sheida244
عضو جدید
سلام فلق جان
من تازه امروز یعنی یکشنبه این تایپیک رو دیدم. از کجا باید شروع کنم؟ ممنون می شم راهنماییم کنی چون خیلی دوست دارم تو برنامه ی قشنگتون شرکت کنم
سلام دوست گرامي

چون فلق جون مشغول امتحان هستن و نميتونن زياد سر بزنن اگه اجازه بدين من گشتم و از جوابهايي كه فلق جون در جواب عزيزاي ديگه در اين باره داده بودن رو پيدا كردم و براتون ميذارم
اول از این که با دیدن عنوان تاپیک وارد اینجا شدید بهتون تبریک و خوش امد میگم.
اگه پست اول این تاپیک رو بخونید دقیقا متوجه میشید که اینجا چه خبره.
اما خوب من یه کوچولو توضیح میدم.
ببینید خودم رو میگم وقتی به خودم و اعمالم نگاه میکنم میبینم که واقعا یه جاهایی و شاید خیلی جاها دچار مشکلم. یه سری کارای خوبو انجام نمیدم و یا یه سری کارای بد رو انجام میدم. از یه طرف نمیتونم بگم که خدای خودم رو دوست ندارم و میبینم که چطوری داره بهم نگاه میکنه. به خودم گفتم اخه این چه وضعیه حداقل یه کاری کن وقتی خدا داره نگات میکنه زیباییهات بیشتر از زشتیهات باشه. و تو رو به زیبایی ببینه.
گفتم خوب پس باید کارای خوبتو زیاد کنی و بدها رو ترک کنی. اما راستش من یه خورده تنبلم و ضعیف و نمتونم یه دفعه همه بدا رو ترک کنم. اینه که تقسیم بندیش کردم به فواصل زمانی 15 روزه و هر کدوم یه پله است که تو هر پله یا یه عمل بد رو ترک میکنیم و یا یه عمل خوب رو تقویت.و در اینجا دوستای دیگه هم اومدن به کمک من و منو همراهی میکنن. وقتی دسته جمعی باشه شور و حال بهتری داره.
الان تو پله چارمیم
پله اول: ذکر بسم الله الرحمن الرحیم در اول کارها
پله دوم : با وضو بودن.
پله سوم: مانوس بودن با قران
پله چهارم : عفو و بخشش
انگار یهوچولوی من کلی حرف شد.
امیدوارم توضیحات من کافی بوده باشه. خیلی دلم میخواد شماهم به جمع ما ملحق بشید.من بچه های این جمع رو خیلی دوست دارم.هیشه به یادشونم.امیدوارم همیشه هرجا هستن موفق و پیروز شاد کام باشن. و همه خوبیهای دنیا و آخرت رو براشون آرزومندم