عکس: معصومیت گمشده چهره این بازیگران با بدحجابی !

abandoned

عضو جدید
وقتی میشه خر تو خر که دیگه جنبه ای وجود نداشته باشه.... آیا شما به سیستم اروپا هم میگید خر تو خر....
الان هم واسه ایران و ایرانی جنبه ای وجود نداره....
خر تو خر به نظر من الانه که هر کسی واسه خودش فتوا میده و هر کسی که قدرتی داره میتونه بگه که دیگری چکار کنه....
باید آزادی اندیشه و رفتار برای همه باشه بدون
از اروپا زیادخبر نداری....
بی بندباری وسست بودن زندگی مشترک در اونجا....
دوست عزیز اونهایی که دم از آزادی تو ایران می زنند اگه به اونها داده بشه کسی بیشتر از همه ضرر میکنه خودشون هستند و به دیگران هم لطمه میزنند.
آزادی چیز دیگریست.....

abandoned

عضو جدید
حجاب هر کس به خودش مربوطه
به نظرمن اصلا کار درستی نیست چندتا عکس خانومو که هرکدوم واسه خودشون شخصیتی دارن گذاشتید اینجا و در موردشون نظر میدین
ما ایرانیا فقط بلدیم دیگران رو نقد کنیم به خودمون که میرسیم گل بی عیبیم...
این عکسارو کسی ازشون ندزدیده این عکسارو خودشون بیرون دادن تو پارتی هم ازشون نگرفتن
در ضمن اینها با همین وضعیت توسینماهای ایران هستندنیازی نیست کسی آنها رو به نمایش بزاره...

rozan

عضو جدید
این عکسارو کسی ازشون ندزدیده این عکسارو خودشون بیرون دادن تو پارتی هم ازشون نگرفتن
در ضمن اینها با همین وضعیت توسینماهای ایران هستندنیازی نیست کسی آنها رو به نمایش بزاره...
ولی این عکسا علنا داره اینجا نقد میشه که اصلا درست نیست

Sarp

مدیر بازنشسته
وقتی میشه خر تو خر که دیگه جنبه ای وجود نداشته باشه.... آیا شما به سیستم اروپا هم میگید خر تو خر....
الان هم واسه ایران و ایرانی جنبه ای وجود نداره....
خر تو خر به نظر من الانه که هر کسی واسه خودش فتوا میده و هر کسی که قدرتی داره میتونه بگه که دیگری چکار کنه....
باید آزادی اندیشه و رفتار برای همه باشه بدون
به به
عجب مثالی
اروپا ؟
مگه اونجا هرکی هرچی خواست میتونه بپوشه ؟
ولی تا جایی که بنده میدونم اونجاها حجاب اسلامی ممنوعه:surprised:
نظریه ای دادین که حتی واسه دفاع ازش نمیتونید جامعه ای مثال بیارید
حجاب هر کس به خودش مربوطه
به نظرمن اصلا کار درستی نیست چندتا عکس خانومو که هرکدوم واسه خودشون شخصیتی دارن گذاشتید اینجا و در موردشون نظر میدین
ما ایرانیا فقط بلدیم دیگران رو نقد کنیم به خودمون که میرسیم گل بی عیبیم...
عیبی داره در مورد شخصیتهای جامعه گفتگو بشه ؟
شما بنده رو چقدر میشناسید که بخواید نقد هم بکنید ؟ (خودمو مثال زدم)
این افرا الگوی چن نفر هستند تو این جامعه !

سروین

عضو جدید
حالا حجاب یا گریم یه بحث دیگه است ولی کلا ارایش زیاد که الان خیلی مورد استفاده دختران ایرانی قرار میگیره باعث زشتیشون میشه تا زیباییشون
اتفاقا" منم خیلی باهات موافقم الان این آرایش شدید که خیلی مد شده نه تنها که زیباشون نمی کنه خیلی زشت ترشون هم می کنه به نظر من به جای آرایش باید پیرایش کرد تا زیبایی حقیقی چهره مشخص بشه

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به
عجب مثالی
اروپا ؟
مگه اونجا هرکی هرچی خواست میتونه بپوشه ؟
ولی تا جایی که بنده میدونم اونجاها حجاب اسلامی ممنوعه:surprised:
نظریه ای دادین که حتی واسه دفاع ازش نمیتونید جامعه ای مثال بیارید

عیبی داره در مورد شخصیتهای جامعه گفتگو بشه ؟
شما بنده رو چقدر میشناسید که بخواید نقد هم بکنید ؟ (خودمو مثال زدم)
این افرا الگوی چن نفر هستند تو این جامعه !
اگه کار اروپا بخاطر منع حجاب غلطه پس کار اینا هم واسه اجبار حجاب غلطه.خدا اختیار داده که خودمون راهمونو پیدا کنیم اینا واسه ما کاسه داغتر از اشزشدن.اقا منو مگه با اونا توی یه قبر میذارن.یه جا منع حجابه که البته به اون حد و اندازه ی اجبار حجاب تو ایران سفت و سخت نمیگیرن مثلا میگن واسه شناسایی خانوما نباید روبنده داشته باشن.یه جا اجبار حجاب من نمیفهمم مگه ما واسه پوشش اقایون تصمیم میگیریم که اونا هر جای دنیا یه مدل به ریخت و قیافمون گیر میدن

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حال انسان به هم میخورد بی ادبانه است؟
عذر میخوام حالم به هم خورد از آرایش های هفت قلم و سرخ آب و سفید اب و از بین بردن اون چهره معصوم!!!
قول میدم دفعه بعدی خوشم بیاد از چهره های هفت قلم بزک کرده!!!
فرقی نمیکنه، چه پسرش چه دخترش!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می بخشید ولی وقتی اینجوری اظهار نظر می کنید انتظارشو باید داشته باشید که در مورد خودتونم اتفاق بیفته!!!!!!:redcard:
در مورد چیه خودم اتفاق بیفته؟
ذاتا از افرادی که معصومیت و زیبایی چهره خودشونو با ارایش نابود میکنن و یه زیبایی مصنوعی برای خودشون ایجاد میکنن، حالم به هم میخوره.

حالا اگر طرف زشت باشه، عیبی تو صورتش باشه و .... میشه یه طوری هضمش کرد ولی ....

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
ذاتا از افرادی که معصومیت و زیبایی چهره خودشونو با ارایش نابود میکنن و یه زیبایی مصنوعی برای خودشون ایجاد میکنن، حالم به هم میخوره.

اقا عکسای این وری با گریمه اون وری با ارایش.هر ادم عاقلی میدونه گریمی که یه گریمور حرفه ای میکنه چهره رو خیلیرجذاب تر از وقتی میکنه که خود اون خانوم خودشو ارایش میکنه.ای بابا

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب خیلی ها هم ممکنه از کسی که همه چیزو با آرا و نظرات شخصی خودش می سنجه و احترامی واسه دیگران قائل نیس،حالشون بهم بخوره!!!!:w19:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا عکسای این وری با گریمه اون وری با ارایش.هر ادم عاقلی میدونه گریمی که یه گریمور حرفه ای میکنه چهره رو خیلیرجذاب تر از وقتی میکنه که خود اون خانوم خودشو ارایش میکنه.ای بابا
به غیر از تصویر آخر که مربوط به سریال صاحبدلان هستش، بقیه گریم مربوط به فیلمه؟
یعنی چهره عادی اینان، زشته و معصومیتی نداره؟

خوب خیلی ها هم ممکنه از کسی که همه چیزو با آرا و نظرات شخصی خودش می سنجه و احترامی واسه دیگران قائل نیس،حالشون بهم بخوره!!!!:w19:
والا من تا الآن فکر میکردم همه همه چیزو با آرا و نظرات خودشون میسنجن! نگو مثلا شما چیزها رو با آرا و نظرات بقیه می سنجید!

ضمنا دوست محترم، بنده توهینی به کسی نکردم، حالم دگرگون شد وقتی دیدم آرایش هفت قلمشونو، ارایش کنن، اصلا هفتاد قلم ارایش کنن، من نگقتم چرا آرایش میکنن، گفتم با آریش زشت تر شدن! نظر منه، شما میتونید بگید خوشگل تر شدن، مشکلی نداره...

root

عضو جدید
دعوا نکنید ای بابا، اما خدایش دیگه خیلی خیلی آرایش می کنن. من خودمم آرایش میکنم اما بازیگرا دیگه بد جوری از اون ور بام افتادن...

پ.ن: اگه کسی به جز مصطفی این حرف رو میزد بعید میدونم اینقدر معترض پیدا میکرد!

ram_call17

عضو جدید
دعوا نکنید ای بابا، اما خدایش دیگه خیلی خیلی آرایش می کنن. من خودمم آرایش میکنم اما بازیگرا دیگه بد جوری از اون ور بام افتادن...

پ.ن: اگه کسی به جز مصطفی این حرف رو میزد بعید میدونم اینقدر معترض پیدا میکرد!

بله خوب صاحب سخنم مهمه
من كه كلا چيز خاصي نديدم نمي دونم چي ميگن اينا

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
به غیر از تصویر آخر که مربوط به سریال صاحبدلان هستش، بقیه گریم مربوط به فیلمه؟
یعنی چهره عادی اینان، زشته و معصومیتی نداره؟

والا من تا الآن فکر میکردم همه همه چیزو با آرا و نظرات خودشون میسنجن! نگو مثلا شما چیزها رو با آرا و نظرات بقیه می سنجید!

ضمنا دوست محترم، بنده توهینی به کسی نکردم، حالم دگرگون شد وقتی دیدم آرایش هفت قلمشونو، ارایش کنن، اصلا هفتاد قلم ارایش کنن، من نگقتم چرا آرایش میکنن، گفتم با آریش زشت تر شدن! نظر منه، شما میتونید بگید خوشگل تر شدن، مشکلی نداره...
بله اقای محترم.بازیگرا بعد اولین گریم عکس میگیرن اگه به تیتراژای فیلمها دقت کنین اسم عکاس رو هم مینویسن.در طول فیلمم عکس میگیرن.صورت گریم شده کاملا از صورت بدون گریم قابل تشخیصه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله اقای محترم.بازیگرا بعد اولین گریم عکس میگیرن اگه به تیتراژای فیلمها دقت کنین اسم عکاس رو هم مینویسن.در طول فیلمم عکس میگیرن.صورت گریم شده کاملا از صورت بدون گریم قابل تشخیصه
واقعا متشکرم که توضیح میدید هر فیلم یکیو داره که اسمش عکاسه و با وسیله ای به نام دوربین عکس میگیره و اینها...!!!

ولی فکر کنم قصد تاپیک این باشه که بگن اینها با آرایش کمتر چهره شون بهتر و معصومانه تره و با آریش زیاد خراب میکنن.
نه؟

• Like
واکنش ها: Sarp

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا متشکرم که توضیح میدید هر فیلم یکیو داره که اسمش عکاسه و با وسیله ای به نام دوربین عکس میگیره و اینها...!!!

ولی فکر کنم قصد تاپیک این باشه که بگن اینها با آرایش کمتر چهره شون بهتر و معصومانه تره و با آریش زیاد خراب میکنن.
نه؟

اگه صجبت من باعث ناراحتی نمی‌شه
باید بگم که در هر دو حالت، آرایش هست
ولی نوع آرایش‌ها با هم فرق می‌کنه

au.sh

عضو جدید
عنوان تاپیک عالی بود
ولی حجاب.............................................

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه صجبت من باعث ناراحتی نمی‌شه
باید بگم که در هر دو حالت، آرایش هست
ولی نوع آرایش‌ها با هم فرق می‌کنه
نه چیز خاصی نفرمودید که باعث ناراحتی بشه!
خب من هم موافق همین هستم و اگر پست هام رو به دقت بخونید متوجه میشید تمرکز اصلی من روی آرایش زیاد و هفت قلم و ... است، نه آرایش معمولی...
اون چیزی که باعث از دست رفتن معصومیت چهره اینها شده، آرایش زیاد و غلیظه...

Sarp

مدیر بازنشسته
اگه کار اروپا بخاطر منع حجاب غلطه پس کار اینا هم واسه اجبار حجاب غلطه.خدا اختیار داده که خودمون راهمونو پیدا کنیم اینا واسه ما کاسه داغتر از اشزشدن.اقا منو مگه با اونا توی یه قبر میذارن.یه جا منع حجابه که البته به اون حد و اندازه ی اجبار حجاب تو ایران سفت و سخت نمیگیرن مثلا میگن واسه شناسایی خانوما نباید روبنده داشته باشن.یه جا اجبار حجاب من نمیفهمم مگه ما واسه پوشش اقایون تصمیم میگیریم که اونا هر جای دنیا یه مدل به ریخت و قیافمون گیر میدن
عزیزم من شما از دولت و کشور دل پر دارین مربوط به این موضوع و تایپیک نمیشه
اگه در مورد تایپیک حرفی دارین بفرمائید استفاده میکنیم

Mythical

کاربر بیش فعال
بابااااااااااه تو هم خوب سوتی میگیریا
به نظر من با حجاب قشنگترن حالا چرا نمیدونم؟

• Like
واکنش ها: Sarp

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم من شما از دولت و کشور دل پر دارین مربوط به این موضوع و تایپیک نمیشه
اگه در مورد تایپیک حرفی دارین بفرمائید استفاده میکنیم[/QUOTE
یکی در مورد این قضیه که تو اروپا منع حجاب وجود داره گفت منم این حرفا رو زدم.اینجا در مورد همه چی بحث شد تا به ما رسید شد غیر مربوط بودن به بحث تاپیک.مثل اینکه اینجا فقط باید نظر موافقمونو اعلام کنین.بلشه.من دیگه چیزی نمیگم که نامربوط به بحث تاپیک باشه.چون گویا اینجا فقط واسه اینه که نظر شما رو تائید کنیم.پس جای من اینجا نیست

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه چیز خاصی نفرمودید که باعث ناراحتی بشه!
خب من هم موافق همین هستم و اگر پست هام رو به دقت بخونید متوجه میشید تمرکز اصلی من روی آرایش زیاد و هفت قلم و ... است، نه آرایش معمولی...
اون چیزی که باعث از دست رفتن معصومیت چهره اینها شده، آرایش زیاد و غلیظه...

من پست‌های این تاپیک رو نخوندم به کل
فقط استارتر و دو صفحه آخر رو تقریبن
خوب الان موضوعیت مشخص شد، ممنون از بیانتون
خوب کماکان باید بگم که، در هر دو حالت، آرایش هفت قلم وجود داره، ولی نوعش فرق داره
و البته، یکی با پوشاندن کامل مو، و دیگری، بدون پوشاندن مو

به عکسا دقت کنید
نوع و مدل گرفته شدن عکس‌ها کاملن مشخصه
نور پردازی، زاویه دید، و خیلی چیزای دیگه که تاثیر بسزایی داره