منم می دونم چون بهت تذکر دادن حذفش کردی
تذکری نبوده. جوسازی نکن.مستبد و هم درباره ی مطالب نامربوط گفتم
جمله ی انیشتین و نگفتی
سلام حامد جانسلام بر یاران شفیق
دیر اومدم ولی اومدم....ببخشید
امان از مشغله!
مرحله ی چهارم هم شروع شده ....
به امید خدا شروع میکنیم اما فلق جان میشه در مورد بازخوردهای روحیش بیشتر توضیح بدید؟!(پرهیز از اسراف)...
راستی دستت درد نکنه دیگه.آخه منم از سرنگونی خوشم میاد
چطوری محمد خان...به سلامتی مشکلت رفع شد!؟
قشنگه؟؟؟ خودم که از دیروز تا حال حسابی کیف کردم با این امضام.فلق جان توخوبی...سلامتی؟؟؟
ماشالله به امضاء!![]()
سلام عزيز دلم.سلام فلق جان
با وجودي كه جواب من رو ندادي ولي اشكال نداره
فقط ميخواستم بگم كه اگه منظور از اين طرح فقط انجام يك سري اعمال هست كه ميدونيم همشون براي پاك سازي روح و جسم مؤثر و لازم هستن و قرار نيست انسجامي در اون لحاظ بشه كه ديگه صحبتي نميمونه!
ولي به نظرم يك طرح با اين اسم ( پله پله تا ملاقات خدا) مستلزم رعايت نكاتي بايد باشه تا ان شاءالله به هدفي كه مد نظر هست كامل تر رسيده بشه.
همون طوري كه از اسم طرح استنباط ميشه مراحل بايستي طوري در نظر گرفته بشن كه پله قبل زمينه سازي براي پلهي بعد باشه و در عين حال پلهي بعد پله قبل رو تكميل كنه
از نظر من پلهي چهار جاش اينجا نيست چون اين مسئله يك موضوع كلي و همه جانبه هست و خيلي نكات ظريفي توش وجود داره
به نظرم وقتي شما داري پله پله گام برميداري در مراحل ابتدايي هنوز انقدر قوي نيستي كه بتوني به يه مسئلهي كلي و همه جانبه بپردازي
شما بايد اين مسئله رو مد نظر داشته باشي كه وقتي يه نفر داره تازه راه رفتن ياد ميگيره پس نبايد ازش انتظار داشت كه در همين ابتدا بتونه دويدن رو هم بياموزه
به نظر من خيلي مسائل ديگه هستن كه بايد قبل از پرهيز از اسراف قرار بگيرن
در سير و سلوك اول بايد به مسائل جزئي پرداخت و بعد مسائل كلي تر رو وارد كرد تا طرح سير صعودي خودش رو طي كنه و به هدف مورد نظر برسه
يا علي
سلام عزيز دلم.
من واقعا شرمندم.فكر ميكردم جواب محمد طاها رو خوندي و كافي بوده.به همين دليل جواب ندادم.خداي نكرده حمل بر بي ادبي يا اهميت ندادن نباشه.من دقيقا تو اولين پست اين تاپيك گفتم كه طرح رو توي يه وبلاگ ديدم. مراحلش رو از اونجا گرفتم.االبته تعداد مراحلي كه اونجا بود محدود بود خودم يكي دوتا ديگه هم مدنظر گرفتم اما خوب عزيزم من بارها بارها گفتم و تاكيد كردم كه پيشنهاد بدبد اما متاسفانه دوستان كم لطفي كردن.خوب بالطبع وقتي پيشنهادي از طرف دوستان نبود منم همون چيزي كه اونجا بود و فكر ميكردم درسته رو گذاشتم.
بازم ميگم در هر زمينه اي چه ترتيب مراحل چه زمانشون چه دوره و مرحلشون حتما نظر بديد.به هرحال كار وقتي قشنگ ميشه كه به صورت جمعي باشه.
ممنون كه اينطوري توجه ميكني و نظر ميدي.اگه اشكالي نداشته باشه پس من فعلا اين مرحله رو عوض ميكنم و يه كار ساده تر ميزارم.البته ساده نيست ولي شايد راحتتر باشه.
تا امشب صبر ميكنم كه نظر بديد.
ولی به نظر من از ملزومات بود.
باید همین ابتدا این موضوع رعایت میشد.
چون توی قرآن هم تاکید زیادی روی این موضوع شده
مراحل قبلی خیلی ساده بود
این اولین مرحله ای بود که یه کم جدی تر و به نوعی باطنی تر بود.
باید به اصراف اعتقاد داشت .
کسی که به اسراف اعتقاد داره
اگه یه بار کوتاهی کنه
مطمئنا عذاب وجدان می گیره
ولی مراحل قبل تا این حد نبود.
به نظر من ماها به سنی رسیدیم که این مرحله برامون زیاد سخت نباشه
شیدا جان شما از کودک صحبت می کنی
یعنی اعضای اینجا انقدر تازه کارن
اصراف نکردن جزء واجباته
ماها به سنی رسیدیم که باید قبلا این موضوع رو مد نظر داشته باشیم و قبلا تا حدی انجامش داده باشیم
فکر نمی کنم بچه های اینجا انقدر سهل انگار بوده باشن که تا به حال توجهی به این موضوع نکرده باشن
مطمئنن توجه داشتن
و الآن با تاکید در اینجا ""براشون مثل یه گوشزد کردن میشه
گوشزد کردن برای اینه که ماها خیلی از مسائل و به دلیل سهل انگاری به مرور نسبت بهش بی توجه میشیم .
الآنم به نظر من اینجا همین حکم و داره
به خصوص این مرحله
بازم میگم
این جزء واجباته
به خصوص تو این دوره و زمونه
ماها که مسلمونیم باید این جور مسائل و توی کل زندگیمون رعایت کنیم
فقط مبانا اینجا گفتن نیست .
بازم میگم
فکر نمی کنم ماها انقدر سهل انگار باشیم که به این موضوع تا حالا توجهی نکرده باشیم .
یعنی اگه اینجا گفته نمیشد به عنوان یه مسلمون "نباید این مسئله رو رعایت می کردیم
نظر شخصی من اینه که مرحله مشکلی نداره
و واقعا تاکید کردن رو این موضوع لازم بود.
این نظر من بود.
نظر نهایی دیگه با مجری طرحه
و مطمئنا مثل همیشه بهترین تصمیم و می گیره
باز هم سلام .ممنون .سلام عزیزم.ما خوبیم شکر خدا..
در حقیقت کسی که پول در میاره و پولدار میشه باید ظرفیتش رو هم داشته باشه.
اتفاقا همین کار کردن که میگی ثواب داره.البته فکر کنم یه حدیث هم در این مورد هست.اگه پیداش کردم حتما میزارمش.
منم تو حرفام تاکید کرده بودم که اسراف یه امر باطنیهاقاي محمد طاها منم مثا شما معتقدم كه اين پله يكي از با اهميت ترين مراحل هست و شايد يبه خاطر همين اهميتش هست كه روش سخت گيري كردم
شايد ديد من با شما يكم فرق بكنه از اين جهت كه من به اين علت گفتم اين يه مسئلهي خيلي كلي هست و همه جانبه چون نتونستم فقط به ظاهر امر نگاه كنم.
از نظر من زماني اين مرحله بايد گذاشته بشه كه ما حتي به اون جايي برسيم كه در زمانمون هم اسراف نكنيم و حتي در انرژيهايي كه در يك روز استفاده ميكنيم وخيلي مسائل ديگه كه الان نميتونم تايپ كنم و و......
حالا اگه به نظر شما مشكلي نيست منم حرفي ندارم اين فقط يه نظر بود
يا علي
سلامسلام من تازه امدم تو این تاپیک میشه بگین در مورد چیه دقیقا".تعداد صفحه ها زیاده وقت نمیشه همشو بخونم.
ممنون
منم تو حرفام تاکید کرده بودم که اسراف یه امر باطنیه
و این که شما میگی به اون جایی برسیم که حتی توی زمانمون هم اسراف نکنیم و ........
خب این یه دفعه نمیشه
به مرور این اتفاق می افته
اگه این مرحله بعد ها هم گذاشته بشه
نمیشه گفت که به صورت همه جانبه رعایت میشه
یعنی به مرور زمان انسان در کاری پیشرفت می کنه
سلام
خیلی خوب بود من خیلی وقته خودمو گم کردم نه اینکه به بوچی رسیده باشم برعکس کاملا" به هدفمندی جهان معتقدم ولی خیلی سردرگم هستم از عبادت کردن لذتی نمی برم و بی حالم خواهش میکنم کمکم کنید این آدرس ایمیل منه (aghaz_wsp@yahoo.com)
این بدترین درد عالمه aghaz@Domain.com
متشکرم امیدوارم اول خدا یه نگاهی به دل من بکنه بعدش شما
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
طرح چهل روز رحمت | تالار اسلام و قرآن | 108 | |
T | طرح سؤالات شرعی ( احکام ) | تالار اسلام و قرآن | 0 | |
![]() |
طرح خواندن نمازهای قضا به صورت هفتگی | تالار اسلام و قرآن | 416 | |
![]() |
طرح از سحر تا افطار ویژه ماه مبارک رمضان | تالار اسلام و قرآن | 302 | |
![]() |