[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

• درخشان

رای: 0 0.0%
  • خوب

رای: 4 44.4%
  • متوسط

رای: 5 55.6%
  • ضعیف

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    9
  • نظرسنجی بسته .

aminvo

عضو جدید
برای بحث در این زمینه به اطلاع نسبتا خوب ورزشی هم از تعداد رشته های موجود در المپیک نیاز هست و هم تعداد رشته هایی که باتوجه به مسائل اعتقادی می تونند شرکت کنند. در درجه دوم نیاز هست که پتانسیل جمعیتی و جغرافیایی کشور ها با هم مقایسه بشه تا بشه میزان استعداد های موجود در جامعه را تخمین زد و..... پس از طی این مراحل میشه دید که نتایج که محاسبات تئوری به دست میاد با نتایجی که در عمل به دست میاد چقدر تفاوت داره، مثلا تیم ملی آلمان برای 28 طلا و جایگاه سومی شرکت می کنه ولی در کمال تعجب بدترین کاراوان چند دوره اخیرش انتخاب میشه و نمی تونه بیش از 10 طلا بگیره.
من از گزینه ها گزینه متوسط را با توجه به سطح ورزشکار هامون و تلاششون انتخاب کردن ولی اگه قرار باشه به مسئولین نمره بدیم گزینه خیلی ضعیف هم فکر کنم کم باشه چون واقعا کم کاری می کنند و کشوری مثل ایران با این همه استعداد باید فقط در چند رشته امید به مدال داشته باشه. مجموعه ای از تصمیمات غلط هست که این مشکل را در کشور به وجود آورده و هزران دلیل مثل نداشتن میزان ساعت و امکانات ورزشی مناسب در مدارس، گرون بودن زمین ها ورزش(( از این من خیلی کشیدم چون به تنیس علاقه پیدا کردم ولی ساعتی 9 هزار تومان کرایه زمین و اون هم فقط بر دو تقسیم بشه یعنی باید روزی نزدیک به 15 هزار تومان پول زمین بدی که با فرض سه روز تمرین تنیس در هفته میشه 45 هزار تومان که اصلا به صرفه نیست یعنی پولش نیست و زمانی هم که پولش هست دیگه توان بدنیش نیست.)) و هزار دلیل که خیلی هاش عمومی هستند و همه مردم می دونند.
مایکل فلپس را اگه برنامه تمرین و میران خوراکش را نگاه کنید متوجه خواهید که طلا گرفتن در المپیک چه هزینه هایی دراه 12000 ژول کالری در روز می خوره!!!!!

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای بحث در این زمینه به اطلاع نسبتا خوب ورزشی هم از تعداد رشته های موجود در المپیک نیاز هست و هم تعداد رشته هایی که باتوجه به مسائل اعتقادی می تونند شرکت کنند. در درجه دوم نیاز هست که پتانسیل جمعیتی و جغرافیایی کشور ها با هم مقایسه بشه تا بشه میزان استعداد های موجود در جامعه را تخمین زد و..... پس از طی این مراحل میشه دید که نتایج که محاسبات تئوری به دست میاد با نتایجی که در عمل به دست میاد چقدر تفاوت داره، مثلا تیم ملی آلمان برای 28 طلا و جایگاه سومی شرکت می کنه ولی در کمال تعجب بدترین کاراوان چند دوره اخیرش انتخاب میشه و نمی تونه بیش از 10 طلا بگیره.
من از گزینه ها گزینه متوسط را با توجه به سطح ورزشکار هامون و تلاششون انتخاب کردن ولی اگه قرار باشه به مسئولین نمره بدیم گزینه خیلی ضعیف هم فکر کنم کم باشه چون واقعا کم کاری می کنند و کشوری مثل ایران با این همه استعداد باید فقط در چند رشته امید به مدال داشته باشه. مجموعه ای از تصمیمات غلط هست که این مشکل را در کشور به وجود آورده و هزران دلیل مثل نداشتن میزان ساعت و امکانات ورزشی مناسب در مدارس، گرون بودن زمین ها ورزش(( از این من خیلی کشیدم چون به تنیس علاقه پیدا کردم ولی ساعتی 9 هزار تومان کرایه زمین و اون هم فقط بر دو تقسیم بشه یعنی باید روزی نزدیک به 15 هزار تومان پول زمین بدی که با فرض سه روز تمرین تنیس در هفته میشه 45 هزار تومان که اصلا به صرفه نیست یعنی پولش نیست و زمانی هم که پولش هست دیگه توان بدنیش نیست.)) و هزار دلیل که خیلی هاش عمومی هستند و همه مردم می دونند.
مایکل فلپس را اگه برنامه تمرین و میران خوراکش را نگاه کنید متوجه خواهید که طلا گرفتن در المپیک چه هزینه هایی دراه 12000 ژول کالری در روز می خوره!!!!!

