خدا به داد برسهاخه چرا فكر ميكنيد كه ما به دنبال دوتا شدن يا چنتا شدن شلوار هستيم.بيشتر اين تايپيكو به پاسخ به اين تايپيكاي بي پايه جديد نوشتم.(صيغه از روي هوس يا ارتباط از روي عشق؟)چرا نمينويسه ازدواج از روي عشق يا ارتباط ناسالم از روي شهوت؟
تازه ميخوام يه تايپيكم درباره ازدواج موقت بزنم.كه جواب اين جور تفكرات رو بدم.
!!!!!!!!برای
مرد ماداميكه شخص زن را در اختيار دارد اهميتی ندارد كه قلب زن را از
دست بدهد ، از اينرو مرد اهميتی نميداده كه در چند زنی قلب و عواطف زن
را از دست ميدهد . ولی برای زن ، قلب و عواطف مرد اصالت دارد . اگر
آن را از دست بدهد همه چيز را از دست داده است .
!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای زن قلب و عواطف مرد اصالت دارد... اگر آن را ازدست بدهد همه چیز را از دست داده است!!!
برای همین باید وارد رقابت با هووها می شد تا با فرسایش اعصابش بلکه گوشه ای از دل مردش مال اون می شد؟؟!!!
مرد اهمیتی نمی داده که در چندزنی قلب و عواطف زن را ازدست می داده است... حق داشته ... قلب و عواطف زن جدا چیزهای بی ارزشی هستن!!
مردي كه بين همسرانش فرق قائل بشه بقول بابااتي ممممممممممرررررررررررررررررددددددددد نيست.!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای زن قلب و عواطف مرد اصالت دارد... اگر آن را ازدست بدهد همه چیز را از دست داده است!!!
برای همین باید وارد رقابت با هووها می شد تا با فرسایش اعصابش بلکه گوشه ای از دل مردش مال اون می شد؟؟!!!
مرد اهمیتی نمی داده که در چندزنی قلب و عواطف زن را ازدست می داده است... حق داشته ... قلب و عواطف زن جدا چیزهای بی ارزشی هستن!!
بله متوجه شدم... من هم بحثی از مسئله دیگه ای نکردم... همون رفتار مرد در این روند تاریخی رو عرض کردم!دوست گرامی
منظور استاد اون زمان بود. و بحثی که شما پارگرافشو جدا کردی درباره فرق چند شوهری چند همسری و مقایسه این دو بود.
داشته توضیح میداده که اون زمان مردها چطور بودن.
در بحثهای بعدی به این مورد هم اشاره میکنه
شما زن نیستین و طبیعتا چنین دیدگاهی در شما عجیب نیست...مردي كه بين همسرانش فرق قائل بشه بقول بابااتي ممممممممممرررررررررررررررررددددددددد نيست.
شرط چند همسري رعايت عدالت بوده است.
كدام ديدگاه عدالت؟؟؟؟؟.
شما زن نیستین و طبیعتا چنین دیدگاهی در شما عجیب نیست...![]()
این دیدگاه که اجرای عدالت تو این مسئله ممکنه و حتی بر فرض محال ممکن بودن باعث رضایت زن می شهكدام ديدگاه عدالت؟؟؟؟؟
خوب بين زن و مرد تفاوتهاي بنيادين وجود داره لازم شد كه مطلب ديگه ايرو هم مورد بحث بذارم.این دیدگاه که اجرای عدالت تو این مسئله ممکنه و حتی بر فرض محال ممکن بودن باعث رضایت زن می شه
بابا نترسید، من یه زن بیشتر نمیگیرم.دیاین دیدگاه که اجرای عدالت تو این مسئله ممکنه و حتی بر فرض محال ممکن بودن باعث رضایت زن می شه
محسن هنوز زنده ای؟؟؟:دی
پای خانومای باشگاه رو گلوشه نفسای اخرو میکشه کافیه یه تاپیک دیگه بزنه تاخب خدا رحمتت کنه بچه خوبی بودی اگه درباره صیغه هم بزنی که دیگه حسدتم نمیمونه!!:دی
متاسفانه بعضی دوستان فکر میکنند هر کس نظر مواق در مورد این موضوع داشت برا خودش هم میخواد و هدفش تبلیغه!!در حالی که جوابیست به اشکال وارد کنندگان به احکام گرچه منکر سوءاستفاده هم نمیشه شد ولی تو اون مورد هم هر بنده ای حق قضاوت نداره چون در ظاهر قضیه مرتکب گناه نشده!
ضمن اینکه مخالفت با احکام قرآن نوعی کفره!
هیچ تفاوت بنیادین و غیر بنیادینی به پذیرش رقیب در رابطه احساسی مجوز نمی ده... حالا شما دوست داری زحمتو بکش !خوب بين زن و مرد تفاوتهاي بنيادين وجود داره لازم شد كه مطلب ديگه ايرو هم مورد بحث بذارم.
آره جون عمه ت... آما 5تاشو تو شهر خودمون دارم.. باقی مملکتو خدا عالمهبابا نترسید، من یه زن بیشتر نمیگیرم.دی
اول بگین این متن قرار بود چیو ثابت کنه... ببینم درست ملتفت شدم یا نهبخش ديگري از اين كتاب:تفاوتهاي احساسي
از نظر احساسات بيكديگر :
مرد بنده شهوت خويشتن است و زن در بند محبت مرد است ، مرد زنی را
دوست میدارد كه او را پسنديده و انتخاب كرده باشد و زن مردی را دوست
میدارد كه ارزش او را درك كرده باشد و دوستی خود را قبلا اعلام كرده باشد
، مرد ميخواهد شخص زن را تصاحب كند و در اختيار بگيرد و زن ميخواهد دل
مرد را مسخر كند و از راه دل او بر او مسلط شود ، مرد میخواهد از بالای سر
زن بر او مسلط شود و زن میخواهد از درون قلب مرد بر مرد نفوذ كند ، مرد
میخواهد زن را بگيرد ، زن میخواهد او را بگيرند ، زن از مرد شجاعت و
دليری میخواهد و مرد از زن زيبائی و دلبری ، زن حمايت مرد را
گرانبهاترين چيزها برای خود ميشمارد ، زن بيش از مرد قادر است بر شهوت
خود مسلط شود شهوت مرد ابتدائی و تهاجمی است و شهوت زن انفعالی و
تحريكی .
پای خانومای باشگاه رو گلوشه نفسای اخرو میکشه کافیه یه تاپیک دیگه بزنه تا![]()
پای خانومای باشگاه رو گلوشه نفسای اخرو میکشه کافیه یه تاپیک دیگه بزنه تا![]()
حشمت خوان شما هم اره؟...![]()
![]()
خدابيامرز پسر خوبي بود !
خب این یعنی وجود یک زن دیگه احساس خوشبختی رو افزایش می ده؟؟!!خوشبختی برای يك زن يعنی بدست آوردن قلب يكمرد و نگاهداری او
برای تمام عمر
خوب حسادت نكنند ديگه كارا درست ميشهبا عرض تشکر هنوز هم متوجه نشدم اینها چطور قراره وجود رقیب زن در رابطه احساسی رو توجیه کنه... یه خورده بازش کنین شاید ما هم متوجه بشیم!
.
خب این یعنی وجود یک زن دیگه احساس خوشبختی رو افزایش می ده؟؟!!
یا زن رو از داشتن قلب مرد ناامید می کنه؟؟ یا زن رو به جنگ با رقیب وادار می کنه و صحنه زندگی مشترک رو به تراژدی یک میدان جنگ تبدیل می کنه؟
.
من منکر تفاوت زن و مرد نیستم اما برای هیچ انسانی در رابطه احساسی وجود رقیب خوشایند نیست... البته اگه نظر اون انسان در مساله مهم تلقی بشه که گویا نمی شه
هر رابطه ای که با دروغ و کلک و زیرپاگذاشتن تعهد همراه باشه قبیحه....مثل اينكه چند زن داشتن قبيحتر شده از چندتا داشتن.
زنها هم حجاب نگیرن، اگه شما غریزه تونو کنترل کنین کارا درست می شهخوب حسادت نكنند ديگه كارا درست ميشه![]()
اگر كسي دليل نياره هم هيچ زن سالمي تن به اين كار نميده اما مساله چند زني براي بعضي مردها پذيرفته است .اگه گفتي چرا؟؟؟ بر ميگرده به تفاوت طبيعت زن و مرد..
.
.
باز هم می گم.. مشکل اینه که شما دارین از دید مردانه نگاه می کنین و دید مردانه برای تصورات و خواستها و اندیشه ها و عواطف و کلا دنیای زنانه ارزشی قائل نیست... شاید هم بخواد ارزش قائل باشه اما چون شناختی ازش نداره کمیتش لنگ می زنه...
شما برای نفی چندشوهری( که تاکید می کنم من هم مخالفشم) هزار دلیل میارین ازجمله غیرت و غرور مرد، اما به عواطف زن که می رسه اسمش می شه حسادت..! به زعم شما زن موجودی فاقد شعور و البته غرور هست؟؟!!!
شما فعلا پاشنه كفشتونو از گلوي حقير برداريد جسارتا داريم خفه ميشيم قتل نفس بدتر از تعدد زوجاتهبا اینکه خیلی تمایل دارم در بحث شرکت کنم ولی در حال حاضر ترجیح میدم فقط نظاره گر باشم![]()
پس من درمورد سلامت اون بعضی مردها بحث کنم؟؟اگر كسي دليل نياره هم هيچ زن سالمي تن به اين كار نميده اما مساله چند زني براي بعضي مردها پذيرفته است .اگه گفتي چرا؟؟؟ بر ميگرده به تفاوت طبيعت زن و مرد.
به زعم ما ؟؟؟اينطوري قضاوت كردن درست نيست ..............
چرا؟؟؟ بیا تو دم در بدهبا اینکه خیلی تمایل دارم در بحث شرکت کنم ولی در حال حاضر ترجیح میدم فقط نظاره گر باشم![]()
قتل روح به مراتب بدتر از قتل جسم یک فرده...شما فعلا پاشنه كفشتونو از گلوي حقير برداريد جسارتا داريم خفه ميشيم قتل نفس بدتر از تعدد زوجاته![]()
هیچکی تهدیدم نکردهای بابا...![]()
بگو کی اذیتت کرده برم سروقتش![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
علل افزایش درگیری و نزاع بین مردم از نظر شما ؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
M | علل شکل گیری تابوها از نظر شما؟ | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
علل بوجود آمدن خرافات دربارۀ گربه ها | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
علل روابط دختر ها و پسرها | گفتگوی آزاد | 1 | |