صدور فتوای خانم کارگردان برای رابطه دختر و پسر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sepehr2222

اخراجی موقت
داداش من خوندم و پست دادم. من متوجه نشدم قرآن رو آپدیت کردن یعنی چی؟ خواستم اینو واسم توضیح بدی؟

من میگم دین اسلام واسه 1400 ساله پیشه عربهاست باید مراجع ما به روزش کنن مطابق با صلاح جامعه.2تا مثال تو پست 140 زدم

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید من کلا ادم خنگی هستم
یعنی حضرت علی به خاطر اینکه بهش وصله نچسبونن به دیگران سلام نمیکرده ولی جواب سلامشونو میداده
و به حضرت محمد نمیخواستن وصله بچسبونن؟؟؟؟
شما تمام فکرتو بذار سر این قضیه چرا سلام نکردن.ایشالا به جواب میرسی

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خوبه.اینو به اون دوستمونم بگید.راستی دوستی سالم یعنی همین.الان من که نامحرمم و دارم با شما بحث میکنم دینتون رو به خطر انداختم؟دوستی که میلانی میگفت یعنی همین.حالا شما به هزار چیز نامربوط ربطش بدین

این دوستی به آن معنا نیست.خیلی به کلمات توجه نکنید مهم مفهوم است.منظور از آن دوستی که منع شده با هم بودنو سینما رفتنو خونه هم رفتنو این چیزهاست وگرنه روابط اینطوری که شما عرض کردید اشکال نداره دوست عزیز

sepehr2222

اخراجی موقت
ببخشید من کلا ادم خنگی هستم
یعنی حضرت علی به خاطر اینکه بهش وصله نچسبونن به دیگران سلام نمیکرده ولی جواب سلامشونو میداده
و به حضرت محمد نمیخواستن وصله بچسبونن؟؟؟؟
میدونی دوست عزیز شما برو هرکاری دوست داری بکن شما برو صیغه کن منم میرم تا خر خره مشروب میخورم و کار به کاره کسی ندارم شما برو با 2 تا کلمه عربی به اینو اون تجاوز کن منم میرم با همکلاسیم چه دختر چه پسر تفریح میکنم و در مورد مسایل درسی صحبت میکنم اخرشم شما برو بهشت من میرم جهنم خوبه؟؟؟(بهشت و جهنم ههههه)

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دوستی به آن معنا نیست.خیلی به کلمات توجه نکنید مهم مفهوم است.منظور از آن دوستی که منع شده با هم بودنو سینما رفتنو خونه هم رفتنو این چیزهاست وگرنه روابط اینطوری که شما عرض کردید اشکال نداره دوست عزیز
خدا رو شکر.من فکر کنم شما سر مفهوم دوستی سالم مشکل دارین.در ضمن دوستی سالم خونه هم رفتن نداره

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تمام فکرتو بذار سر این قضیه چرا سلام نکردن.ایشالا به جواب میرسی
از جواب بسیار منطقی شما ممنونم
اگه کسایی مثل من رفتار ائمه رو سرسری نمیگرفتن الان وضع جامعه بهتر از این بود
امیرالمومنینی که پیغمبر در رابطش میگه ذکر علی عبادت است جا داره به اب خوردنش هم نگاه کرد ونکته اموخت

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی دوست عزیز شما برو هرکاری دوست داری بکن شما برو صیغه کن منم میرم تا خر خره مشروب میخورم و کار به کاره کسی ندارم شما برو با 2 تا کلمه عربی به اینو اون تجاوز کن منم میرم با همکلاسیم چه دختر چه پسر تفریح میکنم و در مورد مسایل درسی صحبت میکنم اخرشم شما برو بهشت من میرم جهنم خوبه؟؟؟(بهشت و جهنم ههههه)
منم موافقم.ایشون سالها باید به قضیه سلام کردن فکر کنن

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ببخشید که من بی منطق بحث میکنم
عذرخواهی میکنم
من فقط چندتا جمله از امیرالمومنینو بیان کردم شما جواب دادید و نکته در ذهن من پنهان موند که دوباره سوال کردم نمیدونم چرا شما ابرفروخته شدید:gol:

sepehr2222

اخراجی موقت

دوست من به علی قسم به تمام مقدسات قسم من با دختر خونه تنهام بودم (به خاطر پروژه)ولی 1 دقیقه به فکرم چیز بدی خطور نکرد بابا چرا همش فکر میکنید دختر +پسر=س ک س این حرفا توهینه به خدا

