عکس جنیفر لوپز قبل وبد ارایش....

رامین قاسم نتاج

اخراجی موقت
[h=1]آرایشگر جنیفر لوپز راز زیبایی او را بیان کرد + عکسی قبل و بعد از آرایش[/h]
کد خبر: 23856
جنیفر لوپز، خواننده ، ترانه سرا ، طراح مد و هنوز هم به نام جنی شناخته می شود! جنی در اولین آهنگ خود به توصیف زندگی شخصی خود پرداخته بود و هنوز هم مانند ۱۰ سال گذشته پوستی شفاف و مثال زدنی دارد.
بله ، جنیفر طرفدار آرایش دودی چشم، و مژه های مصنوعی منحصر به فرد خودش است.اما آرایشگر خصوصی وی ، اسکات بارنرز است که توانسته چهره جنیفر را در تمام این سالها زیبا و خاص آرایش کند.
بارنرز در مورد جنیفر می گوید:” او زنی بسیار زیبا است و من فقط کاری میکنم که مردم جهان آنطور که باید، او را ببینند!
همیشه در آرایش جنیفر سعی میکنم زیاد چهره وی را روشن نکنم.از روشن کننده ای استفاده میکنم که با پوست وی هماهنگی داشته باشد و تنها صورت او را درخشان کند”.
اختصاصی مجله اینترنتی ببینین . کام

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بیچاره مثل قبله. فقط یکم به خودش رسیده

رامین قاسم نتاج

اخراجی موقت
واقعا ببخشیداااااا اون آقایونی ک میگن ب زیبای (جنیفر) بسیارم بی خود میکنن >>>اون این خانم هیچم زیبا نیست:mad:>>>>>>>>>>>>الان ایشون مثلا کجاش زیبا جزابه؟!!:eek::biggrin:

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ب ایشون میگن فوق زیبااااااااااااااااااااااااااااااااا

این خیلی خوشگله ولی آدم میترسه به جایی بخوره بشکنه:biggrin:خیلیییییی ظرییییییییفه:surprised:

ابجی اگه خودت تریلی هم روت رد بشه فک نکنم به زشتی این برسیا:surprised:

:biggrin:این دیگه نهایت لطف شماس:D

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم ابروهاش خیلی کم پشته هاااااا،اصلا اینجا جالب نیست ووووولی با آرایش خیلی ناز میشه

رامین قاسم نتاج

اخراجی موقت
عه پس تا ب حال شما خوشگ نا ناز دختری مثل ایشون ندیدین ...دیدین؟ ک دختر ب این نازی رویای میگید........................واقعا ک بی احساس وبی سلیقه هستین:biggrin:

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عه پس تا ب حال شما خوشگ نا ناز دختری مثل ایشون ندیدین ...دیدین؟ ک دختر ب این نازی رویای میگید........................واقعا ک بی احساس وبی سلیقه هستین:biggrin:

:surprised:برو یه دور دیگه پستمو بخون.....من کی گفتم رویایی....در ضمن شما فکر کن بی احساس و بی سلیقم اصلا مهم نیس:D

ریحانه22

عضو جدید
واقعا که

واقعا که

فکر نمیکرم جنیفرم دیگه مصنوعی باشه.....:eek:
واقعا که ادم دیگه به هیچی نمیتونه اعتماد کنه:razz:

najmeh_kolahkaj

عضو جدید
تمامه بازیگرا بدونه ارایش و گریم شناخته نمیشن البته خدایش بعضیاشونم واقعا خشکلا منظورم اینا نیست. اگه منم مثل جنیفر انواع و اقسامه جراحی هارو انجام میدادم از اونم زیباتر میشدم اون با این همه ارایش و عمل هنوزم اونطور که باید نمیشه گفت خشکله .خیلی معمولیه

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا جنيفر باشه خوشكليش زياد مهم نيست(اين از اون حرفا بودا:D)

.SHaDi

عضو جدید
همشون با ارایش قشنگن...
پس ما اگه اینطوری گریم کنیم از اینام قشنگتر میشیم......
:D

آخرین ویرایش:

afler

اخراجی موقت
.............................مرسی رامین جان من همچنان طرف دار اول مطالب های شماهستم:w17::w27:

uraniburg

عضو جدید
به نظر من که با آرایششم خوشگل نیست
تازه اگه قرار به اینجور گریما و نور پردازیا باشه تو ایران خودمون اکثرا از بازیگرای هالیوود خوشگل ترن:cool:;)