JavadMessi
مدیر بازنشسته
بسم رب الحسین روحی فداک
با سلام خدمت همه خواهر و برادرهای مسلمان و عزیز
طبق هماهنگیهای قبلی که در یک نظرسنجی به استحضار رسید قرار بر این شد تا در تاپیکی بهانه ای داشته باشیم برای همت بیشتر به منظور ادای نمازهای قضامون
این طرح رو سرکار خانم venous_20 داده بودند و ان شاءالله ذخیره ای هم برای خودشون باشه و هم پدر و مادر مرحومشون و خواهشا دوستان بنا به تاکیدی که خود ایشون داشتند والدین ایشون رو در طول طرح از یاد نبرند ولو با ذکر صلوات-خود ما هم که لایق نیستیم ولی عموی شهید ما رو هم خواهشا از یاد نبرید
حقیقتش من در ابتدا فکر نمیکردم این طرح به نتیجه برسه ولی استقبال دوستان خط بطلانی بر فکر من کشید:دی
شایدم شیطان باعث این مسئله بوده چون گاهی وقتها به خودم میگم حالا که وقت هست در حالی که معلوم نیست فردا زنده باشم یا میگم فرزندم در آینده ادا میکنه که اون هم معلوم نیست ولی الان که فکرش رو میکنم میبینم که وظیفه ایست بر گردن خودم که شاید کمترین وقت زندگیم رو به خودش اختصاص میده ولی ستون دینمه و اولین سوال اون دنیام در حالی که در طول روز وقت غیر مفید هم کم ندارم
علی ایها الحال طرح به این صورته که دوستان هر هفته تعدادی نماز قضایی رو که میتونند بخونند پیشنهاد میدند و در آخر هفته تعدادی که ادا کردند رو اطلاع میدند
دلیل بار اولی که تعداد انتخاب میشه اینه که دوستان خودشون رو موظف به خوندن همه اون یا تعداد حداکثری اون بدونند
عزیزانی که مایل نیستند با اسم خودشون تو طرح حاضر باشند میتونند اسم مستعاری رو به بنده یا ونوس خانوم ارائه بدهند و تعداد درخواستیشون و ادا شدشون رو هر هفته در پ.خ اطلاع بدهند
ولی خواهشا به من پیرمرد رحم کنید و همتون نخواید با اسم مستعار شرکت کنید:دی
آمار هفتگی طی جدول زیر به روز خواهد شد و آمار کلی رو خودم داکیومنت خواهم کرد تا دوستان هرموقعی آمار خودشون رو خواستند بهشون ارائه کنم
به حول و قوه الهی طرح رو استارت میزنیم و اگه مشکل و نقصی بود در طول راه با مشورت دوستان حل خواهیم کرد
ش | نام | تعداد درخواستی صبح | ظهروعصر | مغرب و عشا | آيات | تعداد ادا شده صبح | ظهروعصر | مغرب و عشا | آيات |
آخرین ویرایش: