عکس: معصومیت گمشده چهره این بازیگران با بدحجابی !

mehdisepehri

عضو جدید
1- عنوان تاپیک عالی بود!
2- متاسفانه وقتی فرهنگ استفاده از چیزی همراه اون وارد نشه ، میشه همین!
3- کلا از بازیگرهای ایرانی خوشم نمیاد جز چندتایی...
4- موضوع حجاب یا بی حجابی نیست ، موضوع سر بد استفاده کردنه!
5- کلا هرچی با زور باشه ، ملت نسبت بهش حریص تر میشن ، هر چند در واقعیت هم اگه اختیار باشه ، شاید خودشون به اون سمت برند...

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اون عکسای به قول خودتون با حجاب توسط حرفه ای ترین گریمورها گریم شده.یعنی واقعا انتظار دارین ارایشی که خود بازیگرا میکنن به اندازه گریم گریمورها چهره شون رو جذاب و به قول خودتون معصوم نشون بده.زیباتر شدن یه خواسته ی طبیعی و قشنگیه.من بی حجابی نمیبینم.حجاب زوریه نه بی حجابی

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به وضعیتی که امروز در جامعه وجود داره اینها اصلا هم بدحجاب نیستند .

بهتره به جای گیر دادن و تهمت زدن به دیگران قدری هم حق انتخاب براشون قائل باشیم و اینقدر شعارگونه رفتار نکنیم .

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اون عکسای به قول خودتون با حجاب توسط حرفه ای ترین گریمورها گریم شده.یعنی واقعا انتظار دارین ارایشی که خود بازیگرا میکنن به اندازه گریم گریمورها چهره شون رو جذاب و به قول خودتون معصوم نشون بده.زیباتر شدن یه خواسته ی طبیعی و قشنگیه.من بی حجابی نمیبینم.حجاب زوریه نه بی حجابی

دقیقا !! خوشم میاد گول بخور نیستی!

abandoned

عضو جدید
به هر حال این نوعی کمبود که دخترا ن ایرانی فکرمیکنند با این جور آرایش جبران میشود.....

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی وقت بود وارد اینجور بحثا نشده بودم......
پوشش - رفتار - و خصوصیات هر فرد به خود شخص مربوطه.... به ما چه ربطی داره که مثلآ خانم ایکس اینجور لباس پوشیده یا اون آقا ایجور رفتار میکنه....
ما اگه خیلی هنر بکنیم جلوی رفتار و اعمال خودمون رو بگیریم که در مورد دیگران اینگونه قضاوت و پیشداوری نکنیم....
خداوند انسان را آزاد آفریده تا آزادانه فکر کنه - آزادانه لباس بپوشه و و و....
من اگه از کسی خرده گرفتم پس بدونید عقده ای در درونم نمایان میکنه....

Sarp

مدیر بازنشسته
خیلی وقت بود وارد اینجور بحثا نشده بودم......
پوشش - رفتار - و خصوصیات هر فرد به خود شخص مربوطه.... به ما چه ربطی داره که مثلآ خانم ایکس اینجور لباس پوشیده یا اون آقا ایجور رفتار میکنه....
ما اگه خیلی هنر بکنیم جلوی رفتار و اعمال خودمون رو بگیریم که در مورد دیگران اینگونه قضاوت و پیشداوری نکنیم....
خداوند انسان را آزاد آفریده تا آزادانه فکر کنه - آزادانه لباس بپوشه و و و....
من اگه از کسی خرده گرفتم پس بدونید عقده ای در درونم نمایان میکنه....
با عرض معذرت اینی که شما میفرمائید میشه خر تو خر

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بعضی از کارگردان ها هستن که اینطوری می خواهن

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با عرض معذرت اینی که شما میفرمائید میشه خر تو خر

وقتی میشه خر تو خر که دیگه جنبه ای وجود نداشته باشه.... آیا شما به سیستم اروپا هم میگید خر تو خر....
الان هم واسه ایران و ایرانی جنبه ای وجود نداره....
خر تو خر به نظر من الانه که هر کسی واسه خودش فتوا میده و هر کسی که قدرتی داره میتونه بگه که دیگری چکار کنه....
باید آزادی اندیشه و رفتار برای همه باشه بدون

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا حجاب یا گریم یه بحث دیگه است ولی کلا ارایش زیاد که الان خیلی مورد استفاده دختران ایرانی قرار میگیره باعث زشتیشون میشه تا زیباییشون
باهاتون موافقم نمیدونم میان خودشونو خوشگل کنن یا زشت واقعا هدفشون از ارایش زیادچیه من که دخترم خودمم نفهمیدم

rozan

عضو جدید
حجاب هر کس به خودش مربوطه
به نظرمن اصلا کار درستی نیست چندتا عکس خانومو که هرکدوم واسه خودشون شخصیتی دارن گذاشتید اینجا و در موردشون نظر میدین
ما ایرانیا فقط بلدیم دیگران رو نقد کنیم به خودمون که میرسیم گل بی عیبیم...