***...غزه...***

Lamister-iran

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

شهید
مطهری:

والله و بالله ما در برابر این قضیه‏ مسئولیم . به خدا قسم مسئولیت داریم . به خدا قسم ما غافل هستیم .

و الله قضیه‏ ای که دل پیغمبر اکرم را امروز خون کرده است ، این قضیه است .

داستانی که دل
حسین بن علی را خون کرده ، این قضیه است .

اگر می‏خواهیم‏ به خودمان ارزش بدهیم ، اگر می‏خواهیم به عزاداری
حسین بن علی ارزش‏ بدهیم ، باید فکر کنیم که اگر حسین بن علی امروز بود و خودش می‏ گفت برای‏ من عزاداری کنید ، می‏ گفت چه شعاری بدهید ؟ آیا می‏ گفت بخوانید : ” نوجوان اکبر من” یا می‏گفت بگویید : ” زینب مضطرم الوداع ، الوداع ” ؟!

چیزهایی که من ( امام حسین ) در عمرم هرگز به اینجور شعارهای پست و کثیف ذلت آور تن ندادم و یک کلمه از این حرفها نگفتم؟! اگر حسین بن‏ علی بود می‏گفت اگر می‏خواهی برای من عزاداری کنی، برای من سینه و زنجیر بزنی،
شعار امروز تو باید فلسطین باشد .

شمر امروز اسرائیل است. شمر هزار و سیصد سال پیش مُرد، شمر امروز را بشناس.

امروز باید در و دیوار این شهر با شعار فلسطین تکان بخورد. هی دروغ در مغز ما کردند که‏ آقا این یک مسئله داخلی است. مربوط به عرب و اسرائیل است . … تلاش ما مسلمین در این زمینه چه بوده است؟

به خدا خجالت دارد ما خودمان را مسلمان بدانیم ، خودمان را شیعه علی بن ابی طالب بخوانیم. …

آیا ما وظیفه نداریم که کمک مالی به آنها بکنیم؟ آیا اینها مسلمان‏ نیستند، عزیزان ندارند؟ آیا اینها برای حق مشروع بشری قیام نمی‏کنند؟

« فضل الله المجاهدین باموالهم و انفسهم (سوره نساء ، آیه ۹۵)

الذین‏ آمنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل الله باموالهم و انفسهم»( سوره توبه ، آیه ۲۰)

به وسیله مال که می‏توانیم کمک کنیم .

والله این انفاق واجب است، مثل نماز خواندن و روزه گرفتن واجب است.

اولین سوالی که بعد از مُردن‏ از ما می‏کنند همین است که در زمینه همبستگی اسلامی چه کردید ؟

پیغمبر فرمود : « من سمع مسلما ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم »
هر کس بشنود صدای مسلمانی را که فریاد می‏کند یاللمسلمین مسلمانان به‏ فریاد من برسید ، و او را کمک نکند ، دیگر مسلمان نیست ، من او را مسلمان نمی‏دانم .

چه مانعی دارد که ما برای اینها حساب باز کنیم ؟ چه‏ مانعی دارد که مقدار کمی از درآمد خودمان را اختصاص به اینها بدهیم ؟ …

مردم بیدار آن مردمی هستند که فرصت شناس باشند، دردشناس باشند، حقایق شناس باشند.

من وظیفه خودم را عمل کردم . وظیفه من فقط گفتن بود و خدا می‏داند جز تحت فشار وجدان و وظیفه خودم چیز دیگری نبود. این کمک مالی را وظیفه‏ شما می‏دانم و وظیفه خودم و هر خطیب و واعظی می‏دانم که این را بگوید، بر هر خطیب و واعظی واجب می‏دانم که چنین حرفی را بزند.

