طرح پله پله تا ملاقات خدا

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم می دونم چون بهت تذکر دادن حذفش کردی
مستبد و هم درباره ی مطالب نامربوط گفتم

جمله ی انیشتین و نگفتی

phalagh

مدیر بازنشسته
منم می دونم چون بهت تذکر دادن حذفش کردی
مستبد و هم درباره ی مطالب نامربوط گفتم

جمله ی انیشتین و نگفتی
تذکری نبوده. جوسازی نکن.
خودم خواستم حذفش کنم.تازه کلی هم از ادمین ممنونم که اون سوال رو از من پرسید.
جمله انشتین نمدونم کدوم رو میگی اما این هست:
اگر به کشف دستگاهی موفق می‏شدم که به وسیله آن، با میکروب‏ها سخن گویم، با میکروب کوچکی که بر سر یک تار موی انسان زندگی می‏کند سخن می‏گفتم و از او می‏پرسیدم که خود را چگونه یافته است; بی تردید پاسخ می‏داد: من خود را بر سر درخت تنومندی یافته‏ام که ریشه آن ثابت و شاخ و برگش آسمان است. به وی می‏گفتم که این تار مویی که بر آن زندگی می‏کنی، یکی از هزاران تار موی سر انسان و سر عضوی از اعضای بدن انسان است، راستی شما چه فکر می‏کنید؟ آیا این میکروب کوچک می‏تواند عظمت و بزرگی انسان را دریابد؟ هرگز! ما هم نسبت‏به خداوند بزرگ، به مراتب کوچک‏تر و ناچیزتر از آن میکروبیم، چگونه من می‏توانم به خدایی احاطه پیدا کنم که با قوای نامتناهی و عظمت‏بی‏پایانش، بر همه چیز احاطه دارد؟

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر یاران شفیق
دیر اومدم ولی اومدم....ببخشید
امان از مشغله!
مرحله ی چهارم هم شروع شده ....
به امید خدا شروع میکنیم اما فلق جان میشه در مورد بازخوردهای روحیش بیشتر توضیح بدید؟!(پرهیز از اسراف)...

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام حامد جان
بازخورداش و که توی قرآن گفته دیگه

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فلق جان توخوبی...سلامتی؟؟؟
ماشالله به امضاء!;)

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام بر یاران شفیق
دیر اومدم ولی اومدم....ببخشید
امان از مشغله!
مرحله ی چهارم هم شروع شده ....
به امید خدا شروع میکنیم اما فلق جان میشه در مورد بازخوردهای روحیش بیشتر توضیح بدید؟!(پرهیز از اسراف)...
سلام حامد جان
شما خوبی
نبودی این چند وقته.اتقاقا همش به فکرت بودم که چرا سر نمیزنی.
از آثار مثبت پرهیز از اسراف، اکرام و تعظیم نعمتهای خداوندی و شکر نعمت است، در حالی که اسراف توهین و کم بها دادن به الطاف و مواهب الهی است که آن هم ره آوردی جز زوال و سلب نعمتهای الهی نخواهد داشت
شکر نعمت نعمتت افزون کند
کفر نعمت از کفت بیرون کند
البته یه مقاله کامل در این زمینه دارم.باید اول بخونمش اگه مشکلی نداشت میزارمش.ولی دیگه میره برا فردا.

آخه منم از سرنگونی خوشم میاد :D
چطوری محمد خان...به سلامتی مشکلت رفع شد!؟
راستی دستت درد نکنه دیگه.
من نمیدونم چه هیزم تری به شماها فروختم.
اگه به خاطر این تاپیک منحرف کردنا یه اخطار به این محمد طاها میدادم میفهمید مستبد یعنی چی.
فلق جان توخوبی...سلامتی؟؟؟
ماشالله به امضاء!;)
قشنگه؟؟؟ خودم که از دیروز تا حال حسابی کیف کردم با این امضام.

آخرین ویرایش:

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش میکنم فلق جان..کارام زیاد شده بود الان اومدم ببینم مرحله ی چهارم از چه قراره...
حال این محمد باید گرفت ، نه ، نه ولش کن پسر خوبیه ..گناه داره؟!:D

sheida244

عضو جدید
سلام فلق جان
با وجودي كه جواب من رو ندادي ولي اشكال نداره
فقط مي‌خواستم بگم كه اگه منظور از اين طرح فقط انجام يك سري اعمال هست كه مي‌دونيم همشون براي پاك سازي روح و جسم مؤثر و لازم هستن و قرار نيست انسجامي در اون لحاظ بشه كه ديگه صحبتي نمي‌مونه!

ولي به نظرم يك طرح با اين اسم ( پله پله تا ملاقات خدا) مستلزم رعايت نكاتي بايد باشه تا ان شاءالله به هدفي كه مد نظر هست كامل تر رسيده بشه.
همون طوري كه از اسم طرح استنباط مي‌شه مراحل بايستي طوري در نظر گرفته بشن كه پله قبل زمينه سازي براي پله‌ي بعد باشه و در عين حال پله‌ي بعد پله قبل رو تكميل كنه
از نظر من پله‌ي چهار جاش اينجا نيست چون اين مسئله يك موضوع كلي و همه جانبه هست و خيلي نكات ظريفي توش وجود داره
به نظرم وقتي شما داري پله پله گام بر‌ميداري در مراحل ابتدايي هنوز انقدر قوي نيستي كه بتوني به يه مسئله‌ي كلي و همه جانبه بپردازي
شما بايد اين مسئله رو مد نظر داشته باشي كه وقتي يه نفر داره تازه راه رفتن ياد مي‌گيره پس نبايد ازش انتظار داشت كه در همين ابتدا بتونه دويدن رو هم بياموزه
به نظر من خيلي مسائل ديگه هستن كه بايد قبل از پرهيز از اسراف قرار بگيرن
در سير و سلوك اول بايد به مسائل جزئي پرداخت و بعد مسائل كلي تر رو وارد كرد تا طرح سير صعودي خودش رو طي كنه و به هدف مورد نظر برسه
يا علي

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام فلق جان
با وجودي كه جواب من رو ندادي ولي اشكال نداره
فقط مي‌خواستم بگم كه اگه منظور از اين طرح فقط انجام يك سري اعمال هست كه مي‌دونيم همشون براي پاك سازي روح و جسم مؤثر و لازم هستن و قرار نيست انسجامي در اون لحاظ بشه كه ديگه صحبتي نمي‌مونه!

ولي به نظرم يك طرح با اين اسم ( پله پله تا ملاقات خدا) مستلزم رعايت نكاتي بايد باشه تا ان شاءالله به هدفي كه مد نظر هست كامل تر رسيده بشه.
همون طوري كه از اسم طرح استنباط مي‌شه مراحل بايستي طوري در نظر گرفته بشن كه پله قبل زمينه سازي براي پله‌ي بعد باشه و در عين حال پله‌ي بعد پله قبل رو تكميل كنه
از نظر من پله‌ي چهار جاش اينجا نيست چون اين مسئله يك موضوع كلي و همه جانبه هست و خيلي نكات ظريفي توش وجود داره
به نظرم وقتي شما داري پله پله گام بر‌ميداري در مراحل ابتدايي هنوز انقدر قوي نيستي كه بتوني به يه مسئله‌ي كلي و همه جانبه بپردازي
شما بايد اين مسئله رو مد نظر داشته باشي كه وقتي يه نفر داره تازه راه رفتن ياد مي‌گيره پس نبايد ازش انتظار داشت كه در همين ابتدا بتونه دويدن رو هم بياموزه
به نظر من خيلي مسائل ديگه هستن كه بايد قبل از پرهيز از اسراف قرار بگيرن
در سير و سلوك اول بايد به مسائل جزئي پرداخت و بعد مسائل كلي تر رو وارد كرد تا طرح سير صعودي خودش رو طي كنه و به هدف مورد نظر برسه
يا علي
سلام عزيز دلم.
من واقعا شرمندم.فكر ميكردم جواب محمد طاها رو خوندي و كافي بوده.به همين دليل جواب ندادم.خداي نكرده حمل بر بي ادبي يا اهميت ندادن نباشه.من دقيقا تو اولين پست اين تاپيك گفتم كه طرح رو توي يه وبلاگ ديدم. مراحلش رو از اونجا گرفتم.االبته تعداد مراحلي كه اونجا بود محدود بود خودم يكي دوتا ديگه هم مدنظر گرفتم اما خوب عزيزم من بارها بارها گفتم و تاكيد كردم كه پيشنهاد بدبد اما متاسفانه دوستان كم لطفي كردن.خوب بالطبع وقتي پيشنهادي از طرف دوستان نبود منم همون چيزي كه اونجا بود و فكر ميكردم درسته رو گذاشتم.
بازم ميگم در هر زمينه اي چه ترتيب مراحل چه زمانشون چه دوره و مرحلشون حتما نظر بديد.به هرحال كار وقتي قشنگ ميشه كه به صورت جمعي باشه.
ممنون كه اينطوري توجه ميكني و نظر ميدي.اگه اشكالي نداشته باشه پس من فعلا اين مرحله رو عوض ميكنم و يه كار ساده تر ميزارم.البته ساده نيست ولي شايد راحتتر باشه.
تا امشب صبر ميكنم كه نظر بديد.

