فروم رسمی دانشگاه علوم و تحقیقات فارس ( جدید)

soltanimehr66

عضو جدید
کم کم داره جدی میشه

کم کم داره جدی میشه

سلام احسان
تو این مدت من وعلی دس تنها بودیم. خوشحالم که قوی برگشتی;)
ایشالا وقتی طبق برنامه پیش بریم و وبلاگمون رو به سایت تبدیل کنیم و ........ ( اینا محرمانس:biggrin: ) بقیه از نگرانی فروم رسمی در میان:cool:

soltanimehr66

عضو جدید
راستی یادم رفت
همینجا باید از دوست عزیز benefic.h کمال تشکر رو داشته باشم که واقعا در همه موارد کمک بچه های دانشگاه هستن و به فکر پسشرفت دانشگاه
ایشون خیلی به گردن بچه ها حق دارن و قوی ترین وبلاگ رو بین همه ما;)
از طرف همه تشکر میکنم
موفق باشید

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام احسان
تو این مدت من وعلی دس تنها بودیم. خوشحالم که قوی برگشتی;)
ایشالا وقتی طبق برنامه پیش بریم و وبلاگمون رو به سایت تبدیل کنیم و ........ ( اینا محرمانس:biggrin: ) بقیه از نگرانی فروم رسمی در میان:cool:

دوباره داری طعنه و کنایه هاتو شروع می کنیا

قرار شد تموم کنید بحث و

حالا دوباره یکی پیدا میشه وای میسه جواب دادن بقیه هم باید بیان آب رو آتیش بریزن

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
می خوام از حرف زدن دیگه در بیایم

می خوام از حرف زدن دیگه در بیایم

دوباره داری طعنه و کنایه هاتو شروع می کنیا

قرار شد تموم کنید بحث و

حالا دوباره یکی پیدا میشه وای میسه جواب دادن بقیه هم باید بیان آب رو آتیش بریزن

نه عزیز علی جون راست میگه :redface:
من این 10 12 روز که شیراز نبودم همه کارای وبلاگ رو دو تا علی ها انجام دادن

حالا بگذریم من هنوز منتظر جواب دوستان فعال هستم برای مقاله ها و ترجمه ها و پروژه هاشون:)
خودم هم شروع کردم می خوام از حرف زدن دیگه در بیایم;)
www.elec-fsr.blogfa.com

شاد و سربلند باشید

محمد فرزانه

عضو جدید
سلام
احسان جان من این فروم دیدم اینطور شد بد بین شدم
یه بارم چند وقت پیش یه وبلاگ راه انداختم از بس دست توش بردم دیگه بالا نیومد
هیچ اخطاری ام نمیداد
میگم حالا که اول کارید بهتر نیست این فعالیت هارو یه جای مطمعن انجام بدید
مطالبتونو من دانلود میکنم عالیه .ولی حیفه از صفر شروع بشه.
من تو بحث آموزش دوست دارم کار کنم و باشگاه خوبه ولی جایی که مطمعن باشه و فقط توسط بچه های ما اداره بشه یه مزه ی دیگه ای داره
من نمیدونم برای فعالیت علمی سایت وبلاگ یا فروم خوبه
ولی اگه شده پولم بدیم ولی با پشتوانه و اطمینان کار کنیم
. درسته هدف تعالی علمیه ولی از صفر شروع کردن هم ضد حال بزرگیه که نباید اتفاق بیافته
نظرت برام مهمه
یا علی

soltanimehr66

عضو جدید
ممنونم دوست عزیز بابت نگرانیت
ایشالا همین یکی دو ماهه وبلاگ رو به سایت تبدیل میکنیم و گسترشش میدیم
البته اگه کارا خوب پیش بره و بچه ها ما رو دس تنها نزارن;)

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای فعالیت که الان میکنیم نگرانی نداره
برخلاف سایتها ما که به هاستشون وابسته هستن ما از سیستم های شیر کردن استفاده میکنیم و استفاده از اونها تا بینهایت ادامه داره فقط باید روش اونو بلد باشی

alirad10120

عضو جدید
سلام
امیدوارم وقتی این فروم یا اون سایت یا هر چیز دیگه راه افتاد بشینیم توش جای بحث های پراکنده درباه ی وضعیت دانشگاه صحبت کنیم.
مثلا من امروز(شنبه) صبح دانشگاه بودم. فوج فوج آدم جدید می دیدم. می گن 2000 تا ورودی جدید گرفتن. راستی واقعا اینا تا حالا تونستن واسه قبلیا امکانات فراهم کنن که حالا 2000 تا ورودی جدید گرفتن.
یا اینکه از همین اول اوضاع آزمایشگاه ها بی ریخته. کاغذ زدن به دیوار که همه ی آزمایشگاه ها از 15 مهر به بعد.
یا یه خبر خوش! کرایه سرویس ها علی رغم افزایش تعداد بچه ها شده 600 تومن.

