طرح پله پله تا ملاقات خدا

sheida244

عضو جدید
سلام فلق جان
من تازه امروز یعنی یکشنبه این تایپیک رو دیدم. از کجا باید شروع کنم؟ ممنون می شم راهنماییم کنی چون خیلی دوست دارم تو برنامه ی قشنگتون شرکت کنم

سلام دوست گرامي:gol:
چون فلق جون مشغول امتحان هستن و نمي‌تونن زياد سر بزنن اگه اجازه بدين من گشتم و از جوابهايي كه فلق جون در جواب عزيزاي ديگه در اين باره داده بودن رو پيدا كردم و براتون مي‌ذارم

اول از این که با دیدن عنوان تاپیک وارد اینجا شدید بهتون تبریک و خوش امد میگم.
اگه پست اول این تاپیک رو بخونید دقیقا متوجه میشید که اینجا چه خبره.
اما خوب من یه کوچولو توضیح میدم.
ببینید خودم رو میگم وقتی به خودم و اعمالم نگاه میکنم میبینم که واقعا یه جاهایی و شاید خیلی جاها دچار مشکلم. یه سری کارای خوبو انجام نمیدم و یا یه سری کارای بد رو انجام میدم. از یه طرف نمیتونم بگم که خدای خودم رو دوست ندارم و میبینم که چطوری داره بهم نگاه میکنه. به خودم گفتم اخه این چه وضعیه حداقل یه کاری کن وقتی خدا داره نگات میکنه زیباییهات بیشتر از زشتیهات باشه. و تو رو به زیبایی ببینه.
گفتم خوب پس باید کارای خوبتو زیاد کنی و بدها رو ترک کنی. اما راستش من یه خورده تنبلم و ضعیف و نمتونم یه دفعه همه بدا رو ترک کنم. اینه که تقسیم بندیش کردم به فواصل زمانی 15 روزه و هر کدوم یه پله است که تو هر پله یا یه عمل بد رو ترک میکنیم و یا یه عمل خوب رو تقویت.و در اینجا دوستای دیگه هم اومدن به کمک من و منو همراهی میکنن. وقتی دسته جمعی باشه شور و حال بهتری داره.
الان تو پله چارمیم
پله اول: ذکر بسم الله الرحمن الرحیم در اول کارها
پله دوم : با وضو بودن.
پله سوم: مانوس بودن با قران
پله چهارم : عفو و بخشش
انگار یهوچولوی من کلی حرف شد.
امیدوارم توضیحات من کافی بوده باشه. خیلی دلم میخواد شماهم به جمع ما ملحق بشید.من بچه های این جمع رو خیلی دوست دارم.هیشه به یادشونم.امیدوارم همیشه هرجا هستن موفق و پیروز شاد کام باشن. و همه خوبیهای دنیا و آخرت رو براشون آرزومندم

mahyarahimi

عضو جدید
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون. امیدوارم بتونیم به درستی عمل کنیم و شرمنده ی خدای خودمون نشیم. ;)

mehrdadeng

عضو جدید
چظوري ادم مي تونه ادم بزرگي بشه ؟دونستن اينكه ادم مي تونه با بخشش به خدا نزديك شه يه طرف قضيه هست و دونستن اينكه چه جوري مي شه ادم نفس خودشو بشكنه و بخشش كنه يه طرف ديگه.لطفا در مورد راه بخشيدن هم گپي بزنيد.

mehrdadeng

عضو جدید
ولي بايد قبول كرد كه يه جاهايي ادم نبايد بخشش كنه .همه اين يه جا ها رو كم وبيش تجربه كردن.از خاطراتتون در مورد بخشش يا انتقام بگيد تا شايد بشه يه مرز براي جاهاي بخشيدن تعيين كرد.:)

حالا چندتا گل بهتون مي دم تامنو ببخشيد كه خواسته هاي زياد دارم ازتون.
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرز برای بخشیدن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
مگه بخشیدن مرزی هم داره؟
تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم.
یعنی واقعا خدا مرزی و برای بخشیدن معین کرده؟

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:cry:
چند روز نیومدم اینجا درجا زدم.....
اونهایی که بالاترند دست منو بگیرند!:cry:

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منظور از در جا زدن اینه که آگاهی از تغییر مرحله پیدا نکردی؟

mehrdadeng

عضو جدید
اره ديگه فرض كن در برابر تمام كارهاي ديگران يا ظلم هاشون به خودت گذشت كني .اون وقت از نظر ديگران يا از نظر خودت چه جور ادمي هستي؟ايا ميتوني بااين اوضاع به كمالي كه اسلام مي خواد برسي؟برا همين مي گم در مورد مرز بخشش صحبت بشه تا ادم از اون ور نبردبان ديگه نيفته

