فتوای جدید در خصوص حلال بودن بوسه بین دختران و پسران جوان!!!

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
بوس؟
یعنی ماچ؟
لب چی؟
بوسه فرانسوی چی؟
اگه فرانسوی هم Ok بشه خیلی خوب میشه
اینطوری که طرف کنترل خودشو از دست میده و بعد انجوری میشی

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فتوای جدید یک متفکر اسلامی به نام "جمال البنا" از کشور مصر در خصوص حلال بودنبوسه بین دختران و پسران جوان" در اماکن عمومی بحث و جدال گسترده ای را در بینمجامع علمی و دینی مصر ایجاد کرده است.یکی از بزرگان دانشگاه الازهر و رئیس سابقبخش فتوای این دانشگاه بوده است به شدت به البنا اعتراض کرده و گفت: این گفتار سببنشر فحشا و مسائلی کنترل ناپذیری خواهد شد... .
به گزارش العربیه؛ "البنا" درباره جواز حلیت بوسه بین دختران و پسران جوان در شبکه ماهواره ای الساعه با بیاناین دلیل فتوا داد که، (بوسه بین دختران و پسرانی که با یکدیگر ازدواج نکرده اند) از سستی بشر است. در اسلام این مسئله ضمن "اشتباهات" وارد شده است. این اشتباهات،گناهان کوچکی هستند که با کارهای نیک از بین می روند.
وی همچنین به با اشاره بهفتوای خود به العربیه گفت: به ما واجب است که نسبت به واقعیتی امکان تجاهل به ان دراین عصر فعلی نیست شناخت پیدا کنیم. در واقعیت این عصر کنونی، بسیاری از دخترانپسران جوان توانایی ازدواج را ندارند. این درحالی است که آنان در شرایطی هستند کهبسیاری از عوامل خارجی که باعث تحریک غریزه جنسی می شود بر ایشان سایه گستراندهاست. غریزه جنسی ای که خداوند در انسان بنا نهاده است.
وی مدعی شد: ما نباید اینمشکل را دست کم بگیریم و کوچک بدانیم. فلا یکلف الله نفسا إلا وسعها، و این فتوا بهمعنای دعوت به فساد نیست. البنا همچنین بالا رفتن سن ازدواج، زیاد شدن مشکلات آن وبیکاری را از مسائلی عنوان کرد که باعث این گناهان کوچک مثل بوسه زدن است، میشود.
برخی از علمای الازهر البنا را متهم به انتشار فحشا از طریق این فتوا کردهو خواستار برگشت وی از این نظر شده اند. گفتنی است صدور فتاویجنجال برانگیز از سوی مرکز الازهر که عمدتا با قصد سازگاری بین دین و دنیای جدیدصورت می گیرد، اخیرا افزایش خاصی پیدا کرده است، بطور مثال اخیرا دکتر عزت عطیهاستاد و رئیس بخش حدیث در دانشگاه الازهر گفته بود که برای جلوگیری از خلوت یک زن ویک مرد نامحرم در محل کار، "زن می تواند به همکار مرد خود شیر بدهد تا آنها باهممحرمشوند:surprised:
به نظرتون همچین فتوایی خوبه یا بد ؟!!

=========================================

منم بوس ....
:love:

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا شما از من بپرس...
چیه عزیزم، چی میخوای بدونی؟
(مرگ بگیری ریحانه، میمردی دو دقیقه زبان در کام میگرفتی؟:razz:)
بگو همه چیو بگو از همون اول بگو چطور شروع شد چطور به این دام گرفتار شدی الان به چی مشغولی وهرچیزی که به نظرت بر علیهت بدرد میخوره رو بگو.همشو بگو

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
بگو همه چیو بگو از همون اول بگو چطور شروع شد چطور به این دام گرفتار شدی الان با مشغولی وهرچیزی که به نظرت بر علهت بدرد میخوره.همشو بگو

این قرمزه رو نفهمیدم
بسم الله الرحمن الرحیم
قال فبما أغویتنی والبردیا سرور پری شومپت لأقعدن لهم صراطک المستقیم والپری ببو و الجنّو الانس هی الدیوانه خیلی زیاد
عزیزانه من بدانید و اگاه باشید که شیطان بزرگ پری همه جا در کمین شماست ، بنده در امفوان جوانی بر درختی تکیه زده بودم که پری ببو به چهره ای بس اراسته و به قوله جوانانه امروزی خوشجل موشجل و در عین حال با چشمانی شیطانی و بس فریبنده جلوم سبز شد یه چی تو این مایه ها

خلاصه بگفتا ای بردیا ای قنده عسلم ای نوره چشمانم تو را در حین چرایه گوسفندان دیدمو بسی عاشقت گشتم، به قوله شاعر "تو چشام نیگا کنو دستتو بزار تو دستم" ما هم که اهل کتابو قرانو نماز جماعت بودیم، فریادی از ته دل کشیدیم که ای ایها الناس به داده مظلوم برسید که این عفریته خوابی بس گران برایمان دیده و هدفی جز به گناه کشاندن این فرزنده پاکدامنه خدا ندارد، درست همان موقع بود که ایجایه کبیر همچون رفیقی شفیق و یاری جدا نشدنی از بالایه همون درختی که بهش تکیه زده بودم مثه شیچینه 9 اژدها اومد پایینو یه چک ناقابل خوابوند تو گوشه پریو گفت ای بزغاله باز چشه منو دور دیدی اینورا پیدات شد، بعدش اقا ایجا رو به من کردو گفت بردیایه عزیه من مثه بنده شلوارتم ولم کنی ابروتو میبرم پس همیشه به یاده من باش تا ابروت نره خلاصه ماهم که تو عمرم یه دختر در فاصله دو متری خودم ندیده بودم از شرم و حیا خودمو خیس کرده بودمو مونده بودم چیکار کنم. گوسفندارو جمع کردیمو راهی ابادیمون شدیمو قصه رو به همه گفتیمو خلاصه این داستان سینه به سینه نقل گشته تااا به امروز... منتها بالا محله ایها (دهات ریحانه اینا) چون با ما مشکل داشتن میگفتن بردیا با پری دوس شده و همون موقع با هم ازدواج کردنو ایجا رو همونجا کشتن ولی به کسی نگفتن.
این بود خطبه امروزمون ، حواستون باشه این پری همه جا هست یه دفه دیدین موقع خواب لنگتونو گرفت از پنجره پرتتون کرد بیرون، از ما گفتن بود
برای دفع شر این موجود یه دعایه ندبه بخونین تا دیگه ایم دورو برا پیداش نشه

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قرمزه رو نفهمیدم
بسم الله الرحمن الرحیم
قال فبما أغویتنی والبردیا سرور پری شومپت لأقعدن لهم صراطک المستقیم والپری ببو و الجنّو الانس هی الدیوانه خیلی زیاد
عزیزانه من بدانید و اگاه باشید که شیطان بزرگ پری همه جا در کمین شماست ، بنده در امفوان جوانی بر درختی تکیه زده بودم که پری ببو به چهره ای بس اراسته و به قوله جوانانه امروزی خوشجل موشجل و در عین حال با چشمانی شیطانی و بس فریبنده جلوم سبز شد یه چی تو این مایه ها

...
برای دفع شر این موجود یه دعایه ندبه بخونین تا دیگه ایم دورو برا پیداش نشه

بابا تو دیگه کی هستییییی:surprised:
بردی کوتا بیا
بد رفتی تو نخ پریاااااااا
نذار بگماااااااااا:D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قرمزه رو نفهمیدم
بسم الله الرحمن الرحیم
عزیزانه من بدانید و اگاه باشید که شیطان بزرگ پری همه جا در کمین شماست ، بنده در امفوان جوانی بر درختی تکیه زده بودم که پری ببو به چهره ای بس اراسته و به قوله جوانانه امروزی خوشجل موشجل و در عین حال با چشمانی شیطانی و بس فریبنده جلوم سبز شد یه چی تو این مایه ها​

خلاصه بگفتا ای بردیا ای قنده عسلم ای نوره چشمانم تو را در حین چرایه گوسفندان دیدمو بسی عاشقت گشتم، به قوله شاعر "تو چشام نیگا کنو دستتو بزار تو دستم" ما هم که اهل کتابو قرانو نماز جماعت بودیم، فریادی از ته دل کشیدیم که ای ایها الناس به داده مظلوم برسید که این عفریته خوابی بس گران برایمان دیده و هدفی جز به گناه کشاندن این فرزنده پاکدامنه خدا ندارد، درست همان موقع بود که ایجایه کبیر همچون رفیقی شفیق و یاری جدا نشدنی از بالایه همون درختی که بهش تکیه زده بودم مثه شیچینه 9 اژدها اومد پایینو یه چک ناقابل خوابوند تو گوشه پریو گفت ای بزغاله باز چشه منو دور دیدی اینورا پیدات شد، بعدش اقا ایجا رو به من کردو گفت بردیایه عزیه من مثه بنده شلوارتم ولم کنی ابروتو میبرم پس همیشه به یاده من باش تا ابروت نره خلاصه ماهم که تو عمرم یه دختر در فاصله دو متری خودم ندیده بودم از شرم و حیا خودمو خیس کرده بودمو مونده بودم چیکار کنم. گوسفندارو جمع کردیمو راهی ابادیمون شدیمو قصه رو به همه گفتیمو خلاصه این داستان سینه به سینه نقل گشته تااا به امروز... منتها بالا محله ایها (دهات ریحانه اینا) چون با ما مشکل داشتن میگفتن بردیا با پری دوس شده و همون موقع با هم ازدواج کردنو ایجا رو همونجا کشتن ولی به کسی نگفتن.
این بود خطبه امروزمون ، حواستون باشه این پری همه جا هست یه دفه دیدین موقع خواب لنگتونو گرفت از پنجره پرتتون کرد بیرون، از ما گفتن بود
برای دفع شر این موجود یه دعایه ندبه بخونین تا دیگه ایم دورو برا پیداش نشه​

این چرندیاتو چن ساعت وخ صرف کردی نوشتی؟....مودونستم واسه خاطر من هرکاری میکونی:lol::lol::whistle::whistle::child::gol::weirdsmiley::weirdsmiley:

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز

fereshte akabere

کاربر بیش فعال
واقعا بعضيها خوشي زده زير دلشون اين ديگه چه فتواهاي بيخودي هست يكي از يكي الكي تر اين ادم فقط براي ازادي عمل بچه هاي خودش و خودش همچين مزخرفاتي را گفته همين من كه مخالف سرسخت همچين كار هاي بچه گانه اي هستم به همه جوانها توهين شده است ما خيلي هم خوب و عاقل هستيم

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا مهم شیر چی باشه؟
اگه خانوم مجرد بود می تونه از شیر خشک یا شیر گاو هم استفاده کنه؟ مجاز؟
به هم محرم میشن با این شرایط:surprised:

ahmad45199

عضو جدید
اخیرا دکتر عزت عطیهاستاد و رئیس بخش حدیث در دانشگاه الازهر گفته بود که برای جلوگیری از خلوت یک زن ویک مرد نامحرم در محل کار، "زن می تواند به همکار مرد خود شیر بدهد تا آنها باهممحرمشوند:surprised:

به نظرتون همچین فتوایی خوبه یا بد ؟!!
به گفته منابع معتبر پس از اقدام اخير لولو اين يارو فتواشو پس گرفته