موافقم ، اما متاسفانه مسئولین ما فقط موفقیتها رو بنام خودشون میذارن
همین الان همشون از یوسف کرمی انتقاد میکنن، اما اگه طلا میگرفت سینه سپر میکردن که ما برنامه ریزی دقیقی کردیم
مطمئنا اگه برنامه ریزیا صحیح بود و هدفمند و درست ، ما بیشتر از این مدال میگرفتیم و تو رشته های بیشتری صاحب مدال میشدیم
یه زمانی جودو خیلی به مدال المپیک نزدیک بود و شاید اگه اون اتفاق و قرعه بازی با اسرائیل به میر اسماعیلی نمیافتاد سال 2000 مدال هم میگرفتیم ، اما الان دوباره باید بریم سراغ گرفتن سهمیه ، یا تو بوکس نمیدونم کی بالاخره باید ناطق نوری جای خودشو به یکی دیگه بده ، اگه اشتباه نکنم 2 دهه هست که رییس فدراسیون بوکسه
بعضی از ورزشها هم که بقول شما خیلی گرون در میاد و ورزش پولدارهاست

aminvo

عضو جدید
موافقم ، اما متاسفانه مسئولین ما فقط موفقیتها رو بنام خودشون میذارن
همین الان همشون از یوسف کرمی انتقاد میکنن، اما اگه طلا میگرفت سینه سپر میکردن که ما برنامه ریزی دقیقی کردیم
مطمئنا اگه برنامه ریزیا صحیح بود و هدفمند و درست ، ما بیشتر از این مدال میگرفتیم و تو رشته های بیشتری صاحب مدال میشدیم
یه زمانی جودو خیلی به مدال المپیک نزدیک بود و شاید اگه اون اتفاق و قرعه بازی با اسرائیل به میر اسماعیلی نمیافتاد سال 2000 مدال هم میگرفتیم ، اما الان دوباره باید بریم سراغ گرفتن سهمیه ، یا تو بوکس نمیدونم کی بالاخره باید ناطق نوری جای خودشو به یکی دیگه بده ، اگه اشتباه نکنم 2 دهه هست که رییس فدراسیون بوکسه
بعضی از ورزشها هم که بقول شما خیلی گرون در میاد و ورزش پولدارهاست

حرف شما کاملا درست و صحیح هست. چون آمریکا بیشترین مدال را گرفته این کشور را مثال میزنم و دلیل دیگه ای نداره!!!!
در مدارس آمریکا ورزش به شدت در برنامه ها جا داره و البته امکاناتش هم همه جوره هست، زمین بسکتبال که در خیابان ها به صورت کاملا رایگان وجود داره و همه در هر ساعتی در شبانه روز می تونند استفاده کنند، در اکثر منطقه های مسکونی (منظور شهرک های کوچک هست) استخر سرباز رایگان وجود داره ( که البته پولش را به اجبار توی شارژ پرداخت می کنن.) که نتیجش 16 طلای شنای المپیک میشه.

نکته ای که دوست دارم اضافه کنم این هست که فقط فدراسیون های ورزشی و مدارس نیستند که در این چرخه وجود دارند، کشاورزان هم در این چرخه دخیل هستند. آیا تا به حال فکر کردید چرا وقتی می خواهید به آمریکا سفر کنید اجازه نمی دهند که تخم یا بذر هیچ گونه گیاهی را همراه خود ببرید، حتی اجازه نمی دهند که تخمه هم همراه خود ببرید و اگر متوجه بشوند حتما از شما خواهند گرفت!!!! به این خاطر نیست که مسئولین زمان بیکاری در حین تماشای بیسبال تخمه بشکنند!! آمریکا در تمام محصولاتش اصلاح نژاد انجام داده و مواد غذاییش داری حداکثر کیفیت هایی هستند که مواد غذایی می تونه داشته باشه. ضمن اینکه در آمریکا پروش دام به روش ارگانیک هم وجود داره و دارای بسته بندی های متفاوت هست که فرد مصرف کننده متوجه میشه که ارگانیک استفاده میکنه یا نه.
یک چرخه خوب نیاز هست تا بشه این همه مدال را گرفت و با جمعیتی حدود 400 میلیون با چینی که 1 میلیار جمعیت داره و طبیعتا استعداد بیشتری در این کشور مجود هست رقابت کنه و گوی اولی را از اون ها پس بگیره.
اگر کشور آلمان هم به این رونده رو به رشدی که داره ادامه بده و به مهاجرین زیادی که در سال های اخیر برای افزایش جمعیتش گرفته توجه بشه دوره ی بعد انتظار میره در جایگاه سوم به طور قطعی و با فاصله از کشور چهارم به ایسته.
شرمنده توضیح زیاد دادم فقط دوست داشتم اطلاعاتم را به اشتراک گذاشته باشم

