانش با بیان این جمله ادامه داد: معلوم نیست به چه دلیلی و با کدام برنامه کادر فنی زحمتکش تیم اول جهان را به یکباره این چنین تغییر دادند. دبیر فدراسیون می‌توانست از بروز مشکل بین مهماندوست و پولادگر جلوگیری کند ولی برعکس آتش اختلافات را زیاد کرد تا به اهداف خود برسد. وی با بیان اینکه "مبارزاتی که از یوسف کرمی پخش شد ناراحتی همه ایرانی‌ها را به دنبال داشت"، افزود: مهماندوست آدم حساسی است که نمی‌تواند مقابل مشکلات ساکت باشد و ذوالقدر دقیقا همین ضعف او را هدف قرارداد و به خاطر چند میلیون تومان تکواندوی ایران را به چنین روزی رساند، چرا که مهماندوست مربی توصیه پذیری نبود. وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه "دلیل کناره گیری شما از تیم تکواندوی نوجوانان ایران نیز دبیر فدراسیون بود؟"، پاسخ داد: برای آنکه تکواندو به حاشیه نرود هیچگاه این موضوع را مطرح نکردم ولی دقیقا حضور ذوالقدر در فدراسیون دلیل قطع همکاری من با تیم نوجوانان بود. دانش در ادامه افزود: در زمان حضورم در تیم تکواندوی نوجوانان ایران دبیر فدراسیون چندین بار از من خواست نام پسرش را در تیم اعزامی به مسابقات قرار دهم اما من به خود اجازه ندادم حق یک نوجوان شهرستانی را پایمال کنم. وی همچنین خاطر نشان کرد: من، مهماندوست و زوار مربیانی هستیم که سفارش پذیر نبوده و نیستیم و تنها به همین دلیل در باند آقای دبیر جایی نداریم. اینها مربیانی می‌خواهند که بله قربان گو باشد! این کارشناس تکواندو در پایان گفت: روز جمعه با پولادگر در لندن تماس گرفتم و گفتم این نتیجه اعتماد به ذوالقدر است و او در حالی که به شدت ناراحت بود عنوان داشت که اشتباه کرده است. قابل ذکر است تیم تکواندوی ایران در رقابت‌های تکواندوی المپیک 2012 لندن با یک مدال نقره به کار خود پایان داد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
محمد باقری معتمد تا یک ماه دیگر جراحی می‏شود
تنها تکواندو کار مدال‌آور ایران در بازی‎های المپیک لندن به دلیل مصدومیت و پارگی رباط پا تا یک ماه دیگر جراحی خواهد شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، محمد باقری معتمد، تنها تکواندوکار کاروان ورزش ایران بود که در بازی‏های المپیک لندن موفق به کسب مدال شد. این تکواندوکار کشورمان بامداد جمعه در رقابت‏های وزن 68- کیلوگرم مسابقات تکواندوی بازی‌های المپیک لندن در مرحله نهایی با شکست برابر "سروت تزگل" از ترکیه به مدال نقره دست یافت. محمد باقری معتمد در حالی نهمین مدال را برای کاروان ورزش ایران کسب کرد که از ناحیه پا مصدوم بود. شدت آسیب دیدگی این تکواندوکار به حدی است که باید طی یک ماه آینده جراحی شود. لطفعلی پورکاظمی، رئیس کمیسیون پزشکی کمیته ملی المپیک در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به این مطلب اظهارداشت: باقری معتمد از ناحیه ساق پا دچار پارگی دو رباط شده است. البته آسیب دیدگی یکی از رباط‎های پاره شده مربوط به پیش از رقابت‌های او در لندن می‎شود اما در جریان مسابقات و در اثر شدت ضربات این رباط و یک رباط دیگر پای باقری معتمد پاره شد. وی تاکید کرد: به واقع محمد باقری معتمد با وجود آسیب دیدگی و پاره شدن دو رباط پایش به مبارزات خود تا مرحله نهایی ادامه داد و به مدال نقره دست یافت. با این شرایط مدال تکواندوکار کشورمان خیلی باارزش است. رئیس کمیسیون پزشکی کمیته ملی المپیک که وضعیت باقری متعمد را در لندن زیر نظر دارد، یادآور شد: باقری معتمد در درمانگاه دهکده المپیک تحت درمان دارویی است تا فعلا از شدت درد او کاسته شود. ضمن اینکه طی یک ماه آینده این تکواندوکار باید جراحی شود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کمیل قاسمی با پیروزی آغاز کرد
کمیل قاسمی، ملی پوش وزن 120 کیلوگرم کشورمان در نخستین دیدار خود در رقابت‌های کشتی آزاد بازی‌های المپیک 2012 لندن موفق به شکست حریف نه چندان مطرح کانادایی شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، کمیل قاسمی، نماینده سنگین وزن کشتی آزاد کشورمان در بازی‌های المپیک 2012 لندن در دور نخست با قرعه استراحت روبه‌رو شد و در دور دوم به مصاف "بوهلار" از کانادا رفت. قاسمی در این دیدار موفق شد در دو تایم با نتایج مشابه (یک بر صفر) از سد حریف خود بگذرد و راهی دور بعد شود. کمیل قاسمی که با قرعه سختی روبه‌روست باید در دور سوم به مصاف "آرتور تایمازوف" از ازبکستان، قهرمان جهان و المپیک برود. "تراول دلاگنف" از آمریکا، "الکسی شیماروف" از بلاروس، قهرمان جهان و "دانیل لیگتی" از مجارستان در گروه قاسمی هستند. در این درحالی است که "بلال ماخوف" روس در پایین جدول گروه بندی، کار بسیار راحتی را برای حضور در دیدار فینال وزن 120 کیلوگرم بازی‌های المپیک 2012 لندن دارد. پیکارهای اوزان 60، 84 و 120 کیلوگرم مسابقات کشتی آزاد بازی‌های المپیک 2012 لندن از ساعت 16:30 امروز در سالن اکسل شهر لندن آغاز شده و امشب با مشخص شدن نفرات برتر این اوزان به پایان می‌رسد.

