عکس مراسم ازدواج خواننده ترک ابراهیم تاتلیسس در بیمارستان

Farez 132

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ابراهيم تاتليسس خواننده مشهور تركيه روز سه شنبه در بيمارستان محل بستري خود در استانبول با نامزد 30 ساله خود ازدواج كرد.

ابراهيم كه 12 سال با " عايشه گل ييلديز " آشنا بود روز گذشته براي دومين بار در طول عمر 59 ساله خود بر سر ميز ازدواج نشست.

تاتليسس چند ماه پيش بر اثر اصابت گلوله به جمجمه اش به شدت زخمي شد و در آستانه مرگ قرار گرفت . گفته مي شود " پروفسور سميعي " برترين جراح ايراني مغز در جهان وي را در آلمان تحت عمل جراحي قرار داده است .

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفته مي شود " پروفسور سميعي " برترين جراح ايراني مغز در جهان وي را در آلمان تحت عمل جراحي قرار داده است .

یک سایت یا روزنامه ی غیر ایرانی پیدا کنید که حرف شما رو تایید کرده باشه
تا اونجایی که من اطلاع دارم، پزشک جراح ایشون پروفسور ایلهان الماجی، به سرپرستی چاغلار چوهاداراؤغلو هست

*باران*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سایت یا روزنامه ی غیر ایرانی پیدا کنید که حرف شما رو تایید کرده باشه
تا اونجایی که من اطلاع دارم، پزشک جراح ایشون پروفسور ایلهان الماجی، به سرپرستی چاغلار چوهاداراؤغلو هست
احسنت فرزندم........

heshmat khan

عضو جدید
خدا شانس بده ! ابراهيم تاتليسس همسن باباي منه اونوقت با يه دختر 30 ساله ازدواج كرده ! :D

عضو جدید
59 ساله با 30 ساله؟!‌‌ :-O چقد ترسناک!‌!!!‌ :-S........... ای! اوق! :-&

artinbala999

عضو جدید
در مورد دکتر ابراهیم باس بگم ایشون بعد از عمل های اساسی که انجام داد به خاطر ضعف حرکتی که تو سمت چپه بدنش بود دوباره راهی آلمان شد و تو فدراسیون مرکزی مغز و اعصاب جهان که تو آلمان به ریاسته پروفسور سمیعی هست مورد معالجه ی دوباره قرار گرفته و طبق اطلاعاتی که دارم با پیشرفته ترین متد روز دنیا تونسته فلج شدنش رو تا حد زیادی کاهش بدن و خود ابراهیم قول داده تا پایان سال میلادی جاری آلبوم جدیدش رو بده!!!!
این خانومم که میبینین بعد از مدتها که ابراهیم منتظر بود بزرگ بشه و بعد با اون ازدواج کنه در یکی از ویدئو کیلیپ های معروف ابراهیم بازی کرده و از مدت ها پیش احتمال این رو میدادن ولی خوب چرا حالا و با این اوضاع و احوال دیگه باس از خودش پرسید!!!