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اره ديگه فرض كن در برابر تمام كارهاي ديگران يا ظلم هاشون به خودت گذشت كني .اون وقت از نظر ديگران يا از نظر خودت چه جور ادمي هستي؟ايا ميتوني بااين اوضاع به كمالي كه اسلام مي خواد برسي؟برا همين مي گم در مورد مرز بخشش صحبت بشه تا ادم از اون ور نبردبان ديگه نيفته
خب الآن منظورت کامل تر شد.
دفعه ی قبل صحبتت خیلی کوتاه بود.
برداشت های متفاوتی میشد ازش کرد.
ولی این مبحث تازه "ست.
توی جمع ما
برام قشنگه در این مورد صحبت کنید.
این حد و مرزی که مطرح شد جای صحبت زیادی داره
منم در این مورد اگه لازم بدونم صحبت می کنم و استدلالام و در مورد این حد و مرز بیان می کنم .
ولی این موضوع همیشه برام مهم بوده
بخشش
حرف در این مورد زیاد دارم.

mehrdadeng

عضو جدید
خب الآن منظورت کامل تر شد.
دفعه ی قبل صحبتت خیلی کوتاه بود.
برداشت های متفاوتی میشد ازش کرد.
ولی این مبحث تازه "ست.
توی جمع ما
برام قشنگه در این مورد صحبت کنید.
این حد و مرزی که مطرح شد جای صحبت زیادی داره
منم در این مورد اگه لازم بدونم صحبت می کنم و استدلالام و در مورد این حد و مرز بیان می کنم .
ولی این موضوع همیشه برام مهم بوده
بخشش
حرف در این مورد زیاد دارم.
اين چند روز اخير با يه مشكلي در مورداينكه ايا بخشش بكنم يا نكنم روبرو شدم.
كمي دردودل هم بد نيست!!:cry:
من يه دوستي دارم كه با هم تقريبا فابريك هستيم.سرا متحان ها من كمكش مي كنم اما اين كار اين قدر ادامه پيدا كرده كه انگار تبديل به يه وظيفه شده .بعد خواستم بهش بگم نه تا ببينم چه كار ميكنه؟اقا گفتيم نه نميام.ديدم رفيق ما عصباني شد و يه بدو بيرا به من گفت.
حال من بايد سابقه دوستي 6 ساله واينكه هردو به خاطر پروژه ناتموم اعصابمون خورده رو در نظر بگيرم يا رفتار اون با خودمو كه منو خيلي مفت فروخت ودوستي 6 ساله رو با اينكه حق با من بود شكست.ببخشم يا نبخشم؟؟؟؟؟؟؟؟ مسئله اين است.:cool::cool::cool:

mehrdadeng

عضو جدید
هر كسي يه جايي بايد امتحان بشه . كسي كه اينجوريه و خيلي راحت از كنار كارهايي كه من براش كردم مي گذره از نظر من لايق رفاقت نيست.

phalagh

مدیر بازنشسته
نمیدونم جوابی که بهتون میدم میتونه براتون قانع کننده باشه یا نه. به هر حال میگم شاید یه کمکی کرد.
مشکلی که من در روابط صمیمانه دوستیم باهاش روبرو بودم این بود که به دوستام خیلی بها میدادم و براشون بینهایت وقت میزاشتم و از ته دل دوسشون داشتم اما متاسفانه در مقابل محبتهایی که بهشون میکردم هیچ دریافتی نداشتم. واین به شدت آزارم میداد.
تا اینکه یه بار با یه نفر شروع کردم به درد دل و این مطلبو بیان کردم. جوابی که شنیدم این بود.بهم گفت تو تا زمانی که کاری رو برای دوستت انجام میدی همین وضع رو خواهی داشت. کارت رو انجام بده اما نه برای دوستت و کاری میکنی اونو برای خدا انجام بده.اونوقت میبینی که چقدر احساس راحتی میکنی.و اگه جوابی نشونی برات مهم نیست چون جواب اصلی رو کس دیگه(خدا) بهت میده. امتحان کردم و کارساز بود.
البته شما باید نه گفتن رو هم یاد بگیرید.اگه واقعا نمیتونستید اون کار رو برا دوستتون انجام بدید کار خیلی خوبی کردید که گفتید نه.(البته بستگی به لحنتون هم داشته ها) ولی در مقابل این برخورد به نظرم بخشش بهترین راهه.انجوری خودتون و روحتون هم راحتتر به ارامش میرسه.
امتحان کنید..
در مورد بخشش که پیشنهادم صرفا بخششه.در مورد ادامه رفاقت این شمایید که با سنجیدن شرایط باید تصمیم بگیرید.(البته باید ببینید اون تو چه وضعی بوده که اون برخورد رو کرده)