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
در بوکس توی اسیا مقام اوردن درسته ولی شما میاین بقیه ی رشته ها رو با بوکس مقایسه میکنین ... من که گفتم اینکا رو نکنین ... چرا؟؟؟ چون در تکواندو و کشتی و و غیره هر کسی که ببازه بازم شانس داره و احتمال گرفتن مدال نقره .!اما در بوکس این سوسول بازیا نیست .جهت اطلاع شما درباره ی علی مظاهری: سبک بوکس علی مظاهری به گونه ای هست که میتونست از پس بوکسر ایتالیایی بر بیاد !با کمی همت و تعصب که میدونم داره .... احسان روز بهانی هم که شک نکن حریف قزاق خودشو برده بود اما کسی توجه نکرد .. چرا ؟؟؟چون همه حتی مربیا و حتی کارشناس به اصطلاح بوکس اقای دلشاد از بوکسر قزاقی میترسیدن ... مهدی تلوتی هم که تجربش کم بود ...ولی بوکس خوبی رو به نمایش گذاشت ... شما به این فکر نمیکنی که اگه تیم ملی و مسئولین پشت اقای سپهوندی رو گرفته بودن الان یک مدال طلای ما حتمی بود .مرتضی سپهوندی در اولین حضورش در المپیک چهارم شد و به نائب قهرمان المپیک قبلی باخت اونم با 4 امتیاز اختلاف...و البته کوچ خوبی نداشت .
خوب اگه اینطور که میگید باشه سخت ترین رشته میتونه تیراندازی باشه.چون همزمان با 60 نفر رقابت بکنید.ولی مثلا تو بوکس احتمال وجود داره قرعه خوبی بهتون بخوره و به راحتی بالا بیاین.در کل تو هیچ رشته ای سوسول بازی وجود نداره عزیزم.اینکه حالا شانس مجدد میتونی داشته باشی رو اسمش رو سوسول بازی نزار!!! اینکه میگی سبک مظاهری جوری هستش که میتونست ایتالیا رو ببره رو قبول ندارم.معمولا ما ازین حرفا زیاد میزنیم.اینو وقتی میتونی بگی که مثلا با ایتالیا بازی میکرد و با اختلاف کمی میباخت و میگفتیم اگه دقت میکرد میتونست ببره.ولی اینکه هنوز بازی نکرده و پیش بینی میکنیم که تا فینال بیاد رو قبول ندارم.!! منم در مورد اینکه مربیای ما خوب نبودند کاملا باهات موافقم.

paranoide

عضو جدید
سلام
به نظر من عملکردشون نسبت به قبل خیلی بهتر شده بود. برای بهتر شدن وزرش قهرمانی کشور باید از مدارس شروع کنند و مسابقات رو در سطح مدارس شروع کنند و از اونجا استعداد یابی کنند. یادمه حدود 10 سال پیش بود که اقای مصطفی کارخانه (سرمربی والیبال) مدرسه ما اومده بود و دنبال قد بلند ها بودند. بعدها فهمیدم کل ایران رو گشته بود تا تیم رو ببنده. اینطور شد که والیبال ایران الان تو اسیا حرفی برای گفتن داره. اگه یادتون باشه نوجوانان قهرمان جهان شد. یا مثلا یادمه دوران راهنمایی یه دوره مسابقات کشتی دانش اموزی برگزار شد که بعد از اون خیلی از بچه ها رفتن به باشگاه ها و کشتی رو شروع کردند و چند تاشون هم قهرمان کشور شدند.
البته به نظر من برای گرفتن مدال بیشتر بهتره برن دنبال ورزش های تک نفره و کم هزینه.

SIMA.T

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به محدودیتهایی که داریم بنظرم عملکرد خوبی داشتیم...

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به محدودیتهایی که داریم بنظرم عملکرد خوبی داشتیم...

اینم حرف جالبیه و البته درست ، مطمئنا همه ورزشکارامون نهایت تلاش خودشون رو کردن
اما مدیرای ورزشی ما چیکار کردن براشون؟؟
یه ماه مونده به المپیک یهو رییس چند تا از فدراسیونها رو تغییر دادن ، برای تیم والیبال اون موقع نتونستن 2 تا بازی تدارکاتی جور کنن ، فوتبالمون همش با تیمهای درجه چند بازی دوستانه میذاره ، تیر اندازهامون با تفنگهای قرضی تو مسابقات جهانی شرکت میکنن ،دوچرخه سوارها برای تمرین رو پیست حتما باید اردوی خارجی داشته باشن و یه پیست درست و حسابی نداریم و خیلی از ورزشکارامون تو خیلی از رشته ها حقوق درست و حسابی ندارن
با این حال ممنون از نظرتون

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظرم اینو باید 2 قسمتش بکنیم.
1-عملکرد فدراسیون های ورزشی و سازمان ورزش
2-عملکرد ورزشکارامون

در مورد ورزشکارا بنظر من همشون خوب بودند و حتی بعضیاشون فراتر از حد انتظار بودند.که نمونش کشتی فرنگی و ...
ولی بنظرم فدراسیون و سازمان ورزش عملکرد خوبی نداشتند و نگاه برابر به رشته ها نکردند!!!و میشه گفت نمره قبولی نگرفتند.

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
خوب اگه اینطور که میگید باشه سخت ترین رشته میتونه تیراندازی باشه.چون همزمان با 60 نفر رقابت بکنید.ولی مثلا تو بوکس احتمال وجود داره قرعه خوبی بهتون بخوره و به راحتی بالا بیاین.در کل تو هیچ رشته ای سوسول بازی وجود نداره عزیزم.اینکه حالا شانس مجدد میتونی داشته باشی رو اسمش رو سوسول بازی نزار!!! اینکه میگی سبک مظاهری جوری هستش که میتونست ایتالیا رو ببره رو قبول ندارم.معمولا ما ازین حرفا زیاد میزنیم.اینو وقتی میتونی بگی که مثلا با ایتالیا بازی میکرد و با اختلاف کمی میباخت و میگفتیم اگه دقت میکرد میتونست ببره.ولی اینکه هنوز بازی نکرده و پیش بینی میکنیم که تا فینال بیاد رو قبول ندارم.!! منم در مورد اینکه مربیای ما خوب نبودند کاملا باهات موافقم.
بله درسته / پیش بینی نباید کرد / اما هر دو چپ گارد بوکس میکنن... و قد علی مظاهری بلند تره . اگر سرعت دستش هم بیشتر از اون باشه خوب اینطوری شرایط بوکس به نفع علی است ... منظور من اینه / نمیگم 100 % میبره / عزیزم در تیر اندازی نگران این نیستی که تیری که میاد به تو میخوره یا از کنارت رد میشه /اما در بوکس اگر یک دهم ثانیه فکرت قاطی کنه فاتحت خوندست . البته کسی که بوکسر نیست نمیتونه درک کنه . منم تا زمانی که مشت نخورده بودم نمیدونستم یعنی چی!!! اما در ثانیه ثانیه ی بوکس فکرت به زدن و دفاع کردن و درست زدن و درست دفاع کردن باشه خیلی سخته / به هر حال تیر انازی یه تیر میزنی ... چند ثانیه استراحت میکنی ... اما بوکس...اره همه ورزشا سخت هستن درسته

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظرم اینو باید 2 قسمتش بکنیم.
1-عملکرد فدراسیون های ورزشی و سازمان ورزش
2-عملکرد ورزشکارامون

در مورد ورزشکارا بنظر من همشون خوب بودند و حتی بعضیاشون فراتر از حد انتظار بودند.که نمونش کشتی فرنگی و ...
ولی بنظرم فدراسیون و سازمان ورزش عملکرد خوبی نداشتند و نگاه برابر به رشته ها نکردند!!!و میشه گفت نمره قبولی نگرفتند.

