طرح پله پله تا ملاقات خدا

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدا مرا دست دارد...

چون با همه گناهانم مرا مورد خشمش قرار نداده...

این حس که خدا مرا دوست ندارد را در دلم ننداخته...

نا امیدی از رحمتش به من رخنه نکرده.
دیدی گفتم
بی خود حرف نمی زنم .
با عقایدت آشنام که میگم

امیر Amir

کاربر حرفه ای
ولی...

چرا راه من جدا نمیشه از خیلی ها...

چرا شدم یک گرگ...که خیلی چیزا واسش بی مفهوم و معنا شده.....

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ولی...

چرا راه من جدا نمیشه از خیلی ها...

چرا شدم یک گرگ...که خیلی چیزا واسش بی مفهوم و معنا شده.....
به خودت برگرد.
شاید بشه گفت به چه قیمتی
ولی خودت می تونی حلش کنی
به خودت شک نکن
نگو ولی
به خودت مطمئن باش

az13kh6

عضو جدید
حضرت امیر (ع) در نهج البلاغه می فرمایند:
حکمت 25 :ای فرزند آدم! زمانی که خدا را می بینی که انواع نعمت ها را به تو می رساند در حالیکه تو معصیت کاری، بترس.
حکمت 30: هشدار! هشدار!به خدا سوگند خداوند چنان پرده پوشی کرده که می پنداری تو را بخشیده است.
دوست عزیز انقدر با افتخار نگو "من نماز نمی خونم!!!!!!!!!

az13kh6

عضو جدید
من نماز نمیخونم.
دعا نمیخونم...
گناه میکنم...
خدا مرا دوست دارد...

خدا مرا دوست دارد....
++++++++++++
امیر.

حضرت امیر (ع) در نهج البلاغه می فرمایند:
حکمت 25 :ای فرزند آدم! زمانی که خدا را می بینی که انواع نعمت ها را به تو می رساند در حالیکه تو معصیت کاری، بترس.
حکمت 30: هشدار! هشدار!به خدا سوگند خداوند چنان پرده پوشی کرده که می پنداری تو را بخشیده است.
دوست عزیز انقدر با افتخار نگو "من نماز نمی خونم!!!!!!!!!

sheida244

عضو جدید
.

واقعاً !!!
خود ما آدم‌ها شايد اگه كسي حتي يك بدي داشته باشه و يا حتي يه خطا انجام داده باشه‌، كه ما ديده باشيم و يا حتي صرفاً شنيده باشيم ازش متنفر بشيم و تردش كنيم و خيلي مواقع حتي راضي به مرگش باشيم و بدتر از همه اينه كه افشاش مي‌كنيم.
ولي واقعاً به اين فكر كنيم كه اگه قرار بود از اعمالمون پرده برداشته بشه چي مي‌شد!!؟؟:cry:

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام به دوستای گلم.
قبل از اینکه موضوع مرحله جدید رو اعلام کنم.خدوتتون عرض کنم که یه مشورتهایی با دوستان خصوصا شیدا جون صورت گرفت که قرار شد یه تغییراتی در روند طرحمون بدیم.
بدین صورت که به پیشنهاد شیدا جون طرح رو به چند قسمت تقسیم کنیم
1- مراقبت در گفتار
2- مراقبت در ديدار
3- مراقبت در شنيدن
4- مراقبت در اعمال
5- مراقبت در فكر كردن
بعد در هر کدام از اینها ریز بشیم و و اعمالی رو که در هر کدام از اینها قرار میگیره براشون یه مدت زمان 15 روزه در نظر بگیریم.
بدین ترتیب برای شروع میریم در مرحله مراقبت در گفتار و اولین پله از این مرحله رو الان اعلام میکنیم.
نظراتتون همیشه سازندست.پس دریغ نکنید.

phalagh

مدیر بازنشسته
پله پنجم: ادب در گفتار

پله پنجم: ادب در گفتار

عنوان پنجمین مرحله طرح ادب در گفتار هست که امیدواریم بتونیم طی فرصت 15روزه ای که داریم در مکالمه های روزمره مون ادب رو رعایت کنیم.
خصوصا در برخورد با دوستان صمیمی دیده میشه که با بیشتر شدن صمیمیت لحن گفتار از حالت محترمانه فاصله میگیره و گاهی اوقات حرفایی زده میشه که موجب ناراحتی طرف مقابل میشه.هدف ما در این طرح اینه که حدود ارتباطمون رو داشته باشیم و در برخوردمون با دوستان و استاد و معلم و پدر و مادر و ...ادب در گفتار داشته باشیم.تکه کلامهایی که بعضا توی صحبتهامون به کار میبریم رو حذف کنیم و ضمن اینکه سعی میکینم صمیمیت رو حفظ کنیم ادب رو هم رعایت کنیم.
امام علی (ع) درحکمت 54 نهج البلاغه میفرمایند:هیچ ارثی چون ادب نیست.

