سلام دوست عزیز
من با پیشنهاد شما موافقم
اما یه مشکلی دارم
من خیلی از وقتا یه کارایی میکنم اما نمیدونم درسته یا غلط
اگه قرار باشه 40روز گناه نکنیم به قول خودتون از کی بپرسیم؟
مثلن همون سوالهایی که بالا پرسیدم
هنوز نمیدونم خدا این کارا رو دوست داره یا نه؟
ظاهرن هیچ کس هم نمیدونه که کمکم کنه
اگه میتونید کمکم کنید
ممنون میشم

یا حق
چرا هیچ کس ندونه؟
خب سوالایی و که می پرسی خیلی جواب های واضح و آسونی داره
اما برای این که بهترین جواب و بگیری ""بهتره اول خودت تحقیق کنی و به دنبال جوابای سوالات بری ""تا این که اینجا پیش دوستان مطرح کنی و از اونا بخوای راهنماییت کنن """چون مدل سوالای تو زیاد سخت نیست که بخوای از دوستان اینجا راهنمایی بگیری
نمیگم در خواست راهنمایی نکن ولی خیلی زود هم به اینجا متوسل نشو
بهتره خودت بری دنبال کتابهایی که در مورد مثلا همین دروغ توضیح داده بری و اول این کتابا رو مطالعه کنی
و مطمئن باش این مسائلی که مطرح می کنی جزء ابتدایی ترین مسائلیه که توی کتابایی که در این زمینه هست "توضیح داده شده
سریع به اینجا متوسل نشو
خودت اول برو دنبالش """اگه به جواب قانع کننده ای نرسیدی از دوستان اینجا کمک بخواه و درخواست راهنمایی کن
این طوری لذت بیشتری هم می بری و مطمئنا به بهترین جواب و قانع کننده ترین جواب می رسی
توی نت معمولا مطالب طولانی و نمیشه گذاشت
بهتره دنبال کتابهایی در این زمینه بگردی که به طور کامل ""مثلا همین موضوع دروغ و توضیح داده باشه
این طوری مطالب خیلی قابل استناد تره و به طور تمام و کمال در این زمینه به نتیجه می رسی و حتی می تونی با مطالعاتت به بقیه هم کمک کنی و در کل در این زمینه و خیلی زمینه های دیگه به یه قدرت تشخیص برسی و با داشتن این قدرت تشخیص بتونی تا حدی به سوالای جدیدی که در ذهنت مطرح میشه خودت پاسخ بدی و در مواقع مواجهه با مسائل جدید تصمیمات خوب و بهتری بگیری
ولی این طور که الان بیای سوالاتی و از این قبیل اینجا بپرسی و خودت دنبال مسائل نری """مطمئنن دچار مشکلاتی در این زمینه و خیلی زمینه های که باهاش مواجه خواهی شد "میشی
واینکه اگه خودت در ابتدا دنبال این مسائل نری و تمام توجهت به اینجا باشه"""بعدها اگه خودت با این اتفاقات روبرو بشی ""در همون زمان دچار سردرگمی میشی و به دلیل نداشتن اطلاعات نمی تونی تصمیم بگیری و مطمئنا متضرر خودت هستی """بعد از این که متضرر شدی میای اینجا از دوستان سوال می کنی و شاید هم جواب بگیری
و این اصلا خوب نیست
سعی کن در ابتدا خودت در این زمینه ها تحقیق کنی تا در هنگام مواجهه با این مسائل قدرت تشخیص خوبی داشته باشی و بهترین تصمیم و بگیری
موفق باشی
سلام به دوستان خوبم
خوب مثل اینکه مدیر عزیز چند وقتی مثله من درگیر هستن. ان شاءا.. هرجا هستند به سلامت باشند.
محمد طاها جان مرسی از جوابت. همونطور که گفتی ما با عقل نمیتونیم به همه حقایق دست پیدا کنیم.
و دقیقا باید از شیوه پیامبر و امامان کمک بگیریم. در ثانی ما برای شروع به سیر الی الله باید کسی رو داشته باشیم تا در ابتدا راهنمایی مون کنه . همونطور که فرمودند: طی این مرحله بی همرهی خضر نکن...
من سوالم این بود که خوب چطور میشه این فرد رو پیدا کرد.
هرچند خدا گفته که اگر شما یک قدم به طرف من بیاید من 10 قدم به طرفتون میام و شمارو یاری میکنم اما وسوسه های شیطان به قدری زیاد هست که در طی این طریق مخالفت با نفس و گدشتن از خود انسانهای عادی مثل ما دچار حیرانی خواهند شد.
تا وقتی که اونقدر پاک نشده باشیم که پروردگار عزیز خودشان به ما راه درست رو الهام نکنند نیاز به استاد داریم....
بچه ها من میگم بیاین طرحی مثل این طرح پله پله تا ملاقات با خدا بگذاریم و به هم قول بدیم به مدت 40 روز سعی کنیم گناه نکنیم. چون شنیدم پس از اون خداوند عزیز نور تشخیص به مومن خواهد داد ان شاءا...
من تا بحال نتونستم این رو عملی کنم .
فرضا تا 10 روز سعی میکنیم اما روز دهم کسی رو مسخره میکنیم یا غیبت یا ....
امیدواریم این جمع و این راه ادامه پیدا کنه و با همفکری به جاهای بالاتر برسیم ان شاءا..
یاعلی مدد
در این زمینه تاکید اولیه ی من در ابتدا تعالیم پیامبران و امامانه
بعد از اون بهت آثار استاد مطهری و پیشنهاد می کنم ""بهت شناخت خوبی در مورد مسائل دین میده
بعد از اون پیشنهادم مطالعه ی آثار دکتر شریعتیه
شاید یه کم تعجب کنی که چرا دکتر شریعتی
ولی به این دلیل گفتم آثار دکتر شریعتی چون بیشتر کتابهای ایشون تفکرات شخصی خود ایشون هست
راحت تر بگم ""تراوشات ذهنی خود ایشونه """به دلیل خلاق بودن دکتر شریعتی و به جرات میشه به کم نظیر بودن اثار ایشون اشاره کرد و می تونه به خلاق شدن ذهن خود تو هم در این مسئله و در خیلی از مسائل دیگه کمک کنه تا تقلید صرف نکنی و خودتم دارای عقاید مخصوص خودت بشی "البته در راستای دین و با دیانت و کمک جستن از پروردگار متعال و ائمه و معصومین
و در آخر هم مطالعه آثار میرزا جواد آقا ملکی تبریزی و بهت پیشنهاد میدم که در زمینه ی سیر و سلوک و لقاالله هست .
و کمک های زیادی می تونه بهت بکنه
برات ارزوی موفقیت دارم
یا علی