NEGARi2
عضو جدید
پسره احساساتی یه چیزی تو مایههای سیرییییییشه یه چیزی که دلت میخواد خفش کنی!خوب 100% همینطوره ولی دختر احساساتی تر از پسرههههههههههه قبول نداری؟؟اوه اوه پسر احساساتی چه شود
پسره احساساتی یه چیزی تو مایههای سیرییییییشه یه چیزی که دلت میخواد خفش کنی!خوب 100% همینطوره ولی دختر احساساتی تر از پسرههههههههههه قبول نداری؟؟اوه اوه پسر احساساتی چه شود
وقتي يك دختر:
وقتي يک دختر، بعد از چند لحظه در جواب احوالپرسي تو ميگويه : خوبم ؛ يعني اصلا حال خوبي نداره.
وقتي يک دختر، به تو خيره مي شه ؛ شگفت زده شده که به چه دليل دروغ مي گويي.
.
آمار میتونه غلط باشه وقتی با دخترهای موذی طرف باشی فاصلهٔ ۲متر؟!!!باشه لابد دیگه
پسره احساساتی یه چیزی تو مایههای سیرییییییشه یه چیزی که دلت میخواد خفش کنی!
پس زود گول میخوری:دیآخه خودم امار گرفتم
چقدر تو پاک و معصومی آخی:دیدر حالتی که دختر آویزون به پست آدم بخوره دلم میخواد خودمو خفه کنم چون به اون که نمیشه دس زد 100 تا ننه بابا پیدا میکنه بعدم شرعا درست نیس نا محرمه(خنده)
پس زود گول میخوری:دی
به خدا میبینی همه از این پاک و معصوم بودنم سواستفاده میکننچقدر تو پاک و معصومی آخی:دی
(sabz)
موش بخوره تو رو گوگولی!به خدا میبینی همه از این پاک و معصوم بودنم سواستفاده میکنن
جالب بود ..... همه ی اینا درسته چه پسر چه 2ختر اما نمیدونم چرا 2ختر با وجود اینکه میدونه دروغ میگه پسره بازم دوسش داره و پسرا نمیدوم چرا خسته نمیشن......................( منظورم اکثرشونه....)
نه نذار گول تورو بخوره حیفی به خدا نکنی این کاروهااا!به قول یکی از همزبونای ترکمون آدم که گول نمیخوره گول ادمو میخوره.عمرا
بگو تو میتونیجواب این سوالتو میدونم ولی نمیگم چون امکان داره دوباره دعوام بشه مثل یکی 2 روز پیش
یه پسر خوب و پاک مونده اونم میخوای بدی موش بخوره؟؟؟موش بخوره تو رو گوگولی!
منتظری بگم دعوا راه بندازیا نمیگمبگو تو میتونی
نه نذار گول تورو بخوره حیفی به خدا نکنی این کاروهااا!
جواب این سوالتو میدونم ولی نمیگم چون امکان داره دوباره دعوام بشه مثل یکی 2 روز پیش
کاش همه پسرهارو موش بخوره نه نه بعضیهاشون بمونن واسه سرگرمی خوبه:دییه پسر خوب و پاک مونده اونم میخوای بدی موش بخوره؟؟؟
بگو جرأتشو نداری:دیمنتظری بگم دعوا راه بندازیا نمیگم
روم نشد بگم من نگران اون گولم که تورو بخوره...:دیآره واقعا حیفم
خوب بگو همزبون.....
کاش همه پسرهارو موش بخوره نه نه بعضیهاشون بمونن واسه سرگرمی خوبه:دی
بگو جرأتشو نداری:دی
بابا مگه نمیبینی خانومه NEGARI2 مث پلنگ وایساده تا بگمو دعوا راه بندازه
تو نگران خودت باش من با گوله یجوری کنار میامروم نشد بگم من نگران اون گولم که تورو بخوره...:دی
چرا؟؟!!خوب تو بمون میگم موشه نخورتت:دیاین حرفت بوی خون میدادا
ای بزدل میگم موشه بخورتت:دیاصللا جراتشو ندارم سریو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن که
من خودم همون گولم دیگه:دیتو نگران خودت باش من با گوله یجوری کنار میام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فرهنگ ۲۵۰۰ ساله با رسم شکل /طنز | گفتگوی آزاد | 2 | |
3 | طنز مخصوص آخر سال و عید نوروز! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
طنز/ الکی مثلا خیلی انتقاد پذیریم | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
کاش یه خواستگار بیاد...(طنز) | گفتگوی آزاد | 51 | |
![]() |
طنز معلم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 6 |