حالا وضعیت کلاسا و سلف و کتابخونه و کافی نت و .... بماند واسه وقتی که 4-5 هفته گذشت و جو اول مهر و ماه رمضون از بین رفت.

NimaSalary

اخراجی موقت
ببخشید.

ببخشید.

علی جان حرف شما درسته... حق با تو هست دوست خوب و باهوشم

اما من احساس کردم که داری مسخره می کنی.:smile:

از دانشجوی خوب iT هم ممنونم. واقعا فعال هستید.

و به بخشید که دیر جواب دادم من دارم یک پرتال تخصصی عمران راه می ندازم

این روزها درگیر دامین و هاستینگ اون بودم.:(

اینم هم آدرس اون هست فکر کنم دارم سنگ تموم می ذارم;)

www.farsCivil.IR

elhamgh6666

عضو جدید
من از فروم دیدن کردم عضوم شدم واقعاً عالی بود بچه ها دست همگی درد نکنه:w27:

copperfield

عضو جدید
عجب!!

عجب!!

سلام بچه ها!!!منم گیر دادم به تاپیکهای زیرخاکی ها!!!

راستش من میبینم که اینجوری که دوستان پیش میرن هیچ فروم و انجمنی جواب نمیده.

من تو فکر ساخت یک فروم یا وبسایت (ترجیحا فروم)هستم...

دوستان , همکاری میکنید؟شروع کنم یا نه؟

همین...

مرسی

dr.defacer

عضو جدید
راه اندازیش که کار چند دقیقست مهم اینه که بچه ها داخلش کار کنن !
برای راه اندازی یک هاست+دامنه میخواید و یک قالب که میشه SMF نصب کرد یا VBulletin یا....
خواستید راه بندازید من پایم ! مشکلم داخل راه اندازیش داشتید یگید خودم نصب می کنم

copperfield

عضو جدید
راه اندازیش که کار چند دقیقست مهم اینه که بچه ها داخلش کار کنن !
برای راه اندازی یک هاست+دامنه میخواید و یک قالب که میشه SMF نصب کرد یا VBulletin یا....
خواستید راه بندازید من پایم ! مشکلم داخل راه اندازیش داشتید یگید خودم نصب می کنم

مرسی دوست عزیز...راستش خودمم چندین ساله تو کار ساخت سایت و ... هستم هم با smf و vb و ipb و خلاصه هر چی بگید کار کردم ولی حتما از کمک شما استفاده میکنم...

مرسی از لطف بینهایتتون

dr.defacer

عضو جدید
راستش با وضعی که من اینجا دیدم که جز چندنفره خاص کسی فعالیتی نمیکنه فکر نکنم چندان استقبالی از فروم بشه ! ولی اگر راه انداختی حتما خبر بده !

hunny

عضو جدید
من هم با dr موافقم ولی نباید نا امید شد بالاخره باید یه روزی این بی تحرکی تموم شه اگه کمکی بخواین من هم هستم موفق باشید

M☼HAMMAD

عضو جدید
درود
فروم خیلی بهتره، من پایه هستم
اما دوستمون خوب حرفی زدندف مهم فعالیت بچه ها هست، وگرنه میمونه رو دستمون !!!
در مورد قالب، VB بهترین هست دیگه
اما اگر بخواییم لایسنس بخریم خوب گرون میشه، پس از قالب های مجانی وی بی میتونیم استفاده کنیم فعلا
زیاد از نصب و ... سر در نمیارم، اما برای بعدش، من هم هستم
بریم تو کارش پس !

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

من هر سال شاهد صحبتهای این چنینی در باره راه اندازی فروم و یا گروههای علمی و فعالیت های فوق برنامه هستیم و حتی فرومهایی، وبلاگ هایی و بعضاً سایت هایی ایجاد میشه ولی بعد از مدتی فعالیت ها قطع میشه و همه چیز تموم میشه چراکه همیشه تشکیل این گروهها با تعداد محدودی افراد شروع میشه و چون هیچ تعهدی وجود نداره بعد از مدتی کوتاه افراد به علت مشغله های شخصی و ... فعالیت رو رها میکنه، نکته خیلی مهمی که این مواقع بهش توجه نمی شه تفاوت رشته هست که فاکتور مهمی هست، وقتی افراد یک گروه از رشته های متفاوتی باشند هسته اصلی فعالیت انسجام کافی رو نداره چراکه در صورت غیبت یکی از افراد،افراد دیگه از نظر علمی در رشته فرد مورد نظر تخصصی ندارند و اون بخش فعالیت کاملاً غیر فعال میشه!