.angel.

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا به اینجا کشتی گیرای خوبمون بهترین بازی رو کردن تبریک میگم ولی حیف که سنگین وزن بخت با ما یار نبود و دو بار قرعه به ضررمون در اومد و باختیم!!!

mariye.roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشتی ایران خیلی خوبه
امیدوارم مدال طلا رو کسب کنند و سربلند به کشورشون برگردن
حالا مدال هم نشد جوانمردانه مسابقه بدن ازشون ممنونیم :gol:

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه کشتی گیر های عزیزمون بهترین کشتیشون رو گرفتند و هیچ کمکاری نکردند
امید وارم هر سه بتونن مدال برنز رو بگیرن :gol:

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
عجب بد شانس بوديم من 120 رو نديدم ولي ميگن كه شانسي طرف برده اون دوتا هم خيلي خهوب بودن اسماعيل پور كه خيلي زيبا كار كرد حريفش بريده بود ولي با بد شانسي باخت لشكري هم كه رفت زير بگيره حمله كرد اونم با نهايت بدشانسي رفت رو پل .... ديگه شانس نداشتيم
ولي دم هر سه تاشون گرم مردونه جنگيدن درسته باختن ولي حقشون فينال بود به هر حال ايشالا سه تا برنز رو بگيريم

iZass32

عضو جدید
کاربر ممتاز
لشگری از حضور در فینال بازماند

نماینده وزن 84 کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان در بازی‌های المپیک 2012 لندن در مرحله نیمه‌نهایی مقابل حریف قدرتمند آذربایجانی شکست خورد و از حضور در فینال بازماند.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از لندن، دومین روز از رقابت‌های کشتی آزاد المپیک از ساعت 16:30 عصر امروز در سالن "اکسل" لندن آغاز شد که احسان لشگری نماینده وزن 84 کیلوگرم کشورمان پس از پیروزی در دیدار نخست مقابل کشتی‌گیر قزاق در دومین مسابقه هم از سد حریف ارمنستانی گذشت. لشگری در دیدار سوم و مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل آنزور یوریشف به برتری رسید.

نماینده کشورمان در نیمه‌نهایی برابر شریف شریف‌اف، قهرمان 2011 جهان و بهترین کشتی‌گیر سال جهان از آذربایجان شکست خورد.

لشگری در این دیدار در 3 تایم و با نتایج ( صفر بر یک)، (2 بر صفر) و (یک بر 2) مقابل شریف شریف‌اف، قهرمان جهان از آذربایجان باخت و از حضور در فینال بازماند.

وی در گروه بازنده‌ها برای کسب مدال برنز مبارزه خواهد کرد.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره منم باهاتون موافقم
هر سه تاشون مردونه جنگیدن ، و تو بازیهایی که باختن هم هیچ چیزی کم نداشتن ، قاسمی که با بد شانسی تمام باخت و اون دو تای دیگه هم واقعا رقابت نفس گیر و سختی داشتن و برابر بودن و هر چی داشتن گذاشتن - تو اون کشتی هم نمیشه گفت واقعا خادم باید اعتراض میکرد ، چون مطمئن نبود و اگه اعتراض میکرد و اعتراضش وارد نمیشد یه امتیاز دیگه به روس میدادن ، اونوقت دیگه نمیشد 2 امتیاز رو جبران کرد ، تصمیمش یه ریسک سخت بود
حقمون بود امشب یه فینالیست داشتیم و یه طلا میگرفتیم
ایشالله هر سه به برنز برسن چون حریفاشون فینالیست شدن

بالا