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ولی به نظر من از ملزومات بود.
باید همین ابتدا این موضوع رعایت میشد.
چون توی قرآن هم تاکید زیادی روی این موضوع شده
مراحل قبلی خیلی ساده بود
این اولین مرحله ای بود که یه کم جدی تر و به نوعی باطنی تر بود.
باید به اصراف اعتقاد داشت .
کسی که به اسراف اعتقاد داره
اگه یه بار کوتاهی کنه
مطمئنا عذاب وجدان می گیره
ولی مراحل قبل تا این حد نبود.
به نظر من ماها به سنی رسیدیم که این مرحله برامون زیاد سخت نباشه
شیدا جان شما از کودک صحبت می کنی
یعنی اعضای اینجا انقدر تازه کارن
اصراف نکردن جزء واجباته
ماها به سنی رسیدیم که باید قبلا این موضوع رو مد نظر داشته باشیم و قبلا تا حدی انجامش داده باشیم
فکر نمی کنم بچه های اینجا انقدر سهل انگار بوده باشن که تا به حال توجهی به این موضوع نکرده باشن
مطمئنن توجه داشتن
و الآن با تاکید در اینجا ""براشون مثل یه گوشزد کردن میشه
گوشزد کردن برای اینه که ماها خیلی از مسائل و به دلیل سهل انگاری به مرور نسبت بهش بی توجه میشیم .
الآنم به نظر من اینجا همین حکم و داره
به خصوص این مرحله
بازم میگم
این جزء واجباته
به خصوص تو این دوره و زمونه
ماها که مسلمونیم باید این جور مسائل و توی کل زندگیمون رعایت کنیم
فقط مبانا اینجا گفتن نیست .
بازم میگم
فکر نمی کنم ماها انقدر سهل انگار باشیم که به این موضوع تا حالا توجهی نکرده باشیم .
یعنی اگه اینجا گفته نمیشد به عنوان یه مسلمون "نباید این مسئله رو رعایت می کردیم
نظر شخصی من اینه که مرحله مشکلی نداره
و واقعا تاکید کردن رو این موضوع لازم بود.
این نظر من بود.
نظر نهایی دیگه با مجری طرحه
و مطمئنا مثل همیشه بهترین تصمیم و می گیره

sheida244

عضو جدید
سلام عزيز دلم.
من واقعا شرمندم.فكر ميكردم جواب محمد طاها رو خوندي و كافي بوده.به همين دليل جواب ندادم.خداي نكرده حمل بر بي ادبي يا اهميت ندادن نباشه.من دقيقا تو اولين پست اين تاپيك گفتم كه طرح رو توي يه وبلاگ ديدم. مراحلش رو از اونجا گرفتم.االبته تعداد مراحلي كه اونجا بود محدود بود خودم يكي دوتا ديگه هم مدنظر گرفتم اما خوب عزيزم من بارها بارها گفتم و تاكيد كردم كه پيشنهاد بدبد اما متاسفانه دوستان كم لطفي كردن.خوب بالطبع وقتي پيشنهادي از طرف دوستان نبود منم همون چيزي كه اونجا بود و فكر ميكردم درسته رو گذاشتم.
بازم ميگم در هر زمينه اي چه ترتيب مراحل چه زمانشون چه دوره و مرحلشون حتما نظر بديد.به هرحال كار وقتي قشنگ ميشه كه به صورت جمعي باشه.
ممنون كه اينطوري توجه ميكني و نظر ميدي.اگه اشكالي نداشته باشه پس من فعلا اين مرحله رو عوض ميكنم و يه كار ساده تر ميزارم.البته ساده نيست ولي شايد راحتتر باشه.
تا امشب صبر ميكنم كه نظر بديد.