آره میشه این کارم کرد ، اما من سوالم با همه این موارد بود و پرسیدم عملکرد ورزش ایران رو در چه حدی میدونید
چون خیلیا فقط پشت موفقیتها هستن و پشت شکست ها نه ، دیدیم که عباسی وزیر ورزش تو اون برنامه ای که مستقیما از لندن پخش میشد چطور حق به جانب حرف میزد در حالی که همه میدونیم این نتایج حداقل به وزارت جدید التاسیس ورزش ربطی نداره و البته برخی شکستها ربط پیدا میکنه چرا که بی دلیل و در بدترین موقع اقدام به تغییر روسای فدراسیون ها کردن
فکر کنم ورزش و ورزشکارای ما پتانسیل بیشتر از این رو دارن و نمیشه گفت این نتایج درخشان بوده و برای رسیدن به نتایج درخشان باید برنامه ریزی بهتری داشته باشیم

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله درسته / پیش بینی نباید کرد / اما هر دو چپ گارد بوکس میکنن... و قد علی مظاهری بلند تره . اگر سرعت دستش هم بیشتر از اون باشه خوب اینطوری شرایط بوکس به نفع علی است ... منظور من اینه / نمیگم 100 % میبره / عزیزم در تیر اندازی نگران این نیستی که تیری که میاد به تو میخوره یا از کنارت رد میشه /اما در بوکس اگر یک دهم ثانیه فکرت قاطی کنه فاتحت خوندست . البته کسی که بوکسر نیست نمیتونه درک کنه . منم تا زمانی که مشت نخورده بودم نمیدونستم یعنی چی!!! اما در ثانیه ثانیه ی بوکس فکرت به زدن و دفاع کردن و درست زدن و درست دفاع کردن باشه خیلی سخته / به هر حال تیر انازی یه تیر میزنی ... چند ثانیه استراحت میکنی ... اما بوکس...اره همه ورزشا سخت هستن درسته

اگر اینجور که میگید باشه و شرایط فیزیکی مظاهری خیلی خوب باشه خوب یک آیتم مثبتی هست که نسبت به حریفاش داره.ولی خوب کسی که این آیتم ها رو داشته باشه دلیل بر این نیست که حتما برنده میشه!!!اگر اینطور بود ایشون تا بحال چنتا مدال جهانی داشتند.
هر رشته سختی خاص خودشو داشته باشه.اینکه میگید در تیراندازی تیر به تیرانداز نمیخوره مقایسه اصلا جالبی نیست
تو تیر اندازی تمرکزتون اینقدر باید بالا باشه که بهترین تیر رو شلیک کنید.چون اگه تمرکز نداشته باشی امکان داره امتیازتون خیلی پایین بشه.
اینطور که شما داری از بوکس حمایت میکنید نشون میده چون ورزش مورد علاقتون هستش اینطور میگید!!!
تو تیراندازی اگه یک اشتباه کوچیک بکنید امتیازتون خیلی پایین میره و کولی از رقبا عقبتر میوفتید. ولی تو بوکس 1 امتیاز به حریف میدید و جا برای جبران وجود داره!!!

در کل بازم بگم این روش مقایسه ای که پیش گرفتید اصلا منطقی و جالب نیست

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
اگر اینجور که میگید باشه و شرایط فیزیکی مظاهری خیلی خوب باشه خوب یک آیتم مثبتی هست که نسبت به حریفاش داره.ولی خوب کسی که این آیتم ها رو داشته باشه دلیل بر این نیست که حتما برنده میشه!!!اگر اینطور بود ایشون تا بحال چنتا مدال جهانی داشتند.
هر رشته سختی خاص خودشو داشته باشه.اینکه میگید در تیراندازی تیر به تیرانداز نمیخوره مقایسه اصلا جالبی نیست
تو تیر اندازی تمرکزتون اینقدر باید بالا باشه که بهترین تیر رو شلیک کنید.چون اگه تمرکز نداشته باشی امکان داره امتیازتون خیلی پایین بشه.
اینطور که شما داری از بوکس حمایت میکنید نشون میده چون ورزش مورد علاقتون هستش اینطور میگید!!!
تو تیراندازی اگه یک اشتباه کوچیک بکنید امتیازتون خیلی پایین میره و کولی از رقبا عقبتر میوفتید. ولی تو بوکس 1 امتیاز به حریف میدید و جا برای جبران وجود داره!!!

در کل بازم بگم این روش مقایسه ای که پیش گرفتید اصلا منطقی و جالب نیست
حق با شماست دوست عزیز...مرسی از توجهت

بالا