.....
ما کی اینجوری اب مینوشیم؟؟؟؟چرا چشات لوچ شد؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی لیوان داری؟میبری؟ما کی اینجوری اب مینوشیم؟؟؟؟![]()
من لیوان ندارم همرام!!! همیشه تو دانشکده با دست آب میخورم!!!حوصله بار اضافه لیوانو ندارم :|
تو خونه بله حال میده ولی بیرون اصلا، من که نمیتونم همه جای آدم خیس میشه تازه دستامون هم کثیفهتا یه بار اینجوری آب نخوری نمی تونی بدونی چه حالی می ده! این از اون کاراس که اگه انجامش ندی می گن،نصف عمرت برفناس![]()
من هرجور شده حتی اگه کیفم کوچیک بود این بار اضافه رو یه جوری جا میدم با خودم میبرممن لیوان ندارم همرام!!! همیشه تو دانشکده با دست آب میخورم!!!حوصله بار اضافه لیوانو ندارم :|
هاهاهاهاهاهاهاتو خونه بله حال میده ولی بیرون اصلا، من که نمیتونم همه جای آدم خیس میشه تازه دستامون هم کثیفه
من هرجور شده حتی اگه کیفم کوچیک بود این بار اضافه رو یه جوری جا میدم با خودم میبرم![]()
من هرجور شده حتی اگه کیفم کوچیک بود این بار اضافه رو یه جوری جا میدم با خودم میبرم![]()
تو خونه بله حال میده ولی بیرون اصلا، من که نمیتونم همه جای آدم خیس میشه تازه دستامون هم کثیفه
تو خونه بله حال میده ولی بیرون اصلا، من که نمیتونم همه جای آدم خیس میشه تازه دستامون هم کثیفه
تو که خوابت میومدواقعاااااااااااااااا؟ ( با لحن خانوم شیرزاد خونده بشه لدفن ) :دی
نگران نباش با همون لحن خوندم:دیواقعاااااااااااااااا؟ ( با لحن خانوم شیرزاد خونده بشه لدفن ) :دی
حتما تو خونه بهت اجازه نمیدناتفاقا من تو خونه با لیوان می خورم،بیرون حال می ده! انقده خوبه![]()
نگران نباش با همون لحن خوندم:دی
حتما تو خونه بهت اجازه نمیدن![]()
نه، تو خونه من اط شیر، آب نمی خورم،بطری آبو سر می شکماون که انده حالههههه
![]()
نه، تو خونه من اط شیر، آب نمی خورم،بطری آبو سر می شکماون که انده حالههههه
![]()
واقعا یه خسته نباشید به شما باید گفت، استادی هستین برای خودتون آفرین![]()
واقعا یه خسته نباشید به شما باید گفت، استادی هستین برای خودتون آفرین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فرق بین دخترا و پسرا...!!!!!!! | تالار عکس | 32 | |
![]() |
فرق بین خوابیدن دختروپسر | تالار عکس | 14 | |
![]() |
فرق بین عکسها چیه؟؟؟؟ | تالار عکس | 14 | |
![]() |
فرق بین تماشاگرها / ترول | تالار عکس | 0 | |
![]() |
فرق بین زنان با مردان+ فقر | تالار عکس | 20 |