JavadMessi

مدیر بازنشسته

واقعا منو گیج کردید شما یه جا موافق حرف فقهایید یه جا مخالف
بابا به پیر به پیغمبر صیغه راه حلی برای کسانی که امکان ازدواج ندارند و اگر کسی ازآن سوءاستفاده کنه دلیل بر بد بودن راه حل نیست
امام علی می فرماید:اگر خلیفه دوم متعه را حرام نکرده بود کسی تا ابد زنا نمی کرد مگر شقی ترین شما

sepehr2222

اخراجی موقت
بابا به پیر به پیغمبر صیغه راه حلی برای کسانی که امکان ازدواج ندارند و اگر کسی ازآن سوءاستفاده کنه دلیل بر بد بودن راه حل نیست
امام علی می فرماید:اگر خلیفه دوم متعه را حرام نکرده بود کسی تا ابد زنا نمی کرد مگر شقی ترین شما
دوستم من منظور شمارو فهمیدم شما درست میگید ولی صیغه ای که الان هست کاملا هدفش با هدفی که شما میگید فرق داره.ولی باز هم دوستیه سالم بهتر هست از صیغه ای که مد نظر شماست

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز

صد ایول به زناکار. طرف حداقل خودشم قبول داره که گناه کرده. ولی شما با دو کلمه عربی میخواید رابطه داشته باشید و ثواب هم ببرید. بابا ایول.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
دوستم من منظور شمارو فهمیدم شما درست میگید ولی صیغه ای که الان هست کاملا هدفش با هدفی که شما میگید فرق داره.ولی باز هم دوستیه سالم بهتر هست از صیغه ای که مد نظر شماست

فلسفه صیغه تغییر ناپذیر است.این فکر ما واستفاده ما از آن است که متغیر است

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما کجای قران خوندید حضرت علی همچین رفتاری میکرده؟؟سوره و آیه؟؟؟؟
خیلی ببخشید بازم عذر میخوام که سوالهام شمارو ناحت میکنه
ولی کجای قران گفته که 12تا امام داریم یکی از اونا امام زمانه
یا کجای قران گفته کهنماز ظهر چهار رکعته یا دو رکعته...

JavadMessi

مدیر بازنشسته
صد ایول به زناکار. طرف حداقل خودشم قبول داره که گناه کرده. ولی شما با دو کلمه عربی میخواید رابطه داشته باشید و ثواب هم ببرید. بابا ایول.

بردوک جان شما از اول پستهای مرا می خواندید چون من به کل مخالف این نوع دوستی چه با صیغه چه بدون صیغه بودم(البته برای ازدواج نه)
همین دو کلمه عربی امتحان خداست.اصلا مگر معنای گناه چیست یعنی چیزی که خدا بدان راضی نباشد.حالا خدا این دوکلمه را قرار داده که میزان ایمان را بسنجد
درضمن این دو کلمه مسئولیت آور است.اگر با رابطه جنسی همراه باشد عده برای زن و همچنین مهر از طرف مرد

sepehr2222

اخراجی موقت
خیلی ببخشید بازم عذر میخوام که سوالهام شمارو ناحت میکنه
ولی کجای قران گفته که 12تا امام داریم یکی از اونا امام زمانه
یا کجای قران گفته کهنماز ظهر چهار رکعته یا دو رکعته...

کاش 2 نفری تنها بودیم تا این مسیله هم باز میکردم ولی اینجا نمیشه .ضمنا دوست عزیزم سوالو با سوال جواب نمیدن من میخوام بدونم شما از کی یا کجا همچین چیزیو فهمیدید از علی ع

ultrasurf

عضو جدید
در مورد روابط دختر و پسر که برخی از دوستان تمایل به آزادی روابط دختر و پسر داشتند نظر من اینه:

انسان موجودی اجتماعی هستش. در جامعه هم افرادی با ظرفیت ها، طرز فکر ها و قابلیت های مختلف وجود دارند. مثلا یکی ممکنه با دیدن یک دختر با وضع ظاهری آنچنانی ککشم نگزه و دیگری ممکنه حتی با دیدن خفیف تر از این مورد، نیاز شدید به ارضا پیدا کنه.
حالا باید قوانین جامعه به نحوی اتخاذ بشن که با وجود این انسان های متفاوت، کمترین آسیب به انسان ها وارد شه. بنابراین به نظرم تعریف روابط بین دختر و پسر بهترین راه حله. بچه های بالای 25 سال دیگه باید راحت بتونن وضعیت جامعه ی 10 سال پیشو با الان مقایسه کنن. اون موقع راحت تر می شد به طرف مقابل اعتماد کرد یا الان؟ اون موقع وقتی همسر یا طرفتون تو یه محیط مختلط کار می کرد تحملش واستون راحت تر بود یا الان؟ کافیه این وسط یه کم به خودتون رجوع کنید. الان ما به چی رسیدیم؟ بی اعتمادی، روابط تعریف نشده، صمیمیت هایی که گاهی خانواده ها رو از هم می پاشونن، بچه هایی که خیلی بیشتر از سنشون می دونن و هزاران مورد دیگه که هر کدومشون واسه نابودی جامعه کافی هستن.

