ضامن آهو (تاپیک ویژه امام رضاعلیه السلام )

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
السلام علیک یاامام رضااقای مهربونم :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=24826&stc=1&d=1285161592

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=24808&stc=1&d=1285103575

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=24806&stc=1&d=1285103434

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: floe

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

امروز از مشهد برگشتم
بازم با دست پر و بازم شرمنده از امام

ممنون که یه باره دیگه جوابمو دادید , ممنون که مهمون نوازی کردید و منو پذیرفتید
ممنون که اجازه دادید 2 سال مهمونتون باشم
ممنون که منو شرمنده خونوادم نکردید
و ممنون که با وجود بد بودنم بازم قبولم کردید

منو ببخشید یا امام غریب

sahel_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا....

بهترين شريک آن است که اصلا وجود نداشته باشد.

• Like

دوست سمیرا

عضو جدید
سلام بچه ها

من عاااااااااااااااااااااااشق امام رضام:gol::heart:

یه خواهش دارم:cry: مخصوصا از کسایی که مشهدن

تو رو خدا اگه رفتید بگید منو هم بطلبه:cry:

• Like

nazanin_mz

عضو جدید
man mordad mashhad bodam
onvaght fahmidam cheghadr asheghe emam reza hastam
delam va3ash tang shode
ishala emam reza hamamon ro mitalabe
agar to google search konid emam reza ye site has be esme shie pakhshe mostaghime harame agar raftid to site va doa kardid mano ham doa konid:w16:

• Like

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=24863&stc=1&d=1285243275http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=24846&stc=1&d=1285186408

آخرین ویرایش:
  • Like

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
السلام علیک یا شمس الشموس یا علی بن موسی الرضا

مولای من

مرا اميد وصال تو زنده ميدارد

و گر نه هر دمم از هجر توست بيم هلاک

نفـس نفـس اگر از باد نشنوم بويش

زمان زمان چو گل از غم کنم گريبان چاک :gol::gol::gol:

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
اللهم صل علی علی بن موسی الرضا الامام اتقی النقی و حجتک علی من فوق الاض و من تحت الثری الصدیق الشهید صلاه کثيره تامه زاکيه متواصله متواتره مترادفه
کافضل ما صليت علي احد من اوليائک.:gol::gol::gol:

یا امام رضا دوست دارم:gol::gol::gol:

138

عضو جدید
www.imamreza.tv/index.htm این سایت پخش زنده بعضی صحن هاست.اگه دلتون پر کشید به حرم آقا امام رضا التماس دعا

.

آخرین ویرایش:

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دست خالی آمدم ، دست من و دامان تو

سرتا به پا درد و غمم، درد من و درمان تو

تو هر چه خوبی من بدم ، بیهوده بر هر در زدم

آخر به این در آمدم ،باشم کنار خوان تو

من از هر دررانده ام ، من رانده ی وامانده ام

یا خوانده یا نا خوانده ام ،اکنون منم مهمان تو

پای من از ره خسته شد، بال و پرم بشکسته شد

هر در به رویم بسته شد، جز درگه احسان تو

اقای عزیز :gol::gol::gol:

138

عضو جدید
صلوات خاصه ی امام رضا(ع)
پروردگارا، بر علي بن موسي الرّضاي برگزيده درود و رحمت فرست. آن پيشواي پارسا و منزّه و حجت تو بر هر كه روي زمين است و بر هر كه زير خاك است، آن صديق شهيد. درود و رحمتي فراوان و كامل و بالنده پي در پي و از پي هم و پياپي همچون برترين درود و رحمتي كه بر يكي از اوليائت فرستادي

امام رضا خیلی رئوف و مهربونه هر چه از امام رضا بگیم کم گفتیم و هر چه ارادت داشته باشیم بازم کمه . یکی از معجزات امام رضا را براتون در ادامه خواهم آورد ، آقاجون امام رضا یه نظری هم به ماکن....

معجزه بسیار زیبا و آموزنده از آقامون امام رضا :

.... یکی از خادمان حرم مطهر رضوی نقل می کنند: شبی کشیک حرم داشتم، آماده شده بودم تا به حرم بروم با همان حال و هوا در منزل رو به حرم آقا کردم و گفتم: آقا جان اگه کاری باشه در خدمتیم. بعد از انجام کشیک و در حال استراحت امام رضا(ع) به خوابم آمدند و فرمودند به ترمینال برو دو جوان سرگردان آنجا هستند آنها را راهنمایی و پذیزایی کن و در آخر یک پیامی از طرف من به آنها بگو.....

خوشحال بودم چون آقا ارادت خالصانه مرا قبول کرده بودند.

به ترمینال رفتم و آن دو جوان افسرده و پریشان را پیدا کردم، آنها را به منزل آوردم و برای آنها سنگ تمام گذاشتم. این دو جوان بعد از سه روز می خواستند بروند که به آنها گفتم یک پیام از امام رضا براتون دارم، آقا فرمودند بهتون بگم: امام رضا، امام بی معرفتی نیست. این دو جوان به زمین افتادند و شروع به گریه کردند . واقعیت را از آنها جویا شدم، گفتند آمدیم مشهد هر چه گشتیم جای مناسبی پیدا نکردیم و خسته شده بودیم، در حال برگشت به ترمینال گفتیم امام رضای بی معرفت ما زائرت بودیم ولی به ما جا ندادی............

ان شاالله خداوند معرفت واقعی درک این امام بزرگوار و تمامی ائمه معصومین را به ما بدهد.

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صلوات خاصه ی امام رضا(ع)
پروردگارا، بر علي بن موسي الرّضاي برگزيده درود و رحمت فرست. آن پيشواي پارسا و منزّه و حجت تو بر هر كه روي زمين است و بر هر كه زير خاك است، آن صديق شهيد. درود و رحمتي فراوان و كامل و بالنده پي در پي و از پي هم و پياپي همچون برترين درود و رحمتي كه بر يكي از اوليائت فرستادي

امام رضا خیلی رئوف و مهربونه هر چه از امام رضا بگیم کم گفتیم و هر چه ارادت داشته باشیم بازم کمه . یکی از معجزات امام رضا را براتون در ادامه خواهم آورد ، آقاجون امام رضا یه نظری هم به ماکن....

معجزه بسیار زیبا و آموزنده از آقامون امام رضا :

.... یکی از خادمان حرم مطهر رضوی نقل می کنند: شبی کشیک حرم داشتم، آماده شده بودم تا به حرم بروم با همان حال و هوا در منزل رو به حرم آقا کردم و گفتم: آقا جان اگه کاری باشه در خدمتیم. بعد از انجام کشیک و در حال استراحت امام رضا(ع) به خوابم آمدند و فرمودند به ترمینال برو دو جوان سرگردان آنجا هستند آنها را راهنمایی و پذیزایی کن و در آخر یک پیامی از طرف من به آنها بگو.....

خوشحال بودم چون آقا ارادت خالصانه مرا قبول کرده بودند.

به ترمینال رفتم و آن دو جوان افسرده و پریشان را پیدا کردم، آنها را به منزل آوردم و برای آنها سنگ تمام گذاشتم. این دو جوان بعد از سه روز می خواستند بروند که به آنها گفتم یک پیام از امام رضا براتون دارم، آقا فرمودند بهتون بگم: امام رضا، امام بی معرفتی نیست. این دو جوان به زمین افتادند و شروع به گریه کردند . واقعیت را از آنها جویا شدم، گفتند آمدیم مشهد هر چه گشتیم جای مناسبی پیدا نکردیم و خسته شده بودیم، در حال برگشت به ترمینال گفتیم امام رضای بی معرفت ما زائرت بودیم ولی به ما جا ندادی............

ان شاالله خداوند معرفت واقعی درک این امام بزرگوار و تمامی ائمه معصومین را به ما بدهد.

منو یاد چیزی انداختید
1 شنبه هفته پیش مشهد بودم , اون روز یه اتفاقی افتاده بود خیلی ناراحت و عصبی بودم
کنار ورودی شیخ طبرسی ایستاده بودم , نزدیک اذان بود , خیلی دلم گرفته بود ,به امام رضا گله کردم , گفتم من مهمونتون بودم این رسمش نیست ! کلی غر زدم , حتی گفته دیگه مشهد نمیام , گفتم شما که منو دوست ندارید و خیلی چیزا که نباید میگفتم

غروب یکم حالم بهتر شد , انگار داشتم مطمئن میشدم امام منو فراموش نکرد , یه چیزی تو دلم میگفت امام هوای مهموناشو داره , شب تو حرم یه حالی داشتم , شاید آروم و مطمئن بودم , نمیدونم

فردا صبح گوشیم زنگ خورد , یه خبری شنیدم , خدایا مشکلم حل شده بود و من چقدر شرمنده بودم ,:cry: بچه ها قبلا هم این اتفاق افتاده بود , دیگه مطمئنم امام کسی رو تنها نمیزاره , جواب همه رو میده , ما صبرمون کمه

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ( ع)

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا

ميدونم الان اين پيام هاي منو ميخوني

هر وقت هرچي بهت گفتم كمك كردي......... هيچ وقت دلم رو نشكستي

آقا كمكم كن .............. تنهايي سخته

يادت چند شب پيش اومدي خوابم........... چي بود؟ چي شد؟ .......... من منتظرم ها

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
منو یاد چیزی انداختید
1 شنبه هفته پیش مشهد بودم , اون روز یه اتفاقی افتاده بود خیلی ناراحت و عصبی بودم
کنار ورودی شیخ طبرسی ایستاده بودم , نزدیک اذان بود , خیلی دلم گرفته بود ,به امام رضا گله کردم , گفتم من مهمونتون بودم این رسمش نیست ! کلی غر زدم , حتی گفته دیگه مشهد نمیام , گفتم شما که منو دوست ندارید و خیلی چیزا که نباید میگفتم

غروب یکم حالم بهتر شد , انگار داشتم مطمئن میشدم امام منو فراموش نکرد , یه چیزی تو دلم میگفت امام هوای مهموناشو داره , شب تو حرم یه حالی داشتم , شاید آروم و مطمئن بودم , نمیدونم

فردا صبح گوشیم زنگ خورد , یه خبری شنیدم , خدایا مشکلم حل شده بود و من چقدر شرمنده بودم ,:cry: بچه ها قبلا هم این اتفاق افتاده بود , دیگه مطمئنم امام کسی رو تنها نمیزاره , جواب همه رو میده , ما صبرمون کمه

خيلي مهربونه

هيچ وقت دل نميشكنه

هميشه نوازش ميكنه ............. بي خود بهش نميگن رضا

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گلدسته ات
كهكشانى است
كه سياهى شهر را تكذيب مى كند
پيرامون تو همه چيز بوى ملكوت مى دهد:
كاشى هاى ايوانت
و اين سؤال هميشه
كه چگونه مى توان آسمانها را
در مربعى كوچك خلاصه كرد.
و پنجره فولاد
التماسهاى گره خورده
و بغضهايى كه پيش پاى تو باز مى شوند...
:gol::gol:

sutern

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آهو از كجا فهميد
بايد از تو يارى خواست؟
از پناه تو بايد
سايه اى بهارى خواست؟
آهو از كجا فهميد
با تو مى شود آرام؟
با نگاه تو آهو
پيش پاى تو شد رام
تو به مهربان بودن
شهره در زمين بودى
مهربان فراوان بود
مهربان ترين بودى
مى دهى نجات از مرگ
آهوى فرارى را
مى كنى جدا از او
ترس و بيقرارى را
:gol::gol:

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امام رضا دوباره اومدم در خونت گدایی
تو رو خدا جوابمو بده
میدونم بدم , میدونم لیاقت ندارم
اما به خاطر بابا , به خاطر دل مامان جوابمو بده
فردا روز مهمیه , تو رو خدا نا امیدم نکن
دیگه خسته شدم , به خدا کم آوردم
خسته شدم , خسته , کمکم کن
مثل همیشه دستمو بگیر , تو رو به امام جواد قسم میدم کمکم کن

خدایا صدامو میشنوی , تمومش کن

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
15 ساعته پیش یه چیزی ازتون خواستم
1 ساعت پیش جوابمو دادید
به خدا نمیدونم چی بگم
ممنونم , ممنون امام رضا ( ع) , یه دنیا ممنون
امیدوارم لیاقت این همه لطفو داشته باشم
تنهام نذار , ممنون امامم

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
امسال رفتنمون به مشهد یک معجزه بود.دلم هوای اونجا را داشت خیلی دوست داشتم برم اما جا نبود.خالم اینا داشتن میرفتن.از خدا خواستم که امام رضا ما راهم بطلبه و باورتون میشه برای من 5 ساعت مونده به حرکت و برای برادرم 10 دقیقه مونده به حرکت بلیط گیر اومد.؟؟
تازه وقتی رسیدیم مشهد همه ی هتلها پر بود ولی بازم از خدا خواستم و توکل کردم و یک هتل خیلی خوب تو اوج ناباوری برامون پیدا شد.ته یک کوچه بود انگار فقط قسمت ما بود.خلاصه هر چی بگم کم گفتم بیایم همه با هم به امام رضا قول بدیم که تو همه ی شرایط به خدای مهربون اعتماد میکنیم.

خدایا ازت ممنونم که بنده های پاکی مثل امام رضا فرستادی به زمین.تا هر وقت تنهاییم از طریق اونا تو را صدات کنیم.:gol::gol::heart::heart::heart::heart:

accounting

عضو جدید
سلام اقا جان خوبی
دلم واست تنگ شده اقا جان پیام بچه ها را که خواندم چقدر زود حاجتاشون بهشون دادی دلم می گیره که چقدر من بدم اقا جان دلم گرفته هر روز بدتر میشه اقا جان تا تولدت چیزی نمانده اخه توی حرم ازت خواستم تا تولدت اقا جان کمکم کنه من به درگاه تو رو اوردم اقا جان می ترسم اخه تولدت نزدیکه به کی بگم بار اول رفتم اقا م بی جوابم گذاشت آقا جان دلم تنگ دوست دارم بیام گلگی کنم بگم اقا من با امیدامدم من با هزار عشق امدم اقا جان غریب امدم این رسمش نبودرسمش نیست بخدا اخه به هر کی بگم باورش نمیشه می گه بار اول اقا بی جواب اخه چقدر بدم که اقا جان بی جوابم می زاری اقا جان دلم تنگ بیام بگم چی شد اقا جان ببخشم اگر بد کردم ببخش اما جوابم بده بده بده اقاجان نمی دانم چرا وقتی واست می نویسم اشکهام دست خودم نیست اقا جان می دانم داری اشکام می بینی اقا جان خواهش می کنم نگام کن روت بر نگردون محتاجم درخانه ات امدم می ترسم دیگه این راه دور دیگه جوابم ندی اخه اونچا کنارت بودم

accounting

عضو جدید
منو یاد چیزی انداختید

بهم امید دادی اخه من بار اول رفته بودم حرم اما نم یدانم چرا اقا روش ازم برگردونده
شما که اینقدر دلت پاکه که اقا زود جوابتو میده واسم دعا کن دعام کن

accounting

عضو جدید
1 ساعت پیش جوابمو دادید
به خدا نمیدونم چی بگم
تنهام نذار , ممنون امامم
الهی شکر
خوشحالم کردی امیدبود

Neptune

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 ساعت پیش جوابمو دادید
به خدا نمیدونم چی بگم
تنهام نذار , ممنون امامم

خود آقا در توصیف امام فرمودند:

« الامام الانیس الرفیق و الوالد الشفیق و الاخ الشقیق ، امام برای انسان ها همدمی رفیق و پدری مهربان و برادری همانند است » ، « و الام البره بالولد الصغیر و مفزع العباد فی الداهیه الناد ؛ امام به امت خویش مهر می ورزد همانند مادری که به فرزند خردسال خود مهربان و نیکوکار است و امام پناهگاه بندگان خدا در مصیبت ها و دشواری های عظیم است »

همیشه هم به تجربه ثابت شده واقعا همینطوره.من که وقتی این جملات آقا رو میخونم اشک تو چشام جمع میشه.

آخرین ویرایش:

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهم امید دادی اخه من بار اول رفته بودم حرم اما نم یدانم چرا اقا روش ازم برگردونده
شما که اینقدر دلت پاکه که اقا زود جوابتو میده واسم دعا کن دعام کن

هیچوقت ناامید نباش
امام روشو از کسی بر نمیگردونه , ما اینطور فکر میکنیم
شک نکن امام کسی رو دست خالی بر نمیگردونه
یه جا شنیده بودم همه کسایی که میرن حرم از طرف امام دعوت شدن , شما هم دعوت شدین
ککدوم صاحب خونه ای هست که خودش مهمون دعوت کنه و اگه مهمون چیزی ازش بخواد دریغ کنه , امام که جای خود داره
دوست عزیز صبر داشته باش , این مشکل من که به لطف خدا و یاری امام حل شد , 1 ماهه که درگیرش بودم و شب و روزم یکی بود
اندکی صبر سحر نزدیک است

اگه لایق باشم حتما دعا میکنم اما من گنه کار کجا و دل پاک کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چی بود لطف بی پایان خدا و امام بود .
توکل کن , خدا بزرگه :gol:

آخرین ویرایش:

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام اقا جان خوبی
دلم واست تنگ شده اقا جان پیام بچه ها را که خواندم چقدر زود حاجتاشون بهشون دادی دلم می گیره که چقدر من بدم اقا جان دلم گرفته هر روز بدتر میشه اقا جان تا تولدت چیزی نمانده اخه توی حرم ازت خواستم تا تولدت اقا جان کمکم کنه من به درگاه تو رو اوردم اقا جان می ترسم اخه تولدت نزدیکه به کی بگم بار اول رفتم اقا م بی جوابم گذاشت آقا جان دلم تنگ دوست دارم بیام گلگی کنم بگم اقا من با امیدامدم من با هزار عشق امدم اقا جان غریب امدم این رسمش نبودرسمش نیست بخدا اخه به هر کی بگم باورش نمیشه می گه بار اول اقا بی جواب اخه چقدر بدم که اقا جان بی جوابم می زاری اقا جان دلم تنگ بیام بگم چی شد اقا جان ببخشم اگر بد کردم ببخش اما جوابم بده بده بده اقاجان نمی دانم چرا وقتی واست می نویسم اشکهام دست خودم نیست اقا جان می دانم داری اشکام می بینی اقا جان خواهش می کنم نگام کن روت بر نگردون محتاجم درخانه ات امدم می ترسم دیگه این راه دور دیگه جوابم ندی اخه اونچا کنارت بودم

دوست من , شک نکن امام جوابتونو میده بخصوص که شما اولین بار که رفتید
امام خیلی دوستون داره که دلشون میخواد همیشه صداتونو بشنوه و همیشه صداش کنید.
پس ناامید نباشید , مطمئن باشید اگه دیر جواب میده حتما صلاحتون اینه
به امام اعتماد کنید , حرفاتون خیلی به دل میشینه ( آنچه از دل برآید بر دل نشیند ) مطمئن باشید امام هم به حرفاتون گوش میده , توکل به خدا هر چی صلاحتون باش همون میشه ان شالله
فردا راهی مشهدم , اگه خدا بخواد و دعای من گنه کار کارتونو خراب نکنه حتما براتون دعا میکنم .
توکل به خدا , مطمئنم امام جوابتونو میده .:smile:
به قول معروف دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره ;)

آخرین ویرایش:

accounting

عضو جدید
دوست من , شک نکن امام جوابتونو میده بخصوص که شما اولین بار که رفتید
امام خیلی دوستون داره که دلشون میخواد همیشه صداتونو بشنوه و همیشه صداش کنید.
پس ناامید نباشید , مطمئن باشید اگه دیر جواب میده حتما صلاحتون اینه
به امام اعتماد کنید , حرفاتون خیلی به دل میشینه ( آنچه از دل برآید بر دل نشیند ) مطمئن باشید امام هم به حرفاتون گوش میده , توکل به خدا هر چی صلاحتون باش همون میشه ان شالله
فردا راهی مشهدم , اگه خدا بخواد و دعای من گنه کار کارتونو خراب نکنه حتما براتون دعا میکنم .
توکل به خدا , مطمئنم امام جوابتونو میده .:smile:
به قول معروف دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره ;)
مرسی عزیزم ممنون که من حقیر قابل دونستی گلم رفتی حرم همه حرفهام بهش بزن بهشی یگو منتظرم همش وقت رفتن خوشحال بودم که بار اول با کودکی خراب نشد و الان که بهش بیش ازهمیشه احساس نیاز می کنم دارم میرم که دستم بگیره 6 ماه دیگه توی 7 ماه هست که با مشکلم غرق شدم اگر دعاهای بقیه نبود طاقت نداشتم مرسی خدا تو را بهم رسانده که پیام به اقا برسونی آخه می ترسم دیگه اومدم و زائرش نیستم حرفات بهم امید داد وقتی دلم می گیره اینجا با اقا دردل می کنم خیلی ارامتر میشم

بالا