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در مورد ادامه رفاقت این شمایید که با سنجیدن شرایط باید تصمیم بگیرید.(البته باید ببینید اون تو چه وضعی بوده که اون برخورد رو کرده)
این طور که دوستمون گفت "خب معلومه دوستش توی شرایطی که همه جوره برای امتحانش "روی کمک مهرداد حساب می کرده """وقتی با این واکنش مهرداد روبرو شده ""این رفتار و طبیعتا از خودش بروز داده
خب اون رو کمک مهرداد حساب می کرده که با این واکنش مهرداد روبرو شده
این می تونه دلیل رفتار تندش باشه
شاید به این زودی ها هم از رفتارش پشیمون نشه

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببین مهرداد
وقتی دوستی مدیریت نشه "نتایجی از این قبیل داره
متاسفانه همه ی آدما مثل هم نیستن
حتی خوباشون گاهی وقتا ممکنه توی یه شرایطی قرار بگیرن و رفتاری و از خودشون بروز بدن که آدم واقعا انتظارش و نداره
اما ممکنه موقتی باشه و قابل گذشته
منم بخشش و بهت پیشنهاد میدم .
ولی باید دوستیت و مدیریت کنی تا منجر به سوءاستفاده نشه
چه امروزت ""چه روزای دیگه ی زندگیت و در کل توی تمام مراحل زندگیت
اگه دیدی این رفتارا هی تکرار میشه
اگه دوسش داری
سعی کن تو یه جوری رفتار کنی که درست بشه
سریع با نبخشیدن نذارش کنار
اگه تو میگی دوست 6 سالت بوده و برات خیلی ارزش داشته
پس تو هم مثل اون با یه رفتار سریع نذارش کنار
یه کوششی بکن
شاید به رفتارش پی برد.
شاید تونستی متوجهش کنی که اشتباه کرده
شاید تونستی درستش کنی
دوست یه روزه و دو روزه"ت نبوده که به این راحتی ولش کنی
اگه نظر من و می خوای ""تو نباید اصلا ازش به دل بگیری
باید کمکش کنی
به دوست 6 ساله و صمیمی خودت کمک کن

phalagh

مدیر بازنشسته
دوستای گلم سلام
شرمنده من این مدت گرفتار بودم و نمیتونستم به صورت برنامه ریزی شده رو اینجا کار کنم.
امتحانام تموم شد.
گفتم حالا چند تا مطلب برا عفو و بخشش بزارم.
البته چون خیلی ها به این قسمت سر نمیزنن.
یه تاپیک جدا براش میزنم.
ولی اون تاپیک کاملا در راستای این مرحله از طرح هستش.
پس مطالب رو از همونجا بخونید.
اینم لینکش عفو و بخشش
عـفـو و گـذشـت يـكـى از مـكـارم والاى انـسـانـى بـلكـه بـهقول امام على (ع ) تاجى زينت بخش بر سر همه آنهاست :
(اَلْعَفْوُ ت اجُ الْمَك ارِمِ) (شرح غررالحکم،جلد 1،ص 140)
گذشت ، زينت بزرگوارى ها است .
اين خوى پسنديده ، پرتوى از مسرّت واقعى و موجى از عواطف و احساسات انسان دوستانه را دردل هـا ايـجـاد مـى كـنـد، كـيـنـه هـا و دشـمنى ها را از آن مى زدايد و موجب مى شود كه خصم دست ازخصومت برداشته ، طرح دوستى و محبّت بريزد.​

sheida244

عضو جدید
سلام
همگي خوبيد؟
من چند روزي خونه نبودم نتونستم به سايت سر بزنم خوب پست‌ها رو خوندم
ولي اگه اجازه بدبد من هم چيزي بگم در تكميل صحبت‌هاي فلق جون و آقاي محمد طاها
مي‌دونيد آقا مهرداد من اينجا مي‌خوام از رفتار خودمون يه انتقاد داشته باشم و اون اين هست كه خيلي از مواقع كارامون درست نيست.
خيلي از مواقع ما كارهايي انجام مي‌ديم كه از نظر خودمون داريم به طرف لطف مي‌كنيم و به اصطلاح براش مايه مي ‌ذاريم ولي در واقع ما داريم در حقش بدي مي‌كنيم البته اين تا حدي ريشه در فرهنگمون داره و اينكه فكر مي‌كنيم خوب بودن يعني اينكه كسي از دستت به هيچ عنوان و تحت هيچ شرايطي آزرده نشه ولي به اين فكر نمي‌كنيم كه شايد همراه شدن با اوو شخص و به اصطلاح پي دلش بالا اومدن عواقب خيلي بدي رو در درجه‌ي اول واسه‌ي خود او شخص داشته باشه و بعد خودمون و ديگران.
به هر حال از نظر من بايد طوري رفتار كرد كه بي‌احترامي به شخصي صورت نگيره ولي نبايد به همه‌ي چيز‌هايي كه خواستن جواب آري داده بشه.
مي‌دونم كه اين توي فرهنگ ما رد شده‌است و خيلي باهاش مأنوس نيستيم و همونطور كه مي‌بينيد عواقبش خيلي سنگين هست ولي خوب عاقلانه اين هست كه رفتار اشتباه رو تكرار نكنيم.

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا در جا زدين..!!؟؟
نه اينطوري فكر نكنيد چون شما با توجه به سن كمتون خيلي با اراده ‌ هستين :gol:
ممنون شما لطف دارید....
آخه این روزها که کمتر اومدم اینجا
از اون مراحل دور شدم و یا بهتر بگم کمتر انجامشون میدم
امیدوارم با کمک شما به اون زمانهای قبل برگردم!

winter

عضو جدید
سلام دوستان عزیزم
من تازه امروز متوجه این تاپیک شدم
یعنی قبلا هم دیده بودما اما فکر نمیکردم این قدر جذاب باشه
منم میخوام تو این طرح بیام
میدونم عقبم
سعی میکنم اون 3تا پله اولو خودم برم
البته پله سومو از وقتی که از مکه اومدم انجام میدم.اگه قبول کنه.
انشاالله بتونم از این به بعد منم این پله ها رو با کمک شما طی کنم

sheida244

عضو جدید
خوب ولي اين رو هم بايد مد نظر قرار بديم كه اگه زماني از اين جمع هم درو شديم باز حواسمون به خودمون باشه و انجام اين موارد صرف وابستگي ما به اين جمع و يا هر جمع ديگه‌اي نباشه و خودمون با قدرت درك خودمون و عقلمون حواسمون به خودمون جمع باشه و بتونيم خودمون رو محاسبه كنيم . :smile:

اين در جواب اقاي سرلكي بود ولي مثل اينكه يادم رفت تيك نقل قول رو هم بزنم. ببخشيد.

آخرین ویرایش:

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیزم
میدونم عقبم
به جمع ما خوش آمدید........
در خدمتیم

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام دوستان عزیزم
میدونم عقبم
سلام
خیلی خیلی خوش اومدین.

mehrdadeng

عضو جدید
ممنون از نظرات دوستان.استفاده كردم.;););)

اقا كسي تونست بالاخره مرزي براي بخشش پيدا كنه يا نه؟:redface::redface::redface:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
من نماز نمیخونم.
دعا نمیخونم...
گناه میکنم...
خدا مرا دوست دارد...

خدا مرا دوست دارد....
++++++++++++
امیر.

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من نماز نمیخونم.
دعا نمیخونم...
گناه میکنم...
خدا مرا دوست دارد...

خدا مرا دوست دارد....
++++++++++++
امیر.
امیر "درش شکی نیست.
ممکنه این کارا رو نکنی
اما یه حسن و خوبی هایی داشته باشی که کمتر کسی داشته باشه
برای همین خدا دوستت داره
و مطمئنم داری
خیلی خصلتا داری که بقیه ندارن

امیر Amir

کاربر حرفه ای
خدا مرا دست دارد...

چون با همه گناهانم مرا مورد خشمش قرار نداده...

این حس که خدا مرا دوست ندارد را در دلم ننداخته...

نا امیدی از رحمتش به من رخنه نکرده.

phalagh

مدیر بازنشسته
محمد ! امت تو بندگان منند . میدانم مشتاقی به هدایتشان ، اما اگر می دانستند میزان اشتیاقم به خودشان را ، آنی جان می دادند .