sepehr2222

اخراجی موقت
بردوک جان شما از اول پستهای مرا می خواندید چون من به کل مخالف این نوع دوستی چه با صیغه چه بدون صیغه بودم(البته برای ازدواج نه)
همین دو کلمه عربی امتحان خداست.اصلا مگر معنای گناه چیست یعنی چیزی که خدا بدان راضی نباشد.حالا خدا این دوکلمه را قرار داده که میزان ایمان را بسنجد
درضمن این دو کلمه مسئولیت آور است.اگر با رابطه جنسی همراه باشد عده برای زن و همچنین مهر از طرف مرد
دوست من شما بعضی حرفاتون درسته ولی این یه حرفت که میگی 2 کلمه عربی امتحان خداست رو قبول ندارم...

آخرین ویرایش:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه رابطه سالم که بتونه باعث شناخت بیشتر دو طرف از هم بشه خیلی هم خوب وحتی لازمه...چون کلا دختر وپسرها دو دونیا متفاوت دارن..کمی شناخت از دنیای جنس مخالف مسلما خیلی برای زندگی مشترک وازدواج موثره...در ضمن اگر به نیت ازدواج باشه یه رابطه عادی و سالم از نظر شرعی هیچ اشکالی نداره ، نیازی به صیغه محرمیتم هم نیست ..اتفاقا نباشه برای عادی تر بودن روابط بهتره ....

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
ه رابطه سالم که بتونه باعث شناخت بیشتر دو طرف از هم بشه خیلی هم خوب وحتی لازمه...چون کلا دختر وپسرها دو دونیا متفاوت دارن..کمی شناخت از دنیای جنس مخالف مسلما خیلی برای زندگی مشترک وازدواج موثره...در ضمن اگر به نیت ازدواج باشه یه رابطه عادی و سالم از نظر شرعی هیچ اشکالی نداره ، نیازی به صیغه محرمیتم هم نیست ..اتفاقا نباشه برای عادی تر بودن روابط بهتره ....

mim.shimi

کاربر فعال
از همگی موافقین خانم میلانی میپرسم.
به غیر از غریزه جنسی چی باعث دوستی پسر و دختر هست؟؟؟؟

با این دیدی که شما دارید پس ازدواجم فقط با همین دید انجام میشه....

نتیجه اخلاقی:: مشکل از دید مشکل دار(منفی) خودتونه!!!!!!!!!!!!!!!!!

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد روابط دختر و پسر که برخی از دوستان تمایل به آزادی روابط دختر و پسر داشتند نظر من اینه:

انسان موجودی اجتماعی هستش. در جامعه هم افرادی با ظرفیت ها، طرز فکر ها و قابلیت های مختلف وجود دارند. مثلا یکی ممکنه با دیدن یک دختر با وضع ظاهری آنچنانی ککشم نگزه و دیگری ممکنه حتی با دیدن خفیف تر از این مورد، نیاز شدید به ارضا پیدا کنه.
حالا باید قوانین جامعه به نحوی اتخاذ بشن که با وجود این انسان های متفاوت، کمترین آسیب به انسان ها وارد شه. بنابراین به نظرم تعریف روابط بین دختر و پسر بهترین راه حله. بچه های بالای 25 سال دیگه باید راحت بتونن وضعیت جامعه ی 10 سال پیشو با الان مقایسه کنن. اون موقع راحت تر می شد به طرف مقابل اعتماد کرد یا الان؟ اون موقع وقتی همسر یا طرفتون تو یه محیط مختلط کار می کرد تحملش واستون راحت تر بود یا الان؟ کافیه این وسط یه کم به خودتون رجوع کنید. الان ما به چی رسیدیم؟ بی اعتمادی، روابط تعریف نشده، صمیمیت هایی که گاهی خانواده ها رو از هم می پاشونن، بچه هایی که خیلی بیشتر از سنشون می دونن و هزاران مورد دیگه که هر کدومشون واسه نابودی جامعه کافی هستن.