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ادب در گفتار باعث شیفتگی افراد به فرد سخنگو میشه حتی از حیث اجتماعی بازتابی عمیق در روابط انسانی داره.........
فلق جان دسته گلت درد نکنه...........

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به فلق جان و باقی دوستان .
مرسی بابت پله ی پنجم
.پله ی چهارم که خیلی کمکم کرد .انشاءا.. بقیه هم همین طور باشه.

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا انقدر اینجا سوتو و کوره
پس کجایید ؟؟؟
بچه های اینجا که با معرفت بودند!!!

پرندیس

کاربر بیش فعال
لازم است که ادب در گفتار رعایت بشه....چون عالم بی ادب نه تنها برای جامعه مفید نیست مایه ضرر هم می تونه باشه........از طرحت ممنونم فلق جان......

mahyarahimi

عضو جدید
کی پس پله ی پنجم تموم می شه؟ دو هفته که گذشت یعنی فردا مهلت تمومه؟

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام به همگي
از تاخيري كه داشتم عذر يخوام. اخه شدم ماركوپولو. :Dيه روز اونورم دو روز ديگه اينور.تو راه بودم و تازه رسيدم اينور.خوب خودم به خودم ميگم خسته نباشم.:smile:
اما اين مرحله.در ادامه مراحل مراقبت در گفتار در نظر داشتم كه براي اين مرحله پرهيز از غيبت رو در نظر بگيريم.
همونطور كه ميدونيد غيبت از گناهان كبيره اي است كه اثار اجتماعي و فردي زيادي داره.
مهم ، توجه به پيامدهاي آن است كه اميد است با انديشيدن در اين پيامدها به آن مبتلا نشويم و اگر مبتلا هستيم، به زودي برگرديم كه اگر با اين صفت از دنيا برويم، رسوايي در قيامت را به دنبال دارد و صورت ملكوتي آن همان است كه در سوره مباركه حجرات آيه 12 آمده است:" ... آيا يكي از شما دوست دارد كه گوشت برادر خود را بخورد، در حالي كه مردار است...؟!"از آن جا كه غيبت كننده در دنيا آبروي مردم را دريده است- مانند حيواني كه بدن مردم را پاره مي كند- در قيامت صورت ملكوتي اين عمل- خوردن مردار- به او برمي گردد.
خوب از امروز تا 15 مرداد پرهيز از غيبت.:gol:
خوب دوستاي عزيز يه تاپيك جدا هم برا غيبت ميزنم.اگه كسي تجربه اي هم دراين زمينه داره منون ميشيم در اختيارمون بزاره.

محسن2115

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام .
يه مدت نبودم نميدونم چيكار كرديد ولي الان كه اومدم ببينم چه خبره.
خوب به نظر شماكسي ميتونه غيبت نكنه.نخواهيم مياد چون بين اطمينان و عدم اطمينان 4 انگشت فاصله است.

winter

عضو جدید
سلام خانوم گل
مر30
اما خداییش وقتی گفتی این پله از بقیه پله ها سختتره قلبم داشت میومد تو دهنم

winter

عضو جدید
به نظر منم سخت هست اما میشه جلوشو گرفت
این جوری که فلق جونم گفت من گفتم حتما میمونمو نمیتونم ادامه پله ها رو بیام

paras2

عضو جدید
سلام فلق خانوم... اگه کسی بخواد از الان شروع کنه چیکار باید بکنه؟؟ از پله اول یا همین پله؟؟؟ از نظر زمانی که با بچه ها عقبه چطوری جبران کنه؟؟

mehrdadeng

عضو جدید
سلام فلق خانوم... اگه کسی بخواد از الان شروع کنه چیکار باید بکنه؟؟ از پله اول یا همین پله؟؟؟ از نظر زمانی که با بچه ها عقبه چطوری جبران کنه؟؟
روزه بگير .هم براي ماه رجب هم براي خودت هم براي استفاده از اسانسور پله ها.
روزه يه برنامه جامع هست كه تمام كمالات رو توش داره.اگر روزه بگيري و انشاا.. قبول بشه شما اكثر پله ها رو تمرين كردي .البته روزه باشه نه روزه