سلام فلق جون
نه عزيزم اين فقط يه گلگي دوستانه بود;)
من توي خيلي از كتاب‌ها گشتم، كتاب صد ميدان و رسائل خواجه عبدالله انصاري و مرصاد العباد و...... و همينطور مجموعه مراقبه‌هاي اوشو رو ديدم ولي نتونستم با اين طرح تتابقشون بدم.
اگر بخوايم پله‌ها رو بر منوال قبل طي كنيم من تنها چيزي كه به ذهنم رسيد مراقبت از زبان بود و البته اين كاملاً يه نظر شخصي هست
( فعلاً چيز ديگه‌اي به ذهنم نمي‌رسه كه با اين طرح متابقت داشته باشه)

البته يه سري مراقبه هم دارم كه يكيش اون چيزي هست كه تازه توي امضات گذاشتي
اين مسير هم شايد بد نباشه

ولي حالا در كل مي‌خواي واسه براي اين مرحله هر چيزي رو كه فكر مي‌كني خوب هست رو انتخاب كن.
ولي پيشنهاد من اين هست كه بچه‌هايي كه توي اين تاپيك فعاليت دارن يه همكاري و همفكري انجام بدن و هر كسي اگه دوست داره
در اين مورد با توجه به فكر خودش و مطالعاتي كه مي‌تونه داشته باشه و يا حتي چيز‌هايي كه شايد جايي مي‌شنوه و به نظرش جالب و كارا مي‌ياد
راجع به پله‌ها نظر بده و به فلق جون منتقل كنه
حالا بسته به نظر فلق جون و بقيه بچه‌ها يا يه تاپيك جدا واسش زده بشه يا به صورت شخصي به فلق جون منتقل بشه
و فكر كنم اينطوري طرح از زواياي مختلف بررسي خواهد شد
و اميدوارم كه نتيجه‌ي بهتري حاصل بشه

sheida244

عضو جدید
ولی به نظر من از ملزومات بود.
باید همین ابتدا این موضوع رعایت میشد.
چون توی قرآن هم تاکید زیادی روی این موضوع شده
مراحل قبلی خیلی ساده بود
این اولین مرحله ای بود که یه کم جدی تر و به نوعی باطنی تر بود.
باید به اصراف اعتقاد داشت .
کسی که به اسراف اعتقاد داره
اگه یه بار کوتاهی کنه
مطمئنا عذاب وجدان می گیره
ولی مراحل قبل تا این حد نبود.
به نظر من ماها به سنی رسیدیم که این مرحله برامون زیاد سخت نباشه
شیدا جان شما از کودک صحبت می کنی
یعنی اعضای اینجا انقدر تازه کارن
اصراف نکردن جزء واجباته
ماها به سنی رسیدیم که باید قبلا این موضوع رو مد نظر داشته باشیم و قبلا تا حدی انجامش داده باشیم
فکر نمی کنم بچه های اینجا انقدر سهل انگار بوده باشن که تا به حال توجهی به این موضوع نکرده باشن
مطمئنن توجه داشتن
و الآن با تاکید در اینجا ""براشون مثل یه گوشزد کردن میشه
گوشزد کردن برای اینه که ماها خیلی از مسائل و به دلیل سهل انگاری به مرور نسبت بهش بی توجه میشیم .
الآنم به نظر من اینجا همین حکم و داره
به خصوص این مرحله
بازم میگم
این جزء واجباته
به خصوص تو این دوره و زمونه
ماها که مسلمونیم باید این جور مسائل و توی کل زندگیمون رعایت کنیم
فقط مبانا اینجا گفتن نیست .
بازم میگم
فکر نمی کنم ماها انقدر سهل انگار باشیم که به این موضوع تا حالا توجهی نکرده باشیم .
یعنی اگه اینجا گفته نمیشد به عنوان یه مسلمون "نباید این مسئله رو رعایت می کردیم
نظر شخصی من اینه که مرحله مشکلی نداره
و واقعا تاکید کردن رو این موضوع لازم بود.
این نظر من بود.
نظر نهایی دیگه با مجری طرحه
و مطمئنا مثل همیشه بهترین تصمیم و می گیره

اقاي محمد طاها منم مثا شما معتقدم كه اين پله يكي از با اهميت ترين مراحل هست و شايد يبه خاطر همين اهميتش هست كه روش سخت گيري كردم
شايد ديد من با شما يكم فرق بكنه از اين جهت كه من به اين علت گفتم اين يه مسئله‌ي خيلي كلي هست و همه جانبه چون نتونستم فقط به ظاهر امر نگاه كنم.
از نظر من زماني اين مرحله بايد گذاشته بشه كه ما حتي به اون جايي برسيم كه در زمانمون هم اسراف نكنيم و حتي در انرژي‌هايي كه در يك روز استفاده مي‌كنيم وخيلي مسائل ديگه كه الان نمي‌تونم تايپ كنم و و......
حالا اگه به نظر شما مشكلي نيست منم حرفي ندارم اين فقط يه نظر بود
يا علي

phalagh

مدیر بازنشسته
انشاءالله تا ساعت 12 امشب تصمیم میگیریم که برای این مرحله چی کار کنیم.

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم.ما خوبیم شکر خدا..
در حقیقت کسی که پول در میاره و پولدار میشه باید ظرفیتش رو هم داشته باشه.
اتفاقا همین کار کردن که میگی ثواب داره.البته فکر کنم یه حدیث هم در این مورد هست.اگه پیداش کردم حتما میزارمش.
باز هم سلام .ممنون .
منظور من هم دقیقا همین بود . مرسی تا 12شب .;)

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اقاي محمد طاها منم مثا شما معتقدم كه اين پله يكي از با اهميت ترين مراحل هست و شايد يبه خاطر همين اهميتش هست كه روش سخت گيري كردم
شايد ديد من با شما يكم فرق بكنه از اين جهت كه من به اين علت گفتم اين يه مسئله‌ي خيلي كلي هست و همه جانبه چون نتونستم فقط به ظاهر امر نگاه كنم.
از نظر من زماني اين مرحله بايد گذاشته بشه كه ما حتي به اون جايي برسيم كه در زمانمون هم اسراف نكنيم و حتي در انرژي‌هايي كه در يك روز استفاده مي‌كنيم وخيلي مسائل ديگه كه الان نمي‌تونم تايپ كنم و و......
حالا اگه به نظر شما مشكلي نيست منم حرفي ندارم اين فقط يه نظر بود
يا علي
منم تو حرفام تاکید کرده بودم که اسراف یه امر باطنیه
و این که شما میگی به اون جایی برسیم که حتی توی زمانمون هم اسراف نکنیم و ........
خب این یه دفعه نمیشه
به مرور این اتفاق می افته
اگه این مرحله بعد ها هم گذاشته بشه
نمیشه گفت که به صورت همه جانبه رعایت میشه
یعنی به مرور زمان انسان در کاری پیشرفت می کنه

phalagh

مدیر بازنشسته
بچه ها سلام.
شرمنده من دیشب هر کاری کردم نتونستم وارد سایت بشم.
امروز صبح هم به دلایلی نتونستم بیام.اما طبق مشورتهایی که صورت گرفت قرار شد یه تغییراتی داشته باشیم.
بدین صورت که ابتدا از مراحل درونی تر شروع کنیم. تا برسیم به مسائلی که نمود بیرونی بیشتری داره.
اینه که مرحله چهارم عوض میشه.
تو پست بعد مرحله چهارم رو معرفی میکنیم.

phalagh

مدیر بازنشسته
پله چهارم : عفو وبخشش

پله چهارم : عفو وبخشش

چهارمین پله ویا طرح پیشنهادی ما عفو وبخشش
یعنی که هر شب قبل از اینکه بخوابیم همه کسانی که ممکنه در طول روز غیبت ما را کردند ویا تهمت زدند و یا به هر نحوی بدی به ما کردند را حلال کنیم حدیث داریم که اگه میخواین خدا از شما بگذره ، باید از مردم بگذرید
حتمآ میدونید حق الناس تنها چیزیه خدا نمیتونه ببخشه مگر اینکه صاحب حق از حقش بگذره ... خوب برای هر کسی ممکنه پیش بیاد که حق دیگران بر گردنش باشه پس بهتره دیگران را حلال کنیم تا دیگران هم ما رو حلال کنند
امیرالمومنین علی (ع) در نهج البلاغه میفرمایند:
سزاوارترین مردم بعفو وبخشودن تواناترین ایشان است به کیفر رساندن یعنی کسی که عفو میکنه توانا تر از کسیه که انتقام میگیره
پس انشاالله هر شب قبل از خواب یادمون باشه ما بیشتر از اینها به بخشش خدا نیاز داریم ...شاید بعضی وقتها سخت باشه ولی لذتش به همین سخت بودنه
پله پنجم را انشاالله 15 تیر اعلام میکنیم
باز هم از شما عزیزان التماس دعا داریم
یا علی

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام من تازه امدم تو این تاپیک میشه بگین در مورد چیه دقیقا".تعداد صفحه ها زیاده وقت نمیشه همشو بخونم.
ممنون

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
فلق جان مرسی که زحمت کشیدی. خیلی خیلی از این پله خوشم اومده .
امیدوارم که خدا لایقم بدونه ....

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام من تازه امدم تو این تاپیک میشه بگین در مورد چیه دقیقا".تعداد صفحه ها زیاده وقت نمیشه همشو بخونم.
ممنون
سلام
اول از این که با دیدن عنوان تاپیک وارد اینجا شدید بهتون تبریک و خوش امد میگم.
اگه پست اول این تاپیک رو بخونید دقیقا متوجه میشید که اینجا چه خبره.
اما خوب من یه کوچولو توضیح میدم.
ببینید خودم رو میگم وقتی به خودم و اعمالم نگاه میکنم میبینم که واقعا یه جاهایی و شاید خیلی جاها دچار مشکلم. یه سری کارای خوبو انجام نمیدم و یا یه سری کارای بد رو انجام میدم. از یه طرف نمیتونم بگم که خدای خودم رو دوست ندارم و میبینم که چطوری داره بهم نگاه میکنه. به خودم گفتم اخه این چه وضعیه حداقل یه کاری کن وقتی خدا داره نگات میکنه زیباییهات بیشتر از زشتیهات باشه. و تو رو به زیبایی ببینه.
گفتم خوب پس باید کارای خوبتو زیاد کنی و بدها رو ترک کنی. اما راستش من یه خورده تنبلم و ضعیف و نمتونم یه دفعه همه بدا رو ترک کنم. اینه که تقسیم بندیش کردم به فواصل زمانی 15 روزه و هر کدوم یه پله است که تو هر پله یا یه عمل بد رو ترک میکنیم و یا یه عمل خوب رو تقویت.و در اینجا دوستای دیگه هم اومدن به کمک من و منو همراهی میکنن. وقتی دسته جمعی باشه شور و حال بهتری داره.
الان تو پله چارمیم
پله اول: ذکر بسم الله الرحمن الرحیم در اول کارها
پله دوم : با وضو بودن.
پله سوم: مانوس بودن با قران
پله چهارم : عفو و بخشش
انگار یهوچولوی من کلی حرف شد.
امیدوارم توضیحات من کافی بوده باشه. خیلی دلم میخواد شماهم به جمع ما ملحق بشید.من بچه های این جمع رو خیلی دوست دارم.هیشه به یادشونم.امیدوارم همیشه هرجا هستن موفق و پیروز شاد کام باشن. و همه خوبیهای دنیا و آخرت رو براشون آرزومندم.

آخرین ویرایش:

سرمد حیدری

مدیر تالار
× نكته هايى درباره عفو
يكى اين كه كسانى كه عفو مى كنند بايد مواظب باشند كه ارزش اين كار خود را ضايع نكنند، ممكن است كسى عفو بكند ولى بعد منت بگذارد و ارزش و پاداش كار خود را از بين ببرد، در آيه 176 سوره بقره بعد از ذكر قصاص مى فرمايد: «فمن عفى له من اخيه شى ء فاتباع بالمعروف و اداء اليه باحسان » اگر كسى از حق خودش صرف نظر كرد و ديه اى را بخشيد يا قصاصى را بخشيد بايد آن را با احسان دنبال كند نه اين كه بعد اذيتش كند و بر او منت بگذارد نظير منت گذاشتن در صدقه كه موجب حبط آن مى شود .

phalagh

مدیر بازنشسته
دیشب داشتم با دوستم در این زمینه حرف میزدم.به نکته خوبی اشاره کرد.
گفت خوبه که اگه کاری انجام میدیم با نیت باشه. فرضا اگه بخششی صورت میگیره بگیم به خاطر حضرت مهدی.یا قرانی رو که میخونیم به اون حضرت تقدیم کنیم.این کار خیلی قشنگه.