زمانی که خداوند قوم لوط رو مجازات کرد اکثریت جامعه مفسد بودند یه عده ی کم دین دار ولی هیچ کاری برای اصلاح جامعه نکردند خداوند گفت تر و خشکتون با هم بسوزید چون شما دیدید و کاری نکردید!!!!!!!!!

طبق حرف شما خدا باید می گفت بیاین قوانینتون رو بر اساس احوال جامعه طوری بنویسید که کافر به کیش خود بقیه هم به کیش خود!!!!!!!!!!!

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
رسول خدا صلی الله علیه والله وسلم: بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند زیرا هنگامیکه آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
رسول گرامی اسلام:

هلاکت زنان امت من در دو چیز است : 1 طلا و زیورآلات 2 لباس نازک(آنکه لباسش نازک است دینش نازک است!!!)

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میگم مشکل اصلی انتخاب راه هست،وقتی راهت رو انتخاب کردی یعنی یا سختی زیادی برای انتخابش متحمل شدی(عقل و فراست بالا و منطق) یا ایمان بهش داشتی(حس فوق العاده) البته منظورم این نیست که کسی که عقل را قبول دارد ایمان را هم قبول داشته باشد و یا برعکس.

حالا وقتی راه رو انتخاب کردیم نمیشه گفت مجبوریم شرایط اون راه رو بپذیریم،چون این انتخاب راه بود که شرایط راه رو تحمیل می کنه و ما تو انتخاب راه مجبور نبودیم،

مشکل اصلی جامعه ما اینه:
ما راه ها رو نه با صرف سختی و فراست اتکا به عقل و منطق انتخاب می کنیم
و نه با یک احساس قوی

البته نه همه ی ما،انسانهای قلیلی هستند که به یکی از این دو روش راه رو انتخاب کردند و از اجرای قوانین راه های انتخابی خود نیز لذت می برند چون خود خواسته اند.
اما اکثریت ما، نه به دنبال فراست بودیم و نه حس قوی رو داشتیم پس راه ها به صورت اکتسابی به ما رسیده اند، پس می شود گفت بدون حساب و کتاب و آشنا شدن به خم و چم راه، وقتی با یک مسأله که خلاف خواسته و غریزه مان است بشدت مخالفت می کنیم.حق دارم چون راه رو خودمان انتخاب نکرده ایم.

این سیاست غلط کشور ماست ،البته نه تنها در بخش دین بلکه اقتصاد و ورزش و غیره هم به همین ترتیب،

من می گویم به جای اینکه پز بدهیم که 98 درصد ایران شیعه هستند(حالا اجباری یا بر حسب عادت و اکتسابی) بیایید اختیار رو در چارچوب قوانینی که برای هر انسانی لازم است تعریف کنیم.در غیر این صورت چه فایده ای دارد بگوییم اینهمه شیعه داریم ولی در ماه رمضان جوان رعنا روز روشن سیگار بکشد و سینه اش را جلو دهد، این در هر اجتماعی بسیار زشت است،چرا که فریضه روزه اگرچه مربوط به دین هم نبود اگر یک عرف اجتماعی اکثریت یک جامعه فرض شود،آن فرد با این کار توهین می کند،کاری که یک غیر مسلمان هم نمی کند برای این داستانی در آخر خواهم گفت(1)
و علت همه ی این کارها همان اختیار نداشتن در انتخاب راه است، چرا که وقتی خدا می گوید لا اکراه فی الدین لااقل بدین معنی ست که تا وقتی زنده هستی کاری به شما ندارم و شما خود مختار هستید که بهشت را انتخاب کنی ویا جهنم را(این برای کسانی بود که اعتقاد به این امر دارند پس بقیه موضع گیری نکنند)

پس وقتی یک انسان(شاید یک انسان!) باطوم به دست یک انسان دیگر را(شاید انسان!) له می کند که چرا نماز نمی خوانی! نه بر اینکه امر خداست! بر اینکه من می گویم (البته آن بیچاره باطوم بدست خود هم نمی داند که کارش به خاطر خدا نیست و فکر می کند برای خدا این کار را می کند)

نتیجه اش این می شود که آنهایی هم که تا وسط راه این فراست را در انتخاب راه متحمل شده اند دچار شک شده و از نیمه راه بازگردند.