پس بیاییم به خودمان ارزش بدهیم ، به کار و فکر خودمان ارزش بدهیم ، به کتابهای خودمان ارزش بدهیم ، به پولهای خودمان ارزش‏ بدهیم ، خودمان را در میان ملل دنیا آبرومند بکنیم . علت اینکه دولتهای‏ بزرگ جهان چندان درباره سرنوشت ما نمی‏ اندیشند ، این است که معتقدند مسلمان غیرت ندارد.

آمریکا را فقط همین یکی جری کرده است . می‏گوید مسلمان جماعت غیرت ندارد ، همبستگی و همدردی ندارد. می‏گوید یهودی که‏ برای پول می‏میرد، جز پول چیزی نمی‏شناسد، خدایش پول است ، زندگیش پول‏ است ، حیات و مماتش پول است ، به یک چنین مسئله حساسی که می‏رسد روزی‏ یک میلیون دلار به همکیشانش کمک می‏کند.

:gol::gol::gol::gol:

قَالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَنِي أَعْمَى وَقَدْ كُنتُ بَصِيرًا ﴿۱۲۵﴾

می گويد پروردگارا چرا مرا نابينا محشور كردى با آنكه بينا بودم

قَالَ كَذَلِكَ أَتَتْكَ آيَاتُنَا فَنَسِيتَهَا وَكَذَلِكَ الْيَوْمَ تُنسَى ﴿۱۲۶﴾

می ‏فرمايد همان طور كه نشانه‏ هاى ما بر تو آمد و آن را به فراموشى سپردى امروز همان گونه فراموش می شوى

سوره ۲۰: طه - جزء ۱۶

آخرین ویرایش:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه سازمان ملل در غزه

در حمله هوایی روز یکشنبه رژیم صهیونیستی به مدرسه سازمان ملل در شهر «رفح» در نوار غزه دست کم 10 فلسطینی شهید و حدود 30 نفر دیگر زخمی شدند. این سومین حمله این رژیم به مدرسه سازمان ملل در غزه است.

2733041-.jpg

273304.jpg

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
ارتش رژیم صهیونیستی برای بیست و هشتمین روز پیاپی غره را مورد هدف قرار داد و منابع بیمارستانی فلسطین از شهادت 10 نفر دیگر در ساعات اولیه صبح امروز دوشنبه خبر دادند.پس از آغاز آتش‌بس یکطرفه 7 ساعته خود رژیم صهیونیستی آنرا نقض کرد و با بمباران منزلی در اردوگاه «الشاطئ» یک کودک را به شهادت رساند و 30 نفر دیگر را زخمی کرد.

همچنین عملیات جستجو برای یافتن پیکر اجساد شهدا از زیر آوار ادامه دارد و امروز تیمهای امدادی جسد چندین شهید را از زیر آوار ناشی از بمباران بیرون کشیدند.بر اساس گزارشها تعداد کل شهدا تا این ساعت امروز 30 نفر اعلام شده است.بنابراین تا کنون 1844 نفر در حملات 28 روزه رژیم صهیونیستی شهید شده‌اند و نزدیک به 9500 نفر مجروح هستند.

خبرگزاری فارس

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار

بر اثر عمق جنایات رژیم صهیونیستی و تعداد بسیار زیاد شهدا، سردخانه‌‌های بیمارستان‌های نوار غزه دیگر گنجایشی

برای پذیرش تعداد بیشتری از شهدا نداشته و مردم به سردخانه‌های مواد غذایی و یخچال‌های بستنی فروشی‌ها روی آورده‌اند.

280509_500.jpg

Lamister-iran

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ساکت نباشیم----چگونه به غزه کمک کنیم

ساکت نباشیم----چگونه به غزه کمک کنیم

سکوت در مقابل نسل کشی و این همه جنایات بی شرمانه آن هم علیه زنان و کودکان بی دفاع غزه خود کمکی بزرگ به رژیم کودک کش ، این سگ هار و گرگ وحشی محسوب می شود....

به فرموده ی امام خامنه ای "بشریت باید عکس‌العمل نشان بدهد" و من و تو عضوی از این مجموعه ی انسانی هستیم ...