سرمد حیدری

مدیر تالار
قرآن هم میگه: صدقه و کارهای خوب خود را با منت نهادن از بین نبرید

sheida244

عضو جدید
كسي كه دريافت مي‌كند نگران نيست، اما كسي كه مي‌بخشد، بار دغدغه‌اي را به دوش مي‌كشد تا اين بخشش، از منظر عشقي برادرانه و ياري دوستانه باشد، نه براي ارضاي خود.

سلام به همگي
ممنون فلق جون پس از امروز تا 15هم روي اين قضيه به علاوه‌ي پله‌هاي قبل كار مي‌كنيم.
يا علي

sheida244

عضو جدید
منم تو حرفام تاکید کرده بودم که اسراف یه امر باطنیه
و این که شما میگی به اون جایی برسیم که حتی توی زمانمون هم اسراف نکنیم و ........
خب این یه دفعه نمیشه
به مرور این اتفاق می افته
اگه این مرحله بعد ها هم گذاشته بشه
نمیشه گفت که به صورت همه جانبه رعایت میشه
یعنی به مرور زمان انسان در کاری پیشرفت می کنه

نظر من فقط اين بود كه زماني رو كه تعيين مي‌كنيم برايي مسائل حساس تر و مسائلي كه به قدرت درك و ديدي همه جانبه تر نياز دارن رو موقعي قرار بديم كه از لحاظ دروني يك مقدار روي خودمون بيشتر كار كرده باشيم چون اين طوري توي زمان كمتر نتيجه‌ي بهتري قاعتاً حاصل ميشه.

master sciente

عضو جدید
سلام
خیلی خوب بود من خیلی وقته خودمو گم کردم نه اینکه به بوچی رسیده باشم برعکس کاملا" به هدفمندی جهان معتقدم ولی خیلی سردرگم هستم از عبادت کردن لذتی نمی برم و بی حالم خواهش میکنم کمکم کنید این آدرس ایمیل منه (aghaz_wsp@yahoo.com)
این بدترین درد عالمه aghaz@Domain.com
متشکرم امیدوارم اول خدا یه نگاهی به دل من بکنه بعدش شما

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام
خیلی خوب بود من خیلی وقته خودمو گم کردم نه اینکه به بوچی رسیده باشم برعکس کاملا" به هدفمندی جهان معتقدم ولی خیلی سردرگم هستم از عبادت کردن لذتی نمی برم و بی حالم خواهش میکنم کمکم کنید این آدرس ایمیل منه (aghaz_wsp@yahoo.com)
این بدترین درد عالمه aghaz@Domain.com
متشکرم امیدوارم اول خدا یه نگاهی به دل من بکنه بعدش شما

باید تو کار استمرار داشته باشی. یعنی کم کم شاید الان اون حسو نداشته باشی ولی به مرور زمان وقتی میبینی چیزی که از خدا میخوای بهت داده اونوقت از عبادتش لذت میبری.
شاید زود براورده نشه ولی اگه ایمان داشته باشی و دلسرد نشی و بدونی که خدا همیشه به بندهاش کمک میکنه حتما" درست میشه.فقط باید توکل کرد و قدمهای محکم برداشت. میتونی از این پله ما هم استفاده کنی.
ولی یادت باشه با دعای اول انتظار استجابت نداشته باش. البته اگه خدا بخواد با دعای اول اگه به صلاحت باشه حتما" بت جواب میده.
راستی خوبی کردن به خلق فراموش نشه این خیلی مهمه چون غیر از خودت بقیه هم برات دعا میکنن.
انشاالله موفق باشی

mehrdadeng

عضو جدید
سلام به همه دوستان
اميد وارم همتون پله هار و با موفقيت طي كنيد.امتحان هاي نفسگير هم بالا خره تموم شد و مي تونم يا از پله ها بيام با لا يا براي ديگران حد اقل پله باشم .بازم خوشحالم كه دوباره اومدم:D

mahyarahimi

عضو جدید
تازه وارد!

تازه وارد!

سلام فلق جان
من تازه امروز یعنی یکشنبه این تایپیک رو دیدم. از کجا باید شروع کنم؟ ممنون می شم راهنماییم کنی چون خیلی دوست دارم تو برنامه ی قشنگتون شرکت کنم