به نظر من یا شروع فعالیتتون در حدودوبلاگ باشه یا به جای ایجاد فرومی که مدیریتش کاری وقتگیر و مشکلهست ا همین جا برای توسعه کارتون و شروع اولیه فعالیتتون برای جذب نیرو استفاده کنید.

سعی کنید کار بچه های قبلی رو تکرار نکنید، اونها هم از این حرفها زیاد زدند، ولی نیمه کار فعالیتشون متوقف شد.

تازه وارد

عضو جدید
سلام دوستان عزیز

من هر سال شاهد صحبتهای این چنینی در باره راه اندازی فروم و یا گروههای علمی و فعالیت های فوق برنامه هستیم و حتی فرومهایی، وبلاگ هایی و بعضاً سایت هایی ایجاد میشه ولی بعد از مدتی فعالیت ها قطع میشه و همه چیز تموم میشه چراکه همیشه تشکیل این گروهها با تعداد محدودی افراد شروع میشه و چون هیچ تعهدی وجود نداره بعد از مدتی کوتاه افراد به علت مشغله های شخصی و ... فعالیت رو رها میکنه، نکته خیلی مهمی که این مواقع بهش توجه نمی شه تفاوت رشته هست که فاکتور مهمی هست، وقتی افراد یک گروه از رشته های متفاوتی باشند هسته اصلی فعالیت انسجام کافی رو نداره چراکه در صورت غیبت یکی از افراد،افراد دیگه از نظر علمی در رشته فرد مورد نظر تخصصی ندارند و اون بخش فعالیت کاملاً غیر فعال میشه!

به نظر من یا شروع فعالیتتون در حدودوبلاگ باشه یا به جای ایجاد فرومی که مدیریتش کاری وقتگیر و مشکلهست ا همین جا برای توسعه کارتون و شروع اولیه فعالیتتون برای جذب نیرو استفاده کنید.

سعی کنید کار بچه های قبلی رو تکرار نکنید، اونها هم از این حرفها زیاد زدند، ولی نیمه کار فعالیتشون متوقف شد.

منم با گفته ی Benefic.H موافقم سال پیش همین موقعها همین جا اتفاقات زیادی قرار بود بیفته اما به دلایلی نشد یعنی خیلیها دوست داشتن فعالیتی داشته باشن اما نشد نمی خوام بگم برای شما هم همین اتفاق می افته اما همیشه یاد گرفته ایم که گذشته ها مثل آینه است به نظر منم تا اعضا و دوستانتون کامل نشده صبر کنید و ببینید این حس حال شروع باقیه یا نه و ....
امیدوارم تلاش شما نتیجه بده و ...

M☼HAMMAD

عضو جدید
ببینید، حرف شما درسته
اما نمیشه که همینطوری موند !
ششاید بگین اینا ترم پایینی هستن ( من ترم 3 ) کللشون داغه و ...
اما همین جا، ما بخش برق فعالی داریم تقریبا، دوستانی هستند که بتونند کمک کنند
نفت با من
باقیش هم همینطوری پیدا میشه
با اینکه همینطوری خودمون به دوست هامون بگیم ما 1 فروم زدیم بیا و ... کاری پیش نمیره
باید توی نشریه های دانشگاه توی برد و ... اطلاعیه بدیم، به علاوه با رئیس گروه ها هم میشه صحبت کرد و ...

لطفا شما که تجربتون بیشتره در اختیار ما قرار بدید باز هم تجربتون رو

موفق باشید

dr.defacer

عضو جدید
حرف شما کاملا درسته !
اگر می خواید راه اندازی کنید شروع کنید !
رشته کامپیوتر وفناوری اطلاعات با من !
اگر می خواید سریع مشخص کنید و اطلاع بدید !
اگرم خواستید بگید قوانینشم بنویسم همینجا بذارم

forough gh

عضو جدید
;)آنکه به خداوند پاک و مهربان بیش از دیگران امید و بیم بسته است
بیش از همه در خور ستایش است

M☼HAMMAD

عضو جدید
حرف شما کاملا درسته !
اگر می خواید راه اندازی کنید شروع کنید !
رشته کامپیوتر وفناوری اطلاعات با من !
اگر می خواید سریع مشخص کنید و اطلاع بدید !
اگرم خواستید بگید قوانینشم بنویسم همینجا بذارم
بگذارید 1 تیم تشکیل بدیم، ذور هم جمع شیم تو یاهو یا هرجای دیگه و گروهی کار کنیم،
فعلا با شما 4 یا 5 نفر هستیم که میخواییم شروع کنیم، هر چه بادا باد، ما نهایت تلاش خودمون رو میکنیم !

