حقشه!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟
تازه کمشم هست!!!!
حقشه!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟
من؟!!!!چون ایشون کلا اعصاب درست حسابی نداره
راه که میره میخواد چشم در بیاره
مماخش و صورتش دیگهچی چه پفی کرده؟
تأئید میشه...بچگیش با نمک تر بود اما الانم خوبه
بلوغهصورتش خوبه ولی تناسب سرش با تنش اشکال داره.
کلش گندس یه مقدار. پیشونیشم دیگه خیلی بلنده.
طرح نظرسنجیه حسادت دختراناز بچه گی هم نچسب بود
حالا هم که به خودش رسیده بازم چیزی ازش در نیومده
چه ربطی به حسادت دارهچون اصولا یه ذره حسادت توی هر خانومی وجود داره .
موافقمخیلی عجیبه .
تو یکی از این انجمن ها یه دوستی بهم گفته بود ولی باورم نمی شد .
چرا شما خانوما تا یه دختر خوشتیپ می بینید سعی می کنید به هر نحوی از اون ایراد بگیرید ؟!
این مورد رو خیلی دیدم !!
نگاهی به کامنت ها بندازید متوجه خواهید شد .
یکی میگه دماغش فلانه
یکی گفته خوشتیپ ندیدید
یکی میگه سنش زیاده
قبول کنید به هر نحو نوعی حسادت درونی وجود داره و بدون ا ینکه متوجه بشین تاثیر گذار هست .
من هر کی که قشنگ باشه میگم قشنگه اینی که گفتین ربطی به حسادت نداره تازه صفت زیبایی نسبی یعنی ممکنه یه آدم از دید شما زیبا باشه ولی از دید خیلی های دیگه زیبا نباشهخیلی عجیبه .
چرا شما خانوما تا یه دختر خوشتیپ می بینید سعی می کنید به هر نحوی از اون ایراد بگیرید ؟!
این مورد رو خیلی دیدم !!
یکی میگه دماغش فلانه
یکی گفته خوشتیپ ندیدید
یکی میگه سنش زیاده
قبول کنید به هر نحو نوعی حسادت درونی وجود داره و بدون ا ینکه متوجه بشین تاثیر گذار هست .
شما غیر از حسود خوندن دخترا کار دیگه ای بلدیطرح نظرسنجیه حسادت دختران
بعضی اوقات زشت نبودن معنی قشنگ بودن رو میدهمن هر کی که قشنگ باشه میگم قشنگه اینی که گفتین ربطی به حسادت نداره تازه صفت زیبایی نسبی یعنی ممکنه یه آدم از دید شما زیبا باشه ولی از دید خیلی های دیگه زیبا نباشه
بعضی اوقات زشت نبودن معنی قشنگ بودن رو میده
نسبی بودن این حس رو قبول دارم
ولی حس حسادت رو هنوز پایم
چیزی که هست و نمیشه کاری کرد
شدت و ضعف داره
ولی به هر صورت هست
شاید نوعی حس رقابت ذاتی باشه که ناشی از مقایسه گری ژنتیکی خانوماها ست و باعث بروز چنین عکس العمل هایی میشه .
یعنی مثبت یا منفی بدون چیزی رو از مقایسه میخوان متوجه شن
مقایسه شوهر با پدر یا شوهر های دیگه
قیافه این با ون
این لباس با اون لباس و غیره
حسی که در مردها بنظرم کمتر هست
از نظر من همه انسانها زیبا هستن چون خدا زیباست زیباییرو دوست داره و انسانها رو مثل خودش زیبا آفریده اگه زیبایی انسانها متفاوته به اینکه راحتر شناسایی بشن اما اینی که میگن خیلی قشنگه نه زیادم قشنگ نیست معمولیه
من و امثال من چیزی کم نداریم که حسادت بورزیم حسادت جز یکی از صفات بد و به راحتی نباید این صفتو به کسب تعمیم داد چون عامل خیلی از اختلافات
اگه دقت کنی میبینی آواتار من عکس یه بازیگر زن ایرانی که از نظر من زیباست شاید از نظر شما زیبا نباشه پس شک نکنید اگه ما خانوما چیزی میگیم از روی حسادت نیست
من اصلا هیچ وقت پدرمو با پدرای دیگه مقایسه نکردم اصلا هیچ آدم عاقلی این کارو نمیکنه هر کس یه توانایی و قابلیتی داره
اشیارو با انسانها نمیشه مقایسه کرد انسانها حس دارند گاهی محبتشون طرز خندینشون خودش زیبایی
اینکه میگین آقایون حسادت ندارند شاید درست باشه ولی دیده شده که کم هم نبوده آقایون در مورد ثروت مال نوع زندگی حتی به هسر همدیگه حسادت میورزند چیزی که موجب آزار خانوما میشه و ریشه خیلی از اختلافات
آخه زش....شتهخیلی عجیبه .
