بی نزاکت اون چه اسی بود ، مث عادم که نمیگیبابا قرار بود شماها 24 ام اینجا باشین من یهو زدم چون احتمال دادم نباشم نکبت....اس دادم خب جواب ندادیگوشیتو بچک پلیز
![]()

بی نزاکت اون چه اسی بود ، مث عادم که نمیگیبابا قرار بود شماها 24 ام اینجا باشین من یهو زدم چون احتمال دادم نباشم نکبت....اس دادم خب جواب ندادیگوشیتو بچک پلیز
![]()
اقاااا تولدمممم مبارکککککککککککککککککک
از تمام دوستانی هم که زجمت کشیدن و اومدن پیغام گذاشتن و اسپم کردن و منت گذاشتن و کادو و گل اوردن هیچ گونه پذیرایی به عمل نمیاد..خلوت کنین میخواییم استراحت کنیم..
هیچی نگو :|
زعرمار:|کی قرار بود:| تو گفتی 23 ام:|منم تو دلم گفدم 22 ام بزنم تو بسوزی:| مرده ژور برده:|بابا قرار بود شماها 24 ام اینجا باشین من یهو زدم چون احتمال دادم نباشم نکبت....اس دادم خب جواب ندادیگوشیتو بچک پلیز
![]()
والا منم تچکورام تمومیده:|ادمینم بعش گفدم بیاد جای من تچکور بزنه مث النکه عینکشو نزده پیاممو نتونسته بخونهببخشین من تشکر ندارم..ممنون از همه بخاطر آمدن......
زردک و نازی و غاثی و الی و سلو بیاین تشکر بزنین واسه منم بزنین ها بیریخت ها
علک سلامسلام به همه دوستان
چن؟تشكر با قميت مناسب موجود است
تشکرامو هدیه کردم به مهمونای امیتریس...![]()
عی الی ندید بدید چه عجبی دل کندی سری به رفخا زدی![]()
به به عروس خانوم ... خوبی ؟ عاقا خوبن ؟ جهازو بردین ؟ عروسی کیه ؟ چرا انقد تو بیمعرفتی ؟ مگه اون عاقاهه چی داشت که مارو به خاطرش سه طلاخه کردی ؟ مگه من عشقت نبودم ؟ یادته یه شب باهام نمیحرفیدی تا صب زیر پتوت زار میزدی ؟ اینه رسمش ؟ اینه رفاقت ؟ .... عاخیش ... نفسم بند اومد
حیف اون شماره ای که من به تو دادم و تو زنگ نمیزنی
ایشالا ایشالا
مرسی عخشم .. ایشالا خوبخت بشی ننه
ج.پ.ن: ببخ.. مجبورت کرده زود پاشی داری از حرصت اینارو میگی ؟:دی ... دلت بسوزه که ما نه زحمت میکشیم نه زود پا میشیم ... بعله
![]()
ندید بدید خوتّی لمونخوبی ریفیخ؟ :دی
عه وااااا ایم چه حرفیه صفتی که به تو رواس به من حرام است ال![]()
خوبم خولی؟![]()
عاغادون خوبن؟![]()
عاغا الی چه دعایی کردی تو امضات نوشدی؟![]()
چوب کاری نفرماع ال، به تن شوما قشنگهشکسته نفسی نکن نفس :دی برازنده خوتّه![]()
خوبم ...خوبن :دی تو هم سلام کن به عمو:ی
هیییییی لمون ...یه موقعی اعتقاد نداشتم ..اما الان صد در صد معتقدم![]()
چوب کاری نفرماع ال، به تن شوما قشنگه![]()
سلام عموسلام زن عمو![]()
![]()
چی؟منم موخوام![]()
نیگا کردم تو تن من گریه میکنه ...گشاده برام مرسینه بابا ...تو آیینه نیگا کن .....به خودت عجیب میاد![]()
به دعا دیگه ..به دعا اعتقاد نداشتم ... از سلف و نازی بپرس ... الان نه ..دارم :ی
میگم نزن نزن ، گرچه تو رو تو شیشه هم کنن رو هم نمیمونهباسه چی؟بزا حف بزنم لهنتی![]()
میگم نزن نزن ، گرچه تو رو تو شیشه هم کنن رو هم نمیمونه![]()
دمپایی ابری لا انگشتی تو روانت ، جااااااااااااااااانیکلیپسم تو روانت رووووووووووووانی![]()
کوچولو رو خوب اومدی :||||
حالا خوبه همسن مامانتما
مرسی آقا عدنان ...
ایشالا به هر میخوام برسم و برسیو مثل قبل (
)مردم رو هم شوور میدم ..چون کار خیره ثواب داره![]()
امثال ؟ یا امسال ؟نمیخوام نامرئی بودن کیفش بیشتره
حالا چرا 12 تا ؟ایشالا شما هم به نیت یاران امام زمون 313 تا بچه داشته باشی :|||||
دمپایی ابری لا انگشتی تو روانت ، جااااااااااااااااانی![]()
بی نزاکت اون چه اسی بود ، مث عادم که نمیگی![]()
سوخدی:|
من برم فعلا سایت هی ارور 504 میده:|
مگه با سیستم چیکار میکنی؟:|نه زردک...نمیدونم وقتی با سیستم کار میکنه اینجوری میشه علت چیه دکتر؟؟
درس شد![]()
مگه با سیستم چیکار میکنی؟:|
نه زردک...نمیدونم وقتی با سیستم کار میکنه اینجوری میشه علت چیه دکتر؟؟
درس شد![]()
اون تنه ی 100 کیلویتتو میندازی رو دستتو لپ تاپت همین میشع:|
دستت اون وسطه لع میشه...:|
به این روند ادامه بدی ایشالا رکورد سولاخ لایه اوزنو رو دسدد میزنی![]()
خدا رحمدد کنه ادم بدکی نبودیمن مانکنم مانکن میفهمی میدونم نمیفهمی زردک
آره واقعا استخونم دیده میشه ها الان![]()
چون دستات رو یک جا مدام ساکن می ذاری این طوری میشه!
مال منم بهه همین شکل شده و رنگ قرمزش هم مونده !! قبلا در یک مقاله خوندم که این اثرات زیاد پشت نت نشستنه و در واقع کار زیاد با کامپیوتره!!!
خب موسو بذار رو دستت نمیشه ؟سلو بخدا نیمدونم دستمو ک میزارم رو ماوس کار کنم الان آنقد قرمز شده حس میکنم استخونم زده بیرون![]()
سلام دکدرچون دستات رو یک جا مدام ساکن می ذاری این طوری میشه!
مال منم بهه همین شکل شده و رنگ قرمزش هم مونده !! قبلا در یک مقاله خوندم که این اثرات زیاد پشت نت نشستنه و در واقع کار زیاد با کامپیوتره!!!
خب موسو بذار رو دستت نمیشه ؟
سلام دکدر![]()
خب موسو بذار رو دستت نمیشه ؟
سلام دکدر![]()
درس صوبت کن تا حلواتو نخورم نمیرم![]()