دوستان برای هماهنگی اولیه و تشکیل گروه ، هرکی مایل به همکاری هست برای ساخت، طراحی و سایر کارهای اولیه فروم ، برای من یک پی ام ارسال کنه و یاهو آی دیش رو بگه که با هم بیشتر در تماس باشیم و گروه بنیانگذاران رو تشکلیل بدیم

منتظر هستم

hunny

عضو جدید
بگذارید 1 تیم تشکیل بدیم، ذور هم جمع شیم تو یاهو یا هرجای دیگه و گروهی کار کنیم،
فعلا با شما 4 یا 5 نفر هستیم که میخواییم شروع کنیم، هر چه بادا باد، ما نهایت تلاش خودمون رو میکنیم !

دوستان برای هماهنگی اولیه و تشکیل گروه ، هرکی مایل به همکاری هست برای ساخت، طراحی و سایر کارهای اولیه فروم ، برای من یک پی ام ارسال کنه و یاهو آی دیش رو بگه که با هم بیشتر در تماس باشیم و گروه بنیانگذاران رو تشکلیل بدیم

منتظر هستم

منم هستم تا الان هم 4تا از دوستام قول 100%دادن مثل اینکه همه ورودی 87 هستیم

dr.defacer

عضو جدید

منتظر هستم
احتیاج به طراحی نیست فقط باید نصب شه که فقط چند دقیقه طول میکشه ! راه اندازیش سادست فقط یک قرار داخل کنفرانس یاهو بگذارید که بشینیم و صحبتاشو یکنیم

IranianWay

عضو جدید
در رابطه با نرم افزار سایت وی بولتین یا SMF اگر خواستید برای کارهای فنی اندک اطلاعاتی در اختیار دارم.
در مورد هاست و دامنه هم با خیلی از شرکت ها آشنایی دارم.

M☼HAMMAD

عضو جدید
مرسی دوستان
میشه هر کی اعلام آمادگی کرد، 1 پی ام بزنه به من و یاهو آی دی بهم بده، که 1 قرار فیکس کنم ؟!
اینطوری که هر کی بگه من هستم، فایده نداره، باید دور هم جمع شیم، لطفا 1 پیام خصوص در همین سایت برام بفرستید با محتوای یاهو آی دیتون
پیشاپیش ممنونم

M☼HAMMAD

عضو جدید
مرسی از دوستان بابت این همه شور...من فرار نکردما...فقط یکی 2 روزی نبودم...منم که هستم:redface:

همینجا آیدیمو میگم فقط زیاد رو یاهو آن نیستم...لطفا قبلش خبرم کنید: civilizable_90

متشکرم...
دقیقا دیشب داشتم میگفتم، پیشنهاد دهنده زنگ زد و فرار کرد :دی
مرسی دوست من ...
از دیروز که به خاطر عیدی عید فطر یاهو مسنجر باز نمیشه
حتی وب مسنجر خود سایت یاهو هم باز نمیشه
اما میشه از سایت www.meebo.com استفاده کرد برای لوگین کردن، از اونجایی که در اینجور سایت ها نمیشه کنفرانس انجام داد، فعلا کمی صبر میکنیم تا هم اوضاع درست شه، هم هسته اصلی سایت درست و حسابی شکل بگیره و بعد میریم سراغ سایت
و اما تا اونجا شکل بگیره من توی همین فروم 1 گروپ پرایوت درست میکنم و دوستانی که مایل به همکاری هستند رو اینوایت میکنم اونجا
جز دوستان عزیزم :"" copperfield و dr.defacer و hunny "" هر کسی مایل به همکاری بود، بگه تا اینوایتش کنم

موفق باشید

hunny

عضو جدید
دقیقا دیشب داشتم میگفتم، پیشنهاد دهنده زنگ زد و فرار کرد :دی
مرسی دوست من ...
از دیروز که به خاطر عیدی عید فطر یاهو مسنجر باز نمیشه
حتی وب مسنجر خود سایت یاهو هم باز نمیشه
اما میشه از سایت www.meebo.com استفاده کرد برای لوگین کردن، از اونجایی که در اینجور سایت ها نمیشه کنفرانس انجام داد، فعلا کمی صبر میکنیم تا هم اوضاع درست شه، هم هسته اصلی سایت درست و حسابی شکل بگیره و بعد میریم سراغ سایت
و اما تا اونجا شکل بگیره من توی همین فروم 1 گروپ پرایوت درست میکنم و دوستانی که مایل به همکاری هستند رو اینوایت میکنم اونجا
جز دوستان عزیزم :"" copperfield و dr.defacer و hunny "" هر کسی مایل به همکاری بود، بگه تا اینوایتش کنم

موفق باشید

الان یاهو باز میشه

بالا