sepehr2222
اخراجی موقت
چرا؟؟!!خوب تو بمون میگم موشه نخورتت:دی
خدایا به من صبری 2 چندان عطا بفرما و دهنم را بسته...
چرا؟؟!!خوب تو بمون میگم موشه نخورتت:دی
وقتي يک پسر، هرروز براي تو [اس ا م اس] ميفرسته ؛ بدون كه براي همه "فوروارد" كرده.
وقتي يک پسر، اعتراف مي کنه که بدون تو نمي تونه زندگي كنه ؛ تصميم شو گرفته که تورو اقلا واسه يه هفته داشته باشه.
من خودم همون گولم دیگه:دی
بگو راحت باش من اینجام:دی تقصیره خودته میخواستی کل کل نکنی:دیخدایا به من صبری 2 چندان عطا بفرما و دهنم را بسته...
سلام چطوري نگارجون؟؟؟؟بگو راحت باش من اینجام:دی تقصیره خودته میخواستی کل کل نکنی:دی
واسه همین گفتم موشه نخورتت ناراحت شدی:دیموش بیشتر بهت میاد
واسه چی میخندی؟
دوست دالمواسه چی میخندی؟![]()
سلام نه من هیچی یادم نیست کی? کی? کجا؟:دی تو بگو چرا میخندی اول؟سلام چطوري نگارجون؟؟؟؟
بازتوكل كل كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اي شيتون!!!!!!!!!
يادته چقدر هيچي............
من که پشیمون نیستم خوراکم کل کله ولی شانس آوردی الان تو فاز مهربونیمبگو راحت باش من اینجام:دی تقصیره خودته میخواستی کل کل نکنی:دی
آره ميدونم يادت نيست.توراست ميگي...!!!سلام نه من هیچی یادم نیست کی? کی? کجا؟:دی تو بگو چرا میخندی اول؟![]()
بابا فاز من کشته مردهٔ این مرامتممن که پشیمون نیستم خوراکم کل کله ولی شانس آوردی الان تو فاز مهربونیم
اون موشه جواب نداشت؟:دیمن که پشیمون نیستم خوراکم کل کله ولی شانس آوردی الان تو فاز مهربونیم
بخند جوک همیشه خنده داره جوکه دیگه حقیقت نداره:دیآره ميدونم يادت نيست.توراست ميگي...!!!
ولي من براي اين خنديدم چون خنده دار بود (خنده بلند)
واسه همین گفتم موشه نخورتت ناراحت شدی:دی
بابا فاز من کشته مردهٔ این مرامتمفقط جونه خودت یه دقه از این فاز بیا بیرون من میخوام ببینم چی میشه:دی
پس چرا شما داري گريه ميكني؟؟؟؟؟؟بخند جوک همیشه خنده داره جوکه دیگه حقیقت نداره:دی
تو گفتی به من چه؟:دی اصلا تو با دختره مردم چیکار داری هان :دینه اصلا.اعتماد به نفس
آخی باشه امشب راحت باش دیگه کاریت ندارم:دیالاقه این اخلاقتم به مولا آبجی نادختم امشبرو بزار رو فاز خودم باشم فردا جبران میکنم
اشکه شوقه:دی جوک به این خنده داری تا حالا نشنیده بودم از خنده اشکم درومد:دیپس چرا شما داري گريه ميكني؟؟؟؟؟؟
آره منم همين فكرو ميكردماشکه شوقه:دی جوک به این خنده داری تا حالا نشنیده بودم از خنده اشکم درومد:دی
بابا مگه من مریضم حال دختر خوبو بگیرم اخه ؟تو این زمونه اگه دختر خوب پیدا کنی باید بزاری رو سرت دختر خوب کجا بود بابا؟
بخورید و بیاشامید و اسپم کنید ...اما به یکدیگر توهین نکنید ( *حمید )همتون یه جوووورین......
از همتون بدم میاد
باور کن پسرا اونقدر که فکر می کنی پیچیده نیستن . واسه شناختشون نباید سادگی به خرج داد .... بله.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فرهنگ ۲۵۰۰ ساله با رسم شکل /طنز | گفتگوی آزاد | 2 | |
3 | طنز مخصوص آخر سال و عید نوروز! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
طنز/ الکی مثلا خیلی انتقاد پذیریم | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
کاش یه خواستگار بیاد...(طنز) | گفتگوی آزاد | 51 | |
![]() |
طنز معلم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 6 |