البته آزادی نیز نه به این معنی که بروی و وسط چهار راه بایستی که من آزادم، آزادی به معنی رسیدن همه به صورت نسبی به حق و حقوق خود، وقتی یک نفر در چهار راه می ایستد نه تنها آزاد نیست چرا که دفعه ی بعدی یکی دیگر می ایستد و خود او مجبور است ساعت ها در ترافیک بماند. پس آزادی به نحوی رابطه ی مستقیم دارد با آسایش و رعایت حقوق هر انسانی.

این آزادی روابط هم بر همین اساس است، اگر راه را انتخاب کرده ایم و آن راه اسلام است که در قرآن به وضوح به رعایت حریم ها اشاره شده است.
اگر مشکل ما اجباری بودن انتخاب راه است که به مسائل بالا بر می گردد،

اما اسلام و قرآن را کنار بگزاریم، و مثالی از همان وسط چهار راه ارائه دهیم، فرض کنیم راه را انتخاب نکرده ایم اما چون می خواهیم زندگی اجتماعی داشته باشیم پس باید همه آزاد باشیم،این قانون نانوشته ی حقوق بشریت هست، و وقتی سخن از آزادی به میان می آید برخی بالفور فکر می کنند ازادی یعنی با پیژامه بیرون رفتن!(البته آن هم می تواند باشد ولی تماماً آن نیست،

اکنون صحبت این جاست وقتی شما در وسط چهار راه ایستاده اید، بر فرض تعریفی از آزاد بودن،آیا فردا یک نفر دیگر در آن چهار راه بایستد آیا برای زندگی شما اختلالی ایجاد نخواهد شد؟
البته فقط یک نفر نخواهد ایتساد بلکه تعداد افرادی که برای آنها ترافیک ایجاد کرده اید.همگی در نوبت هستند.

این مسأله هم همانند آن است،

این مورد رو صرفا سؤال بدانید،واقعا می خواهم نظرات را جویا بشوم،
آیا شما که دوست دارید روابطی سالم با یک دختر و یا پسر داشته باشید،آیا اگر فردی با خواهر شما،برادر شما زن شما شوهر شما و ... رابطه سالم داشته باشد برای شما ناراحت کننده نیست؟
اگر نیست خوب پس مشکلی در نقض آزادی شما بوجود نمی آید(در یک جامعه ای که راه وجود ندارد) اگر خوشایند نیست پس برای شما نیز یک قانون است که باید رعایت کنید.

البته اینکه در اروپا این مورد جزو ازادی ست و برای همه خوشایند، ربطی به جامعه ماندارد،اروپائی یک اروپائی ست و ما هستیم ما
صحبت از آزادی ما هست،نباید عنوان کنیم که چون برای اروپایی خوشایند است پس برای ما هم خوشایند است و یا برعکس. باید دید برای ما چیست؟خوشایند یا ناخوشایند
چون این ما هستیم که در این جامعه زندگی می کنیم نه یک اروپایی.

1.اما آن داستان:
داستان نیست و عین واقعیت است پس می شود داستان راستان،چهار کارگر با یک بنا در ساختمانی کار می کردند، از قضا روزهای رمضان بود و مهندس پروژه یک مسیحی، وقتی مهندس صبح زود به پروژه سر می زد، حواسش جمع بود که در راه سیگار نکشد چون هنگام حرف زدن با کارگران آنها متوجه این امر نشوند و احتمالا هوس سیگار نکنند!

از قضا کارفرما نیز نه مسلمان بود و نه مسیحی، وقتی ظهر می شود یک لیوان شربت بای مهندس می آورد،مهندس با عصبانیت می گوید مگر ماه رمضان نیست؟ بیچاره نه اینکه به دین اسلام و قوانین آن اعتقاد دارد به خاطر رعایت حقوق بشر و اعتقادات مردمی که با آنها در یک جامعه زندگی می کند،

مهندس فکر کرد،اگرچه او یک مسلمان نیست و البته صاحب خانه، اما کارگران با دیدن این صحنه حسابی تشنه شده اند،در این هنگام کسی که شربت آورده بود حسابی خجل شد و برگشت.

روز بعد که مهندس دوباره برای بازدید به خانه آمد، کمی با زمان روزهای قبلی تفاوت داشت، وقتی به خانهرسید تعجب کرد، کسی در آنجا مشغول کار نبود!

