sepehr2222
اخراجی موقت
داداش من خوندم و پست دادم. من متوجه نشدم قرآن رو آپدیت کردن یعنی چی؟ خواستم اینو واسم توضیح بدی؟
من میگم دین اسلام واسه 1400 ساله پیشه عربهاست باید مراجع ما به روزش کنن مطابق با صلاح جامعه.2تا مثال تو پست 140 زدم
داداش من خوندم و پست دادم. من متوجه نشدم قرآن رو آپدیت کردن یعنی چی؟ خواستم اینو واسم توضیح بدی؟
شما تمام فکرتو بذار سر این قضیه چرا سلام نکردن.ایشالا به جواب میرسیببخشید من کلا ادم خنگی هستم
یعنی حضرت علی به خاطر اینکه بهش وصله نچسبونن به دیگران سلام نمیکرده ولی جواب سلامشونو میداده
و به حضرت محمد نمیخواستن وصله بچسبونن؟؟؟؟
خوبه.اینو به اون دوستمونم بگید.راستی دوستی سالم یعنی همین.الان من که نامحرمم و دارم با شما بحث میکنم دینتون رو به خطر انداختم؟دوستی که میلانی میگفت یعنی همین.حالا شما به هزار چیز نامربوط ربطش بدین
میدونی دوست عزیز شما برو هرکاری دوست داری بکن شما برو صیغه کن منم میرم تا خر خره مشروب میخورم و کار به کاره کسی ندارم شما برو با 2 تا کلمه عربی به اینو اون تجاوز کن منم میرم با همکلاسیم چه دختر چه پسر تفریح میکنم و در مورد مسایل درسی صحبت میکنم اخرشم شما برو بهشت من میرم جهنم خوبه؟؟؟(بهشت و جهنم ههههه)ببخشید من کلا ادم خنگی هستم
یعنی حضرت علی به خاطر اینکه بهش وصله نچسبونن به دیگران سلام نمیکرده ولی جواب سلامشونو میداده
و به حضرت محمد نمیخواستن وصله بچسبونن؟؟؟؟
خدا رو شکر.من فکر کنم شما سر مفهوم دوستی سالم مشکل دارین.در ضمن دوستی سالم خونه هم رفتن ندارهاین دوستی به آن معنا نیست.خیلی به کلمات توجه نکنید مهم مفهوم است.منظور از آن دوستی که منع شده با هم بودنو سینما رفتنو خونه هم رفتنو این چیزهاست وگرنه روابط اینطوری که شما عرض کردید اشکال نداره دوست عزیز
از جواب بسیار منطقی شما ممنونمشما تمام فکرتو بذار سر این قضیه چرا سلام نکردن.ایشالا به جواب میرسی
منم موافقم.ایشون سالها باید به قضیه سلام کردن فکر کننمیدونی دوست عزیز شما برو هرکاری دوست داری بکن شما برو صیغه کن منم میرم تا خر خره مشروب میخورم و کار به کاره کسی ندارم شما برو با 2 تا کلمه عربی به اینو اون تجاوز کن منم میرم با همکلاسیم چه دختر چه پسر تفریح میکنم و در مورد مسایل درسی صحبت میکنم اخرشم شما برو بهشت من میرم جهنم خوبه؟؟؟(بهشت و جهنم ههههه)
خیلی ببخشید که من بی منطق بحث میکنممیدونی دوست عزیز شما برو هرکاری دوست داری بکن شما برو صیغه کن منم میرم تا خر خره مشروب میخورم و کار به کاره کسی ندارم شما برو با 2 تا کلمه عربی به اینو اون تجاوز کن منم میرم با همکلاسیم چه دختر چه پسر تفریح میکنم و در مورد مسایل درسی صحبت میکنم اخرشم شما برو بهشت من میرم جهنم خوبه؟؟؟(بهشت و جهنم ههههه)
این دوستی به آن معنا نیست.خیلی به کلمات توجه نکنید مهم مفهوم است.منظور از آن دوستی که منع شده با هم بودنو سینما رفتنو خونه هم رفتنو این چیزهاست وگرنه روابط اینطوری که شما عرض کردید اشکال نداره دوست عزیز
میدونی دوست عزیز شما برو هرکاری دوست داری بکن شما برو صیغه کن منم میرم تا خر خره مشروب میخورم و کار به کاره کسی ندارم شما برو با 2 تا کلمه عربی به اینو اون تجاوز کن منم میرم با همکلاسیم چه دختر چه پسر تفریح میکنم و در مورد مسایل درسی صحبت میکنم اخرشم شما برو بهشت من میرم جهنم خوبه؟؟؟(بهشت و جهنم ههههه)
شما کجای قران خوندید حضرت علی همچین رفتاری میکرده؟؟سوره و آیه؟؟؟؟خیلی ببخشید که من بی منطق بحث میکنم
عذرخواهی میکنم
دوستم من منظور شمارو فهمیدم شما درست میگید ولی صیغه ای که الان هست کاملا هدفش با هدفی که شما میگید فرق داره.ولی باز هم دوستیه سالم بهتر هست از صیغه ای که مد نظر شماستواقعا منو گیج کردید شما یه جا موافق حرف فقهایید یه جا مخالف
بابا به پیر به پیغمبر صیغه راه حلی برای کسانی که امکان ازدواج ندارند و اگر کسی ازآن سوءاستفاده کنه دلیل بر بد بودن راه حل نیست
امام علی می فرماید:اگر خلیفه دوم متعه را حرام نکرده بود کسی تا ابد زنا نمی کرد مگر شقی ترین شما
واقعا منو گیج کردید شما یه جا موافق حرف فقهایید یه جا مخالف
بابا به پیر به پیغمبر صیغه راه حلی برای کسانی که امکان ازدواج ندارند و اگر کسی ازآن سوءاستفاده کنه دلیل بر بد بودن راه حل نیست
امام علی می فرماید:اگر خلیفه دوم متعه را حرام نکرده بود کسی تا ابد زنا نمی کرد مگر شقی ترین شما
دوستم من منظور شمارو فهمیدم شما درست میگید ولی صیغه ای که الان هست کاملا هدفش با هدفی که شما میگید فرق داره.ولی باز هم دوستیه سالم بهتر هست از صیغه ای که مد نظر شماست
خیلی ببخشید بازم عذر میخوام که سوالهام شمارو ناحت میکنهشما کجای قران خوندید حضرت علی همچین رفتاری میکرده؟؟سوره و آیه؟؟؟؟
صد ایول به زناکار. طرف حداقل خودشم قبول داره که گناه کرده. ولی شما با دو کلمه عربی میخواید رابطه داشته باشید و ثواب هم ببرید. بابا ایول.
خیلی ببخشید بازم عذر میخوام که سوالهام شمارو ناحت میکنه
ولی کجای قران گفته که 12تا امام داریم یکی از اونا امام زمانه
یا کجای قران گفته کهنماز ظهر چهار رکعته یا دو رکعته...
دوست من شما بعضی حرفاتون درسته ولی این یه حرفت که میگی 2 کلمه عربی امتحان خداست رو قبول ندارم...بردوک جان شما از اول پستهای مرا می خواندید چون من به کل مخالف این نوع دوستی چه با صیغه چه بدون صیغه بودم(البته برای ازدواج نه)
همین دو کلمه عربی امتحان خداست.اصلا مگر معنای گناه چیست یعنی چیزی که خدا بدان راضی نباشد.حالا خدا این دوکلمه را قرار داده که میزان ایمان را بسنجد
درضمن این دو کلمه مسئولیت آور است.اگر با رابطه جنسی همراه باشد عده برای زن و همچنین مهر از طرف مرد
دوست من شما بعضی حرفاتون درسته ولی این یه حرفت که میگی 2 کلمه عربی امتحان خداست رو قبول ندارم...
از همگی موافقین خانم میلانی میپرسم.
به غیر از غریزه جنسی چی باعث دوستی پسر و دختر هست؟؟؟؟
در مورد روابط دختر و پسر که برخی از دوستان تمایل به آزادی روابط دختر و پسر داشتند نظر من اینه:
انسان موجودی اجتماعی هستش. در جامعه هم افرادی با ظرفیت ها، طرز فکر ها و قابلیت های مختلف وجود دارند. مثلا یکی ممکنه با دیدن یک دختر با وضع ظاهری آنچنانی ککشم نگزه و دیگری ممکنه حتی با دیدن خفیف تر از این مورد، نیاز شدید به ارضا پیدا کنه.
حالا باید قوانین جامعه به نحوی اتخاذ بشن که با وجود این انسان های متفاوت، کمترین آسیب به انسان ها وارد شه. بنابراین به نظرم تعریف روابط بین دختر و پسر بهترین راه حله. بچه های بالای 25 سال دیگه باید راحت بتونن وضعیت جامعه ی 10 سال پیشو با الان مقایسه کنن. اون موقع راحت تر می شد به طرف مقابل اعتماد کرد یا الان؟ اون موقع وقتی همسر یا طرفتون تو یه محیط مختلط کار می کرد تحملش واستون راحت تر بود یا الان؟ کافیه این وسط یه کم به خودتون رجوع کنید. الان ما به چی رسیدیم؟ بی اعتمادی، روابط تعریف نشده، صمیمیت هایی که گاهی خانواده ها رو از هم می پاشونن، بچه هایی که خیلی بیشتر از سنشون می دونن و هزاران مورد دیگه که هر کدومشون واسه نابودی جامعه کافی هستن.
همان دلایلی که پسر با پسر دوست میشه و دختر با دختراز همگی موافقین خانم میلانی میپرسم.
به غیر از غریزه جنسی چی باعث دوستی پسر و دختر هست؟؟؟؟
من از این مجتهدها هم تقلید نمیکمآخه خانم میلانی 30 سال درس خونده مجتهدیه برای خودش که همه با تناب اون میرن تو چاه.
من نمیتونم جای اسلام و خدا تصمیم بگیرماسلام هم از شما شرمساره
رابطه پسر و پسر هم نداریمما تو اسلام روابط زیادی داریم رابطه همکاری رابطه همسایگی رابطه کاری اما چیزی به نام رابطه دوستی دختر و پسر نداریم .
بابا کافیهاپیزود2
حالا گیرم این دوستی برقرار شد هدف از آن چیست.غیر از اینست که وقت دو طرف بیهوده تلف میشه واگر کسی قرار باشد آسیب ببیند این دختر است که آسیب می بیند
اپیزود 3
همه اینها به کنار-همه عالم هم موافق
جواب خدا را در آن دنیا چه بدهیم.احتمالا این طور جواب می دهیم اکثر مردم موافق بودن یا فلان روانشناس گفت دوستی با جنس مخالف از ویتامین هم مفیدتره
عزیز من اسلام کجا گفته چنین رابطه ای درست نیست ؟يه اپيزود از زندگي من:
اين حرفها كه داشتن رابطه حرامه و ......... باور كردم و تا حالا هيچ دوست دختري نداشتم.حالا كه به سن ازدواج رسيدم هيچ مورد مناسبي براي ازدواج ندارم.........