hany.69
عضو جدید
بچه ...هههههههه....جدا؟ پس دنبال پسر بودی که گیر بیاری جالبه مامان بزرگ ولی من تا اونجایی که یادمه دخترا منو گبر میاوردن نه من دخترارو
کدوم بدبختی دنبال تو بوده؟
بچه ...هههههههه....جدا؟ پس دنبال پسر بودی که گیر بیاری جالبه مامان بزرگ ولی من تا اونجایی که یادمه دخترا منو گبر میاوردن نه من دخترارو
شایدم قطعا مهم اینه که فعلا رویت نمیشهقطعا هانی....
هزاران بدبخت که تو این کره ی خاکی در حال زندگینکدوم بدبختی دنبال تو بوده؟
چرا خودزنی میکنی؟!خووبه که شما پسرا دخترارو نمیشناسید خیلی خوبهببین پسر هیچ وقت زجر نمیکشه !! اونی که ضربه می خوره دختره ! من خودم پسرم ! پسرا از اون چیزی که فک میکنی خیلی عوضی ترن !
هزاران بدبخت که تو این کره ی خاکی در حال زندگین
اینجوری احساسه خفن بودن بهشون دست میده نمیدونن ادعای نامردی داشتن با واقعا نامرد بودن چقدر فرق دارهچرا پسرا اینقد نامردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخییییییییی چه توهمی زدی
سلام بچه ها. والا ما که تا حالا ضربه نخوردیم، تا اونجایی که یادمون میاد در حال ضربه زدن بودیم.بقیه دخترا رو نمیدونم.
بذار تو حاله خودشون باشن بابا ندونن بهتره بذار فک کنن دخترا خیلی احساساتینسلام بچه ها. والا ما که تا حالا ضربه نخوردیم، تا اونجایی که یادمون میاد در حال ضربه زدن بودیم.بقیه دخترا رو نمیدونم.
پس قبول داری که اصولا سرکاری...بچه ...هههههههه....جدا؟ پس دنبال پسر بودی که گیر بیاری جالبه مامان بزرگ ولی من تا اونجایی که یادمه دخترا منو گبر میاوردن نه من دخترارو
آفرین بروسلی که میگن تویی؟
اینجوری احساسه خفن بودن بهشون دست میده نمیدونن ادعای نامردی داشتن با واقعا نامرد بودن چقدر فرق داره
آره، پس چی؟ فکر کردین حالا اگه دختره 4 تا قطره اشک ریخت یعنی از دوریتون میمیره. نه بابا فیلمشه. نهایت بدجنسی که میتونید بکنید چیه؟ بعد 4 سال ول کنید برید، که اونم به جهنم.
نه دیگه منظورمو متوجه نشدی منظورم این بود که من وقتمو پایه این چیزای بی ارزش نمیذارم این دختران که دنبال این چیزان منم جلوشونو نمیگیرم میذارم اینجوری فک کنن و منم کاره خودمو میکنم ولی بازنده ی اصلی دختران.البته با همه ی دخترا اینجوری برخورد نمیشه دختری که فک کنه خیلی جکی جانه و زرنگه اینجوری میذاریم تو کاسش تا حساب کار بیاد دسش ولی اگه دختری مثل خانوما و خیلی خوبو با شخصیت برخورد کنه شک نکن که از طرف مقابلش احترام میبینه حداقل من که اینجوریمپس قبول داری که اصولا سرکاری...
آخه اینا ارزش اشک ریختن دارن؟
نه دیگه منظورمو متوجه نشدی منظورم این بود که من وقتمو پایه این چیزای بی ارزش نمیذارم این دختران که دنبال این چیزان منم جلوشونو نمیگیرم میذارم اینجوری فک کنن و منم کاره خودمو میکنم ولی بازنده ی اصلی دختران.البته با همه ی دخترا اینجوری برخورد نمیشه دختری که فک کنه خیلی جکی جانه و زرنگه اینجوری میذاریم تو کاسش تا حساب کار بیاد دسش ولی اگه دختری مثل خانوما و خیلی خوبو با شخصیت برخورد کنه شک نکن که از طرف مقابلش احترام میبینه حداقل من که اینجوریم
آره، پس چی؟ فکر کردین حالا اگه دختره 4 تا قطره اشک ریخت یعنی از دوریتون میمیره. نه بابا فیلمشه. نهایت بدجنسی که میتونید بکنید چیه؟ بعد 4 سال ول کنید برید، که اونم به جهنم.
یه حرف درست زدی......دمت گرم....دختر پررو رو باید حالشو گرفت..
من اصلا موافق بد جنسی نیستم و همچین کاری نمیکنم موضوع سر ضربه خوردنو نخوردنه بابا وگرنه این انسانی نیس که آدم موجود ضعیفتر از خودشو آزار بده.حالا جدا بعد 4 سال گذاشته رفته؟
قربانت
نه بابا. اشک؟ شاید دخترای 6-7 سال پیش یه کمی احساس تو وجودشون بود، اما دخترای امروزی بلدن واسه کی احساسات نشون بدن. پس آقایون ناراحت نباشین و تا دلتون میخواد ضربه بزنین. به هیشکی نمیخوره، آخه بلدیم جاخالی بدیم.
بابا مگه من مریضم حال دختر خوبو بگیرم اخه ؟تو این زمونه اگه دختر خوب پیدا کنی باید بزاری رو سرت دختر خوب کجا بود بابا؟به شرط این که تفکرت همینجوووری بمونه
کلا این مدلیم پرووووووووووووتا ازت تعریف کردم پروووو شدیا...
انسان انسانه مرد و زن نداره دختره بی احساس دیدم پسر با احساسم دیدم که البته پسر با احساس بلای جونه(بنا به تجربه پوووف)نامردی و ادعای نامردی اصلا خوب نیست. مرد بودنه که ارزشه.اگه کسیم ادعای نامرد بودن بکنه شک نکن که مشکل داره .ولی در کل پسرا کمتر ار دخترا ضربه میخورن اونم به خاطر اینه که از احساسات کمتری نسبت به دخترا برخوردارن
شاید اونایی که تو باهاشون برخورد داشتی اینجوری بودن منکه هم جنسایه خودمو میشناسم کلا انسانه با احساس کمه چه زن چه مردنه دوست من قبول کن که دخترا خیلی زود و بی جهت وابسنه میشن تا میگی دوست دارم خودشونو تو لباس عروس میبینه واین امر نا خوداگاه باعث اصابت ضربه به گیجگاه دختر میشه
انسان انسانه مرد و زن نداره دختره بی احساس دیدم پسر با احساسم دیدم که البته پسر با احساس بلای جونه(بنا به تجربه پوووف)
شاید اونایی که تو باهاشون برخورد داشتی اینجوری بودن منکه هم جنسایه خودمو میشناسم کلا انسانه با احساس کمه چه زن چه مرد
آمار میتونه غلط باشه وقتی با دخترهای موذی طرف باشی فاصلهٔ ۲متر؟!!!باشه لابد دیگهنه بابا من که اصلا با دخترا برخورد نداشتم کلا با دختر با فاصله نزدیکتر از 2 متر برخورد نکردم.ولی آمار نشون داده گفته های من درسته
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فرهنگ ۲۵۰۰ ساله با رسم شکل /طنز | گفتگوی آزاد | 2 | ||
3 | طنز مخصوص آخر سال و عید نوروز! | گفتگوی آزاد | 1 | |
طنز/ الکی مثلا خیلی انتقاد پذیریم | گفتگوی آزاد | 19 | ||
کاش یه خواستگار بیاد...(طنز) | گفتگوی آزاد | 51 | ||
طنز معلم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 6 |