او پس از گشت و گذار تمامی سوراخ سنبه های خانه نیمه ساخته، هر کارگر را در گوشه ای به صرف و میل صبحانه مشاهده می نماید، ولی به روی خود نمی آورد،

وقتی همه جمع می شوند و مهندس را زودتر از موعد موققر می بینند دست و پایشان را گم می کنند، خلاصه مشغول کار می شوند، مهندس می رود و نزدیک ظهر دوباره بر می گردد، اینبار ایشان را در هنگام کشیدن سیگار می بیند، این بار بسیار عصبانی می شود!

روی به کارگران و بنا می کند می گوید: من مسلمان نیستم و نه به خاطر اسلام که به خاطر رعایت حال یک انسان به این قانون احترام می گذارم، شما برای قوانین خود نیز احترامی قائل نیستید، کسی که به خود احترام نمی گذارد چگونه مورد اعتماد برای سایرین باشد، تصفیه می کند حقوقشان را و کارگر جدید استخدام می کند!

این واقعیت بود و نقل قول یک آدم معتبر در یکی از بیخیال دیگه اسم شهرش رو نمی گم....

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر شرعی دختر وپسر می توانند خودشونم صیغه محرمیت بخونند...اون وقت دیگه از لحاظ شرعی مشکلی نیست.!!!!!

Sarp

مدیر بازنشسته
از همگی موافقین خانم میلانی میپرسم.
به غیر از غریزه جنسی چی باعث دوستی پسر و دختر هست؟؟؟؟
همان دلایلی که پسر با پسر دوست میشه و دختر با دختر:surprised:
آخه خانم میلانی 30 سال درس خونده مجتهدیه برای خودش که همه با تناب اون میرن تو چاه.
من از این مجتهدها هم تقلید نمیکم
چه برسه به میلانی
وقتی عقل هست ، تقلید برای چی ؟
اسلام هم از شما شرمساره
من نمیتونم جای اسلام و خدا تصمیم بگیرم
پس من و جمعی از بچه های تالار هم از شما شرمساریم که شدین نماینده خدا تو تایپیکها
ما تو اسلام روابط زیادی داریم رابطه همکاری رابطه همسایگی رابطه کاری اما چیزی به نام رابطه دوستی دختر و پسر نداریم .
رابطه پسر و پسر هم نداریم
دختر و دختر هم نداریم
حالا میگی چیکار کنیم ؟
واسه هر نفر یه انفرادی بسازیم شما راحت میشین ؟
اپیزود2
حالا گیرم این دوستی برقرار شد هدف از آن چیست.غیر از اینست که وقت دو طرف بیهوده تلف میشه واگر کسی قرار باشد آسیب ببیند این دختر است که آسیب می بیند
اپیزود 3
همه اینها به کنار-همه عالم هم موافق
جواب خدا را در آن دنیا چه بدهیم.احتمالا این طور جواب می دهیم اکثر مردم موافق بودن یا فلان روانشناس گفت دوستی با جنس مخالف از ویتامین هم مفیدتره
بابا کافیه
طوری صحبت میکنید که گاها فکر میکنم حیوونی چیزی هستم (حالا نمیخوام جمع رو مخاطب قرار بدم)
جدا گاها به دستهام که دارم تایپ میکنم نگاه میکنم که ببینم واقعا دستای گرگی سگی چیزی نباشه !!
حیوون نیستیم که اینطور درباره خودمون حرف میزنید
اینقده از اسلام دم زدین ، یه بار هم به این اشاره نکردین که همین اسلام و قرآن ، انسان رو به مقابله با هوای نفس تشویق کرده
اینی که شما میگین حیوان هست که تو حیات وحش به هر مخالف جنسش از روی هوس و غریزه جنسی حمله میکنه ! نه ما آدما !
با عرض معذرت و احترام شما شاید خودتون رو در این زمره بدونید
ولی خواهشا در مورد همه از این تصمیمها نگیرید و قضاوت نکنید
نسخه تون واسه خودتون !
يه اپيزود از زندگي من:
اين حرفها كه داشتن رابطه حرامه و ......... باور كردم و تا حالا هيچ دوست دختري نداشتم.حالا كه به سن ازدواج رسيدم هيچ مورد مناسبي براي ازدواج ندارم.........
عزیز من اسلام کجا گفته چنین رابطه ای درست نیست ؟
با استناد به کدوم سند ؟
اسلام گفته وقتی یه جنس مخالف میبینی با فاصله یه کیلومتری ازش حرکت کن ؟
تا جایی که من میدونم اسلام و پیامبر و ائمه ، امت ودشون رو به معاشرت اجتماعی دعوت کرده اند تا انزوای اجتماعی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا