پرشین خان اون عکسا با گریمه.این وریا با ارایش.پس شما عکسای با گریم رو پسندیدی نه با حجاب روولی انصافا همشون با حجاب خیلی خوشگل ترن......من که اینجور فکر میکنم شما چطور
خب اون عکسای به قول خودتون با حجاب توسط حرفه ای ترین گریمورها گریم شده.یعنی واقعا انتظار دارین ارایشی که خود بازیگرا میکنن به اندازه گریم گریمورها چهره شون رو جذاب و به قول خودتون معصوم نشون بده.زیباتر شدن یه خواسته ی طبیعی و قشنگیه.من بی حجابی نمیبینم.حجاب زوریه نه بی حجابی
منم با نظرت موافقم!ولی انصافا همشون با حجاب خیلی خوشگل ترن......من که اینجور فکر میکنم شما چطور
با عرض معذرت اینی که شما میفرمائید میشه خر تو خرخیلی وقت بود وارد اینجور بحثا نشده بودم......
پوشش - رفتار - و خصوصیات هر فرد به خود شخص مربوطه.... به ما چه ربطی داره که مثلآ خانم ایکس اینجور لباس پوشیده یا اون آقا ایجور رفتار میکنه....
ما اگه خیلی هنر بکنیم جلوی رفتار و اعمال خودمون رو بگیریم که در مورد دیگران اینگونه قضاوت و پیشداوری نکنیم....
خداوند انسان را آزاد آفریده تا آزادانه فکر کنه - آزادانه لباس بپوشه و و و....
من اگه از کسی خرده گرفتم پس بدونید عقده ای در درونم نمایان میکنه....
ولی انصافا همشون با حجاب خیلی خوشگل ترن......من که اینجور فکر میکنم شما چطور
با عرض معذرت اینی که شما میفرمائید میشه خر تو خر
باهاتون موافقم نمیدونم میان خودشونو خوشگل کنن یا زشت واقعا هدفشون از ارایش زیادچیه من که دخترم خودمم نفهمیدمحالا حجاب یا گریم یه بحث دیگه است ولی کلا ارایش زیاد که الان خیلی مورد استفاده دختران ایرانی قرار میگیره باعث زشتیشون میشه تا زیباییشون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دانلود عکس های 4k برای پس زمینه گوشی موبایل ،تبلت | تالار عکس | 127 | |
![]() |
عکس های خنده دار از خطای دید !! | تالار عکس | 3 | |
![]() |
عکس های قرانی | تالار عکس | 119 | |
![]() |
عکس های جالب از یک فروشگاه خرید شوهر در فرانسه | تالار عکس | 3 | |
![]() |
دختر 21 ساله ای که صورت ندارد + عکس | تالار عکس | 0 |