این مورد رو خیلی دیدم !!
یکی میگه دماغش فلانه
یکی گفته خوشتیپ ندیدید
یکی میگه سنش زیاده
از کامنت های اخیر خانوما ، صحبت های nutron کاملا اثبات شد...
سعی نکنید حس درونیتون رو با مثال های ضد و نقیض لاپوشونی کنید...کاری که ما ایرانیا خیلی ناشیانه ، اما خوب بلدیم...
کسی که به صراحت میاد و توی یک جمع از برتری خودش میگه ، یه انسان ازخود راضی بیش نیست...
میشه بگی از چی متعجب شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
میشه بگی از چی متعجب شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
باشه حرفت درست اصلا نخونده قبول دارمهیچ چی
شما بر منطق خویش استوار بمان .
ای برادر ( اینجا میشه خواهر ! ) قصه چون پیمانه است .... معنی اندران بسان دانه است
دانه ی معنی بگیرد مرد عقل ....... ننگرد پیمانه را گر گشت نقل .
من یه چیز دیگه میگم شما تصورات خودتو تعریف میکنی
یکی از راه های شناخت مقایسه هست
مثلا رنگ و بی رنگی . جای که رنگ نباشه بی رنگی هست و جایی که بی رنگی باشه رنگ نیست
این یه جور شناخت هست بر مبنای مقایسه
یا ساده تر
شما وقتی بویی احساس میکنی
مغز اولین کارش اینه که بگرده تو ارشیوش ببینه این بو آشنا هست یا نه . بعد میاد اطلاعاتی از اون بو رو طبق تصورات و دریافت های شما در مورد اون بو در اختیار میذاره . این یعنی شناخت بوسیله مقایسه .
صفتی هست که در همه انسا ن ها وجود داره
ولی در خانوم ها بیشتر که به دلیل ساختار ذهنی و تکامل هست
این یه چیز درونی هست
ممکنه کسی متوجه اون نباشه و بارها و بارها در طول شبانه روز از اون استفاده کنه .
مثل راه رفتن
شما وقتی راه میری به راه رفتن فکر نمی کنی . فقط وقتی توجهت جلب میشه به راه رفتنت که احتمال اختلال در اون رو بدی .
اینم شبیه به همین هست .
برای اثبات میتونی کامنت هایی که خانوم های روم گذاشتند رو بخونین .
تقریبا همشون ایراد گرفتند
مطمئن باشید اگر زیبا ترین آدم روی زمین رو هم عکسشو بذاری اینجا باز هم این اتفاق خواهد افتاد . شاید اسم دقیقش حسادت نباشه ولی نزدیک ترین واژه ای هست که میشه به اون نسبت داد . شاید بدلیل جزئی نگر تر بودن خانوماست ( تعریف کردما !! )
ببخشید اومدم بین بحثتون...باشه حرفت درست اصلا نخونده قبول دارم
ولی میدونی چرا مخالفت میکنم چون ذاتا حسود نیستم و از صفت حسودی بدم میاد برای همین نظر های بقیه رو بر اساس حسادت نمی دونم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | مدل آباژور های زیبا و جدید (عکس) | تالار عکس | 2 | |
M | عکس های باحال و خنده دار جدید (فقط بخندید | تالار عکس | 0 | |
M | عکس هایی جدید از سوژه های داغ و خنده دار ایرانی | تالار عکس | 0 | |
عکس از بیزینس جدید محمدرضا گلزار | تالار عکس | 0 | ||
عکس سلفی جدید هانیه توسلی | تالار عکس | 0 |