صندلی داغ : ARAMESH

وضعیت
موضوع بسته شده است.

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
1-اكتاو چيه؟
2-بكار چيكار ميكنه؟
3-گام ر مينور رو بگو(تقلب نكن)
4-شاهين چي كاره س؟
5-سكوت سفيد رو كدوم خطه؟بالا يا پايين؟
6-علامت دولاچنگ رو بذار.(من نمي دونم...از هرجا مي توني پيداش كن!)
7-كليد فا براي دست چپ روي كدوم خط حامل مي باشه؟
8-چهارفصل مال كيه؟

آخرین ویرایش:

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سیلام مدیر با سابقه
احوالاتتون ؟
چرا صندلی همه اونایی که من دوست داشتم بیام افتاد دقیقا توی زمانی که اصلا دسترسی به نت ندارم ؟
الان فکر می کنی صندلیت چه درجه ای داره ؟
به نظرت شلوغ ترین و نا آروم ترین مدیر و کاربر کیا بودن ؟
مدیر ارشد به چه دلیل غیبش زده ؟
الان آیا بوی توطئه برای زیر آب زنی مدیر ارشد میاد :دی
سوال چه جوری بپرسم اخراج می شم :دی ( حداقل 2 هفته روی شاخش باشه :دی )
چند تایی توی این تاپیک اخطار دادی ؟
چند نفر را اخراج کردی و دلت خنک شده (توی دلت گفتی : آخیششششششششش تا 2 هفته از دستش راحت شدم :دی )

چند نفر را اخراج کردی که اصلا دلت نمی خواسته و به خاطر عدم تبعیض بوده :دی
چرا به من حسادت می کنی (سوت)
چرا من انقزه مهربونم :دی
چرا در دیزی بازه
چرا دم خر درازه
و چنا های بسیار دیگر ....

ترمه جون

عضو جدید
6-11 سال

آتی عزیزم.ریاضیاتتم مثل حرف زدنو حافظت ضعیفه ها؟
از دوم دبیرستان همو میشناسیم اما از سوم جیگر همیم.یعنی از مهر 78.حالا میشه چند سال؟

آخرین ویرایش:

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا هر کاری میکنم بازم دلم نمیاد از این "آرامش قبل از طوفان" سوالی بپرسم و زحمتشو بیشتر کنم ...:D
آخه دوستان بجای ما حسابی دارن اقیانوس آرام رو متلاطم میکنن ... :D

ترمه جون

عضو جدید
میدونستی هر قلیون برابر 70 نخ سیگار دود وارد ریه ی کِشندش میکنه؟
حالا خودمونیم من معتادم یا تو معتاد جان؟
از اینکه هم رشته ایم چه احساسی داری؟
ورودی چه سالی هستی؟
از کدوم دانشگاه؟

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 - معدلت از اول دبستان تا آخرین مدرک تحصیلیت (هر سال یا ترم) چند بوده؟؟؟؟؟

2 - چند ترم مشروط شدی ؟؟؟؟

3 - چند واحد حذف کردی ؟؟؟؟

4 - چند واحد افتادی ؟؟؟؟

Sharif_

مدیر بازنشسته
هه هه هه
1.یه کیلو ترشی لیته چه قدر روغن میگیره؟
2.دقیقا چند مثقال میشی؟ حساب کن :D
3.میگن قران 120 باب هست یعنی چی؟
4.یک زن بالغ روزانه چند کیلو کالری میسوزونه؟
5.نظرت در مورد این کلمات چیه؟
خشن
گوسفند
فربه
آبادان
قزوین
فکر و بکر
6.دیوار چین به دستور کدوم پادشاه چینی ساخته شد؟
7.چرا فکر میکنی از همه بیشتر میدونی؟ :d انکار نکن!
8.اگه به زور یهت می گفت از بین مریم و پیرجو باید یکی رو بکشی کدوم رو سر می بریدی؟
9.فامیلی بابای زی زی گولو چی بود؟
10.اگه بری عکاسی عکس 12 تایی سفارش میدی یا 6 تایی؟

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
[COLOR=DarkOrchid گفت:
massom11111[/COLOR];1910164]به به ...ارامش جونم .اول این لیوانو نوش جان کن بعدش
میبینم که همونطور که گفتی تخس تخس داری جواب میدی کم هم نماری ها ؟..من به تو افتخار میکنم ....
قانون سوال تکراری هنوز پا برجاس ایا ؟
خوب ...ببینم چیا مونده که پرسیده نشده ...امممممممحالا برا استارت و گرم شدن ...اینا را بوگو ..تا ببینم چی میشه ...
احوال حاجی چطوره ؟راستی این حاجی ریشه اش از کجا پیدا شد ؟یادمه یکبار بهم گفته بودی من بهترین دوستتم.میخوام بدونم هنوز به این اعتقاد موندی ؟
چرا گفتی من بی معرفتم ؟
راسل یکجا ازت خواست اعتراف کنی ..چرا نکردی ؟میدونی اعتراف ادمو سبک میکنه ...پس اعتراف کن سبکتر شی دیگه بهت نگن چاخ ..
پیانو زدنت چطوره ؟دکوره یا بلدی ؟
قلت هم به تو شبیه ؟
اون اولا خیلی زیاد میومدی باشگاه ...شب و صب ...چند ساعت کلا میخابیدی ؟
خونوادت شاکی نمیشدن این همه وقت برا اینجا میزاری ؟
از کارهات عقب نمیموندی اصلا ؟
چقدر اهل کمک کردن تو خونه هستی ؟
از نظر قیافه ...چطوریا هستی ؟
نظرت در مورده ازدواجهای نتی چیه ؟
چند تا خاستگار داشتی؟
شده تا حال مادره پسره بگه واه واه چقدر تند تند حرف میزنه ممکنه بعدها منو قورت بده پسر بلند شو بریم ؟
تا حال تو مراسم خاستگاری گل کاشتی ؟
10 تا شد انگاری ؟

دستت درد نکنه معصومم..اینسوال های حمید برای آدم نیرو و توان نمیذاره!!نامرد سوالات امتحانی و تشریحی طرح کرده!!معصومی ممنون که به خاطر من اومدی..خیلی دلم میخواست باشی تو صندلیم
سوال های تو خاصن عمرا کس دیگه ای بپرسه راحت باش!!:D
حاجی هم خوبه..بهش شبا شام نمیدم..یه کوچولودیگه شکمش زیادی گنده شده
وایساببینم تو به حاجی من چی کار داری؟هان هان؟:mad:
حاجی ..یه شخصیت خیالیه برای شوهر من!مشخصات شوهر دلخواه من در قالب حاجی حلول پیداکرد!:D
هنوزم تو یکی از بهترین و شیطونترین دوستام هستی.. چون میذاری میری سال بعد میای!:razz:
دیگر گناهی ندارم!!:D
پیانو رو بلدم..میزنم..ولی کم ..فعلا که دکور شده
یه جورایی کپ ه ممیباشیم!!فقط تپل تره!
اون موقع ها بابا وحشتناک بود..از 10صبحتا 3-4 صبح یه بند مینشستم..خیلی وقت ها هم تا4-6 صبح! ی هبار هم تا 8صبح!!یعنی حدود 22ساعت یه بند!!!بعدش هم رفتم کارخونه!!گیج گیج بودم!!خداروشکر الان دیگه اونجوری نیستم..
خانواده که کارد میزدی خونش درنمیومد..به شوخی میگفتن تو دیگه جزو دکور اتاقت شدی!!یه بند فقط زل زدی به کامپیوتر!!
چرا خیلی عقب میموندم!!یادمه اون موقع ها از 12تا 12.15 ارور داشت باشگاه!!تمام کارهام رواون موقع انجام میدادم!!همه شاکی بودن که چرا ارور داره باشگاه من خوشحال بودم و دعا میکردم ارور رو!! :دی
هیچی ولی آشپزی رو دوست دارم...اگه کسی نباشه من میتونم کمک کنم..ولی اهلش نیستم اصلا!! یادمه مامان اینا شمال بودن..بابا ومنخونه تنها بودیم..بیچاره میاورد سفره مینداخت از بیرون غذا میگرفت من رو صدامیکرد بخورم!!هر موقع هم میگفت شامیا ناهار چی داریم سرش غر غر میکردم که بابا!!!گشنه مه!!بیچاره یا میپخت یا از بیرون میگرفت!!تازه بابای من در حالت عادی بشقابش رو برنمیداره از رو میز!!فکر کن مامانم میگفت تودیگه کی هستی:surprised::eek:
تو خونه خوشگلم بیرون معمولی!! :دی البته از مادر ومادربزرگم بپرسی خوشحال تر میشم!!
اول باید آشنا بشن بعد برن توی دنیای بیرون رفتارهاشون رو ببینن!!اینم خیلی کم ممکن میشه!!چون توی دنیای نت یهسری چیزهابی ارزشه که بعدا توی دنیای واقعی خیلی مهمه!!بعدش به تضادو شمکل میخورن!!ولی کلا معصوم آأم توی نت انگار چهره ی واقعی فرد رو بدون نقاب میبینه!!یه خوبی هایی هم داره ولی بعدش بیرون هم باید بسنجدش دیگه
کلا کسی رو تو خونه راه ندادم..هم خواهر بزرگتر دارم هم قصدش رو نداشتم
میگم که..من اصلا خواستگار راه نمیدادم(نه این که نداشته باشم هااااااا!!نه به جون معصوم!!)..اگر هم میومد بیچاره قلم رومیفرستادیم جلو..بعدهم الکی میگفتم دختر کوچیک تو خواستگاری نمیره..اصلا بیرون هم نمیرفتم!!خوشم نمیادکلا!!میترسم!!
تو مراسم خواستگاری خواهرم داشتم آجیل میخوردم یه بادوم رو داشتم میخوردم قرچ صدا کرد همه خندیدن!!

آخرین ویرایش:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
نه اشتبا میکنی من همچنان هستم :d
1 نظرت در مورد یه مکالمه ی تلفنی با که افرادی که تو سوال 4 سری قبل هستن چیه ؟:دی ( میخوای الان خفه کنی منو ؟)

2 بگو ببینم تا حالا پیچونده شدی ؟
الف : آره
ب: نه
( راهنمایی : گزینه ی دوم الکیه نمتونی انتخابش کنی در مورد گزینه اول توضیح بده :d ) یه خاطره هم تعریف کن . دو تا دیگم بگو . :دی
3 خیلی الان خوشحالی من تشریف اوردم صندلیت نه ؟ چون میدونم اره احساستو بگو !! در نیم خط بیشتر نباشه چون میترسم غش کنی :دی
4 از بازی کامپیوتری بدت میاد ؟ چرا ؟ اگه نه چند مورد نام ببر شرح کن مثال بزن ( سوال 4 سری قبل یادته بگو فک میکنی کدومشون اهل بازی هستن ؟)
5 چقد درس خوندی تابستون ؟
الف : خیلی زیاد
ب: خیلی زیاد
ج : خیلی زیاد

اینقد بدم میاد از این ادمایی که همش درس میخونن !!! معتاد تو چرا قلیون میکشی خجالت نمیکشی؟ بابات چیزی نمیگه ..مامانت چی ؟
6 : سرگرمیت تو زندگی چیه ؟ جواب صد من یه غاز تحویله من نده درست حسابی بگو ببینم چیکارا میکنی ؟شعار هم نده ... 3 خط باشه ...بیشتر ... چرا من احساس ترکیدگی میکنم اینگار بعد سالها سوالام دارن منفجر میشن ؟
7 چرا دوران لیسانست بهترین دورانت بود ؟ مثلا میخوای بگی الان خیلی دپرسی ؟ بیابرو بابا من خودم این دوره هارو گذروندم ...8 تا خاطره از هر ترم از دوران لیسانس بیا بالا !

8 فک میکنی دارم خیلی خشن برخورد میکنم :d ؟
الف : بله
ب : نچ
ج : میخوام بپیچونم :d

د : میخوام سر به تنت نباشه
راهنمایی : گزینه ی دو رو نمیتونی انتخاب کنی در مورد گزینه ی 3 هم میدونی که من از این سوسول بازیا خوشم نمیاد . گزینه ی 4 هم برای رعایت دموکراسیه ولی چون من اعتقادی بهش ندارم اونم نمیتونی انتخاب کنی :دی)پس از اول دلیل مورد اول رو توضیح بده و چنتا مثال بزن
9 فک میکنی دلیل خشن برخورد کردنم چیه اگه جواب قبلی بله بود ( که حتما بوده ) زودباش لو بده !! الان حست نسبت به من چیه ؟ ایا من خون جلو چشامو گرفته !!!
10 مسواک زدی ؟ :tooth: ( سوال راحت در عین حال سخت ) . چرا مسواک نزدی ؟ شرح کن ؟ اصلا چرا شبا مسواک نمیزنی ؟
سینوهه رو خوندی ؟ بهترین فصلش کدوم بود ؟ چرا ؟ خجالت نکشیدی ؟
ملودی رو چنتا دوست داری ؟
فک میکنی چرا سوال آخر طولانی شده ؟ دلیل ؟ مثال ؟
معدل دیپلم . معدل ترم اول تا 8 دانشگاه ؟ معدل کل فارغ التحصیلی؟
بازم تو؟!!؟

1-نظرم مثبته!!!

2- آره دیگه..تو و محمدحسین من روتو صندلی زیاد پیچوندید!!
الان چون یاداون موقع ها افتادم به تلافیش بقیه ی سوالت رومیپیچونم!!:razz:
3-وقتی اولین پستت رو تو صندلیمدیدم غش کردم از خوشحالی!!
4- بله یه موقعی بودم...ولی الان نهخیلی...قبلا سیمسو پریسنس آف پرشیا بازی میکردم..الان مافیا بازی میکنم فقط(بازی آنلاین)..سوال چهار رویادم نمیاد!!(سوت بلبلی!!)
5- تابستون..درس نخوندم..آزمایش انجام دادم..معتاد چیه؟؟تفریحی میکشم!!نه تو خونه ی ما چیز کاملا طبیعیه...ولی مامانم میگه زیاد نکشید برای ریه تون خوب نیست..شده بعضی اوقات بابام خودش برامون چاق میکنه ..البته خودش نمیکشه
6- ببین حمید کم کم داری مجبورم میکنی خشونت به خرج بدم ها!دو روز تو روت خندیدم جلو مردمسرتدادنزدم اینجوری حرف میزنی ها!!!مثل بچه آدمسوال بپرس و انقدر خط و نشون برای من نکش!!
سرگرمیم فعلا نته..توی هر برهه ای یه چیزه..
7- خب اون دوران با دوستانم قزوین بودیم...همه ش هرهروکرکر میکردیم..خیلی خوش میگذشت بهمون...خاطره کهزیاده..مثلا ما دو تا خونه دانشجویی روبروی هم بودیم..بعد موبایل هامون رو بلوتوسش روروشن می ذاشتیم هی با اون برای هم پیام میفرستادیم..
یادمه یه بار درس علوم الیاف داشتیم..یه بخشش در مورد موی پشم گوسفندو بز و شتر و اینا بود..بعد از لای پنجره دادمیزدیم تو تاکجا خوندی؟؟بعداون یکی میگفت تا شتر!!یا تا گوسفند!!مردمی که تو خیابون داشتن رد میشدن این شکلی میشدن :eek:
خیلی خوب بود همیشه سفره مون رو میتکوندیم رو سر مردم!!:D هی روزگار!!انقدر ما قزوین رفتیم گشتیم که خدا میدونه!!
8- اگه همچین فکری میکردم الان به صورت پودر بودی!
9- یادمه یکی از کاربران سوال کرده بود از زمان شروعصندلیت تا حالا به کسی فحش دادی!!تا اون موقع جوابم منفی بود ولی اگه الاناون سوال تکرار بشه جوابش فرق داره!!
10- اره الان ساعت تقریبا 7صبحه..ساعت 6 صبح مسواک زدم
سینوهه روفکر کنمخوندم...ولی وقتی خیلی بچه تر بودم خوندمش..یادم نمیاد بهترین فصلش رو
ملودی رو واقعا دوست دارم..خیلی بیشتر از تو!!
چون میخواستی خیر سرت فقط 10 تاسوال کنی..همه رو چپوندی تو هم!!
معدل دیپلمم 18.96
نمیدونم ترم های دانشگاه رویادم نمیاد ولی معدل کلم 16.18 شد

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام ,من تازه رسيدم , شايد سوالم تكراري باشه , اما ...!
فقط همين يه دونه سوالو دارم :
چرا اكثرا وقتي اسمت مياد , تن همه مي لرزه ؟! مگه تو آرامش نيستي ؟! پس چرا بعضي ها بهت مي گن : طوفان !!!
سلام عزیز..یاد اون آهنگه افتادم...من از راه اومدم!!من از راه اومدم!!:D
نه تکراری نیست تو این تاپیک:D
خب ببین من یه بیزینسی دارم بهش میگن پودرسازی..به همین علت خیلی از بچه های باشگاه اسم من که میاد یاد اون بیزینسم میفتن میلرزن!!بعدش هم شما فقط کسایی که من رو به نام طوفان صدامیکنن اسمببر و بهباقیش هم کاری نداشته باش!!

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سوالای عخشی حرارتی ! :دی

1 محمد حسینو تو 5 خط شرح کن ؟ ( چی ؟ چه ربطی به عشق داشت !؟ خودت میدونی :دی) چنتا خاطره هم ازش بگو .
2 تا حالا باهاش تلفنی حرف زدی ؟ شمارشو داری ؟ میخوای شمارشو ؟ چی میگین به هم پشته تلفن ؟ آنلی لاو ؟ :دی
3 کلا تا حالا شده بخوای تو باشگاه با پسری غیر از من دوست باشی و دوسش داشته باشی ؟:دی . محمد حسینو میگم :دی ... نه جدی حالا جواب بده . اشکان کیه ؟ زودباش ؟ خصوصیاتشو شرح کن ؟ دوتا خاطره از اشکان ؟ تیپه اشکان ؟ محمد حسینو از 20 تا چقد دوست داری؟ چیشو دوست داری؟ روزی چن ساعت باهاش صحبت میکنی ؟
4 اگه محمد حسین بیاد خواستگاریت چیکار میکنی ؟ اگه هر کدوم از افراد سوال 8 از دوسری قبل بیان خواستگاری چیکار میکنی ؟ به کی جواب مثبت میدی ؟ نپیچون
5 اگه با محمد حسین تو یه جزیره تنها باشین و مجبور باشین تا اخر عمر همونجا باشین ادامه ی داستانو در 5 خط توصیف کن ؟ ( این سوال خودت بود از من پس نمیتونی حذفش کنی یا بپیچونی ؟ )
اگه هر کدوم از افراد سوال 8 دوسری قبل این وضعیتو داشتن چی ؟ هر کدام دوخط توضیح !
6 نظرت در مورد عشقو عاشقی کلا چیه ؟ ( یه لحظه محمد حسینو از جلو چشات دور کن بعد جواب بده :دی ) تا حالا چن دفه عاشق شدی ؟ زودباش
7 پاش از رو صندلی ! شونه هاتو بده بالا و 10 ثانیه نگه دار ! دستات رو 10 دور بگردون . پنجررو باز کن و 20 ثانیه به دور ترین نقطه ی ممکن نگاه کن و دوباره بیا ! آخه سوال بعد داغونه
8 به نظرت هر کدوم از افراد سوال 4 و8 دوسری قبل چند بار عاشق شدن ؟ عشقشون تو سایت کیه ؟ تو کنجکاوی پس میدونی و توجه کن گفتم به نظرت پس نمیدونم نداریم ! زودباش :دی
9 کجای عشق بودیم...... آهان !!! چطور شد با محمد حسین اشنا شدی ؟ از همون اول رفتی تو کفش ؟ یا اون اومد تو کفه تو ؟ یا جفتتون کفو خون قاطی کردین ؟ :دی
10 فک میکنی سوالام داغن ؟!
الف : برو بابا
ب : بینیم با
ج : ای
د : خخخخخخخخخخخخخ ( این گزینه خاموشه : ینی نمیتونی انتخاب کنی )
ه : میکشمت
ف : شرحه ای
بعد از این سوالات هم من میام سراغ تو!!!

1-محمدحسین پسر خوبیه...سالمه..دوست خوبیه...دیگه..فقط یه مقدار اعصاب خردکنه..هی میگم نروکوه میره..بعدش..خیلی مودبه..فهمیده ست..شرایطت روخیلی خوب کرده ..شوخه..احترام کوچیک بزرگی سرش میشه..به نسبت پسرهای دیگه کمتر اعصاب من روخردمیکنه...فقط این پیچوندنش من رو کلافه میکنه...اکثرابه جز یه مورد راستگوهه !!قول داده همون یه مورد هم دیگه تکرار نشه!!دیگه همینا
اولینخاطرهم ازش اینبود که اومد تو تاپیک کرسی گفترفتم کوه داشتم میمیردم واینا..که من خیلی حرصی شدم..اصلا محلش نذاشتم :razz:
2- نه تاحالا باهاش تلفنی حرف نزدم فضول جان..شماره ش روندارم..شماره ش رو هم نمیخوام..بزنم لهش کنم این بچه رو!!
3- نه فقط تا حالا توبرام مطرح بودی جقله!!انقدر که تو ذهن و روحم رواشغال کردی اصلافکر کردن به کس دیگه ای به غیر از تو حالم رو بد میکنه!!:razz: حمیدسرت احیانا بهجایی نخورده؟؟اشکان کیه؟؟ :surprised: به نسبت یه دوست اینترنتی از 20تا 18تادوستش دارم:D مودب بودنش رو دوست دارم..دروغ هم تقریبا نمیگه..والا بستگی داره دیگه..بعضی روزها کلاس داره نمیاد باشگاه..بعضی روزها میاد یکی دوساعتی با هم چت میکنیم
4- با چوب دنبالش میکنم ..فرقی قایل نیستم بین دوستام!!اونا روهم دنبال میکنم حالا گیریم چوب نه قفل فرمون!!نه بابا چه پیچوندی!!نپیچوندم!راست گفتم!!حالا فرض کن من دنبالشون نکنم بابام که دنبالشون میکنه!!
5- اگه بخوام داستان بنویسم اقا رو کاغذ مینویسم که بتونم ببرم یه جا بفروشم پول گیرم بیاد!! خب میریم جزیرهرو کشف میکنیم با هم..بعد هی محمد حسینمیخواداز کوه بره بالا!هی من نهیش میکنم..بعد یه بار کهمن خوابیده م یواشکی در میرهاز کوه میره بالا..اونجا یه پرنده ی غول پیکر زندگی میکرده..محمد حسین رو میبینه..میخوادببرهبچه هاش بخورن..برش میدارهمیبرتش تو لونه ش..ولی جوجه ها دماغشون رو میگیرن و میگنپیف پیف!!مامان این چیه برداشتی آوردی؟؟یه نگاه چپی هم به مامانشون میکنن ..آخه محمدحسین تو جزیره که باشیم به بهداشت شخصیش زیاد نمیرسیده حمام نمیرفته!بعد هیچی دیگه..مامانههم با کلی شرمندگی محمد حسینرو پرت میکنه از لونه بیرون. محمدحسین هم دست از پا درازتربرمیگرده پاین کوه..ولی من با این که میفهمم محمدحسین کجا رفته بوده ولی به روش نمیارم هیچوقت!!قصه ی ما به سر رسید فضوله به خونه ش نرسید!!
جای محمدحسین میتونید اسم افراد سوال هشترو قرار بدید!!!
6- نظرم:هووووووووووووووووع!!شکلک سبز رنگ!!تا حالاعاشق نشدم
7- سرما خوردم جون ندارماین کارا روکه میگی بکنم!!لوس نکن خودت رو برو سوال بعدی!!
8- من تا حالا نظرماین بود که من فضول اعظم هستم ولی این سوال مشخص کرد که منبرای اولینبار در عمرماشتباه میکردم!!!تو فضول اعظم هستی!!استاد!!من پیش شما طفلی بیش نیستم!!!!فضول!!
9- اولین بار زیر کرسی بود..بعد ساعت 12 شب باشگاه ارور میداد..بچه ها کنفرانس میذاشتن!!اون موقع ها به تو هم نمیگفتن!!بنابراین این رو برای بار اوله که میشنوی!بعدش محمد از اونجا آیدیم رو پیدا کرد و ادم کرد..نهاز همونالات رفتم تو کف پودرش!!خیلی ناراحت شدم!!همه ش میگفتم این که میخوادبمیره چرا نمیاد من ازش پودر درست کنم؟:razz:
10-سوالاتافتضاح داغونن حمید!!عین خودت!!به همراه گزینه ی میکشمت!!

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سری سوالات فنی استراتژیکی و پلتیکی !

1 : در مورد من چی میدونی ؟ خدایی ؟ منو شرح کن ؟ چنتا خاطره بگو ؟ حست الان نسبت به من ؟ چرا میخوای بکشی الان منو ؟
2 : حست نسبت به نیمه ی پنهانه من ؟ خودت میدونی بگو ! آره همونو میگم ؟ به نظرت چجوریه ؟ رمزی بگو لطفا ینی اشاره نکن به موضوع
3 :چرا اون کارو با اون یکی کردی ولی با این یکی نکردی ؟ هان ؟ چرا ؟ الان آمار دقیق داری یا نه هنوز اپدیت نشدی ؟ :دی
4 :من نفهمیدم تو اخر با این مریم دوستی یا دشمنه خونی ؟ چرا قبلانا میخواست منو بکشه ؟ :دی
5 : نظرت در مورد تواپیک من ؟ :دی . در 5 خط .... کلا در موردرفتار اینترنتیم نظر بده
6 : میگم تو اینهمه پای پی سیییی ؟ کمر دردی گردن دردی ؟ مچ ؟ زانو ؟ نداری؟ شرح کن ؟ چرا من اینقد مچم درد میکنه ؟
7 : کی وارد نت شدی ؟ چه سالی ؟ مشخصات کامل سیستمتو بگو ؟ با چی شروع کردی نتو ؟ فقط چت دیگه شبو روز ؟ چرا باور نمیکردی من تا 2 ماه پیش چت نکرده بودم اصلا ؟ سرعت اینترنتت ؟
8 : جزایر قناری کجاست ؟ رود میسیسیپی ؟ رود هوانگهو ؟ اروند ؟ قلعه ی خدای آفرین ؟ آشیانه ی عقاب ؟ یانگ تسه کیانگ کجاس ؟ رود ولگا به کجا میریزه ؟ دریای قدیم خزر چی بوده ؟ اسم قاره ی عظیم قبل از جدا شدن از هم ؟ قبایل وحشی اروپایی رو قبل از میلاد به چی میشناختن ؟
9 : از نظر ادبی چطوری ؟
الف : بی ادب
ب : بی ادب تر
ج : یکم دیگه برو جلو همونه
د : منو ادب ؟
ه : ادبیات !
چ : معارف اسلامی و اخلاق ! ( 2 واحد اختیاری ؟ )
توضیح بده هر کدوم رو انتخاب کردی ؟
10 : به نظرت من از نظر ادب چجوری ام ؟

خوب اینارو جواب بده ببینیم چقد برا سوالا ارزش قائل میشی تابعد :دی
1- پسر تقریبا خوبی هستی..ولی نیاز به گوش پیچوندنت بالاست!!خاطره هات رونمیشه گفت!!لو میری!!این حس کشتن من مربوط به الان نمیشه!!یه چندوقتی هست که این حس با منه!!
2- یعنی نام کابری دومت رو میگی؟؟اصلااز روی آواتارت نمیشه فهمید که پسره!!ولی از حرف زدنت کاملا معلومه!!خیلی یغور حرف میزنی!!حتی منم دیگه اونجوری یغور حرف نمیزنم!!هان..ای وای..ببخشید!!گفته بودی با ایما اشاره!!آخرش دیدم!!
3- با نام کاربری قدیمیه؟!؟اون رو پیرجو فهمیده بود..تازه باهاش خیلی هم شلوغی میکردی!!ولی این یکی رو حواسم هست باهاش خیلی شیطونی نکنی!
4- آخه موضوع من و مریم به تو چه؟!اگه میخواست بکشه که دستش دردنکنه!!حیف شد کارش ناتموم موند!!
5- کدوم تاپیک؟؟یه جور میگی انگار من کار و زندگی ندارم و از تمام تاپیک های تو خبر دارم ها!!به نظرمرفتار اینترنتیت رواصلاح کن!!هرکی ندونه فکر میکنی 6 تا 6 تا دختر سرکار میذاری ولی محمد حسین میگه خیلی ساده و معصومی!!
6- حمید نگو!!نگو!!این عضلات پشت گردنم وکلاپشتم تماما گرفته !!انقدر دوست دارم یکی من رو ماساژ بده!!
7- فکر کنم پیارسال نزدیک های شهریور و مهر بود...سیستم رو بی خیال..نهمناصلا چت رو دوست نداشتم..باهمین فروم آغاز کردم..همین هم موند...آخه گفتم دیگه..رفتارت یه جوریه آدمرو به اشتباه میندازی!!
8- این سوال بار علمی نداره جواب نمیدم!
9- ادبیات دوست دارم...آدم های مودب روهم دوست دارم..باهاشون راحتم
10- تویه مقدار گوشت رو باید پیچوند..اونوقت خوب میشی

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
:cry::cry:
کوزت رو که گفتی گریم گرفت! حالا تو اتاق زیر شیروونی که هستی موش هم هست؟ بدخواه مدخواه داری یه ندا بده
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar124792_1.gif
آخی!!نه !! نگران نباش!!!موش ها اینجا از من میترسن نمیان اینجا!

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
6-11 سال

آتی عزیزم.ریاضیاتتم مثل حرف زدنو حافظت ضعیفه ها؟
از دوم دبیرستان همو میشناسیم اما از سوم جیگر همیم.یعنی از مهر 78.حالا میشه چند سال؟
گیر نده ترمه جون جان ، تو که دیروز حال منو دیدی ......گیجه ی بنفش گرفته بودم

sharifi1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
sharifi1984 چقدر قشنگ به سوالات جواب داده كلي خنديدم

مرسی
;) ببین دل چند نفرو شاد کردی آرامش
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
خیلی قشنگ جواب داده بودی!!!!مانییییییییییییییی!!نفر بعدی که روی صندلی میشینه تویی!!! خیلی خندیدم!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:

غلامم
خندیدی که خندیدی،من عمرا همچین خبطی نمیکنم
روی همین لیف خرمای(نشانه ساده زیستی من) خودم راحتم

راستی جوابام چه قدر درست بود؟:دی

نظرت هم درباره ی آرام پز بگو

آخرین ویرایش:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
آرام چرا عطرای مردونه میزنی؟
:D مردا که عطر نمیزنن آتوسا!ادکلن میزنن!!عطرهایی هم که گفتم همهشون زنونه بودن..ولی منکلااز ادکلنهای بابام بیشتر لذت میبرم تاعطرهای مامانم

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام یه سوال مهم:
چرا کاربرای عادی حق ندارن واسه آواتورشون و امضاشون عکس متحرک بزارن؟؟ :surprised:
علیکسیلام..
آخه اگه همه ی کاربران عکس متحرک بذارن سایت سنگین میشه چاختر از من میشه نمیاد بالا

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
دوباره سيييييلام

1-چرا قوانين صندلي داغو عوض كردين؟
2-يعني چي كه سوالات شخصي نپرسين؟!!اگه اين طوريه كه تو هم مثل بعضيا(قابل توجه اون بعضيا:razz:)يه برچسب بزن به سوالا همه رو بپيچون ديگه!!
3-چرا محدوديت تعداد سوالا رو برداشتين؟اين طوري هم خوندنش سخته هم جواب دادن!
4-صندليتو تمديد مي كني؟نگو بذار برسه به آخر ببينم چي ميشه!الان بگو
5-صندلي داغ واقعا داغه؟
6-از قبل نيت كرده بودي چه سوالايي رو بپيچوني؟
7-حدودا چنتا؟
8-اين چه طرز نذر كردنه؟!نذر مي كنن كه يه مشكلي حل شه نه اينكه خودشونم بندازن تو دردسر!!مگه چقدر جوگير شدي كه اينكارو كردي؟يه ضرب المثل بسيار معروفي در اين ضمينه هست،بوگو
9-گيرم نذر هم كردي چرا به همه گفتي؟مگه نذرو به ديگران هم ميگن؟
سیلامی چو بوی خوش جزغالگی!!

1- سعید تغیر داده ولی دستش دردنکنه!!چی بود اون قبلی!!آدم مجبور بود تاسایز شورت پدربزرگش رو هم بگه!!:razz:
2- باشه خیلی فکرخوبیـــــــــــــــــــــــه!!

3- ارهواقعا!!یادم باشه برماینقانونرو دوباره بذارم!!جدمدراومد سر سوال های حمید!!
4- نه عزیزم..مگه کله پاخه یه موجود دوحرفی (خر)رو خوردم!!؟ همین امشب تموم میشه!!
5- ملودی من بهت توصیه اکیدمیکنمبیای بشینی اینرو.انقدر خوبـــــــــــــــــــته!!
( ببین من چه پوستی ازت بکنم!!!)
6- والا من نیتم فقط قصد قربت بود!!!
7-هرچقدر تواناییش رو داشتم
8- همین رو بگو!!آخه گفتم به این زودی ها این مشکله برطرف نمیشه!!نامردا نمیدونستم سریع بازش میکنن!!یه ضرب المثل هست که میگه نونت نبود آبت نبود آش کشک خاله ت چی بود؟؟ولی اونی که تو منظورته میگه آدم روسگ بگیره جونگیره!!
9- آخه به صورت نامهی سرگشاده نذر کردم!!رفتم صندلی داغ پارچه ی سبز برداشتم بستم به تاپیک!!دضجه..د مویه!!به پهنای صورت با نیت خالص اشک میریختم..صورتم رو میمالیدم به این عنوان تاپیک..خلاصه خیلی بادل شکسته دعا کردم!!

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
:w15::w15::w15:
نمیری آرام،دلم درد گرفت.
برای جلوگیری از اسپم:
تا حالا شده کم بیاری و نتونی جواب کسی رو بدی؟
:D
اره سیمیرا!!باورت میشه؟؟!!
یه بار سر یه جمله ی محمدصادق بود...وقتی کل مینداختیم دختر پسرا..هیمیگفتم پودرتون میکنم..تیربارونتون میکنم...خلاصه هی تهدیدمیکردم!!بعدیهومحمدصادق میگفت احلی من العسل!!(شیرینتر از عسل)اینرو که میگفتن ها!!آی این حرص من درمیومد!نمیدونستم چی بگم دیگه!:D!

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
بازم سلام
من یه ذره دوس دارم مدیر بشم :دی
1.به نظرت منو مدیر میکنن؟چرا؟
2.اگه اره مدیر کدوم بخش میشم ؟
3.من مدیر خوبی میشم؟
بازم علیکسلام عزیزم..
آخی!!منم دوست داشتم قبلاها
1- حتما...اینجا هرکی بخواد مدیر بشه میشه;)
2- هربخشی که دوست داشته باشی و مدیر نداشته باشه در حال حاضر
3- نمیدونم..باید سعیت روبکنی
:D
:gol::gol:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
:redface::redface::redface:
3.اخه روم نمیشه باهتون راحت باشم :redface:
8.:surprised:چرا اخراج شدی؟بعدش چیکار کردی؟
17.یعنی اهل نارو زدن هستی و نظرت چیه؟
30.صداشون کن تا بگم :D
32.نه جدی میگم من که دوس دارم :gol::heart:
33.:redface::redface::redface:
3- چنا؟؟من به این گلی..ماهی..نازنینی..عسلی..باحالی..شوخی..:D
8:surprised: اخراج موقت بودم..اولش سه روزه..بعد پنج روز..بعد فکر کنم دیگه اخراج غیرموقت:Dبعد از اخراجم دوباره رفتم به تحصیلم ادامه دادم..ناظمه پررو بود..منم پرروتر از اون..دیگه درگیر شدیم..
17-آهان..نهاصلا..ناروزدن کار آدم های ضعیفه
30- مهران :cry::cry:
32- قربونت برم..منم دوست دارم:D:gol:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام
مي خواستم بدونم
اول اينكه با ادمين نسبتي داري مدير اين همه تالار شدي يه تنه؟
بعد هم اون درخاست باد بزن رسيدگي شد تونستي به دستش بياري يا نه http://www.www.www.iran-eng.ir/editpost.php?do=editpost&p=1911514
اخرشم خسته نباشيد بابت نشستن رو صندلي داغ نسوزيا !!!
سلام..
میخواستی اول یه چایی میخوردیم بعد!:D نه خیر...من گفتم که..مال این اطراف نیستم..مال خانواده ی رویال هستم!!
این لینکه چیه؟؟:surprised:
دیر گفتی..کاش پستت رو زودتر دیده بودم!!خیلی سوختم!!خیلی!!:cry:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
sharifi1984 چقدر قشنگ به سوالات جواب داده كلي خنديدم

1-اگه اوني كه تو عكسه تو نيستي پس كيه؟قلت؟
تو كجايي؟
2-چرا چاخان مي كني؟!كي برا من ژاكت بافتي؟تو جوراب سوراخم به زور مي بخشي!چه نيتي داشتي از اين شايعه؟(جز اوني كه واضحه!)
3-جنگ جهاني سوم رو با تمام جزئيات و علت وقوع بوگو.حق پيچوندن نداري
4-من از اول مي گفتم امكان نداره موهات به طور طبيعي به اين سرعت رشد كنن ها!!پس اعتراف كردي!از كي مصرف مي كني؟چقدر هزينه كردي؟حالا با هزينه عمل دماغ و كشيدن پوست و .....كلا چند؟
5-احيانا اون همسايه تون كه كل تهرانو واسه بچه هاش مهمون مي كردي از اونايي نبود كه اصلا عصاي دست نداشتن؟!!اگه داشتن پس چرا هيچ وقت من مهمون نشدم؟!!
6-يعني به جز سيستماي امنيتي و سگ و اينا چاقوي منم ضمانت نگه داشتي؟!اي نامرد!
7-آرام اشتباه نكن...من منظورم ابعاد جسميت نبود ها گفتي سه ايكس لارج!!مقادير خساست خودتو قلتو پرسيدم!!
8-به نظرت مي توني منو بشوني روي صندلي؟
(اگه آره بايد بگم سخت در اشتباهي!)
9-سميرا رو چطور؟
10-چرا فكر مي كني سميرا خبرم كرد؟اگه بگم كاملا اشتباه مي كني چي ميگي؟
آره منم همین رو گفتم!!خلیث بامزه جواب داده!!:biggrin:
1-اونیکی از اعضای تورمون بود..منپشت دوربینم!قلم افتاده دنبال اون یکی بچه شتره!!
2-
من چشمامسوش رفتبس که میل زدمبرای اون ژاکت!!بهاین سادگی داری تمام زحمت هام رو نادیده میگیری؟؟؟
3- ای بابا!!مارفتیم..معاههامضا کردیم..کشورهای بی طرف اومدن!!دیگه بحثش نشه خیلبی بهتره!!
4- :biggrin::biggrin::biggrin: بابا اندک شخصیتی برای من باقی بگذار!!هراز چندماهی میای بابولدوزر ردمیشی میری!!
5- نه بابا!!اتفاقا سالی -6بار میزایید!!!ببینم سنت چنده عمو؟؟شاید اون موقع بچه بودی بازیت نمیدادم!!
6- از بس که میترسمت ازت!از بس که وحشتناکی!
7- :) ملودی بیا میخوام بهت شام بدم!!میخوام فقط ببینمت!!من فقط مگه تورو نبینم!!(شکلک جیغ بنفش با وردنه!!)

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یادته تو تاپیک نمیدونم چی چی بود اها همون تاپیکی که JUJU در وصف سرمد زده بود اولین در گیریم با تو بود خیلی بد اخلاق بودیا حیف شد میتونستی خوشبخت بشی با اون کارت از چشمم افتادی حالا پشیمونی؟
سلامت کو؟

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D مردا که عطر نمیزنن آتوسا!ادکلن میزنن!!عطرهایی هم که گفتم همهشون زنونه بودن..ولی منکلااز ادکلنهای بابام بیشتر لذت میبرم تاعطرهای مامانم
فکر کنم فرق پرفیوم و ادکلن و .... توی میزان عطرشون باشه
البته منم زیاد سر در نمیارم
ولی عطرای مردونه رو من هم بیشتر دوست دارم
ولی دیویدبکهام که مردونه است

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار

1. آرام به نظرت تقصیره بابا آدم بود که از بهشت اخراج شدن یا مامان حوا؟چرا؟
2. بابا آدم رو بیشتر دوست داری یا مامان حوا؟:surprised:چرا؟
3. برای چی دو بار از مدرسه اخراج شدی؟دلیلش رو شرح بده.
4. عکس العمل خانواده در مورد اخراجت چی بود؟
5. اسم قلت رو گفتی؟من نمی دونم بگو معلوماتم بیشتر شه.
6. قلت هم به اندازه تو شیطونه؟
7. قلتم از مدرسه اخراج شده؟
8. معدل لیسانست چنده؟:)
9. فکر می کنی بازم واسه پرسیدن سوال میام؟:D
10. چقدر دوست داری که بیام؟

1- خب هردوشون..حوا تصمیم غلط گرفت..آدم هم زن ذلیل بود گوش کرد!
2- بابا آدم رو..آخه دخترامعمولا باباهاشون روبیشتر دوست دارن:D
3- اولین بار با معلمم دعوام شد..دومین بار باناظمم دعوام شد..من تخس مدرسه بودم..باید شاخ من رو میشکستن تا بقیه آروم بشن..تو دبستان بامعلمه قهر کردم..هرچی سر کلاس صدام کرد جوابش رو ندادم..ضایع شد رفت پیش مدیر گریه کرد که این به حرفم گوش نمیده..البت مدیر رومن شناخت کامل داشت..میدونست همچین آدمی نیستم(از کلاس اول هرهفته چند بار پیشش میرفتم!!
یعنی نه این که دلم تنگ بشه من رومیخواستن دفتر!! ) خلاصه اون موقع کلاسم رو عوض کردم...مسابقه ی علمی تو منطقه هم رتبه اول شدم معلمه تا خیلی جاهای عمیقش سوخت!دومین بار ناظمه اومد یه چیز گفت سر کلاس مسخره ش کردم اونم جوون بود خب..غرور داشت..گیر داد دیگه ول نکرد...بعد من دیگه ول نکردم..بعد هی اونول نکرد..دیگه هی ول نکردیم تاآخر پاره شد!!:D)
4- مامانم اولین بار که خیلی بهش برخورد..تقصیر من نبود..معلمه لوس بود..مامانم گفت میبرمش از مدرسه..مدیرمون نذاشت..کلاسم روعوض کرد....یه معلم ماه ماه ماه نصیبم شد..دومین بار گفت بایدبری معذرت خواهی کنی..ولی هیچ کدوم رو فکر کنم به بابام نگفت یا اگرم گفت بابامبهروش نیاورد...دیگه من انقدر شلوغ پلوغ بودم این مسایل عادی بود!
5- ای بابا!!حالا من هی بگماز خانواده ی رویالم شماها اصراراصرار که نه!!اذیت کنیدمیرم به بابا چارلز میگم ها!!:cry:
6- نه بیچاره!! از من مظلوم تره..از قدیم وظایف تقسیم شده بود..من بازیگوشی میکردم قلم درس میخوند!!خودم عادلانه تقسیم کردم نه؟!
7- ای وای..نه بابا..اون بیچاره همیشه شاگرداول مدرسه بود!
8- 16.18
9- نه دیگه..فکر کنم فقط سایز شورت بابابزرگم مونده که همین الان زنگ میزنم میپرسم میذارم دیگه..زحمت نکش :D

آخرین ویرایش:

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام احوال ارامش عزیز خوفید ...
خسته نباشی از پاسخ گوئی داغ و نیمه ولرم ...
لطفا بفرمائین ... :gol::gol:

1. بهترین داستانی که خوندی؟
2. دوست داری از رو زندگیت فیلم بسازن؟
3. با خدا رفیقی؟
نظرت در مورد خدا چیه؟
4. موتور سواری کردی تا حالا؟

5. دفترچه خاطرات داری؟
6. کدوم یک از بچه ها رو از نزدیک دیدی؟
7. عاشقانه ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟ ... :gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.