مولا علی علیه لسلام : ♥•۰·˙
【 «مِنْ کَفّاراتِ الذُّنُوبِ الْعِظامِ إِغاثَهُ الْمَلْهُوفِ وَ التَّنْفیسُ عَنِ الْمَکْرُوبِ.»】
✔ از کفّــاره گنـاهــان بــزرگ، فـــریــاد خــواه را بـه فـریــاد رسیــدن، و غمگیــن را آرامــش بخشیــدن است.

┘◄ نهـج البلاغــه، حکمــت 24
.
.
.
┘◄ 【چگونه به غزه کمک کنیم؟】

✔ سخنرانی سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان، در روز جهانی قدس:

از همه جای جهان عربی و اسلام با ما تماس می‌گیرند و اعلام می‌کنند که می‌خواهند برای مبارزه به فلسطین بروند.
در فلسطین هزاران شهادت‌طلب، صدها هزار رزمنده و ده‌ها هزار نفر جوان دختر و پسر عاشق شهادت وجود دارد. اگر شما پول دارید آن را برای یک جوان یا یک خانواده‌ی فلسطینی بفرستید تا آن‌ها بتوانند خانه‌ی خودشان را بازسازی کنند و یا آن‌که آن جوان به کلاس درس بازگردد و زندگی‌اش تداوم یابد و یا این‌که با پول سلاح یا مواد منفجره خریداری کند و یا با این پول یک رزمنده و شهادت طلب آموزش نظامی داده شود.

بله، اسرائیل می‌تواند مانع رساندن سلاح به فلسطینی‌ها باشد، ولی این پول می‌تواند به داخل فلسطین برسد. بنده می‌خواهم روی اهمیت این امر تاکید کنم.

برخی می‌گویند در این مرحله و شرایط سرنوشت‌ساز چه چیزی را می‌توانیم تقدیم کنیم؟ خب اگر در جهان عرب نمی توانید راهپیمایی شکل دهید، این مسئله را کنار بگذارید. امروز ما در این‌جا راهپیمایی برگزار می‌کنیم و این جمعیت عظیم مردمی و سیاسی را به نمایش می‌گذاریم. در واقع برای اعلام هم‌بستگی و بیان زنده بودن این قضیه... ولی همه‌ی ما امروزه، همه‌ی زنان و مردان و همه‌ی افراد عرب و مسلمان می‌توانند مقداری از بودجه‌ی مالی و بخشی از حقوق ماهانه‌ی خود را کنار بگذارد.

۳۰ آبان ۱۳۸۲

【"وجاهدوا بأموالکم وأنفسکم فی سبیل الله ذلکم خیر لکم إن کنتم تعلمون"】
✔ و در راه خدا با مال و پولتان و جان هایتان، جهاد کنید؛ قطعا این کار برای شما بهتر است اگر می‌دانستید…
┘◄ قرآن کریم، سوره توبه، آیه ۴۱

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

کوکا کولا انصافا خیلی خوشمزه س حیفه تحریم بشه :d

نوکیا؟ :surprised:

از اینا که بگذریم سکوت گروه به اصطلاح مسلمان و عرب های داعشی

که اینقد سنگ اسلامو به سینه میزنن و نگران جهان اسلامن برام جالبه

اگه واقعا راس میگن برن روی اسراییل وایسن نه اینکه افتادن به جان عراق

و جالبتر اینکه شهرای دیگه ی فلسطین ازشونم حمایت میکنن غزه رو نمیدونم

ایران تو موارد میشه فرشته ی نجات اما سایر موارد..... :razz:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

کوکا کولا انصافا خیلی خوشمزه س حیفه تحریم بشه :D

نوکیا؟ :surprised:

از اینا که بگذریم سکوت گروه به اصطلاح مسلمان و عرب های داعشی

که اینقد سنگ اسلامو به سینه میزنن و نگران جهان اسلامن برام جالبه

اگه واقعا راس میگن برن روی اسراییل وایسن نه اینکه افتادن به جان عراق

و جالبتر اینکه شهرای دیگه ی فلسطین ازشونم حمایت میکنن غزه رو نمیدونم

ایران تو موارد میشه فرشته ی نجات اما سایر موارد..... :razz:

کلا Orze شو دارن میسازن . و جالب تر اینکه مسلمونا مث خرس مصرف میکنن . نمونش همین کوکا بالاترین مصرفش تو کشورهای اسلامی بخصوص خاور میانس
اونا چی میسازن برای بشریت مسلمونا چی میسازن :biggrin:

همون فلسطینی ها زمان جنگ عراق و ایران حمایت قاطع میکردن از عراق . چجور زن و بچه های ایران انسان نبودن :biggrin:

در آخر یوسف جان :D ج .ا کاسه داع تر از آشه

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرگ بر اسزائیل مرگ بر اسزائیل مرگ بر اسزائیل مرگ بر اسزائیل مرگ بر اسزائیل
مرگ بر اسزائیل مرگ بر اسزائیل مرگ بر اسزائیل مرگ بر اسزائیل مرگ بر اسزائیل

الله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبر
الله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبرالله اکبر

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا Orze شو دارن میسازن . و جالب تر اینکه مسلمونا مث خرس مصرف میکنن . نمونش همین کوکا بالاترین مصرفش تو کشورهای اسلامی بخصوص خاور میانس
اونا چی میسازن برای بشریت مسلمونا چی میسازن :biggrin:

همون فلسطینی ها زمان جنگ عراق و ایران حمایت قاطع میکردن از عراق . چجور زن و بچه های ایران انسان نبودن :biggrin:

در آخر یوسف جان :D ج .ا کاسه داع تر از آشه

اما این درس نیس که هرکی یه زمانی علیه ما کاری کرده ما هم بیایم تلافی کنیم
باید همیشه طرف حق و مظلوم رو گرفت

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما این درس نیس که هرکی یه زمانی علیه ما کاری کرده ما هم بیایم تلافی کنیم
باید همیشه طرف حق و مظلوم رو گرفت

نگفتم حالا مام بیایم تلافی کنیم
گفتم باید دوست و دشمن رو بشناسیم . مار هم وختی بچس مظلومه هر چقدرم بهش خوبی کنی بزرگ که شد میزنتت چون طبیعتش اینه

در کل من هم این کشتار رو محکوم میکنم . ضمن اینکه ما در امور نیستیم خدا میدونه واقعیت ماجرا چیه . و حق با کیه
شما خودتو جای اسراییل بزار . از یه کشوری یه گروهی که معلوم نیس چیه به سمتت موشک میفرسته . شما بودی وای میسادی نگاه میکردی آیا که مبادا کودکان و زنان بی گناه کشته نشن ؟ الویت با جون کی میدونستی ؟ زن و چه خودت برات مهم ترن یا همسایه ؟

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم باید دوست و دشمن رو بشناسیم . مار هم وختی بچس مظلومه هر چقدرم بهش خوبی کنی بزرگ که شد میزنتت چون طبیعتش اینه

در کل من هم این کشتار رو محکوم میکنم . ضمن اینکه ما در امور نیستیم خدا میدونه واقعیت ماجرا چیه . و حق با کیه
شما خودتو جای اسراییل بزار . از یه کشوری یه گروهی که معلوم نیس چیه به سمتت موشک میفرسته . شما بودی وای میسادی نگاه میکردی آیا که مبادا کودکان و زنان بی گناه کشته نشن ؟ الویت با جون کی میدونستی ؟ زن و چه خودت برات مهم ترن یا همسایه ؟
درسته که تشخیص حق از ناحق تو این زمونه سخت شده اما تو این قضیه خیلی واضحه که داره یه نسل کشی اتفاق میوفته...کی بود دفعه ی بیش که اسرائیل به غزه حمله کرده بود فک میکنم تقریبا 4 سال بیش بوده چقد زن و کودک کشته شدن خیلی .....الان هم 4 سال میگذره و اگه مادرای 4 سال بیش دوباره بچه دار شده باشن همون سال الن بچه هاشون 4 ساله میشه ....و دوباره همین بچه ها دارن کشته میشن ...یعنی هیچ کودکی نباید باشه ...

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما فقط از این بچه هایی که به راحتی دارن کشته میشن ناراحت هستیم

وگرنه مسولان کشور فلسطین خیلی مزخرف تر از اونی هستن که فکرشو بکنی

همین خالد مشعل مگه نبود رئیس دفتر حماسه کیه موقع داستان سوریه به ایران هشدار داد و گفت حواسش به فعالیتهاش در سوریه باشه ایران ... به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستن

تو این منطقه یه حسن نصراالله و یه بشار اسد دیگه به هیچ کدوم نمیشه اعتماد کرد .. اینها هم معلوم نیست بعدها چجور رفتار کنن

ایران چقد از مصر حمایت کرد آخر مرسی اومد چی شد چیکار کرد با ایران تو سخنرانی هایش چجور در مورد ایران حرف میزد

ما فقط دلمون داره به این بچه کوچیکا به این زنا میسوزه فقط همین و بس
...

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته که تشخیص حق از ناحق تو این زمونه سخت شده اما تو این قضیه خیلی واضحه که داره یه نسل کشی اتفاق میوفته...کی بود دفعه ی بیش که اسرائیل به غزه حمله کرده بود فک میکنم تقریبا 4 سال بیش بوده چقد زن و کودک کشته شدن خیلی .....الان هم 4 سال میگذره و اگه مادرای 4 سال بیش دوباره بچه دار شده باشن همون سال الن بچه هاشون 4 ساله میشه ....و دوباره همین بچه ها دارن کشته میشن ...یعنی هیچ کودکی نباید باشه ...

اسراییلی ها هم داشتن نسل کشی میشدن ....... کی دلش براشون سوخت ؟ شما به این فکر کن یه روز یه صابون بدن دستت بگن این از چربی های گوشت و پوست خانوادت درس شده

همین مرگ بر اسراییل گفتن ما یعنی خاستار کشته شدن زن و بچه های بیگناه اسراییلی هستیم و 1000 ران مورد دیگه

در کل بهتره از این جور حوادث درس عبرت گرفت برای آینده خودمون نه اینکه آینده خودمونو فدا کنیم برای درس عبرت گرفتن اسراییل و.....

هیشکدومشون در مقابل هموطن و هم میهن ما هیچ ارزشی ندارن.
این نظر من بود
نظر شمام قابل احترام

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
کودکان غزه ما با شماییم........

" آلمان آرژانتین را برد و قهرمان جهان شد"
کمتر کسی هست که از این رویداد خبر نداشته باشه،اما این شب ها اتفاقات دیگه ای هم داره می افته
:
"برادری در آغوش برادرش،کودکی در مقابل چشمان مادرش،پدری در کنار فرزندش و... جان می دهد،می سوزد،می میرد...:(("
این ها را نیز کمتر کسی هست که بداند.

%صدای گلوله و انفجار ها در میان هیاهوی جام جهانی خفه شده و شنیده نمی شود یا ما کر شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
%مسائل غیر اخلاقی جام جهانی به دقیقه نکشیده در کل جهان پر می شود،حملات اسرائیل غیر اخلاقی و ضد حقوق بشر نیست یا ما کور شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
%پنالتی و خطایی را داور ندید یا نگرفت همه کارشناسان جهان نظر دادن ،اعتراض کردند ، به فیفا شکایت کردند و پیگیر شدند و اخبار ثانیه به ثانیه خبر داد،حقوق کودکان بی گناه بیان می شود و در نظر گرفته می شود یا ما لال شدیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سکوت کافی نیست مسلمان؟؟؟؟؟؟؟؟
به کجا چنین شتابان یار امام زمان؟؟؟؟؟؟؟؟
انسانیت مرد انسان ها کجایند؟ شاید ما نتونیم کاری کنیم ولی همدردی و دعا حداقل کاریه که میتونیم انجام بدیم...

آخرین ویرایش:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزیزشمامسلمونید؟منتظرجوابم!
اگرکودک اسرائیلی هم بیگناه کشته بشه مظلومه وبایدازمظلوم دفاع کرد.
درضمن همه دنیااعتراف میکنن اسرائیل جنایتکارترین رزیم دنیاست شماهنوزموندین کی حقه کی باطل؟

EECi

مدیر بازنشسته
یه سری شماره حساب ها هستن از سازمان های مختلف که به مردم غزه مخصوصا کمک دارویی و غذایی و بهداشتی می کنند . از دوستان اگر توانش رو دارید در حد مقداری که می تونید کمک کنید . الان وضعیت اونجا بقدری وخیم هست که خیلی از بچه ها فقط بخاطر مشکلات بهداشتی فوت میشن .
واقعا قلب انسان درد میگیره وقتی می بینه مردم به کلیسا و مسجد و مدارس سازمان ملل پناه میرن ولی ساختمون های اونجا هم مورد هدف ناجوانمردان روزگار قرار میگیره .

جالبترش اینجاست کشیش کلیسای مذکور به مسلمانان گفته اذان را با امکانات صوتی موجود در کلیسا پخش کنند و نماز بجا بیارن . خداوند همه آزادگان رو حفظ کنه که درس انسانیت به ما می آموزند

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار

شما میدونی کی اول موشک پرتاب کرد ؟

چرا این رو قضیه نگید چرا فلسطینی ها بشینن نگاه کنند یکی دیگه بیاد موشک پرتاب کنه!

دیگه منکر سرزمین به قول ما غصبی که نمیشه شد!:)

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
آقای بان‌کی‌مون از آه و ناله کودکان مظلوم و بی‌دفاع غزه بترس

سازمان بسیج عشایری در نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل متحد تاکید کرد:

از آه و ناله کودکان مظلوم و بی‌دفاع غزه و دیگر گرفتار آمدگان در چنگال دژخیمان مورد حمایت

غیر مستقیم سازمان ملل بترس.

سازمان بسیج عشایری با توجه به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و یادآوری منشور سازمان ملل، نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل متحد صادر کرد که متن آن در ذیل آمده است.

بسمه تعالی

نامه سازمان بسیج عشایری به دبیر کل سازمان ملل متحد

مقام معظم رهبری (مدظله): امروز قضیه اول جهان اسلام قضیه غزه است؛ شاید بشود گفت قضیه اول دنیاى انسانیت، قضیه غزه است، سگ هارى و گرگ درنده‌اى به انسانهاى مظلوم حمله کرده است.

بسیجیان عشایر سراسر کشور در اقدامی نمادین و در حمایت از شهدای مظلوم کودک و نوجوان غزه و همچنین ابزار انزجار از ددمنشی و جنایات رژیم صهیونیستی برضد مردم بی دفاع غزه، خطاب به دبیرکل سازمان ملل نامه نوشتند.

جناب آقای بان‌کی‌مون

دبیرکل محترم سازمان ملل متحد

سلام علیکم

موقعیت جناب‌عالی در راس بالاترین سازمان بین المللی ایجاب می‌کند که حقوق همه ملت‌ها را حفظ کرده و تجاوزها را محکوم نمایید.

و لذا در ابتدای مایلیم بار دیگر به جنابعالی و همکارانتان، وظایفتان که در منشور سازمان ملل آمده است را یادآوری کنیم.

منشور سازمان ملل متحد، اهداف سازمان را این گونه بیان می دارد:

1- حفظ صلح و امنیت بین المللی، انجام اقدامات دسته جمعی مؤثر برای جلوگیری و برطرف کردن تهدیدات بر ضد صلح به صورت مسالمت آمیز و بر اساس اصول عدالت و حقوق بین الملل.

2- توسعه روابط دوستانه میان ملت ها بر مبنای احترام به اصل تساوی حقوق و خودمختاری ملل و انجام دیگر اقدامات مقتضی برای تحکیم صلح جهانی.

3- ایجاد شرایط همکاری بین المللی در حل مسائل بین المللی در زمینه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی یا بشردوستی، در بر انگیختن همگان به رعایت حقوق بشر و آزادی های اساسی.

هدف سازمان ملل متحد در این منشور، حفظ صلح و امنیت بین المللی تعریف شده است. پس می توان چنین استنباط کرد که منشور به طور کلی به حفظ صلح و به عبارتی، پیشگیری از تجاوز و رفع آن نیز توجه داشته است. البته پرسش های مهم اینجاست:

1- آیا این سازمان بین المللی، توانسته است بدون جانب داری، به مسئولیت خود عمل کند؟

2- آیا تا به حال از خود پرسیده اید صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) برای چه کاری ایجاد شده است؟

3- آیا به نظر شما غیر از گریه کردن کارمند سازمان ملل در برابر دوربین ها برای کودکان غزه، کار مفید دیگری انجام داده اید؟

4-آیا سازمان خوار و بار کشاورزی (فائو) که وظیفه اصلی آن ارتقای سطح تغذیه و معیارهای زیست، بازاریابی و توزیع انواع فراورده های غذایی و کشاورزی حاصل از کشتزارها، جنگل ها و منابع شیلاتی، بهبود شرایط زندگی جمعیت های روستایی، از میان برداشتن گرسنگی و تشویق کشاورزی پایدار و توسعه روستایی، به عنوان راهبردی بلندمدت برای حفظ و مدیریت منابع طبیعی است را جامه عمل پوشانده است یا خیر ؟

5- از قواعد عرفی پذیرش در جنگ ها، اصل حمایت از افراد غیرنظامی در برابر خطرهای ناشی از درگیری های مسلحانه است. با توجه به کشتارهای گسترده رژیم صهیونیستی و زیر پا گذاشتن کامل حقوق انسانی مردم فلسطین، آیا حمله های رژیم غاصب صهیونیستی، نقض فاحش حقوق بشر و تهدیدی برای صلح منطقه و جهان نیست؟

6- آقای بان کی مون! آستانه تحمل سازمان ملل متحد در برابر کشتار سنگدلانه غزه تا چه حد است؟

آقای دبیرکل!

بان کی مون عزیز بذار راحت با زبان ساده عشایری باهات حرف بزنیم!

از آه و ناله کودکان مظلوم و بی‌دفاع غزه و دیگر گرفتار آمدگان در چنگال دژخیمان مورد حمایت غیر مستقیم سازمان ملل بترس.

واقعا شب ها چطور راحت میخوابید اصلا خوابت میبره! آیا تکیه بر میز صدارت به بهانه نوکری اربابان کثیف و نجس و ایستادن در کنار رژیم‌های جنایت‌کاری چون آمریکا، رژیم غاصب صهیونیستی، و سایر همدستان آنان و رضایت دادن به نسل‌کشی بی‌رحمانه آن هم به این شکل رسوا می‌ارزد، اف بر هر چی میز و صدارتبه این شکل(!)

گر چه این حقیقت پنهان نیست که سال‌هاست سازمان شما و سازمان‌های مشابه در کُما و بی‌عملی به سر می‌برند. شما و ده‌ها سازمان دیگر که به طور روزمره حقوق حیوانات و بلکه کثیف‌ترین و شنیع‌ترین اعمال گروه‌های به ظاهر انسان همچون قاچاقچیان مواد مخدر، تروریست‌های آدم‌کش و هم‌جنس‌بازان را با شعار حقوق‌بشر و نظیر این سخنان فریبنده به رخ می‌کشید، چرا فریاد کودکان و زنان و پیران بی‌دفاع و در خون‌غلطان و به زیر آوار رفته در آتش سوخته غزه را نمی‌شنوید؟!

واقعا پس شما چه غلطی در سازمان ملل متحد می‌کنید؟!

رسالت سازمان ها و نهادهای بین المللی مرتبط با جوامع بشری، همچون سازمان ملل متحد، شورای امنیت سازمان ملل، سازمان کنفرانس اسلامی، جنبش غیر متعهد ها، نهاد های حقوق بشری و ...، امری فرا مرزی و در راستای احیای ارزش های انسانی و حقوق بشری بدون در نظر گرفتن سلایق و منافع کشور و یا مجموعه ای خاص است، لذا از این مراکز مهم در سراسر دنیا انتظار می رود تا با عمل به تعهدات بین المللی و سازمانی خویش در جهت دفاع از حقوق انسان ها، نسبت به اتخاذ تصمیمات و اقدامات فوری موثر اهتمام جدی بورزند، آیا شما اینگونه عمل کرده اید؟

سازمان بسیج عشایری به نمایندگی از خیل عظیم عشایر با غیرت بسیجی سراسر کشور از شما می‌خواهد کوتاهی‌های خود را در جلوگیری از ظلم‌ها و جنایات کم‌سابقه و روزافزون که علاوه بر سایر اقشار در حق کودکان معصوم و بی‌گناه و بی‌دفاع غزه به طور مستمر اتفاق می‌افتد را با اقدامات پیشگیرانه و جدی در برابر ارتش خون‌خوار و نجس رژیم صهیونیستی جبران کنید و الّا بدانید که علاوه بر مشارکت در این جنایات، در دادگاه وجدان‌ها و تاریخ و در روز حساب که لابد با مسلک و آئین خود به آن کمی اعتقاد دارید، سخت پاسخگو خواهید بود و عشایر را مجبور می کنید که وظیفه انجام نشده شما را انجام دهند و سرنوشت رژیم صهیونیستی را رقم بزنند.

به امید روزی که سازمان حقوق بشری اسلامی شکل بگیرد و رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان جنایتکار جنگی و سایر کسانی که در این جنایت همکاری و یا کم کاری کرده اند محاکمه شوند.انشا الله

خبرگزاری فارس

Lamister-iran

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خداحافظی فرزندان با مادر

.
.
.

خداحافظ رفیق
.
.
.

تازه وقتی متاهل می شوی بعضی روضه ها برایت جان می گیرند و دیگر فقط روضه نمی شنوی روضه درک می کنی.
روضه مدینه، روضه خیمه، روضه شام و…

وقتی که بچه دار می شوی دیگر تنها روضه را درک هم نمی کنی رویت می کنی.
وقتی برای بچه ات لالایی می گویی ناخودآگاه لالایی اصغرم هم تکرار می شود.

و این روزها، بچه ها روضه مصور غزه اند….

چرا مقاومت تنها راه است؟

همه مسلمانان و کشورهای اسلامی با احساس مسئولیت باید به مبارزین فلسطین در داخل و خارج کمکهای همه جانبه کنند. رهبر انقلاب

ویژه غزه

آخرین ویرایش:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
کیا بستنی دوس دارن؟؟ بستنی ساخت اسرائیل!!

کیا بستنی دوس دارن؟؟ بستنی ساخت اسرائیل!!

در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونستی به غزه و شهادت تعداد زیادی از زنان و کودکان فلسطینی و کمبود سرد خانه برای شهدا تعدادی از کودکان شهید غزه در اثر کمبود سرد خانه در یخچال های بستنی قرار داده شده اند.